Találatok a következő kifejezésre: Szeret, ha nekem (168 db)

Hogy valaki szeret-e engem vagy nem, azt csak én tudom megmondani. Mert a másik mondhatná, hogy nagyon szeret engem, de ha nekem teher, akkor nem szeret. Hmm?

Vagy ha engem úgy szeret, ahogy ő gondolja, hogy engem szeretni kell, és nem úgy szeret, ahogy én szeretném, hogy engem szeressenek, akkor nem szeretnek. Tehát engem meg kell ismernie annak, aki engem szeretni akar. És nekem meg kell ismernem azt, akit én szeretni akarok. Mi jut erről az eszetekbe?

Legjobb válasz: botladozik a gondolkodásom így késõ este...

botladozik a gondolkodásom így késõ este...
az, hogy fárasztóan körüliró gondolkodásod van.. a "süt a nap"-ot is 10 mondatban mondta el teljesen lefáradtam mellette
A kérdező hozzászólása: Feldmár gondolata volt..én csak értelmeztem volna Veletek, mert egyedül nem ment..:)
A kérdező hozzászólása: és kettes, különben is kirõl beszélsz?
Szerintem jó a kérdés :) Nekem pl van ezen mit elgondolkodnom. Van egy ember az életemben, akit mindig is szerettem, de úgy , ahogy én 'gondolom', ahogy õt szeretni kell. Megismertem õt, de azt is úgy, ahogy csak én tudom õt megismerni. Arra gondolok, hogy nem a felszínt néztem, hanem mindig a mögé, nem amit mutat magából.(persze részben azt is) De ebbõl következik, hogy én csak úgy tudom Õt szeretni, ahogy én képes vagyok Rá, és persze, hogy úgy akarom szeretni, ahogy az én meglátásom szerint a legjobb lenne a számára. Azt pedig sosem lehet tudni, hogy ki hogy szeretné, hogy szeressük, ha csak nem mondja, de általában az emberek nem mondják. És van egy másik opció, hogy tudod, hogy mit szeretne a másik, de szerinted, a legjobb szándékaid szerint, nem lenne célravezetõ. Az sem jó, ha mindig azt kapja valaki amit szeretne, mert nincs benne semmi kiszámíthatatlan és elõbb utóbb bele lehet unni. Am van egy ilyen mondás " Attól még, hogy valaki nem úgy szeret téged, ahogyan azt te szeretnéd, az még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged a világ minden szeretetével." Én ezt vallom. És szerintem minden ember másként szeret. De pont azért kell a megismerés mindkét fél részérõl, hogy belelássunk a másik lelkébe, gondolkodás módjába, hogy megismerhessük, hogy a másik hogyan is szeret.
Chapman doktor szerint többféle szeretetnyelv létezik. Ha valakivel nem azonos szeretetnyelvet beszélsz, akkor akármennyire szeret is, te azt mindig kevesellni fogod.
nem tudom hogy szeret-e és az se tudom mit jelen a veken szó.
Jajj a régi szép idõk, amikor a pasik még várni tudtak XD Nekem 14 évesen volt 18 éves fiúm...aztán sosem feküdtem le vele XD csak petting volt....az is inkább csak az õ részérõl...konkrétan Õ még a nadrágját sem vette le XD Jaj mik nem voltak :D Ma meg már "ciki" ha 2 héten belül nem basz meg! Szégyen! Helyes, várjatok még csak....petting az átmeneti megoldás...de azért túl sokáig ne várassd! Annak idején "3 hónap" volt a köztudatban a megfelelõ idõ... 23N
Ha szeret várni fog. Ha még nem vagy kész a szexre akkor ne tedd. Pettingeljetek vagy tudom is én.... Nem kell elsietni a szexet.
A kérdező hozzászólása: 17L 22F
Hát... ezek szerint még vár rád, azaz LEHET hogy szeret :) És remélhetõleg nem is fogja erõltetni a dolgot.
Hány évesek vagytok ???
A kérdező hozzászólása: 5 honapja...
Mióta vár már a srác?
vagy csak gondolja hogy hamarosan úgy is beadod a derekad!! könnyebb rád még egy kicsit várni mint egy ujjal elõröl kezdeni :P
A kérdező hozzászólása: velem.. es nalad mit jelent a jelen?:?
Hagyd el. Fiatal vagy. Õ meg persze hogy szeretne szexelni...

Szeret, ha elhiszi nekem hogy nem volt semmi?

A fiú aki nekem tetszik, azt hitte lefeküdtem egyik haverjával, és kérdezte is t?lem ezt kicsit csalódottan. Mondtam neki hogy nem történt semmi, mire ? azt mondta, hogy elhiszi nekem. Tudom a fiúról, hogy tetszem neki (jelekb?l). A haverjai szerintem azt hiszik h k..va vagyok, és lehet hogy a fiú is azt hiszi, aki nekem tetszik. De, viszont mondta hogy elhiszi nekem hogy nem történt semmi a haverjával, és láttam rajta, hogy ?szintén mondja.

Legjobb válasz: Hát ha a jelek is aztmutatják ,hogy szeret,akkor lehetséges,hogy azért hiszi el,vagypedig inkább aztmondta, hogy elhiszi,inkább abban a tudatban szeretne élni hogy nem volt semmi!Egyébként nekedis tetszik a srác?

Hát ha a jelek is aztmutatják , hogy szeret, akkor lehetséges, hogy azért hiszi el, vagypedig inkább aztmondta, hogy elhiszi, inkább abban a tudatban szeretne élni hogy nem volt semmi!Egyébként nekedis tetszik a srác?
Ha még mindig keres és érdeklõdik, akkor próbálj csak rá koncentrálni és közös programokat szervezni. Ki tudja, a haverja mit adott be neki?! Ha szeret, akkor rájön, hogy neked nincs más csak Õ.


Szeretném ha nekem is lenne végre egy fiúm aki szeret, ti hogy vagytok ezzel?

Nemsokára 16 éves leszek, és nem is az a legnagyobb baj, hogy nincs fium, mert bár reménytelenül szerelmes vagyok egybe 5 éve lassan, de nem vallom be neki. Sokszor látom hogy sokan a pasijukkal együtt kézenfogva/ölelkezve sétálnak együtt, vagy éppen csokoloznak stb. És olyankor hiányzik nekem is hogy szeressen valaki. Szép vagyok, igényes, vékony, középmagas..minden..és mégis a ronda lányok mellet látom asok jó pasit, nekem megcsak mindig a nyomik jutnak(akaszkodnak rám..) Miért van ez?

Legjobb válasz: Az, hogy nem kéne magadba süppedni. Még is ilyen gondolkodássa nem fogsz elérni semmit:S tudod jól, hogy te jobb helyzetben vagy , mert a külsõ adottságaid megvannak. Akkor márcsak hozzáállás kérdése, hogy milyen pasit fogsz ki, mert szó mi szó ugyanúgy te is kifoghatsz magadnak jó pasit amilyet akarsz. Én rosszabb helyzetben vagyok, és nekem nincsen mellettem jó pasi és soha nem is volt :) Ha ez megnyugtat. És én is várom azt, hogy valaki õszintén szerethessen de ilyen sosem lesz max a következõ életemben. :) Neked van rá esélyed, használd ki, ne süppedj magadba! Én nem mondhatok magamról semmi jót. Ez van.

Az, hogy nem kéne magadba süppedni. Még is ilyen gondolkodássa nem fogsz elérni semmit:S tudod jól, hogy te jobb helyzetben vagy , mert a külsõ adottságaid megvannak. Akkor márcsak hozzáállás kérdése, hogy milyen pasit fogsz ki, mert szó mi szó ugyanúgy te is kifoghatsz magadnak jó pasit amilyet akarsz. Én rosszabb helyzetben vagyok, és nekem nincsen mellettem jó pasi és soha nem is volt :) Ha ez megnyugtat. És én is várom azt, hogy valaki õszintén szerethessen de ilyen sosem lesz max a következõ életemben. :) Neked van rá esélyed, használd ki, ne süppedj magadba! Én nem mondhatok magamról semmi jót. Ez van.
Nézd ha így kijelented h nyomik akk lehet ez is közre játszik abba h nagyon válogatsz. Onnantól nyomi vki ha látni is rajta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:) Egyebkent egyáltalán nem vagyok válogatós, de a nyomik" kifejezés alat egy fiura céloztam aki szerelmes belém leirom: 160 magas kb, 60kg kb, csunya ragyás arc, szemüveg, undorito..köpköd és folyika nyála. Kösznemilyenre vágyom. ...Lehet vannak elvárásaim de akibe most szerelmes vagyok egy elég hosszu ideje, az egyáltlaánnem anagy macso apsi, senkineksme tecik abnõim közül, de én mégis magába a fiu belsejébe és külsejébe is szerettem bele( régebben nagyon joban voltunk.) Mostmeg fáj, hogy nincs senkim...senki nem talál rám..:/ Falunlakok mellesleg it semi jo pasi.:D
Én nagyon nem szeretném. 24F
A kérdező hozzászólása: Én meg igen.Mert, még nem volt 1 kapcsolatom sem...
A kérdező hozzászólása: Az msn-es járásokat leszámitva..amibõl volt vagy 30 de az csak szorakozás nem több...
Nagyon úgy tûnik a pasidnak csak d.ugásra kellesz.
Ezzel a barátod csak finoman akarta közölni veled, hogy du.gjatok, mert már ott szeretne hagyni, de elõbb vinné amiért jött.
Szerintem még várjatok vele, de ezt te érzed.
Ha még csak 1 hónapja ismered szerintem nem lehetsz biztos benne, hogy elég megbízható és komolyak-e a szándékai ahhoz, hogy ennyi idõ után már neki add a szüzességed.Gondold át többször is ezt a dolgot
Hány évesek vagytok? Egy hónap nagyon kevés idõ. Még ahhoz is kevés, hogy igazán megismerjétek egymást. Ne add neki. Szerintem megbánnád késõbb.
Nagyon naiv vagy. Add oda neki: remélem, egy leckébõl megtanulod örökre, mekkora ára van a naivságnak, és többet nem esel bele hasonló hibákba.
Add. Max visszakéred ha késõbb ha szükséged lesz rá.
Hány évesek vagytok? Amúgy sajnálom, hogy elkeserítelek, de jobb tudnod már most. Õ nem táplál irántad komoly érzelmeket!!!
Osztom én is ezt a véleményt. Csak dugásra kellesz neki.
mond meg neki, ha tényleg szeret, kussol, és vár. :D ha nem tetszik neki ba*d pofán, bunkózd le, és hagyd ott.. ha már egy hónap után a szûzességed kell neki, akkor tényleg csak dugni akar.. ha tényleg szeret, akkor várni fog, de ezt kételm.. a szûzességed csak akkor add, ha te magad úgy érzed hogy az illetõnek odaadhatod :D

Mit csináljak, ha van pasim (sokat veszekszünk, és mostanában nem is beszélünk, mert elutazott) és közben az egyik haverom szerekmet vallott nekem?

azzal a haverommal rengeteget beszélgetünk, minden nap és nekem is nagyon bejön...és nem tom mit csináljak...am a pasim mindig csak utánna ír facebookon is miután leléptem és utánna még anyukámnak elkezd irogatni, hogy tán eltitottak tőle vagy mi van...

Legjobb válasz: Ha tényleg szeretnéd a párod és meglenne benne minden ami neked kéne, akkor ez a kérdés fel sem merülne benned.

Ha tényleg szeretnéd a párod és meglenne benne minden ami neked kéne, akkor ez a kérdés fel sem merülne benned.
Ha nem érzed jól magadat ebben a kapcsolatban akkor lépj ki belõle. Nyilván nem vagy szerelmes a mostani fiúdba ha ez a kérdés felmerült benned.
Szerintem te a haverodat szereted. Halgass a szívedre.
Attól függ... összegezd, hogy a haverodban és a párodban mennyi olyan dolog van, amit szeretsz, aztán ebbõl majd kiderül, hogy ki értékesebb számodra. Mióta vagy együtt a barátoddal? És egyáltalán haverod mennyire szeret téged?
A kérdező hozzászólása: lasan 3 hónapja és állítólag nagyon
3 hónap semmi, már bocs. De az igazán komoly kapcsolatok, amik akár több éven át is vannak, na az már valami. Ha már most sokat vitatkozol a pasiddal, akkor már rég rossz. Nem csodálom, hogy a haverod felé kezdesz vonzódni. 3 hónapi kapcsolat után simán megy a szakítás, nem úgy mint 1-2 év után.
A kérdező hozzászólása: állítólag nagyon szeret meg minden, de mindig baja van valamelyik barátommal/barátnômmel
Szerintem döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, mert elõbb vagy utóbb meg kell történjen. Ha állandóan csak marjátok egymást, akkor hagyd ott a pasidat a francba, ha meg a haverodat kedveled, õ meg szerelmet vallott neked, akkor fogadd el. Lehet, hogy akkor már nem fogjátok annyit marni egymást.

Ha valaki azt mondaná neked hogy szép vagy és szeret, elhinnéd neki, miközben tudod, hogy?

Miközben tudod, hogy ronda vagy és senki nem tudna szeretni? Senki ne vegye személyesen magára, ez csak feltételezés. Konkrétan persze rólam van szó.

Legjobb válasz: Elhinném.Mert ha nem hiszel senkinek,akkor egyedül fogsz megdögleni.

Elhinném.Mert ha nem hiszel senkinek, akkor egyedül fogsz megdögleni.
Ha én szeretek egy nõt, akkor nekem szép. Miközben tudom, hogy másoknak nem szép. Az exnejem csúfolt, hogy sokkal csúnyább az exbarátnõm, mint õ. És? Mégis az utóbbit szerettem, nekem õ volt a szép, pedig más szemével nézve csúnya volt.
Te aztán negatív vagy, ember.
A kérdező hozzászólása: Én elsõ körben magamnak akarok megfelelni, aztán persze másoknak is jó lenne. Hogy legyen olyan aki szeret. Ez is igaz, van egy fogalmam arról, hogy mi a 'szép'. És igen, én ettõl nagyon-nagyon messze állok. Tehát csúnya vagyok. Én úgy látom, hogy van a 'szép' meg a 'csúnya'. Lehet éppen fokozni mind a kettõt, de nem érdemes. Ha valaki szép, akkor szép. Lehet hogy dagibb, de mondjuk formás, nõies alkata van és nagyon szép arca, haja (ismerek ilyet), tehát szép. De az is lehet, hogy magas, vékony, szép arcú, vagyis más az alkata meg minden de akkor is szép. Szóval szép-szép, az már mindegy hogy valaki HOGYAN szép, ha szép akkor szép. Aztán van a csúnya.. Aki ronda az ronda. Én nem sok olyan embert láttam eddig akire azt mondtam volna hogy na, ez ronda. Én a legtöbb embert szépnek látom, mondjuk magamhoz viszonyítok de akkor is. És akkor ittvagyok én.. nem is mondom hogy ronda vagyok, erre valami új fogalom kell, amikor valami annyira visszataszító hogy az ember még bottal sem piszkálná meg, érted. :) Ezt majd rólam fogják elnevezni legalább. Nem tudom. Nem tudom hogy mi baja van annak a fiúnak. Azon töröm a fejem, hogy vajon mit remél tõlem, vagy miért mondja/mondta hogy szép vagyok.. utálom, hogy a képembe hazudik, és pofátlanul képes állítani hogy õ igazat mond! nem tudok rájönni hogy mit akar tõlem. gyártottam már pár összeesküvés-elméletet, mind elég valószínûtlen de már nem tudom, haha.. a legtöbb lány csak nyavalyog hogy 'jaj de csúnya vagyok utálom magam', közben meg facebookon kintvan vagy 100 kép amin pózol meg minden, mert csak azért nyavalyog hogy dicsérgessük, hogy 'nem is, szép vagy' meg ilyenek. egyenesen gyûlölöm az ilyet, szánalmas egy jelenség. na hát én nem vagyok ilyen. én komolyan ronda vagyok. nekem nem kell mások nyugtatgatása, úgyis csak udvarias aki az ellenkezõjét állítja, és úgyse lesz igaz sajnos. szóval a lényeg hogy egy darab kép sincs rólam. fel se férnék egy képre, lol. ha gondolod privátban leírom hogy hogy nézek ki persze tudom hogy ez nem ugyanaz, de nagyjából te is megérted akkor hogy miért vagyok elkeseredve..
Úristen -.-' Ha ennyire hülye vagy, hogy azt mondod, hogy milyen ronda vagy stb, miközben azt mondják rád, hogy szép vagy (különben is, a szépség reális), akkor megérdemled, hogy senki ne mondjon szépnek -.-'
És szerinted miért mondja rád, hogy szép vagy, poénból? Nem hiszem. Szerintem nem vagy túl kedves. Nem kell lehazugozni valakit, csak mert neked nuku önbizalmad van.
Ja és még annyi, hogy szerintem Te is azt várod, hogy azt mondjuk, hogy 'nem is, szép vagy'...vagy akkor mit? Mire vágysz? Mondjam azt, hogy IGEN, RONDA VAGY B*ZDMEG? Vagy mit akarsz? o.O Én 13 éves lány vagyok, és én se mondom, hogy egy szépség vagyok, nem is vagyok p*csa, de ez már szánalom a köbön O.O
A kérdező hozzászólása: MODERÁTOROK, van egy kis munkátok itt ;)
Neked meg a saját gondolkodásodon kéne változtatnod;)) Most komolyan, mi az, hogy "ronda vagy és senki nem tudna szeretni"?? Ezt még mindig nem tudom felfogni...O.O
A kérdező hozzászólása: Te vagy az aki azt a másik három választ is írta? Igazából el se olvastam õket, csak a 'címszavakat' láttam. Nem is kérem hogy felfogd, mert nem tudnád, ahogy te is írtad. És ezen nem is akarok leállni vitázni. Ha te nem tudod elfogadni, hogy a te látásmódodon kívül létezik másmilyen is, akkor ne vesztegesd itt az idõdet. a kedves MODERÁTOROKNAK meg már levelet is küldtem, de úgy látszik nem hajlandóak felemelni a se... és végezni a munkájukat, vagyis moderálni. Bár ez az utolsó válaszod már nem volt olyan, khm, kultúrálatlan mint az a másik három. lehet hogy lehet veled értelmesen is beszélni? ;)
most még ki is akarsz osztani? :) ) elnézést, ha kultúrálatlanul válaszoltam, de szerintem ne hazugozz le senkit azért, mert azt mondja rád, hogy szép vagy...vagy csak én látom így? ;)Szûk látásod pedig Neked van, hidd el, sok lány él a Földön, aki nincs megelégedve a külsejével. (:
Bocs, a vége megint lemaradt... Ha valaki azt mondja neked, hogy szép vagy, inkább örülj neki...
A kérdező hozzászólása: Talán nehéz elképzelni egy ilyen csúnyát, fõleg meg ha te magad szép vagy (mint a legtöbb ember..), de sajnos.. de, pont olyan vagyok ahogy leírtam. Hát sajnos én így látom, hogy a külsõ a lényeg. Nem mintha engem érdekelne mások külseje, de lehet hogy csak mert én sem vagyok egy szép látvány. Soha nem tudnám magam elfogadni.. Nekem a belsõmmel nincs baj, nekem csak a külsõmmel van..:) attól is függ, igen, dehát ki tudja, az emberek annyi mindenbõl tudnak hasznot húzni, ki tudja hogy nem-e valami hátsó szándékból dícsérget? vagy egyáltalában, csak udvariasságból?
Ez attól függ, hogy ki mondja, és mikor. Ha például anyukád mondja a szüeltésnapodon, akkor egyérltemû, hogy kamuzik ...ha esetleg egy alkoholista disznó, aki ott tengõdik nálad hónapom óta, és csak élõsködik rajtad, akkor hazudik. 23N
A kérdező hozzászólása: jó, akkor ezek szerint csak engem zavar ha a képembe hazudnak?
AZÉRT NEM MIND1 MILYEN HELYZETEKRÕL VAN SZÓ.....SZERET AZ AZ ILLETÕ
A kérdező hozzászólása: nem pesszimista, realista.
A kérdező hozzászólása: olyan nincs, hogy 'nekem szép'. elfogadtad, ennyi. az nem azt jelenti hogy tetszett is. igen. de egyébként én most nem azt vártam hogy mindenki elkezdi mondani hogy nem is vagyok ronda meg ilyesmi.. tényleg csak az érdekel hogy ti mit csinálnátok. bár hasonló válaszokra számítottam. persze, nem a külsõmért szeretnek.. de azért nem akarom hogy undorodjanak tõlem, és fõleg meg azt nem hogy hazudjanak!
Tedd ezt félre, a szépség relatív :) Lehet, hogy neki tényleg tetszel! :) Azért, mert te nem tetszel magadnak még neki tetszhetsz. Nem feltétlenül hazudik a képedbe. Azt én sem szeretem, de nem csak ez az egy opció van... szerencsére :)
A kérdező hozzászólása: azért van olyan 'lény' akire már senki sem mondja hogy szép, max. pár üveg sör után. :/ de mindig fennáll az esélye, hogy igen. és valószínûbb is. nem tudom, hogy lehetne valakiben 100%ig megbízni, senkiben sem lehet megbízni hiszen nem látsz bele a fejébe..
hmm... tegyük fel hogy van ilyen 'lény'. De ezt a lényt is megszépítheti a mosolya, a nevetése, a hangja, a szeme, vagy bármi, amibe a másik beleszeret, vagy ami megtetszik neki, nem igaz? :) hogy valakiben 100%-ig megbízni? nem tudom lehetséges-e... azt hiszem, hogy 100%-ig még magamban sem bízok... viszont nem hiszem hogy azért elsõre rögtön a rosszat kellene feltételezni. :) Fõleg, mert ezzel a magad életét keserítheted meg. Mi van, ha tetszel neki, de te nem viszonzod, mert azt hiszed gúnyol? :)
A kérdező hozzászólása: egy ilyen lényt csak a plasztika képes megszépíteni ;) neem, olyan nincs hogy tetsze(tte)m neki. :) valószínûleg csak elfogadott.. így az õ érdekében dobtam, hogy legyen valakije aki megérdemli, aki szép és normális. így is lett. én meg egyedül maradtam, mint mindig.
Én ebben nem hiszek... Persze nem vagyunk egyformák... Meg, ha mondjuk eleinte valakit furcsának is találok egy külsõ vonása alapján, azt késõbb megszokom, de még meg is szeretem! :) Nem lenne jó, ha mindenki egy kaptafára készülne a plasztikai sebésznél... Én nem tudom milyen vagy, de biztos nem lehetsz olyan csúnya, mint ahogy lefested magad. Nem fogadtad el önmagad, elégedetlen vagy magaddal, ezért gondolod, hogy mások is úgy látják, ahogyan te látod önmagad... Hát ha ilyeneket mondasz... :/ Ne vedd el önmagadtól a lehetõsséget! Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és próbáld magadból kihozni a legtöbbet! :) Mint már írtam a belsõ szépség megszépíti az embert... Az, hogy hogy nézel ki egy idõ után a legkevésbé sem fog számítani. Én régen kényesebb voltam a külsõmre, hiú... és a nagymamám azt mondta, hogy ennél legyek több, ne ez legyen a legfontosabb, ez egyszer majd el fog múlni. A belsõ értékek számítanak igazán. :) És igaza van, én azóta is változom, ajánlom neked is! :)
Értem, amit mondasz (vagyis írsz), de még mindig úgy gondolom, hogy a SZÉPSÉG RELATÍV. Vagyis mindenki mást lát szépnek. Például ha szeretsz valakit, azt általában szépnek látod, akárhogy is néz ki, akit pedig utálsz, azt általában csúnyának. És szerintem ne jelentsd ki magadról, hogy csúnya vagy, mert ez már betegség :/ Senki sem tökéletes, és mindenkiben van valami szép (ha legalább minimálisan ápolja magát, meg nem egy mekikaján élõ amerikai...vagy akár magyar).

Ha annyit írna a barátnőd sms-be, hogy szeret örülnél neki, jól esne? Csak egyetlen szó.

Legjobb válasz: Nekem volt egy pasim, aki elkezdett hisztizni, hogy miért csak ennyi, és hogy biztos nincsen rá idõm. Kirúgtam.

Nekem volt egy pasim, aki elkezdett hisztizni, hogy miért csak ennyi, és hogy biztos nincsen rá idõm. Kirúgtam.
Jól tetted! XD

Ha a macskám bolhás milyen szert adjak neki? jó a "spot" nevezetű oldat? Vagy ti mit tanácsoltok? Amitől tényleg kihalnak és nem élnek tovább?

Legjobb válasz: Frontline a legjobb,az állatorvosok is ezt szokták adni nekik, csak rá kell cseppenteni a nyakukra.

Frontline a legjobb, az állatorvosok is ezt szokták adni nekik, csak rá kell cseppenteni a nyakukra.
A kérdező hozzászólása: de van a "Advantage 40 spot on oldat 4 ampulla / doboz" "Frontline spot on csepp macskának, 3 ampulla" ez a kettõ . melyiket rendeljem ?
Én csak a Frontline-t ismerem, de szerintem a többi is ugyanolyan jó. Olvasd el a leírásukat és az alapján dönts.
Tényleg mindkettõ jó, a Frontline elterjedtebb. Ha nem akarsz ennyit költeni (3-4 ampulla=3-4 adag, mert egyszerre csak 1 kell), veheted állatpatikában is, ott egyesével is adnak el.
Frontline helyett a Frontline Combo-t javaslom, az jobb, mint a sima Frontline.

Tényleg szeret ha sír is nekem vagy csak sajnáltatja még az utolsó percbe is magát?

Ma szét mentünk a párommal.Szépen megbeszéltünk mindent! helyesebbn neki nem sok hozzá szólása volt csak sírt! Után fel hívttam telefonon hogy haza ért e épségben é selég bunó módon beszét velem és még mindig sírt! Ezt mire véljem? Tényle ennyire szeret vagy csak így akarj aa szívem meglágyítani? Mit kéne most tennem? Én menyek és vigasztaljam! nekem úgyan úgy rosszul esik hogy szeretjük egymást de még is külön kell hogy menjünk.És ha neki tényleg bántó lenne ez akkor legalább hozzászólhatott volna hogy megmentse a kapcsolatot,de semmi,csak sírt!! :(

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást, nem kell külön mennetek. Probléma megoldva. Kérem a felpontozást.

Ha szeretitek egymást, nem kell külön mennetek. Probléma megoldva. Kérem a felpontozást.
ha sírt akkor tényleg szeretett, nem tudom hogy a fiú sírte, de a férfiak nem mindig mutatják ki érzéseiket, és õszinték ha sírnak, az én volt barátom is sírt mielõtt szakított, annak ellenére hogy szeret:/
Hááááát...... azért furcsa. Szerintem biztos volt oka amiért szétmentetek... attól hogy ez a párodnak rossz volt, még az ok fennáll.. attól még nem oldódik meg hogy sír... majd megvigasztalják a barátai! Túl fogja magát tenni rajta nyugi, ne magadat büntesd miatta!
Még szeret. Meg is bántottad rendesen! "neki nem sok hozzá szólása volt csak sírt!"
Minket is szét akarnak szedni csomóan.. Eddig még nemsikerült. ;P
A kérdező hozzászólása: sajnos ez hosszú lenne, de sok ember van a szerelem ellen...és ez ellen én sem tudok tenni :Most az egyszer nem mi gyõztünk hanem az aki erõsebb volt! :(
hát persze hogy szeret...:( :/
Miért kellene neked kétfelé szakadnod?
A kérdező hozzászólása: Most ezt ne úgy kébzeljétek el hogy üvöltöztem vele meg ilyenek! Nagyon nyugodtan beszéltünk meg. sajnos nagyon szeretem és tudom hogy ezzel nagy hibát követtem el, de nem tudok kétfelé szakadni.. :(Köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Ti csináljátok jól! Akkor kitartást nektek! :'(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!