Találatok a következő kifejezésre: Szerelmes vagyok. és (874 db)

Van 1 barátnőm akibe nem hinném hogy szerelmes vagyok és van 1 volt barátnőm aki összejött a b1 ik jó haverommal és én is tetszek neki. Mi legyen?

16 éves diák vagyok a volt barátn?m,haverom az osztály társam.A csaj, nagyon csúnyán dobott kb 2 éve

Legjobb válasz: miert vagy a baratnoddel, ha nem vagy bele szerelmes? kényelembol? nagyon meg fogod bantani, ha o szerelmes beled. az ex ugy tunik jatszik veled, mert erzi, hogy tud manipulalni, gondolom elvezi. te dontod el, akarsz e jatekszer lenni. amennyiben komolyan gondolja, hat dobja a pasijat, te is szakits a baratnoddel, es jojjetek ossze.

miert vagy a baratnoddel, ha nem vagy bele szerelmes? kényelembol? nagyon meg fogod bantani, ha o szerelmes beled. az ex ugy tunik jatszik veled, mert erzi, hogy tud manipulalni, gondolom elvezi. te dontod el, akarsz e jatekszer lenni. amennyiben komolyan gondolja, hat dobja a pasijat, te is szakits a baratnoddel, es jojjetek ossze.
Szar dolog 16 évesnek lenni, én még egyszer végig nem csinálnám :D

Szerelmes vagyok és nem tudom mit tegyek? A lány meg nagyon fura olvasátok ez érdekes story lesz?

Na szóval ugy 4 éve ismerjük egymást munka társak vagyunk és olyan 3 éve érdekes dolog történ egy nagy láncreakció vette kezdetét ami elől nem tudok menekülni egy rendezvényen piásan csókolóztunk(ez nyáron volt)Persze másnap munkában ugy tetünk mintha semi sem történt volna és utána karácsonykor már az egész estét végig beszélgetük és csókolóztunk végig akkor még nem tudtam de bennem elindult valami amit nem álithatam meg csak egy ideig elkerültem na de ezt az esetet ugy könyveltük el h be voltunk rugva és hát bárki mással megtörténik az ilyen. először ugy voltam vele máskor is tetszet már valaki majd elmulik és tulleszek rajta de nem igy történ voltam azóta más lányokall de semi sem tud ki zökkenteni csak ő kell nekem már egy ideje tudja h nagyon teszik nekem csak enyit mondtam neki féltem ha azt mondom h én szerelmes vagyok akkor ki hátrál majd .most meg nem tudom mivan mert mikor ketőnkről beszélek neki nem kapok válaszokat tereli a témát és nem kapok válaszokat.Egy helyre is járunk szórakozni és közös társaságban szoktunk bulizni álatalában és legutább mikor rámnyomult egy lány és visza utasitotam elég nehézvolt na de mindegy után elkezdet ő is közeledni hozzám megölelt és mit a párok kézenfogvást sétálgatunk meg dumáltunk semmi csók nem volt de mikor jöt érte a Taxi vissza fordult és kaptam egy arcra puszit ezek után még lehet életemben nem éreztem ilyen boldognak magamat de jött a hétfő és minden visszatért a normál kerékvágásba .+info még hogy vagy 4 éve nem volt pasija sem és megtudtam tőle h nagyon átverte egy pasi és most azóta ő is csak játszik mások érzéseivel (semmi sex meg semi csak hülyiti őket) Nem tudom mitévő legyek mert tudom h teszek neki meg minden és külydöt egyszer egy sms h nem hagya nyugodni a multja nem tud tullépni azon ami történt vele. Egyébként rohadtul egy hullám hosszon vagyunk csak ki fogok készülni ha mindig vissza hátrál . Meg mikor elhivom valahová akkor meg olyan undok is tud lenni mert pár környerő lány akiket ős is ismer azok nak tetszek és olyanokat mond mért nem őt hivod meg stb de félek ki mondani h senki más nem kell nekem. am én 21 vagyok a lány 25 .Adjatok valami tanácsot plz és thx

Legjobb válasz: Elõször is figyelj a helyesírásra, annyira kiábrándító hogyha valaki helytelenül ír....butának látszol tõle !(ez csak mellékesen jegyzem meg, nem rossz indulatból) Nyilván Te szerelmes vagy belé, akkor miért kínzod magad azzal, hogy kételkedsz és inkább mindent végig agyalsz. Te vagy a férfi egyébként is. Azzal ha konkrétan elé állsz és megmondod neki, hogy hogyan érzel mit veszítesz? Vagy elküld a csaj..mert tényleg nem akar senkivel komoly kapcsolatot, és akkor legalább nyíltan szembesülsz vele h nem akar téged és könnyebb lesz tovább lépni. Vagy asz is lehet, hogyha látja a magabiztosságod, akkor ad egy esélyt. Ez a legtisztább szerintem. ha jobban bele gondolsz neked is most csak húzza az agyad az egyes reakcióival..olyan mintha bejönnél neki, de aztán mégse lép..gyerekes dolog 25 évesen! :) Legyél férfi!

Elõször is figyelj a helyesírásra, annyira kiábrándító hogyha valaki helytelenül ír....butának látszol tõle !(ez csak mellékesen jegyzem meg, nem rossz indulatból) Nyilván Te szerelmes vagy belé, akkor miért kínzod magad azzal, hogy kételkedsz és inkább mindent végig agyalsz. Te vagy a férfi egyébként is. Azzal ha konkrétan elé állsz és megmondod neki, hogy hogyan érzel mit veszítesz? Vagy elküld a csaj..mert tényleg nem akar senkivel komoly kapcsolatot, és akkor legalább nyíltan szembesülsz vele h nem akar téged és könnyebb lesz tovább lépni. Vagy asz is lehet, hogyha látja a magabiztosságod, akkor ad egy esélyt. Ez a legtisztább szerintem. ha jobban bele gondolsz neked is most csak húzza az agyad az egyes reakcióival..olyan mintha bejönnél neki, de aztán mégse lép..gyerekes dolog 25 évesen! :) Legyél férfi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen meg lesz mert én nem adom fel!!! Szép vagyok okos laza uriember és legfõbb tulajdoságom a szerénység szal a célom h boldogá tegyem ha akarja hanem én õt akarom :)
Szegény csaj... De legyen sikered!
A kérdező hozzászólása: Mért lenne szegény most komolyan ha belegondolsz ha egy szép fiu akinek a szándéka a napfénynél is tisztábbak és szeret teljes szívbõl és rohadtul bírod csak nem bírod elengedni a múltat de annak ellenére ki tart melletted bármi is legyen ha nem is jön össze a dolog, legalább tudni-fogja valaki önzetlenül tiszta szívbõl szerette
Oh nagyon nehéz dolgod lesz vele, sokszor kiborít majd, de ha tényleg akarod õt, türelmesnek kell lenned és a legfontosabb, hogy egy pillanatra se hátrálj meg és légy nagyon határozott, de mértékkel soha ne érezze azt hogy nyomulsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsokat és a roszakat is :)
Rám túlságosan nyomúlt egy rendes férfi és én is ilyen megsebzett voltam/vagyok . Engedtem neki , de nem lett jó vége . Szóval igen sok türelem , megértés és csak lassan , lazán , kedvesen . :) A nyomulás ilyenkor nem jó , szerintem . Remélem jól sül el és boldogok lesztek .
A kérdező hozzászólása: Õ már nagyon régóta ilyen megsebzett és akármedig mellette maradok mig túl lép ezen remélem is h boldogok leszünk de madj lesz mint mesélnem az unokáimnak hogy harcoltam meg a szerelem ért az egyetlen tiszta és igaz érzésért :)
A kérdező hozzászólása: ja de jut eszembe ha ne nyomuljak akkor mikor fogom tudni , h mikor csókoljam meg vagy valami várjam ki mikor már 100 ra akarja õ is ?
Akkor add önmagad, de ne legyél szánalmas önsajnálkozós. Ott a cél, csapj bele a lecsóba, hajrá.
A kérdező hozzászólása: 8 as szerintem te egy állat vagy nem minden azt hogy ki a kemény csávó tök higadt és laza vagyok és szinte semit nem kell tennem h egy nõ akarjon tõlem valamit csak adom önmagam
Huhh... hát mielõtt oda elértem volna, h "átverték" arra gondoltam h hát csak szórakozik veled és eggyáltalán nem gondolja komolyan, lehet azért mert mégegyszer inkább nem akar valakibe beleszeretni csak azért h ne essen bele ugyanabba a csapdaba. Ha felakarnálak vidítani azt kéne mondani h majd egyszer együtt lesztek.. de inkabb megmondom ami szerintem reális... játszik veled és egy ideg biztos h nem fog akarni senkitõl semmi komolyat (persze kivétel mindig van a nagy õ) a többivel meg szépen eljátszadozik. ehéz de tovább kéne lépned. :P
A kérdező hozzászólása: Hát kösz szépen de miden áron meg akarom hódítani csak azt nem tudom, hogy hogyan kész vagyok kitartani bármeddig mert sokkal nehezebb lenne õt tûlépnem mint kitartani mellette és lehet hogy neki több idõ kell ahhoz , h bízni tudjon megint egy pasiban
Hülye. A tyúknak csak egy bohóc vagy, viszont simán megdughatnád, ha egy kicsit is tökösebb lennél. Rengetegszer megdughatnád, de nem fog belédszeretni sosem, és nem fog egy kiskutyával mutatkozni, házinyúllal meg végképp. Sorry haver, de a rib.anca téged ki fog nyírni. Fogadd meg a tanácsát, és tényleg más luvnyákkal pajzánkodj.
A kérdező hozzászólása: Na tökösebb nagy ez nagy szó de tanács kell hogy tökösebb
Legyél férfi, ahogy írtam. És igaza volt a felettem szólónak..senki nem fog egy kis nyámnyila sráccal mutatkozni :) 25/L
4-es , szerintem pont az ahogy te beszélsz , na az tudja a nõt taccsra vágni , de úgy rendesen . Persze senkinek sem jó ha játszadoznak vele és hideg meleg az amit kap . Csak attól még nem kell ezt a dolgot ilyen módon megközelíteni és egy nõt (férfit ) sem lenne szabad kihasználni és csak szexre menni . Igen van olyan mikor egy rendes nõt (férfit) kihasználnak , megaláznak és akkor már nem nagyon mer nyitni senki felé , de ettõl még kell neki a figyelem meg a flört , mert jólesik . Csak azért , mert ez a nõ nagyot csalódott és nem meri magát olyan helyzetbe hozni , hogy megint megtehessék ezt vele az nem jelenti , hogy õ undok vagy csak kedvét leli , hogy játszadozik másokkal . Nem mer megbízni . Én is ott tartok , hogy a férfiak mondanak mindenfélét , hogy a bugyi végre lekerüljön aztán jön a ráébredés , hogy igazából csak a lyuk az ami kell , ami izgatja õket . Én most pl. csak egy vaginának érzem magam , mert engem csak dugni akarnak , úgy tûnik . És ez nem esik jól , egyáltalán . Kedves Kérdezõ , ha komolyan gondolod akkor sok idõt és energiát kell majd valószínû fordítani erre a nõre , de kérdéses , hogy téged az izgat-e hogy nem kaphatod meg és ez érzed, gondolod szerelemnek vagy valóban szereted , szerintem sokszor az ember maga sem tudja mit akar . Csak ha nyomulsz rá és enged neked , akkor ne csináld ki , ha lehetséges .
7-es, én a kérdésre, a kérdésfelvetõnek válaszoltam. Úgy ahogy ezt egymás között szokás, és a jelek szerint pontosan értette is mirõl van szó, csak a kifogáskeresés nagyon egyszerû dolog. De ha már felhoztad, megkérdezhetem, hogy miért hagyod, hogy Miss Vagina legyél? Miért pont azokat vonzod be az ágyadba akik csak megdugni akarnak? Szándékodban áll egyszer mással is megismerkedni aki nem éppen az a tipikus alfahím kategória?
A kérdező hozzászólása: Komolyan gondolom ténleg csak fura ilyen helyzetben lenni mert anyira fontos még nem volt senki mint õ meg szeretem enyi próbálok gyengéd lenni és semmit nem elsietni
Ne várj sokat a csókkal, és mindenképp csak ketten legyetek. Azt gondolnom egy esti séta, alkalmas a csókra. Nem okoskodom és nem is tanácsolóm, csak kb hasonló szitu, volt velem is régen. Hajrá légy ügyes és majd számolj be :)

Mi van ha szerelmes vagyok és az illető fel sem veszi és más azt hiszi hogy belé vagyok szerelmes és elpirul ha hozzám ér és egyszer megcsókolt és az illető fiú?

mi van ha szerelmes vagyok és az illető fel sem veszi és más azt hiszi hogy belé vagyok szerelmes és elpirul ha hozzám ér és egyszer megcsókolt és az illető fiú

Legjobb válasz: Na most akkor te fiú vagy, vagy lány?

Na most akkor te fiú vagy, vagy lány?
A kérdező hozzászólása: a lány neve winry rockbell a gimibe melette ülök és félek bevalani hogy szeretem de aza az igazság hogy õ tudja de úgy tesz mintha levegõnek nézne értitek és van egy alphonse elric nevû fiú a testvérem és azt hiszi hogy belé vagyok szerelmes értitek elég hosszan és érthetõen le írtam?
Mi??? Az most mit jelent hogy "õ a lány"? Most összefoglalom amit nagyjából értek a kérdésbõl... Te fiú vagy és tetszik egy lány, aki mit sem tud a dologról. És van egy srác aki pedig azt hiszi, hogy õ az eseted, úgymond. Akkor most mi nem világos az elõzõ válaszomban? A fiút szépen, kedvesen elutasítani, a lánynak pedig a tudtára adni hogy tetszik.
A kérdező hozzászólása: de hát...... ö a lány
A fiút szépen utasítd vissza, a lányt pedig, hívd el egy fagyira, üdítõre, vagy kísérd el valameddig hazafelé és beszélgessetek.
Elõször menj el szakemberhez a problémáddal és Õ tereljen vissza nõkhöz.
A kérdező hozzászólása: nem!
És a titkos szerelmed is fiú?
A kérdező hozzászólása: ép ez az hogy fiú vagyok!
Ohh, aham... Akkor hívd meg Winryt a házatokba, majd egy humántranszmutáció segítségével nyisd ki az igazság kapuját, ott majd meg lelitek a választ minden kérdésetekre. DE ne felejtd az alkímia alapja az egyenértékûség elve, adnod kell, ha kapni akarsz valamit. De én úgy gondolom sántít a storyd, szerintem Mustang az érintett fél, nem pedig az ártatlan kis Alponse. http://raffertysrules.files.wordpress.com/2013/03/fma-yaoi-1..

Van egy lány, akibe nagyon szerelmes vagyok, és ő is szerelmes belém, és mikor kialakult köztünk ez a dolog, még együtt volt a barátjával. Mit tegyek?

Most szakított a srác a lánnyal, mert azt állítja, hogy a lány megcsalta a srácot velem ezért a lány teljesen maga alatt van és id?t kért.mennyi id?t adjak?

Legjobb válasz: Semmi képpen ne sürgesd. Ha szerelmes beléd akkor ha megnyugodott, 1-2 hét, minden rendben lesz.

Semmi képpen ne sürgesd. Ha szerelmes beléd akkor ha megnyugodott, 1-2 hét, minden rendben lesz.
Ha szereted akkor bármeddig képes vagy rá várni....egy lány lelkének igen megrázó egy szakitás, ha nem is szereti a fiut!Most neki is nehéz, át kell gondolnia, hogy mit tesz!Te légy mellette, és segits neki átvészelni ezt az egészet:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat!:)

Van egy fiú akibe már 2 éve szerelmes vagyok és fogalmam sincs hogy mit csináljak hogy észre vegyen. Egy osztályba járunk és hát ő az osztály és hát azt is mondhatnám hogy a suli egyik rossz fiúja. Mit tegyek?

Én 14 vagyok ? pedig 15.Nehéz eset a srác de élnek halnak érte a lányok és furcsa de nem él ezzel vissza és félénk a lányokkal szemben.Az a baj hogy én se vagyok valami bátor a fiúkkal szemben mindig össze vissza beszélek hogy ha hozzám szól vagy kérdez valamit.Hogy csináljam hogy legalább észre vegyen vagy valami?

Legjobb válasz: Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom ,hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)

Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom , hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)
A kérdező hozzászólása: És mitörténik ha rájön hogy én szeretem abból ahogy rá kérdezek hogy neki ki tetszik?Akkor nem fog megijedni tõlem vagy tartózkodni?
én három évig voltam szerelmes az osztálytársamba rengeteg dolgot csináltunk egyedül és sztem tudta h szerelmes vagyok belé habár belém is szerelmes volt egy srác és azt is csak én nem tudtam az osztályból a lényeg h vége lett a nyolcadiknak és semmi nem történt köztünk és ahogy kilencedikesek lettünk elmult az érzés beleszerettem egy másik srácba aki által megismertem a jelenlegi barátom akivel lassa egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretem és nem sajnálom egyáltaklán h nem jöt vele össze amúgy az se jó ha nem mondod el a srácnak a dolgot célozz rá finoman kérdezd meg ki tetszik ne mintha egy mésik barátnõd lenne belé szerelmes és ha elmondja h tetszel neki akkor hajrá sok sikert !!
A kérdező hozzászólása: Jaj és nagyon szépen köszönöm a válszokat.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nehéz lessz elfelejteni mert majd nem minden nap látom ugyan is egy osztályba járok vele:(De lehet igazad van És nem esett rosszul amit írtál.
Akkor bizony neked kell lépned elõször:) Ha egy osztályba jártok, akkor pl vmilyen kérdés az órával/tananyaggal kapcsolatban jó lehet. Az olyan kifejtõs. Majd a vélemény a tanárról. Az vicces Ugyebár, ottvan az msn, könyebb azon beszélni;)
A kérdező hozzászólása: Látnotok kéne õt hogy megértsétek.Ezért mondom hogy nehéz eset és nagyon nehéz ki ismerni.
A kérdező hozzászólása: Ezt így nehéz elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos MSN-e nincsen:( Õt viszont nem nagyon érdekli a tananyag meg hogy milyen a tanár.Már próbáltam vele beszélni de semmi nem jut eszembe és nem tudok mit mondani õt is és engem is más más dolog érdekel.De õ az osztály bolondja mert mindenkit meg tud nevetetni:) nagyon jó a humora:)
Nem él vissza a helyzettel, de mégis rossz fiú? A lányokkal félénk, de rossz? Miért rossz? Amúgy ha félénk szerintem szorult belé intuíció is, és már abból lehet tudni, hogy kivel hogy állsz, hogy milyen a beszélgetés, szóval ha te össze-vissza :) beszélsz vele, az eléggé feltûnõ tud lenni, lehet már észre is vett téged, csak még nem mutatta ki. Mindenesetre ha lépni akarsz, akkor ösztönbõl kéne jöjjön h lány vagy, olyan nincs h nem tudod mit kéne tenni hogy észrevegyen, lány vagy!!! elég egy pillantás
Szia! Amikor annyi idõs voltam, mint te nekem is ugyanilyen helyzetem volt. Mondanom se kell, hogy nem lett belõle semmi... De leírom, hogy ne kövesd el az én hibáimat. Én azt csináltam, hogy jóban lettem egy csajjal, akivel õ is jóban volt és elmeséltem neki, hogy szerelmes vagyok a srácba. :D És kb mindenkinek, elterjedt ez a dolog, õ is tudta, de tudomást sem vett rólam, olyan dolgokkal kezdtem el látványosan foglalkozni, amikrõl tudtam, hogy szereti, ezzel csak hülyét csináltam magamból és még volt sok minden más is... Most 18 évesen valahogy úgy csinálnám, hogy csak barátilag, osztálytársként közelednék hozzá, hogy csak beszélgetni, viccelõdni, hülyéskedni vele és ha ez már jól megy, akkor utalni arra, hogy mi lenne, ha sulin kívül is találkoznátok egyszer... Nem tudom, hogy ez bejön-e, meg azt sem, hogy jó ötlet-e osztálytárssal kavarni, de mindenesetre én sok sikert kívánok! :)
good lick..-.-

Volt már olyan, hogy azt hitted szerelmes vagy és később jöttél rá, hogy egyáltalán nem?

Hogyan jöttél rá és menny id? után?

Legjobb válasz: Én megpróbáltam magamnak bebeszélni, hogy az vagyok. Volt egy barátom, õ nagyon odavolt értem és úgy gondoltam adok egy esélyt a dolognak, hiszen nagyon rendes, kedves, okos srác volt. Folyton azon agyaltam, vajon szerelmes vagyok-e már, de aztán be kellett magamnak ismernem, hogy egyáltalán nem, csak az akarok kényszeresen lenni. Úgyhogy szakítottam.

Én megpróbáltam magamnak bebeszélni, hogy az vagyok. Volt egy barátom, õ nagyon odavolt értem és úgy gondoltam adok egy esélyt a dolognak, hiszen nagyon rendes, kedves, okos srác volt. Folyton azon agyaltam, vajon szerelmes vagyok-e már, de aztán be kellett magamnak ismernem, hogy egyáltalán nem, csak az akarok kényszeresen lenni. Úgyhogy szakítottam.
Persze. "Beleszerettem" és egy 1 hónap múlva rájöttem hogy ez nem szerelem, csak fellángolás. Onnan tudtam, hogy elmúlt az a jó érzés ami az elején volt, mikor megismertem. Elmúlt és azt kérdeztem magamtól: "Hogy francba tudtam ezt az embert szeretni?!?"
12 év után, 2 kisgyerekkel...hogy sosem szerettem igazán, csak azt hittem. szerelmes meg végképp nem voltam...
Olyan volt, hogy nagyon szerettem volna beleszeretni valakibe, és ezért már-már sikerült meggyõznöm magam arról, hogy szerelmes vagyok. De aztán hamar rájöttem, hogy tévedés az egész.
én is jártam már így. mint embert nagyon megszerettem a srácot de kb 1 hónap után rájöttem én is hogy ez mégsem szerelem.. nem is tartott utána sokáig a kapcsolatunk :/
Velem is volt ilyen. Kb. csak 3hétig tartott a fellángolás. Az õ részérõl is, de nem vallotta be, csak húzta az idõt. Megcsalt, keresett közben mást. 2hónapnyi szenvedés után szakítottam vele. Ennek már fél éve. És sokszor eszembe jut, mi a fe.nét ettem én rajta. Ma már ha meglátom, alig ismerem fel.
A kérdező hozzászólása: Mennyi ideig voltatok együtt?
Eddigi kapcsolataim mind így voltak! Én hamar ráunok az olyan emberekre, akikrõl azthiszem h szeretem azt mégsem! Kivéve a mostani párkapcsolatom! Most tudom, hogy szeretem a barátomat, sõt szerelmes is vagyok belé!
De én még ezt nem szeretem a magyar nyelvben, "szeretem, sõt szerelmes vagyok belé". A szerelemnek viszont nincs igéje, vagyis van, csak a szerelmeskedik azt jelenti, hogy szexel. És mivel nem tudod valakinek azt mondani igével, hogy szerelmes vagy belé ezért, ahogy a filmekben is, azt mondod, hogy "szeretlek". Most visszanézve a mondatot, ez milyen h*lyén jön ki már, nem? Amúgy válaszolva a kérdésre, persze, többször is, ez a fellángolás.

Szerelmes vagyok, és nem tudok semmit sem tenni?

Már több, mint egy éve odavagyok a tanáromért. Nyáron egyszer-kétszer összefutottam vele, s akkor mindig beszélgettünk. Nagyon szeretem, és akarom ?t, csak azt nem tudom, hogyan hódítsam meg. Tudom, hogy ez nem helyes, de érzem, ? az életem szerelme!!Úgy vettem észre, hogy számára sem vagyok közömbös.

Legjobb válasz: Én is szerelmes vagyok a tanárnõmbe. Ne legyél hülye, ha tényleg nagyon igazán szereted, akkor várj a ballagásodig (feltételezem középiskolás vagy). Addig is tarts vele jó kapcsolatot fenn, meg maradj vele továbbra is olyan, amilyen eddig. Ha most lenne köztetek valami õt is kirúghatnák és téged is kicsaphatnának.

Én is szerelmes vagyok a tanárnõmbe. Ne legyél hülye, ha tényleg nagyon igazán szereted, akkor várj a ballagásodig (feltételezem középiskolás vagy). Addig is tarts vele jó kapcsolatot fenn, meg maradj vele továbbra is olyan, amilyen eddig. Ha most lenne köztetek valami õt is kirúghatnák és téged is kicsaphatnának.
Ez elég gáz...
nem mindegy hágy hányévesvagy mondjuk álltalános iskolás tanárralesélytelen haa tanárnakvanak gyerekei felesége akoris esélytelen max ha dugni akar
A kérdező hozzászólása: Tanácsot kértem, nem b.szogatást.
Akkor elég gyökér lehetsz, de ha nem tudsz várni a ballagásig akkor egy bukott tukó lehetsz :) már bocs de akkor mennyi vagy ?
A kérdező hozzászólása: Basszus, nincs is gyereke, és nem 17-18 éves vagyok...ja, és discoba sem járok...
Tegyük fel: Neked bejön egy idõsebb férfi, felesége van, gyerekei... De szarod le mi ? tönkreteszed a kapcsolatát, a gyerekei életét ha vannak... ha látni fognak te leszel az a ringyó aki miatt apa elvált anyától ... bizony ám ! Találd meg a szerelmed, de egy veled egykorúban, gondolom lazán megvan a 8-12 év ! 17-18 évesen nem tudsz még sokat az életrõl, jobb ha veled egykorúakkal fogsz ismerkedni. Lemész a disco-ba, ott a pasid, s mindenki csak tanár úrnak fogja hívni, te mások szemében leszerepelsz, amúgy meg kamú kérdésnek tûnik...
akkor verdd órán!
A kérdező hozzászólása: Nem bírom ki amíg elballagok...:'(
Tanács, ne legyél gyökér !!!!!!
Lehetséges..... Zavart érzek az erõben, valóban az a fiú lehetett az.
Az 50-50, h o az-e, de ezt te is tudod. Viszont! Ha rola kerdeztek, annak oka van.
A kérdező hozzászólása: úristen!!! :O de nagyon feltûnõ volt mert utána 2 óra hosszáig nem jött fel facebook-ra!!
Megdöbbentō... Ha nem jön fel valaki a facebookra 2 órán keresztül, akkor biztos nem azért mert jobb dolga is volt -.-
vagy egy konkurens csaj...inkább ez a jellemzõ
A kérdező hozzászólása: szerintem is inkább a fiú volt bár ki tudja.. és utána megmondtam hogy nem vagyok belé szerelmes és õ ezen ki akadt és rá 2 napra tudtam meg hogy a fiúnak csaja lessz most dirrekt csinálja hogy újra belé szeressek vagy idegileg ki készítsen?
És megint egy példa hogy a nõk túlbonyolítanak mindent... Azt mondtad neki hogy nem vagy, megértette, továbblépett, kész xD Ha "szerelmes vagy" belé miért mondod neki hogy nem?... Naa erre válaszolj! xD
A kérdező hozzászólása: azért mondtam neki hogy nem mert el akarom felejteni, ha azt mondom hogy szeretem akkor nézzni fog és nem tudom majd el felejteni meg a barátjaival nevetnek rajtam!!! :D

Van egy fiú akibe szerelmes vagyok, és ő tudja. Mindig idegesít, mert nekem jön és néz, de nem tudom eldönteni, h szemétkedik vagy szerelmes belém. Szerintetek?

Legjobb válasz: Biztosan ismered a régi "játékot" az óvodában, mikor a fiú meghúzza a lány haját, azért, hogy oda figyeljen rá. Ez a pasiknál késõbb is olykor bevett szokás. Meglök, cikiz, tehát foglalkozik veled... Ha nem tetszenél neki, akkor simán észre sem venne, ill. tudtodra adná, hogy esélyed sincs nála, ne is zaklasd.

Biztosan ismered a régi "játékot" az óvodában, mikor a fiú meghúzza a lány haját, azért, hogy oda figyeljen rá. Ez a pasiknál késõbb is olykor bevett szokás. Meglök, cikiz, tehát foglalkozik veled... Ha nem tetszenél neki, akkor simán észre sem venne, ill. tudtodra adná, hogy esélyed sincs nála, ne is zaklasd.

Milyen érzés az amikor szerelmes vagy és milyen az amikor csak kívánod a másikat?

Én már lassan nem tudom megkülönböztettni a kett?t...

Legjobb válasz: Ha szerelmes vagy, akkor alig várod, hogy láthasd a másikat, csak õ jár a fejedben, úgy érzed, minden a legnagyobb rendben. Semmi nem tudja elrontani az örömöd, ami abból fakad, hogy megismerted a másikat. Úgy vágysz egy érintésére, ölelésére, édes ajkaira, mint még soha semmire. Ha vele vagy, akkor elmondhatatlan a boldogságod, lelketek összefonódik, s csak azt kívánod, bár soha ne érne véget a nap. Nem tudsz betelni vele, s azon kapod magad, hogy mindenkinek csak róla mesélsz. (Persze ez a pont egyénfüggõ.) Ezzel szemben.. Ha csak kívánsz valakit, akkor majd megõrülsz azért, hogy megdughasd/megdughasson. Vágysz ugyan az érintésére, közelségére, de csak testi szinten. Körülbelül "csak" ennyi a különbség. :D

Ha szerelmes vagy, akkor alig várod, hogy láthasd a másikat, csak õ jár a fejedben, úgy érzed, minden a legnagyobb rendben. Semmi nem tudja elrontani az örömöd, ami abból fakad, hogy megismerted a másikat. Úgy vágysz egy érintésére, ölelésére, édes ajkaira, mint még soha semmire. Ha vele vagy, akkor elmondhatatlan a boldogságod, lelketek összefonódik, s csak azt kívánod, bár soha ne érne véget a nap. Nem tudsz betelni vele, s azon kapod magad, hogy mindenkinek csak róla mesélsz. (Persze ez a pont egyénfüggõ.) Ezzel szemben.. Ha csak kívánsz valakit, akkor majd megõrülsz azért, hogy megdughasd/megdughasson. Vágysz ugyan az érintésére, közelségére, de csak testi szinten. Körülbelül "csak" ennyi a különbség. :D
Nagyon ügyes vagy..:D Nemsokára kkinõnek a fogaid és megtanulsz járni is:D:D:DD
A kérdező hozzászólása: Hahaha, nagyon vicces. Tudod, nem mindenkinek az az életcélja, hogy itt ossza az észt minden kérdésnél...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!
Ha kívánod a másikat akkor csak meg akarod dugni/vagy dugjon meg és utána nem érdekel mi van vele, ha szerelmes vagy akkor szeretnél vele lenni, érdekel mi van vele, minden vele kapcsolatos dolog, várod, hogy keressen vagy te keresed, meg akarod vele osztani az életed, gondolataidat. Magánvéleményem, hogy a férfiak nem szoktak szerelmesek lenni, csak azért hazudják, hogy megdughassák azt a nõt, aki nem áll kötélnek elsõre. 27L
17:28 "Magánvéleményem, hogy a férfiak nem szoktak szerelmesek lenni, csak azért hazudják, hogy megdughassák azt a nõt, aki nem áll kötélnek elsõre." U Mad?
Nem, csak a mai világban ez a helyzet. Sajnos sok pofont kaptam. Férfiak és a szerelem, ez csak valami lányregényes marhaság... 27L
Ne hagyd, hogy a csalódások elvakítsanak. Mint tudod, minden ember más és más. Legyen az férfi, legyen az nõ. Hidd el, a nõk között is vannak igazán gusztustalan férgek, de közel sem mind az. Ugyanez igaz a férfiakra is, hiába tapasztalod az ellenkezõjét. Attól még, hogy a Holdnak csak az egyik felét látjuk, még van másik fele is, nem igaz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!