Találatok a következő kifejezésre: Szerelmes vagyok barátom haverjába, hogy (3 db)

Szerelmes vagyok a barátom haverjába, hogy mondjam el neki?

6hónapja vagyok eggyütt a barátommal.. Nem szeretem, hanem az egyik legjobb haverjába vagyok totálisan belezúgva de a haverja is belém.... Szeretném elmondani nyíltam a barátom haverjának h mit érzek.. Persze utána a barátomnak is! De hogyan mondjam el neki pl felhívjam, találkozó, vagy hogy? SEGÍTSETEK KÉRLEK! Sok választ szeretnék! 18 éves lány

Legjobb válasz: Szerintem is illik elõször a barátoddal szakítani. Gondold el, mennyire megbántaná a dolog. Akár még árulásnak is érezné. Elõbb tisztázz vele mindent, akár még el is mondhatod, hogy a haverjába beleszerettél. Utána próbálj nyitni a másik srác felé.

Szerintem is illik elõször a barátoddal szakítani. Gondold el, mennyire megbántaná a dolog. Akár még árulásnak is érezné. Elõbb tisztázz vele mindent, akár még el is mondhatod, hogy a haverjába beleszerettél. Utána próbálj nyitni a másik srác felé.
Bocs de 18 évesen már illenék tudni, hogy az ilyesmit csak és kizárólag személyesen mondjuk meg a másiknak. Szerintem annál nagyobb parasztság nincs mint ezt telefonon, e-mailon, sms-ben megmondani. Legyél egyenes és mond meg neki. Ha meg nem szereted akkor minek vagy vele különben is? A haverral csak ezután közöld hogy szereted. Ne játsz arra hogy csak akkor mondod meg a barátodnak, ha a haverja már igent mondott a kapcsolatotokra. Elsõnek szakíts vele, aztán jöhet a szerelmi vallomás ;-) Sok sikert remélem sikerül, és végre azzal lehetsz akit szeretsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm..jól esett h segítettél
HIhetetlen...három hónapja ugyanez volt a helyzet velem is, mondjuk mi 7 hónaposak voltunk az akkori párommal /én 16 õ 18/de nem feküdtünk le, talán kicsit könnnyebb is volt emiatt.Én úgy gondolom, hogy hét hónap után igenis rá kell szánni egy nagyon komoly beszélgetést arra/szakítás/, szóval találkoztunk és elmondtam neki mit szeretnék..vagyis mit nem vele.Mondanom sem kell, hogy ez egáyltalán nem volt könnyû, de tudtam muszálj lépnem, motoszkált már akkor is a gondolta a fejemben, hogy összejövök az egyik barátjával mert úgy éreztem, hogy õ kell nekem, de ezt nem mondtam el neki..szakítás után vártunk kb egy hónapot és aztán jöttünk össze és immár két hónapja vagyunk együtt..el sem tudom mondani mennyivel jobb ez a kapcsolat mert nagyon nagyon szeretem a mostani páromat és tudom jól döntöttem és azóta a volt páromnak is van valakije:Dszóval én azt mondom most elég lezárni ezt a kapcsolatot ha tényleg nem érzed magad jól benne.. aztán meg vártok egy kicsit míg "szélcsend" lesz és megpróbálhatjátok..kegyetlenül hangzik mindez de kinek lenne jó egy olyan kapcsolat amelyben nem boldog..hát senki(hát én azt javaslom, hogy élõben beszélj tehát vele, mert hét hat hónap után igazán megérdemli)
Van rá esély, hogy a mostani barátod szarrá veri a haverját...megtörtént eset:s
A kérdező hozzászólása: Sikerül a kapcsolat amire vágytam!Immár ennek 8 hónapja

Szerelmes vagyok egy lányba, de van barátja, ráadásul a barátja a haverom. Elmondjam neki, hogy szeretem?

én úgy gondolom, hogy ne, hiszen mégis csak a haverommal jár

Legjobb válasz: Ne. Ha elmondod neki megvan az esély hogy a csaj kiröhög, meg van barátja duma stb.. akkor a haverodnak is lõttek. Meg ne legyél szemét

Ne. Ha elmondod neki megvan az esély hogy a csaj kiröhög, meg van barátja duma stb.. akkor a haverodnak is lõttek. Meg ne legyél szemét
Ne mond el.Inkább tartsd meg magadban.Ha igazán szerelmes vagy.Akkor az is fontos neked, hogy boldog legyen. Hagyd békén.Jobb lesz így. Ráadásul a barátságotok is oda lenne
A kérdező hozzászólása: most tudtam meg hogy tegnap este szakítottak, na most mi legyen?
Ne startolj rá egybõl...:D várj még...
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam, csak szerintetek mennyit várjak? ha késõn startolok rá, valaki más megelõz
Mennyi ideig jártak? hogy váltak el egymástól? ezek után könnyebb lesz választ adnom.

Hogy változtassak ezen? Szerelmes vagyok egy férfiba, és tudom, hogy én sem vagyok közömbös számára, de az ex barátom (aki a haverja) miatt nem akar velem lenni.

Egy férfi, nevezzük M-nek, elrabolta a szívem amikor még az akkori barátommal, G-vel voltam egy pár. Nem történt semmi, elnyomtam a dolgot magamban. Aztán egy szerencsétlen véletlen újra összesodort bennünket. Beszélgettünk, elmondtam hogy túlzottan tetszik, és ez tönkreteszi a kapcsolatomat. Azt mondta tiszteli az őszinteségemet. Onnantól nem tudom kiverni a fejemből. Belebetegedtem, hogy együtt vagyok a barátommal, mégis más jár a fejemben. Fél év után, amikor már az öngyilkosság kerülgetett elmondtam az akkori barátomnak, hogy ez tisztességtelen vele szemben, és ha tiszta lapokkal akarom ezt a játékot játszani, akkor szakítok vele. Elmondtam, hogy nem csaltam meg, de nem is akarom ezt tovább űzni. Erre bevallotta, hogy 1 évvel ezelőtt beleszeretett egy lányba, akinek ezt be is vallotta (akkor 4 éve voltunk együtt), de a lány nem akart vele lenni. Erre ő visszajött hozzám, mindezt úgy, hogy elmondott engem hülye, féltékeny, p.csának, aki hülyeségeket kombinál össze. Ha a lány belemegy, engem mint a szél hagy el a barátom. De így én voltam a ló helyett a szamár. Kicsit bántó, hogy még 1 évet volt velem úgy, hogy ezt nem vallotta be. Én elmondtam neki tisztességesen. Vajon van esélyem összejönni M-el, ha ő a G egyik legjobb barátja? Nagyon szeretem. De az erkölcsre hivatkozva nem akar több lenni barátnál. Változtatni szeretnék ezen. Hogyan? Kapott tőlem egy festményt, amitől meghatódott, de nem akarom elriasztani magamtól azzal, hogy randit kérek tőle. Csak "hivatalos dolgokról" beszélünk. (A történetet még színesíti, hogy M, és a meg nem kapott lány testvérek, de ez a történet szempontjából lényegtelen. Hiába. Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő.)

Legjobb válasz: Én B vagyok, és ezt elolvasni most nincs is kedvem. :-))

Én B vagyok, és ezt elolvasni most nincs is kedvem. :-))
Én speciel nem jönnék össze a legjobb barátom exbarátnõjével. Ez a férfi szolidaritás egyik alapköve.
MORIARTY


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!