Találatok a következő kifejezésre: Szerelmes vagyok fiúba (462 db)

Lassan féléve szakítottunk még mindig szerelmes vagyok! Fiú vagyok az én hibámból lett vége a kapcsolatnak most is Rá gondolok. Írtam neki pár napja felhívni egyszerűen nem merem nem tudom mit szólna?

Sokszor Vele álmodom van hogy egy hétig is ami jó de mégis felkelek bel?le.Néha beszéltünk a szakítás óta de semmi komolyabb tartósabb.Mostanra borzasztó lett nélküle hiányzik,remegek érte mégse láttam tavasz vége óta.Fiú vagyok és már magamhoz se nyúlok mert rá gondolok és csak könnyezem t?le... Szeretem és most is könnyezek. Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: menj el filmsztárnak,szerepelj a terminátor 8-ban de te legyél John Connor rokona vagy valaki hasonló,aki jó szereplõ!Azt ahogy befutsz minden nõ téged akar de te csak akkor is neki írj sms-eket meg msn-re is csak neki nyomd a szivecskés animációkat és facebookon is lájkols meg ilyenek.én ezt fogom tenni csak a predátor 5-ben.a tiéd akkor a terminátor legyen

menj el filmsztárnak, szerepelj a terminátor 8-ban de te legyél John Connor rokona vagy valaki hasonló, aki jó szereplõ!Azt ahogy befutsz minden nõ téged akar de te csak akkor is neki írj sms-eket meg msn-re is csak neki nyomd a szivecskés animációkat és facebookon is lájkols meg ilyenek.én ezt fogom tenni csak a predátor 5-ben.a tiéd akkor a terminátor legyen
miért hagytad annó el?
Ha nincs képben új bika, akkor ne bu-zulj üzenetekkel, meg ne hívogasd. Menj át hozzá személyesen, csak a lelkiállapotodat rendezd, mert az ácsingózástól a nõk vérszemet kapnak és még bealáz. Mit veszthetsz? Ne buz-izz, meg nem kell nagy vallomás, elmész megnézed mi van vele, megmutatod te is magad, hogy milyen jól vagy stb.
:( hat nagyon szep, hogy ennyire szereted. sokan barmit megtennenek egy ilyen parert. szerintem menj el hozza es beszelj vele...rosszabb mar ugysem lehet nem?
Most te mi vagy férfi vagy gyáva nyúl? Mert ha férfi, hívd fel és mondd neki, h jó lenne ha találkoznátok, mert szeretnél megbeszélni vele ezt-azt. Ha nyuszi vagy, majd veszek neked a közértben répát! 29/F
Hívd fel, és mondd meg, hogy találkozni akarsz vele, mert valami fontosat meg kell beszélnetek - személyesen.
A kérdező hozzászólása: Nem én hagytam el, sosem akartam hogy vége legyen de ettõl függetlenül teljesen én voltam a hibás. Igen kicsit félek a reakciójától de erõt veszek magamon és felhívom ma azt hiszem.

A legjobb barátomba szerelmes vagyok fiú létemre. Lehet õ is többet érez? Mikor találkozunk, mindig ha nem lát senki a nyakamba kulcsolja a kezét és puszit ad.

viszont ez már kb 10 éves korunk óta így megy mióta megismertük egymást. ráadásul egyszer fogadásból csókolóztunk is. viszont mind a kettõnknek van barátnõje.

Legjobb válasz: Hova fajul ez a világ!!!

Hova fajul ez a világ!!!
Ez... kicsit gáz. Mármint, ha velem közölné a legjobb barátom, hogy belém van esve, futnék Timbuktuig
Milyen szerencsés vagyok, hogy nincsenek barátaim, legjobb barátom meg pláne, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: jah és izé... mikor most a matek nem megy mert most ezek a hülye egyenleteket vesszük, akkor mindig segít és ha tanulunk mindig nagyon nagyon közel van, a feje a homloka néha az enyémet is érinti és akkor nevetünk.
De édesek lehettek :-)
most kedvet kaptam egy kis BL mangához T_T Hát valahogy kikéne puhatolnod, vagy kicsit részegebben megkérdezned (úgy azse gáz ha nemleges a válasza ráfogod a szédültségre:D). Ha viszont kölcsönös az érzelem kár lenne veszni hagyni egy lehetséges kapcsolatot... Hajrá!! ^-^
Elég homárok vagytok.Fogadásból nem smárolnék pasival, ha nincs búza hajlamom.

Van egy fiú akibe már 2 éve szerelmes vagyok és fogalmam sincs hogy mit csináljak hogy észre vegyen. Egy osztályba járunk és hát ő az osztály és hát azt is mondhatnám hogy a suli egyik rossz fiúja. Mit tegyek?

Én 14 vagyok ? pedig 15.Nehéz eset a srác de élnek halnak érte a lányok és furcsa de nem él ezzel vissza és félénk a lányokkal szemben.Az a baj hogy én se vagyok valami bátor a fiúkkal szemben mindig össze vissza beszélek hogy ha hozzám szól vagy kérdez valamit.Hogy csináljam hogy legalább észre vegyen vagy valami?

Legjobb válasz: Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom ,hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)

Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom , hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)
A kérdező hozzászólása: És mitörténik ha rájön hogy én szeretem abból ahogy rá kérdezek hogy neki ki tetszik?Akkor nem fog megijedni tõlem vagy tartózkodni?
én három évig voltam szerelmes az osztálytársamba rengeteg dolgot csináltunk egyedül és sztem tudta h szerelmes vagyok belé habár belém is szerelmes volt egy srác és azt is csak én nem tudtam az osztályból a lényeg h vége lett a nyolcadiknak és semmi nem történt köztünk és ahogy kilencedikesek lettünk elmult az érzés beleszerettem egy másik srácba aki által megismertem a jelenlegi barátom akivel lassa egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretem és nem sajnálom egyáltaklán h nem jöt vele össze amúgy az se jó ha nem mondod el a srácnak a dolgot célozz rá finoman kérdezd meg ki tetszik ne mintha egy mésik barátnõd lenne belé szerelmes és ha elmondja h tetszel neki akkor hajrá sok sikert !!
A kérdező hozzászólása: Jaj és nagyon szépen köszönöm a válszokat.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nehéz lessz elfelejteni mert majd nem minden nap látom ugyan is egy osztályba járok vele:(De lehet igazad van És nem esett rosszul amit írtál.
Akkor bizony neked kell lépned elõször:) Ha egy osztályba jártok, akkor pl vmilyen kérdés az órával/tananyaggal kapcsolatban jó lehet. Az olyan kifejtõs. Majd a vélemény a tanárról. Az vicces Ugyebár, ottvan az msn, könyebb azon beszélni;)
A kérdező hozzászólása: Látnotok kéne õt hogy megértsétek.Ezért mondom hogy nehéz eset és nagyon nehéz ki ismerni.
A kérdező hozzászólása: Ezt így nehéz elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos MSN-e nincsen:( Õt viszont nem nagyon érdekli a tananyag meg hogy milyen a tanár.Már próbáltam vele beszélni de semmi nem jut eszembe és nem tudok mit mondani õt is és engem is más más dolog érdekel.De õ az osztály bolondja mert mindenkit meg tud nevetetni:) nagyon jó a humora:)
Nem él vissza a helyzettel, de mégis rossz fiú? A lányokkal félénk, de rossz? Miért rossz? Amúgy ha félénk szerintem szorult belé intuíció is, és már abból lehet tudni, hogy kivel hogy állsz, hogy milyen a beszélgetés, szóval ha te össze-vissza :) beszélsz vele, az eléggé feltûnõ tud lenni, lehet már észre is vett téged, csak még nem mutatta ki. Mindenesetre ha lépni akarsz, akkor ösztönbõl kéne jöjjön h lány vagy, olyan nincs h nem tudod mit kéne tenni hogy észrevegyen, lány vagy!!! elég egy pillantás
Szia! Amikor annyi idõs voltam, mint te nekem is ugyanilyen helyzetem volt. Mondanom se kell, hogy nem lett belõle semmi... De leírom, hogy ne kövesd el az én hibáimat. Én azt csináltam, hogy jóban lettem egy csajjal, akivel õ is jóban volt és elmeséltem neki, hogy szerelmes vagyok a srácba. :D És kb mindenkinek, elterjedt ez a dolog, õ is tudta, de tudomást sem vett rólam, olyan dolgokkal kezdtem el látványosan foglalkozni, amikrõl tudtam, hogy szereti, ezzel csak hülyét csináltam magamból és még volt sok minden más is... Most 18 évesen valahogy úgy csinálnám, hogy csak barátilag, osztálytársként közelednék hozzá, hogy csak beszélgetni, viccelõdni, hülyéskedni vele és ha ez már jól megy, akkor utalni arra, hogy mi lenne, ha sulin kívül is találkoznátok egyszer... Nem tudom, hogy ez bejön-e, meg azt sem, hogy jó ötlet-e osztálytárssal kavarni, de mindenesetre én sok sikert kívánok! :)
good lick..-.-


Van egy fiú akit nem tudok el felejteni, szerelmes vagyok belé csak van barátnõje. Mit tegyek? Várjak rá vagy mi.

Legjobb válasz: hagyd békén! keress szingli fiút, akinek nincs barátnõje, aki ki fogja kaparni a szemed, ha megtudja, hogy szerelmes vagy a fiújába...

hagyd békén! keress szingli fiút, akinek nincs barátnõje, aki ki fogja kaparni a szemed, ha megtudja, hogy szerelmes vagy a fiújába...
aki nyiltan megmondja a lány szemébe h nem szerelmes az tuti nem az, inkább titkolni szokták ha nem azok
És sex van?
miért kell saját magadról E/3-ben beszélni?! mivan te vagy dobby vagy mi a frász?
a fene se tudja! sajna mind a két lehetõség fenn áll, mert lehet nem szerelmes, de mint embert nagyon szereti a lányt. és ettõl még szex is lehet:) és az is lehet, hogy nem meri bevallani, vagy nem mer elmerülni az érzésben, mert ki tudja miért...
Miért félne szerelmet vallani, ha tudja, hogy viszonzott? Attól, hogy nem kergeti el a lányt, még nem kell, hogy szerelmes is legyen.

Mi van ha szerelmes vagyok és az illető fel sem veszi és más azt hiszi hogy belé vagyok szerelmes és elpirul ha hozzám ér és egyszer megcsókolt és az illető fiú?

mi van ha szerelmes vagyok és az illető fel sem veszi és más azt hiszi hogy belé vagyok szerelmes és elpirul ha hozzám ér és egyszer megcsókolt és az illető fiú

Legjobb válasz: Na most akkor te fiú vagy, vagy lány?

Na most akkor te fiú vagy, vagy lány?
A kérdező hozzászólása: a lány neve winry rockbell a gimibe melette ülök és félek bevalani hogy szeretem de aza az igazság hogy õ tudja de úgy tesz mintha levegõnek nézne értitek és van egy alphonse elric nevû fiú a testvérem és azt hiszi hogy belé vagyok szerelmes értitek elég hosszan és érthetõen le írtam?
Mi??? Az most mit jelent hogy "õ a lány"? Most összefoglalom amit nagyjából értek a kérdésbõl... Te fiú vagy és tetszik egy lány, aki mit sem tud a dologról. És van egy srác aki pedig azt hiszi, hogy õ az eseted, úgymond. Akkor most mi nem világos az elõzõ válaszomban? A fiút szépen, kedvesen elutasítani, a lánynak pedig a tudtára adni hogy tetszik.
A kérdező hozzászólása: de hát...... ö a lány
A fiút szépen utasítd vissza, a lányt pedig, hívd el egy fagyira, üdítõre, vagy kísérd el valameddig hazafelé és beszélgessetek.
Elõször menj el szakemberhez a problémáddal és Õ tereljen vissza nõkhöz.
A kérdező hozzászólása: nem!
És a titkos szerelmed is fiú?
A kérdező hozzászólása: ép ez az hogy fiú vagyok!
Ohh, aham... Akkor hívd meg Winryt a házatokba, majd egy humántranszmutáció segítségével nyisd ki az igazság kapuját, ott majd meg lelitek a választ minden kérdésetekre. DE ne felejtd az alkímia alapja az egyenértékûség elve, adnod kell, ha kapni akarsz valamit. De én úgy gondolom sántít a storyd, szerintem Mustang az érintett fél, nem pedig az ártatlan kis Alponse. http://raffertysrules.files.wordpress.com/2013/03/fma-yaoi-1..

Szerelmes vagyok egy fiúba és a fiú is szerelmes belém. Csak azt nem tudom hogyan kell bánni egy fiúval valaki adna nekem tanácsokat?

Legjobb válasz: Ahogyan akarsz, a fiuk nem kényesek lehet veluk finoman is meg durvan is..

Ahogyan akarsz, a fiuk nem kényesek lehet veluk finoman is meg durvan is..
szeretni kell. de túlságosan általános a kérdésed.
Nos, ez több dologtól függ: -Hány évesek vagytok? -Mióta tart a kapcsolatotok? -Milyen szintig jutottatok már el (puszi, csók, vagy esetleg több is) Ha ezekre válaszolsz, próbálok egy objektív választ adni.

Minden fiúba szerelmes vagyok! Miért?

Na jó, azért nem mindegyikbe, de minden 2.-ba.

Legjobb válasz: Mert fiatal vagy,álmodozol :) Nem vagy igazából szerelmes a fiúba, csak magába a szerelembe. Elképzeleled milyen is lehet a srác, felruházod minden pozitív tulajdonsággal, kész is az álomkép :)

Mert fiatal vagy, álmodozol :) Nem vagy igazából szerelmes a fiúba, csak magába a szerelembe. Elképzeleled milyen is lehet a srác, felruházod minden pozitív tulajdonsággal, kész is az álomkép :)
A kérdező hozzászólása: oh, köszi :D
:D Ez jó. Mert még nagyon fiatal vagy, és igazából te sem tudod mit szeretnél, csak keresed ezt az érzést mindenkinél, mert még újdonság számodra. Az ember gyerek fejjel sok mindenkibe szerelmes, én is voltam. Persze ahogy idõsödni, fogsz ezeket a kósza érzéseket felváltja, majd valami sokkal erõsebb, tisztább érzés amit csak egy valaki iránt fogsz tudni érezni, azt fogják szerelemnek hívni. :)
teljesen igaza van az elsõnek. egyáltalán nem vagy szerelmes. majd jópár év múlva rájössz mi a szerelem, és majd csak nevetsz h milyen voltál kiscsajnak:) ) 21/L
A kérdező hozzászólása: hehe, köszi! oké, oké
100% hogy csak be jön... ha szerelmes lennél akkor azt éreznéd :)
A kérdező hozzászólása: kössz
Velem is ez van nyugi! A nyári szünetben próbálok felejteni...nehéz!
Lehetséges..... Zavart érzek az erõben, valóban az a fiú lehetett az.
Az 50-50, h o az-e, de ezt te is tudod. Viszont! Ha rola kerdeztek, annak oka van.
A kérdező hozzászólása: úristen!!! :O de nagyon feltûnõ volt mert utána 2 óra hosszáig nem jött fel facebook-ra!!
Megdöbbentō... Ha nem jön fel valaki a facebookra 2 órán keresztül, akkor biztos nem azért mert jobb dolga is volt -.-
vagy egy konkurens csaj...inkább ez a jellemzõ
A kérdező hozzászólása: szerintem is inkább a fiú volt bár ki tudja.. és utána megmondtam hogy nem vagyok belé szerelmes és õ ezen ki akadt és rá 2 napra tudtam meg hogy a fiúnak csaja lessz most dirrekt csinálja hogy újra belé szeressek vagy idegileg ki készítsen?
És megint egy példa hogy a nõk túlbonyolítanak mindent... Azt mondtad neki hogy nem vagy, megértette, továbblépett, kész xD Ha "szerelmes vagy" belé miért mondod neki hogy nem?... Naa erre válaszolj! xD
A kérdező hozzászólása: azért mondtam neki hogy nem mert el akarom felejteni, ha azt mondom hogy szeretem akkor nézzni fog és nem tudom majd el felejteni meg a barátjaival nevetnek rajtam!!! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!