Találatok a következő kifejezésre: Szerelmemet csak tudnám hívni (1 db)

Szerelmemet csak freecall-al tudnám hívni mert külföldön van. Hogyan kell hívni?

megadta a vezetékes számot amin hívhatom de mégsem tudom:( azt írja ki hogy nincs creditem pedig ahhoz hogy vezetékest hívjak nem kell credit mert az ingyenes. Romániai(Erdélyi) szám 004035.... stb hogyan kell hívni? kell valami elé?

Legjobb válasz: Mobilról hívd +0 -val. Az is internet alapú hívás és már elég olcsó. Ha internetrõl akarod hívni: www.voxio.com Itt reklámnézés után ingyenes elvileg, de egy kis angoltudás elkél hozzá.

Mobilról hívd +0 -val. Az is internet alapú hívás és már elég olcsó. Ha internetrõl akarod hívni: http://www.voxio.com Itt reklámnézés után ingyenes elvileg, de egy kis angoltudás elkél hozzá.
Bocs, de rosszul írtam (máshol is így olvastam) Tehát: voixio.com
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségettt :) )) és ezt meddig tudom használni?
A kérdező hozzászólása: csöng de mégsem kapcsolódik miért?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amikor új ablakot akarok megnyitni a neten, a szerb goggle jön ki, és ciril betűkkel írja, hogy srbija, és hogy lehet ezt megváltoztatni magyarra, hogy azt irja ki hogy magyarország?

2

Hol tudom megnézni, hogy mire adtam +1et a Google +on?

1

A google képeknél van valami speciális keresési mód, amivel csak az adott mintát vagy formát menthetjük le, és a hátteret nem?

4

Meghívó nélkül be lehet jutni az ncore-ra?

Nagyon régóta szeretnék már bejutni az ncore-ra de sajnos nincs olyan ismerősöm aki tudna küldeni meghívót. Van valami módja annak hogy meghívó nélkül bejutnhassak még most vagy esélytelen?
Előre köszönöm a válaszokat.

7

Németországban hogyan torrentezhetek úgy hogy elkerüljem a büntetést?

Németországban szigorúan veszik a torrentezést és ellenőrzik az internetes tevékenységeket.
Lehet e valahogy titokban csinálni mindezt úgy hogy ne bukjak le?

1

MyVip Randin miért üres a Randigép?

Úgy értem nem tudok benne böngészni. Köszönöm a segítséget. :)

5

Mit csináljak akkor, ha be akarok lépni az ask. Fm-embe, de ezt írja ki: No robots allowed! Your actions have been suspended? :|

0

A youtobe in MP4, ingyenes?

1

Mi az a beágyazási kód? Melyik az?

Szeretnék én is a nézzsorozatok.hu-ra videót feltölteni, de link nem jó, hanem beágyazási kód kell. Pl. a gyakori kérdéseknek mi a beágyazási kódja?

1

Mért dobta ki ezt a száimtógépem filmnézés közbe sürgős?

18+tartalmat néztem amikor a gépem kidobot olyat hogy ezt hagyam abba a rendőrség csinál valamit meg a 161. akármit megsértetem mit értete ez allat?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!