Találatok a következő kifejezésre: Szerelmes vagyok fiúba de (173 db)

1 fiúval szerelmesek vagyunk egymásba, de ő nagyon félős, olyanok vagyunk mint 2 oltós haver, de közbe mindenki mondja h szerelmes belém. Hogyan vegyem rá h mutassa ki az érzelmeit?

mindenkinek felt?nt már, hogy folyton bámult stb...elvileg egy régi csalódás miatt nem mer nyitni...

Legjobb válasz: Közeledj hozzá lassan és finoman. Mosolyogj rá sokat, nézz rá pajkosan, néha öleld meg, adj neki puszit az arcára. Ha nem tol el magától, akkor csináld egyre gyakrabban. Aztán egyszer "véletlenül" az arcáról csússzon a szájára az ajkad puszi közben. Onnantól nem hiszem hogy elzavarna ha szerelmes beléd... a határ meg a csillagos ég :) sok sikert és boldogságot. 21/F

Közeledj hozzá lassan és finoman. Mosolyogj rá sokat, nézz rá pajkosan, néha öleld meg, adj neki puszit az arcára. Ha nem tol el magától, akkor csináld egyre gyakrabban. Aztán egyszer "véletlenül" az arcáról csússzon a szájára az ajkad puszi közben. Onnantól nem hiszem hogy elzavarna ha szerelmes beléd... a határ meg a csillagos ég :) sok sikert és boldogságot. 21/F
ismerõs az érzés sajnos és én is azóta vagyok "félõs" mert nemszeretnék mégegy csalódást.Tenni nem nagyon tudsz semmit, hogyha félõs, akkor valószínûleg egy darabig, amíg erõt nem szed magán, addig marad ez a "szemezõs helyzet". 2 lehetõséged van, az egyik, hogy vársz rá, ami lehet hogy eltart hónapokig is vagy még tovább, de lehet 1-2 hét is, a másik, hogy odamész és elmondod, hogy te mit érzel. Nem ciki egyáltalán ha egy lány kezdeményez, és hogyha tényleg szeret, akkor hidd el, nem fog visszautasítani. Lehet, hogy az elején kicsit bizonytalan lesz, valószínûleg a hirtelen jött "hír" miatt felmegy az adrenalin vagy akármi (én is ilyen vagyok) de késõbb mikor lenyugszik akkor már semmi gond nincs:) sok sikert!;)

Mit tegyek? Van egy fiu, olyan menő fajta és szerelmes lányba aki mellesleg a legjobb barátnőm és én is szerelmes vagyok őbelé de nem tudom hogy mit tegyek megmondani nem merem probálok egyre szeb és menbb lenni de észre se vesz a barátnőm mellett.

Nem akarok olyan lenni mint a barátn?m, meg akarom tartani a stilusom de méis fel akarom hivni magamra a figyelmet (jó értelemben).

Legjobb válasz: és a barátnõd is szerelmes a srácba? mert akkor bonyolultabb a helyzet, ha igen. a menõ fajta fiúkkal nem biztos, hogy jól jársz, általában nagyképûek és lekezelõek. Egyébként is, mitõl olyan menõ?

és a barátnõd is szerelmes a srácba? mert akkor bonyolultabb a helyzet, ha igen. a menõ fajta fiúkkal nem biztos, hogy jól jársz, általában nagyképûek és lekezelõek. Egyébként is, mitõl olyan menõ?
A kérdező hozzászólása: a barátnõmnek is tetszik de most egy másikfiúval jaár egyébként azért menõ mert mindenki ismeri és szereti de a lányokkal tud megért lenni
Felejtsd el! #csak egy vélemény:)

Tetszik nekem egy fiú, , de ő egy másik lányt szeret. A fiú tudja h szerelmes vagyok belé de csak barátok vagyunk azt mondja. Szeretnék komolyabb szintre lépni h esetleg a pasim legyen. De ez ügyben mit tegyek?

Legjobb válasz: Énszerintem az ilyet nem szabad erõltetni.. ha mégis akkor nem biztos hogy sokáig tartana ,mível lehet csak kényszerbõl van veled és az eggyikõtöknek sem tesz jót :)

Énszerintem az ilyet nem szabad erõltetni.. ha mégis akkor nem biztos hogy sokáig tartana , mível lehet csak kényszerbõl van veled és az eggyikõtöknek sem tesz jót :)
Ha másba szerelmes akkor inkább hagyd.
ha másba szerelmes , akkor sajnos nincs mit tenni. keress mást:)
A kérdező hozzászólása: Vanda ba-zd ne írj ki a nevembe kérdést!!


Az osztályból tetszik egy fiú, már elsõ óta szerelmes vagyok belé, de ez a "szerelmes vagyok balé" dolog hetedikre már szeretetté vált. Összejöhet nekünk szerintetek? Többi lent :D

Múlt héten el mentünk az egyik barinõmmel a ligeti pihenõparkba hintázni a fiú lánytesója is ott volt és persze Õ is. Na a barátnõm együtt hintázott a Katával én meg Vele. Következõ napon is mentünk de akkor megbeszéltük, hogy együtt megyünk, de azt nem tudtam, hogy a fiúnak aki tetszik neki jön a legjobb haverja a haverja amúgy irtó helyes meg minden de õ iránta semmit nem érzek csak egyszerûen haver, na mindegy. És a legjobb haverja megcsókolt elõtte (mármint a fiú elõtt) nem volt semmi elõjele csak én indultam haza és a biciklimmel babrálta, amikor felálltam csak egy pillanatra néztem rá és õ megcsókolt. Nagyon szar helyzet volt, de én õt nem szeretem és nem is járunk csak úgy nem is tudom már hogy volt arra emlékszek, hogy megcsókolt....No comment :( . Szörnyû érzés volt, hogy pont elõtte. De most Juni 14-én megyünk 9-en Angliába ahova Õ és én is megyünk. Szerintetek van esély arra, hogy összejöjjünk? (Õ meg soha nem csókolózott) 13/l

Legjobb válasz: Lol Ránéztél és megcsókolt? Epic story Esély mindig van

Lol Ránéztél és megcsókolt? Epic story Esély mindig van
Mond el annak a fiúnak ha beszelgetsz vele hogy a haverja csókolt meg és hogy neked nem õ tetszik(közben nézz mélyen a szemébe)ha van esze venni fogja a lapot

Ha egy fiú bevallja, hogy szeret és megkérdezi hogy lennék-e a barátnõje akkor mit mondjak? (én is szerelmes vagyok belé de errõl õ nem tud) szóval ti mit mondanátok? Mert ha rögtön letámadom egy "Igen" -nel az nagyon furii

Legjobb válasz: nem furi, mond hogy igen szivesen elszel a barátnöje. Inkább az a furi hgyha ezt valaki megkérdezi de gondolom fiatalok vagytok, iylenkor ez még belefér.

nem furi, mond hogy igen szivesen elszel a barátnöje. Inkább az a furi hgyha ezt valaki megkérdezi de gondolom fiatalok vagytok, iylenkor ez még belefér.
képtelenség letámadni egy igennel. õ kérdezte játszmázzál ostobán, ne merj igent mondani, veszítsd el. sötét
Tehát. Szerelmes vagy belé, õ is beléd, de nem akarod nyíltan bevallani, mert ez furcsa. Értem :D. Támadd le nyugodtan. Persze valami egész mondattal, alannyal, tárggyal és többi mondatrésszel.
ha kérdezi és tényleg szereted, akkor mondj igent. mi a szart vacilálsz?
játszd a hülyét hogy "mivan?" "komolyan?" "biztos csak szopatsz" "akkor bizonyísd be" sötöbö.... addig amég legalább meg nem csókol, és ha elcsattan a csók akkor ugyan így tovább ;)
Ha már valaki így bevallja, akkor ne legyél már olyan síkh"lye, hogy elkezdesz taktikázni, hanem örülj annak, hogy teljesültek a vágyaid. Hamis taktikázásokra meg illúziókeltésre ráérsz késõbb is, örülj, hogy most nem kell.

Van egy fiú Tomi. Szerelmes vagyok belé de van barátnője. Mit csináljak? Válasszam szét őket? Vagy szenvedjek? Kerüljem?

Legjobb válasz: hagyd õket :) attól hogy szétválasztod õket nem fog beléd szeretni!! csak magadra haragítod õket :) nem kell szenvedni lépj túl rajta és keress mást aki tetszik :) ha elkerülöd sokkal könnyebb a felejtés :)

hagyd õket :) attól hogy szétválasztod õket nem fog beléd szeretni!! csak magadra haragítod õket :) nem kell szenvedni lépj túl rajta és keress mást aki tetszik :) ha elkerülöd sokkal könnyebb a felejtés :)
Ha fontos neked a srác, akkor örülj a boldogságának. Ha szétválasztod õket, lehet, hogy meggyûlõl (sõt biztos)
Ló f*szt! Szeretni fog! :) )
A kérdező hozzászólása: értem :/ :(
"az jelent valami, hogy beszélgetünk sé olyat ír, hogy imádlak cica. Nagyon bírlak" Igen, ez azt jelenti, hogy ha összejöttök, utána melletted is ugyanígy fog beszélgetni más csajokkal is, anélkül, hogy neked szólna róla, hogy igazából már megunt téged, és nem is kellesz.
A kérdező hozzászólása: :DDDDDD
Öld meg a csajt %!!!!!
A kérdező hozzászólása: 17 a fiú. a lányt nem ismerem. De az jelent valami, hogy beszélgetünk sé olyat ír, hogy imádlak cica. Nagyon bírlak ^^ ???
Ezt kitõl kérdezed? Tomi és a barátnõje?
Hány évesek és mióta vannak együtt?
Felejtsd el! Én is így voltam egy fiúval, tudtam hogy van barátnõje, Késõbb megláttam a közös képüket, akkor felfogtam hogy nincs esélyem.. Ha tényleg szereted elfogadod hogy mással boldog
A kérdező hozzászólása: Nem azért van ez, hogy megkérdezzük?
Van egy lány, Rita. Nincs tisztában azzal, hogy aki foglalt, arra nem illik lecsapni.
A kérdező hozzászólása: köszi. Igyekszem.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mit csináljak. Az biztos ha azt tenném nem tudnék tükörbe nézni.
Lenne pofád bele kotnyeleskedni egy kapcsolatba?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :DD <3 :D

Szerelmes vagyok valakibe, de csalódtam benne. Azóta arra vágyom, hogy összejöjjek valakivel, akinek tényleg fontos vagyok. Találkoztam is egy fiúval? Tovább lent.

Találkoztam egy fiúval, kb egy éve, azóta összebarátkoztunk. Össze akar velem jönni. Az a helyzet, hogy én is. Nagyon kedvelem. És tényleg oda figyel rám. Viszont nem akarom, hogy azt higgye, hogy csak azért jövök össze vele, mert el akarom felejteni a szerelmemet. Részben igaz lenne, mert tényleg elszeretném felejteni. Viszont nem kihasználni akarom. Mert nem csak arra kellene, hogy elfelejtsem az előzőt. Hanem, hogy boldog legyek vele. Szerintetek mit csináljak? ,,Bűn" lenne összejönni vele?

Legjobb válasz: lefekszel velem már is elfelejtesz mindent

lefekszel velem már is elfelejtesz mindent
Szerintem egyáltalán nem. :)
1. szimpatikus csaj vagy és többet szeretne min barátságot 2. sunázna
Hát.. Ne éld bele magad! Én is megszívtam ezzel hogy beleéltem magam. És szerintem csak szimpi vagy neki.. :-/
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokért :)

FIÚK! Hogyan adjam 1 fiú tudtára, hogy szerelmes vagyok belé, de nem így nyiltan közölve, hanem úgy, hogy ne tudja eldönteni, hogy hogyan értettem, és ezen rágódjon?

Legjobb válasz: Elsõ: mert a kérdezõ tipikus mai nõ, azaz számító, kétszínû, és csak arra megy, hogy egy újabb pasit felszedjen. Ha nem így lenne, megmondaná a srácnak kerekperec a dolgot.

Elsõ: mert a kérdezõ tipikus mai nõ, azaz számító, kétszínû, és csak arra megy, hogy egy újabb pasit felszedjen. Ha nem így lenne, megmondaná a srácnak kerekperec a dolgot.
Mondjuk:"Jó izmos a jobb kezed......átveszem tõled a terheket, nekem is kell egy kis izomfejlõdés......"
Miért akarod, hogy rágódjon?
Kedves kérdezõ, te agyilag fogyatékos vagy?22/F
Mond neki : szép a kukid.
Nõk és az õszinteség. Ha az életed múlna rajta, akkor sem tudnád elmondani az igazat? Még ki sem alakult semmi, de máris kavarod a szart. Mi lesz, ha majd összejön a dolog?
1. korotok? 2. mindketten egyedülállóak vagytok? 3. dolgoztok e mindketten, vagy még suli? 4. van e gyereked, vagy neki van e gyereke? 5. mekkora a távolság köztetek 6. lefeküdtetek e már egymással? 7. mióta tart ez a baráti kapcsolat? 8. milyen sûrûn szoktatok találkozni?
egyébként 1 jó barátom és nem akarom elveszteni. és mivel nem igazán tudtam kibogozni, hogy õ mit érez irántam, ezért véleményem szerint el tudnám így veszteni. a rágódást úgy gondoltam, hogy ne tejesen tudja eldönteni. A jó barátba nem szerelmes az ember, tehát neked már nem jó barátod, neked már a szerelmed ez a srác.Szerinted, ha rájön, hogy szerelmes vagy belé, akkor elveszíted.Na de könyörgöm, valahogy mindenképp rá fog jönni.Nincs értelme ennek a rágódásos dolognak.Vagy ezzel szeretnéd késleltetni, hogy elveszítsd?Akkor ne mond el neki! Egyébként meg nem törvényszerû, hogy elveszítsd, ha pedig jó barátok vagytok, akkor kitudod máshogyan is puhatolni, hogy bejössz-e neki..
Hát így konkrétan nem tudok semmit... Milyen a srác?
A kérdező hozzászólása: Köszi ennyivel okosabb lettem.de nem akarom így nyíltan a tudtára adni
Te lány! A rágódás az rossz, te sem szeretsz rágódni a matek házi feladaton 2h-n keresztül, mert nem megy, de mégis meg akarod oldani.
A kérdező hozzászólása: 2. írónak.bocsesz ez nem jött be, egyik sem igaz rám. egyébként 1 jó barátom és nem akarom elveszteni. és mivel nem igazán tudtam kibogozni, hogy õ mit érez irántam, ezért véleményem szerint el tudnám így veszteni. a rágódást úgy gondoltam, hogy ne tejesen tudja eldönteni.
A kérdező hozzászólása: 1.fiatal 2 év különbség 2.igen 3.suli 4.nincs egyikünknek sem 5.kb. 45 perc 6.nem 7.nyár 8.nem túlzottan gyakran

25 éves fiú vagyok a barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt de nem tudom hogy szerelmes vagyok e belé nem tudom előcsalni azt az érzést mint régebben. Vonzódom hozzá jólesik a közelsége hiányzik de mégsem olyan. Már nem lennék szerelmes?

25 éves fiú vagyok a barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt de nem tudom hogy szerelmes vagyok e belé nem tudom előcsalni azt az érzést mint régebben. Vonzódom hozzá jólesik a közelsége hiányzik de mégsem olyan. Szerintetek mi lehet a baj? Már nem lennék szerelmes? Ez az első hosszú távú kapcsolatom még nem éreztem ilyet, tanácsot kérek.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. A szerelem egy idõ után elmúlik. És helyét másfajta érzések veszik át. Ez nem jelent egyet azzal, hogy nem szereted, nem fontos neked, csak az a fajta szerelem, ami a kapcsolatok elején van, ami lángol, amikor rózsaszín köd van, ami intenzív, az egy idõ után elmúlik. Én majdnem 8 éve vagyok együtt a férjemmel. És egyikünk sem szerelmes a másikba, de az nem jelenti azt, hogy ne szeretnénk egymást.:)

Persze, hogy lehetséges. A szerelem egy idõ után elmúlik. És helyét másfajta érzések veszik át. Ez nem jelent egyet azzal, hogy nem szereted, nem fontos neked, csak az a fajta szerelem, ami a kapcsolatok elején van, ami lángol, amikor rózsaszín köd van, ami intenzív, az egy idõ után elmúlik. Én majdnem 8 éve vagyok együtt a férjemmel. És egyikünk sem szerelmes a másikba, de az nem jelenti azt, hogy ne szeretnénk egymást.:)
A szerelem elméletileg el szokott múlni, átveszi a helyét a szeretet és a kötõdés...ez a sablonduma a problémádra...szerintem próbáljátok megint úgy csinálni a dolgokat, mint az elején. Ne találkozzatok annyit, randizzatok, ilyesmik:)
Van hogy a szerelem bizonyos idō elteltével szeretetté válik, talán ezt történt a ti szerelmetekkel is de az is lehet, hogy ez csak egy mélypont a kapcsolatotokban és csak fel kell elevíteni a régi lángot.
A kérdező hozzászólása: De az a baj, hogy ezt õ is észrevette és bántja ez a dolog. Mert azt mondja, õ szerelmes és pedig szeretem.
mi 2 éve vagyunk együtt a barátommal.fél éve úgy érezte õ is, hogy velünk is ez történt... egy kis idõre szakítottunk.rájöttünk mind2en, hogy nagyon szeretjük egymást, annyi, hogy nem az a "lángoló, ideges vagyok, ha meglátom" stb. érzés.egy idõ múlva elmúlik ez a része, de ez nem azt jelenti, hogy gond lenne.az a lényeg, hogy ne hanyagoljátok el egymást, legyetek minél többet együtt!és szervezzetek közös programokat, néha lepjétek meg egymást apróságokkal, stb. az mindig jól esik az embernek, és akkor igazán érzi, hogy szeretik.de a te döntésed, ha te úgy érzed, hogy nem szereted már, akkor ink.hagyd el, még ha fáj is neki, mert úgy nem lenne értelme együtt lenni...
Én is 25 vagyok Minden csajjal 3 hát járás után dugtam Dugd meg te is :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!