Találatok a következő kifejezésre: Szerelmemet csak tudnám hívni (1 db)

Szerelmemet csak freecall-al tudnám hívni mert külföldön van. Hogyan kell hívni?

megadta a vezetékes számot amin hívhatom de mégsem tudom:( azt írja ki hogy nincs creditem pedig ahhoz hogy vezetékest hívjak nem kell credit mert az ingyenes. Romániai(Erdélyi) szám 004035.... stb hogyan kell hívni? kell valami elé?

Legjobb válasz: Mobilról hívd +0 -val. Az is internet alapú hívás és már elég olcsó. Ha internetrõl akarod hívni: www.voxio.com Itt reklámnézés után ingyenes elvileg, de egy kis angoltudás elkél hozzá.

Mobilról hívd +0 -val. Az is internet alapú hívás és már elég olcsó. Ha internetrõl akarod hívni: http://www.voxio.com Itt reklámnézés után ingyenes elvileg, de egy kis angoltudás elkél hozzá.
Bocs, de rosszul írtam (máshol is így olvastam) Tehát: voixio.com
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségettt :) )) és ezt meddig tudom használni?
A kérdező hozzászólása: csöng de mégsem kapcsolódik miért?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történt? Hogy csinálhatom vissza?

a suliban saját felhasználóm van, mint minden más diáknak is, így szoktam belépni. újra lett telepítve a rendszer, és le kellett újra szednem a chrome-ot. játszottam, ez-az, majd beléptem a gmail-es fiókomba, ami beléptetett a google-ba, ami beléptetett a chrome-ba, és előjött hirtelen az összes otthon elmentett könyvjelző, meg jelszó? próbálkoztam a suliban kilépéssel, újra letöltéssel, mindennel, amit józan paraszti ésszel próbál az ember... mit tehetnék még?

1

Az internet előfizetésemmel korlátozott mennyiséget tudok letölteni. Ilyenkor a videóhívás is letöltésnek számít?

1

Miért akadozik a hang?

Elindítok egy zenét youtube-n és ha másik ablakba megyek vagy közbe nézek egy másik honlapot és görgetek lefelé megakad a zene. Mi lehet a gond ? Hogy tudnám megoldani ? Válaszokat előre köszi.

4

Tegnap óta lelassult a gépem, szinte alig tudok oldalakra belépni, mi a teendő, hogy felgyorsítsam az oldal betöltést?

2

HOgyan lehet a könyvjelzőket egymás alá rendezni, nekem most egymás mellett van, és benne a főcimsorban?

3

A google plusszt hogyan lehet eltüntetni véglegesen?

Már mindent az köt össze. A youtube-on is úgy tudok kommenteket írni, ha előtte megadom a jelszavamat, (vagyis ha belépek a google plusszba). Anélkül nem enged írni, nem úgy, mint amikor még nem volt a google plussz.

6

Hálózat próbléma. Felléphet ez a hiba 2 különböző jelszó esetén?

Sziasztok!

1

Melyik az a weboldal ahova tudok iosről és androidról videót feltölteni? És felhő alapon működik, és csak én láthassam, szval nem youtube.

Most flickr-t használok, de sajnos oda ios-ről nem tudok videot feltolteni.

2

Ha a google play zeneletoltojen hozzaadok egy szamot a lejatszasi listahoz akkor azt akkor is megtudom hallgatni ha nincs wifi?

2

Merengő fanfiction-ön körülbelül mennyi idő amíg elbírálják a történetedet, hogy kiteszik, vagy sem?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!