Találatok a következő kifejezésre: Szerelem első van ilyen (2 db)

Szerelem első látásra, van ilyen?

Mi az ha egyszer találkozol valakivel -de még nem ismered és nem is tetszik annyira, csak néha gondoltál rá..- és meglátod véletlen az utcán és "megilyedsz" (megdobban a szived de nagyon..) ??

Legjobb válasz: én több fiúba estem bele elsõ látásra...(pont úgy néztek ki ahogy mindig is megálmodtam az álompasit) igaz, aztán nem lett szerelem a dologból... sajnos.

én több fiúba estem bele elsõ látásra...(pont úgy néztek ki ahogy mindig is megálmodtam az álompasit) igaz, aztán nem lett szerelem a dologból... sajnos.
Beléma mbarátom 2005 szeptemberébe elsõ látásra szeretett, de csak 2007 februárjában kezdtünk el járni.Nekem viszont csak ekkor tetszett meg, de õ addíg kitartott míg nem én mentem hozzá.Van ilyen, igen.-és ha beteljesedik, hááát jó érzés tud lenni :) Üdv.:Bea
Szerintem van szerelem elsõ látásra!!! Mert én anno 5.-ben megláttam a srácot, és tudtam, hogy nekem õ ell. ugy is lett. 3 évig csak szapultuk egymást, és õ mit sem sejtett róla, hogy mminden éjjel vele álmodom. aztán elballagott. és most 4 éve vagyunk együt. és tudja, hogy én õt megláttam és megszerettem. szerintem, hogyha valaki, akkor én mondhatom, hogy mindent elkövettem a boldogságomért, és szerencsére nem hiába.
A kérdező hozzászólása: de olyankor mivan ha tudatosan nem teszik (átlagos inkább) nekem az illetõ... annyi hogy két szót szóltunk egymáshoz és olyan szimpinek tûnt:P
Én is így voltam. Belépett a fiú a buliban az ajtón, és én tudtam: õ kell nekem. Ehhez képest 3 évre rá jöttünk össze, igaz azóta is együtt vagyunk :)
sztem is van szerelem elsõ látásra de akkor csak az ilatõ külsõjét látod és egy kapcsolatban a belsõ tulajdonságok nagyon fontosak ugyhogy csak részben igaz az hogy " szerelmem elsõ látásra"
nekem is volt ilyen már és nagyon szép és jó emlékek kötnek hozzá. Igen te bele vagy zúgva az illetõbe de nagyon!:)
Igen!Létezik! 5 évet töltöttem vele együtt!Azóta volt egy 6 éves kapcsolatom is, de rájöttem õ volt az igazi!Megszerezni könnyû-megtartani nehéz!

Miért van az hogy az első szerelem ilyen?

Mindenkinek az életében van az első szerelem. Általában az emberek csalódnak akkor hosszú évek után ,de az emlékeket nem felejtik el. Ha utána összejön mással a 2. szerelemnél már nem az az érzés, boldog de nem az. Lehet mert nem az ismeretlenbe megy bele és tudja már milyen a komoly kapcsolat? 23/L

Legjobb válasz: nekem pl tenyleg nem ugyanolyan volt a masadik hanem sokkal jobb. az elsonel nem tudtam mire szamatsikes beleszerettem(2,5 evig tartott). mikor vege lett padlon voltam.. de a masadiknal meg mar volt alapom es tudtam kit keressek...es hat.. holnap leszunk negy eve egyutt..:)))

nekem pl tenyleg nem ugyanolyan volt a masadik hanem sokkal jobb. az elsonel nem tudtam mire szamatsikes beleszerettem(2, 5 evig tartott). mikor vege lett padlon voltam.. de a masadiknal meg mar volt alapom es tudtam kit keressek...es hat.. holnap leszunk negy eve egyutt..:) ))
A kérdező hozzászólása: Igen , nekem is az elsõ rosszabb volt. Nem olyan bánás módót kaptam mint amit kellett volna, de még is ha azokra az emlékekre gondolok a sírás kerülget és hiányzik. De persze a 2. mindig jobb, ha tényleg szerelem
idovel sztem maskepp latod majd, csak tenyleg fontos h igazan szerelmes legy. persze h eleinte nekem nekem is feltortek neha az emlekek de mostmar teljesen semleges es mar sokmindenre nem is emlekszem.
és ezen miért kell meglepõdni ? D:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!