Találatok a következő kifejezésre: Szerelmes vagyok! vagyok, (3439 db)

100% hogy csak be jön... ha szerelmes lennél akkor azt éreznéd :)
A kérdező hozzászólása: kössz
Velem is ez van nyugi! A nyári szünetben próbálok felejteni...nehéz!
õ nem szerelmes?
Mi van? Te érted egyáltalán, amit kérdezel?
A kérdező hozzászólása: ja értem mert normálisan írtam -.-
A kérdező hozzászólása: de szerelmes de nem mondja meg kibe :S
akkor ez szivas, hagyd!
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy egyszerûen nem tudom felejteni :$
Tanulj sok matekot, legyél a matematika új úttörõje, keress sok pénzt és akkor a tied lesz:D
Csinálj belõlük koordinátarendszert.
logikai bukfenc...
ha nem írod le, hogy x és y, akkor is megértjük ám nevek nélkül!!! Hát próbálkozz a csajszinál!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 3. válaszoló. 2. válaszoló amikor elolvastam a kommentet olyat kacagtam, hogy majdnem leestem a székrõl. Amúgy se vagyok nagy matekos.
Ha tetszik a lány akkor beszélj vele, ha a barátodnak is tetszik akkor találkozzatok vele mindketten és beszélgessetek, , és majd kiderül hogy a lánynak ki tetszik.de maradjatok barátok, de ha tetszik a lány akkor küzdj érte
bocsi, nem vagyok jó matekból :/


Én most tényleg szerelmes vagyok vagy mi van?

Egy srác tetszik már jó ideje, és volt jó néhány szép pillanat, és furcsa beszélgetéseink, de tisztára elpirulok ha csak a nevét hallom.Vagy meglátom az utcán és kiugrik a helyéről a szivem.Szerintetek ez csak egy fellángolás vagy tényleg beleszerettem?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Szerintem szerelmes vagy. De eljön az idõ, amikor már magadtól tudod, hogy az vagy, és akkor lehetsz biztos benne.

Hány éves vagy? Szerintem szerelmes vagy. De eljön az idõ, amikor már magadtól tudod, hogy az vagy, és akkor lehetsz biztos benne.
ez Szerelem :)
A kérdező hozzászólása: Akkor jól gondoltam :) 15/L

Most akkor szerelmes vagyok, vagy csak tetszik, vagy mi ez?

A sráccal hónapok óta dumáltunk a suliban is, levelezünk, de találkoztunk 2 hete és mondtam neki, hogy nem randi, de lehet ? annak vette. Eléggé jol sikerult:) egy kis felreertes (veszekedes) volt 1 hete de egyikunk sem haragszik a masikra megint dumalunk.

Legjobb válasz: mi tudjuk hogy szerelmes vagy e vagy csak tetszik e? ha pisilned kell azt is megkérdezed,hogy ven ez az érzés,most akkor pisilnem kell vagy mi ez?:D

mi tudjuk hogy szerelmes vagy e vagy csak tetszik e? ha pisilned kell azt is megkérdezed, hogy ven ez az érzés, most akkor pisilnem kell vagy mi ez?:D
Szerelem. Kezdeti stádiumban, ha hagyod belobban, ha nem akarod, még most távoldj. De miért ne? :)

Honnan tudod mit, erzel amikor szerelmes vagy vagy a kiszemelted kozeleben vagy?

Csok kozzben?

Legjobb válasz: pillangó hatás...:D semmi gond sincs ezzel. nálam meg az van, hogy itt és azonnal megdugom, nemérdekel hányan vannak, és hol vagyunk, én íhy vagyok szerelmes.

pillangó hatás...:D semmi gond sincs ezzel. nálam meg az van, hogy itt és azonnal megdugom, nemérdekel hányan vannak, és hol vagyunk, én íhy vagyok szerelmes.
Nálam is ez volt éveken keresztül amikor csak megláttam.:(
Folyton a tekintetét fürkészem, remeg a szívem, legszívesebben folyton a karjába bújnék, beszívva a bõre illatát. Amikor átölel bármilyen ideges, fáradt vagy szomorú vagyok, megnyugszom és boldogabb vagyok. Néha még a könnyem is kibuggyan annyira jólesik az ölelése és hogy õ VAN nekem! :) Már több mint két éve vagyunk együtt és nem múlik egyikünk részérõl sem, egyre erõsebb a szerelem. Már együtt élünk 8 hónapja.
off: a remegés is ide tartozik ?:D

Most akkor szerelmes vagyok? Vagy ez mi? Nem tudom, eléggé furcsa helyzet . Vagy csak nem merem magamnak bevallani?

Van egy srác akit már 2 éve ismerek. Először nagyon jól kijöttünk, kezdett megtetszeni, de nem különösebben izgatott. Aztán volt egy elég csúnya vitánk (nem akarom részletezni), de végül kibékültünk. Azóta viszont szinte csak köszönő viszonyba vagyunk, meg néha elnegedünk egy hogy vagy -ot. Nah és nagyjából fél éve olyan furcsa mert folyton őt keresem a szememmel, meg facebookon is folyamatosan azt figyelem h mikor online, nem telik el úgy nap h ne gondolnék rá, és volt h 3 napig nem láttam, és egyszerűen hiányzott a jelenléte, nem volt teljes az egész úgy h ő nem volt ott. Nem tudom ... Biztos h érzek iránta valamit, de ne tudom h mit. Most akkor ez mi? Nem merem magamnak belátni? Vagy mi?

Legjobb válasz: Nos igen szerelmes kezdesz lenni belé valld be magadnak fogadd el vagy felejtsd el

Nos igen szerelmes kezdesz lenni belé valld be magadnak fogadd el vagy felejtsd el
:D

Most akkor szerelmes vagyok, vagy mi van?

Van egy nálam 6 évvel idősebb barátom. Én 17 vagyok. És már lassan 1 éve együtt vagyunk. Előtte volt egy 1,5 évig tartó kapcsolatom, ő velem egyidős volt. Na most az a pláne, hogy van a gimiben egy 15 éves srác. Most 10-s, és már tavaly is tetszettem neki, de nem foglalkoztam vele mivel barátom is van, meg fiatal hozzám, pedig fogalmam sincs miért, de bejött. Aztán most idén, azaz tegnap voltunk reggel kávézni, meg beszélgettünk, és egyszerűen úgy éreztem magam mint aki szerelmes. Ráadásul arról álmodtam ma este, hogy csókolóztunk. De, szeretem a barátomat, meg a fiú teljesen fiatal hozzám, ráadásul én 12-s vagyok, végzős, ő meg 10-s. Nem értem. Most mi van? Tudjuk mind a ketten, hogy tetszünk egymásnak, nem is kicsit, de ő tudja, hogy idősebb vagyok, meg van barátom, és én is pont ezekért nem akarok vele kezdeni. Közben meg... ilyen dolgok kavarognak bennem.

Legjobb válasz: Bocsika a kifejezésekért...De te beteg vagy.Van barátod! ha a 10-essel akarsz össze jönni akkor elõszõr szakits a mostani barátoddal. Utána kezdesz amit akarsz. HA ugy érzed szerelmes vagy akkor az ellen nem tudsz semmit csinálni.

Bocsika a kifejezésekért...De te beteg vagy.Van barátod! ha a 10-essel akarsz össze jönni akkor elõszõr szakits a mostani barátoddal. Utána kezdesz amit akarsz. HA ugy érzed szerelmes vagy akkor az ellen nem tudsz semmit csinálni.
Csak te tudhatod, hogy mit érzel és úgy dönts.
Ha 15 évesen kávézik, akkor felnõtt férfi, alkalmas az önálló családi életre, válaszd õt. Ja nem.

Most akkor szerelmes vagyok vagy sem?

Az a helyzet, hogy van egy pasim már 10 hónapja....Közben megismerkedtem egy másikkal, akibe nem vagyok szerelmes de nagyon jol érzem magam vele.

Legjobb válasz: Nem, nem vagy szerelmes.

Nem, nem vagy szerelmes.
Ennyi idõ után már kezdhet "unalmassá" válni a párod, csak rajtad múlik, hogy érdemesnek érzed-e a kapcsolatot arra hogy színesítsd és tovább folytasd. Mindenkinek lehetnek rossz napjai, rajtatok múlik, hogy izgalmas programokat szerveztek-e vagy hagyjátok tönkre menni. Gondolj bele, egy új ember mindig érdekesebbnek tûnik az elején, mert még ismeretlen, van benne kihívás, még nem unalmas. Ez a másik csak esetleg arra döbbent rá hogy kicsit unatkozol. De ha szereted vagy a párod és fontos neked az idõ többségében akkor nincs gond. Szorítok!
ennek semmi köze a szerelemhez. ennek ahhoz van köze, hogy a párod már nagyon unalmas számodra, és ha biztos lennél a másik pasiban, hogy vele komoly lenne a kapcsolat, összeköltöznétek és nem dobna ki 1 hónap után, akkor elhagynád a jelenlegi pasidat mert ez már neked rohádtúl nem jó, ha szeretnéd igazán akkor nem tennél hasonlókat. De te jelenleg inkább félsz feldobni egy biztos de [email protected] haldokló kapcsolatot, egy új szenvedélyes, boldogabbnak tûnõ kapcsolatért. Inkább lusta vagy idõt ölni bele...
A kérdező hozzászólása: a másik illetõvel még véletlenül sem szeretnék összejönni....
Ez hosszú távon se így se úgy nem lesz jó akkor sem ha a másik nem érdekel annyira. Haldoklik a kapcsolatotok, ellaposodott, csak te félsz kilépni belõle!! Ha egyik sem az akire vágysz akkor próbáld lezárni ezt a 2 szálon futó fejezetét az életednek és kezdj egy új õszintébb boldog fejezetet!
csõ Jucy.. :DDD

Miből lehet rájönni hogy szerelmes vagy? Vagy h ő beléd.

van egy fiú 16, nem járunk, csak beszélgetünk, találkozni is fogunk a számomat elkérte és olyan aranyos, ma meg oldalra döntötte kicsit a fejét és mosolyogtunk :)

Legjobb válasz: Figyi, ha szerelmes vagy, akkor azt érezni fogod. A kételkedsz az érzéseidben, akkor ez még nem szerelem..

Figyi, ha szerelmes vagy, akkor azt érezni fogod. A kételkedsz az érzéseidben, akkor ez még nem szerelem..
Én úgy gondolom, hogy ilyen hamar nem alakul ki szerelem, bár vannak kivételek...ritkán.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!