Találatok a következő kifejezésre: Szerelem első van (57 db)

Szerelem első látásra lehet igaz szerelem? Hiszen az száz százalékosan csak a külső miatt van.

Legjobb válasz: A szerelem néven ismert biokémiai folyamat látvány és illat hatására indul be az agyban. Az "igazi szerelem", tehát ez a bizonyos elsöprõ, égetõ, viharos, józan eszünket elvevõ fajta szerelem elsõ látásra, néhány perc alatt indul be. Akkor is, ha látszólag idõbe telik felfogni, hogy mi történt. Minden más, tehát ami nem kinézettel és tudatosan nem is érzékelt szagingerekkel kapcsolatos, az már csak utólagos belemagyarázás.

A szerelem néven ismert biokémiai folyamat látvány és illat hatására indul be az agyban. Az "igazi szerelem", tehát ez a bizonyos elsöprõ, égetõ, viharos, józan eszünket elvevõ fajta szerelem elsõ látásra, néhány perc alatt indul be. Akkor is, ha látszólag idõbe telik felfogni, hogy mi történt. Minden más, tehát ami nem kinézettel és tudatosan nem is érzékelt szagingerekkel kapcsolatos, az már csak utólagos belemagyarázás.
Nõknél mindenfajta szerelem 100%-osan a külsõ miatt van.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:25 hát nem..

Ha van szerelem első látásra akkor miért nincs szerelem első hallásra? :D

Legjobb válasz: Van idiótizmus is elsõ olvasásra..pl te :P :)

Van idiótizmus is elsõ olvasásra..pl te :P :)
Nekem volt olyan, mikor neten ismerkedtem egy pasival, aztán telefonáltunk, és mikor meghallottam azt a bársonyosan rezgõ baritont, a bugyim kiugrott az ablakon :DDD
"a bugyim kiugrott az ablakon" :DDD Ezen rendesen szakadok a röhögéstõl! :DDD 30/f
Az én párom a hangomba szeretett bele, tehát létezik. :)
Amúgy hallásra van szerelem.. fuhh de még milyen...:D
A kérdező hozzászólása: vagy elsõ szaglásra ?:D
menj máááááár... !
Mert a külsõ a fontosabb és csak utána fontos hogy büdös-e vagy hülye hangja van.
létezik :-D

Hisztek abban, hogy van szerelem első látásra? (Bővebben lent)

Szóval volt egy pali. Nem volt köztünk semmi,csak szemezések,köszönegtés... stb. Lehet,hogy hülyén hangzik,de egyből szerelmes lettem. Kb 3 hónapja elköltözött Írországba. Próbáltam továbblépni, volt olyan,hogy egy randit előtte pár órával mondtam le,mert rájöttem,hogy engem nem érdekel más,csakis Õ. Lett volna már több lehetőségem is,hogy összejöjjek valakivel,de nem tudom magam becsapni. Én még mindig szeretem ÕT. Mit csináljak? :(

Legjobb válasz: Én abban hiszek,hogy van egyoldalú szerelem elsõ látásra.

Én abban hiszek, hogy van egyoldalú szerelem elsõ látásra.
Elsõ látásra ha nem is szerelem de erõs vonzódás lehet. Elsõ látásra felfigyeltem egy lányra tavaly. Rögtön tudtam hogy számomra õ más mint a többi. Ma már ismerem is egy kicsit és teljesen oda vagyok érte. Sajnos ez egyoldalú
A kérdésre válaszolva: én nem hiszek benne. Szerintem nem õt szereted, hanem szerettél volna nagyon szerelmes lenni (talán nem is tudatosan), és rá vetítetted ki. Most, hogy nem tudod õt jobban megismerni, rögzült ez a kép. Mindenképpen túl kellene lépjél ezen. :)

Van szerel első látásra szerintetek? 16/L

van egy srác akit nem ismerek de valamiért így is őrülten odavagyok érte és ez így nagyon fura. De egyszerűen már csak ha szimplán rá gondolok érzem a pillangókat a hasamban. Mikor elmegyek mellette mindig látom hogy rám néz vagy hirtelen odakapja a fejét, többször volt olyan hogy sétáltunk egymással szemben a folyosón és egymást néztük és olyan mindig megszűnik körülöttem a világ és csak őt látom.. még egyszer nem beszéltem velem és nem nagyon hiszek abban hogy van szerelem első látásra..

Legjobb válasz: Szerelem egyáltalán nincs, nem hogy elsõ látásra.

Szerelem egyáltalán nincs, nem hogy elsõ látásra.
Igen is van szerelem ELSÕ LÁTÁSRA, vagyis hát számomra biztosan! 16 éves voltam amikor megismerkedtem a mostani párommal, azóta 5 éve vagyok együtt. Õ a szomszédját hozta kocsival a vizsgára én pedig unokatesómat kisértem el. Mikor megpillantottuk egymást már akkor lehetett érezni hogy ez "más" mint a többi, beleszerettem, belém szeretett, rögtön lehet érezni a szerelmet elsõ látásra, még most is pontosan emlékszem minden mozdulatára, stb.. Akkor én 16 voltam õ 23.
Nem tudom mit higyjek már...
Van! Együtt élek vele 17 éve!
Elsõ látásra szerelem volt ... istenem micsoda Q7-es Audi...

Szerelem első látásra, van ilyen?

Mi az ha egyszer találkozol valakivel -de még nem ismered és nem is tetszik annyira, csak néha gondoltál rá..- és meglátod véletlen az utcán és "megilyedsz" (megdobban a szived de nagyon..) ??

Legjobb válasz: én több fiúba estem bele elsõ látásra...(pont úgy néztek ki ahogy mindig is megálmodtam az álompasit) igaz, aztán nem lett szerelem a dologból... sajnos.

én több fiúba estem bele elsõ látásra...(pont úgy néztek ki ahogy mindig is megálmodtam az álompasit) igaz, aztán nem lett szerelem a dologból... sajnos.
Beléma mbarátom 2005 szeptemberébe elsõ látásra szeretett, de csak 2007 februárjában kezdtünk el járni.Nekem viszont csak ekkor tetszett meg, de õ addíg kitartott míg nem én mentem hozzá.Van ilyen, igen.-és ha beteljesedik, hááát jó érzés tud lenni :) Üdv.:Bea
Szerintem van szerelem elsõ látásra!!! Mert én anno 5.-ben megláttam a srácot, és tudtam, hogy nekem õ ell. ugy is lett. 3 évig csak szapultuk egymást, és õ mit sem sejtett róla, hogy mminden éjjel vele álmodom. aztán elballagott. és most 4 éve vagyunk együt. és tudja, hogy én õt megláttam és megszerettem. szerintem, hogyha valaki, akkor én mondhatom, hogy mindent elkövettem a boldogságomért, és szerencsére nem hiába.
A kérdező hozzászólása: de olyankor mivan ha tudatosan nem teszik (átlagos inkább) nekem az illetõ... annyi hogy két szót szóltunk egymáshoz és olyan szimpinek tûnt:P
Én is így voltam. Belépett a fiú a buliban az ajtón, és én tudtam: õ kell nekem. Ehhez képest 3 évre rá jöttünk össze, igaz azóta is együtt vagyunk :)
sztem is van szerelem elsõ látásra de akkor csak az ilatõ külsõjét látod és egy kapcsolatban a belsõ tulajdonságok nagyon fontosak ugyhogy csak részben igaz az hogy " szerelmem elsõ látásra"
nekem is volt ilyen már és nagyon szép és jó emlékek kötnek hozzá. Igen te bele vagy zúgva az illetõbe de nagyon!:)
Igen!Létezik! 5 évet töltöttem vele együtt!Azóta volt egy 6 éves kapcsolatom is, de rájöttem õ volt az igazi!Megszerezni könnyû-megtartani nehéz!

Van szerelem első látásra, hisztek-e benne?

történetet is mesélhettek ha valakivel volt ilyen, érdekelne :)

Legjobb válasz: Szerelem szerintem nincs Viszont nagyon erõs vonzalom.Ami majdnem felér a szerelemmel igen!

Szerelem szerintem nincs Viszont nagyon erõs vonzalom.Ami majdnem felér a szerelemmel igen!
õ van.. de ez túl durva történet hogy itt kifejtsem.
Miért is nem lenne. Semmi extra, tipikusan filmbe illõ jelenet volt, belépett beleém meg a villám csapott.
Nálam nincs. Nekem eleve a szerelem fogalmába az is beletartozik többek közt, hogy szeretem, mint embert. Persze még sok más egyéb, de nálam ha valakit nem szeretek, nem is tudok beleszeretni, nekem a szerelem a szeretet egy formáját jelenti. Ha valakit még csak egyszer láttam és nem ismerem, nem tudok róla semmit, az kevés ahhoz, hogy ez a fontos tényezõ meglegyen, ennyibõl nem tudom megszeretni. Innentõl kezdve akármennyire erõsen is vonzódok hozzá, akármekkora hatást is gyakorol rám, lehet villámcsapás szerû érzés (volt már ilyen), nekem ez még nem szerelem. A szerelem nálam idõvel alakul ki.
Hát aki jópasinak-jócsajnak születik, annak létezik.
Hát...szerelem szerintem nem, de vonzalom vagy szimpátia midneképp!Itt a tesóm történetét írom le nagyjából. Egy szakítás után(1, 5 hónapra rá) a barátnõjével elmentek bulizni, de a tesóm halálra unta magát, de a barátnõje erõsködött, h maradjanak. Iszogatott meg minden és már épp lelépett volna mikor meglátott egy (szerinte) helyes pasit.Ott maradt, figyelte (xD) és valahogy (nem tudom, hogy) elkezdtek beszélgetni stb. A facebookon másnap beszélgettek, meg ilyenek és már 8 hónapja tartó veszekedés mentes életet élnek!Nagyon szép páros! :) Szóval szerintem az nincs, hogy "úristen beleszerettem abba a srácba" max annyi hm..de helyes, szívesen beszélgetnék vele" Vagy valami hasonló! :D Remélem segítettem! :)
Van... 21/L vagyok, és 9 évesen láttam elõször. Belezúgtam, aztán õ énbelém, pedig semmit nem tudtam róla. Csak annyit, h az iskolánkba jár. Azt 14 éves korunkban egybekeltünk. És itt tartunk.

Csajok ha van szerelem elsõ látásra?

akkor akár aznap is leszopnátok a pasit ha kéri tõletek, annyira odavagytok érte ha ilyen "szerelem elsõ látásra" dolog megesik veletek?

Legjobb válasz: nincs és nem tetszés van elsõ látásra.

nincs és nem tetszés van elsõ látásra.
van "szerelem elso latasra" de ha leszopod az már nem szerelem csak vonzalom
van szerelem elsõ látásra, aztán 3hónap múlva becserkésztem, és 3hónapot vártam az elsõ aktusig/"leszopásig". azóta is boldogan élünk. ha azonnal leszop akkor egy k!rva 20/N
Én nem elsõ látásra, csak az elsõ randi alatt lettem szerelmes. Ma már 2 éve házasok vagyunk. Nem tettem volna meg, és csalódtam volna benne ha ilyesmit kér.... 27/N
A kérdező hozzászólása: Mármint ha ilyet kér elsõnek??Gondolom ez mostanra már megszokott, nem?

Hisztek abban, hogy van szerelem első látásra?

Legjobb válasz: megdugnám elsõ látásra olyan van :D

megdugnám elsõ látásra olyan van :D
#4 az nem ugyanaz? :O
Nem
am ja ugyanaz xD nem egyszer egy formás seg*gbe és a hozzá tartozó bomba testbe szerettem bele. :D de az igazat megvallva szerintem az egész szerelem kamu.....megunod eldobod.Olyan mint egy új teló, egy darabig jó meg minden aztán megunod sarokba vágod.veszel egy újat... mindenki felszínes..... :D azt nézed meg, ahoz vonzódsz..
Abban nem. Viszont velem volt már olyan, hogy egy lánynak nagyon megtetszett a szeme, mosolya és a kisugárzása.Teljesen levett a lábamról 2 perc alatt.Utána nem tudtam tovább menni és meghívtam egy kávéra.Kb 40 percet beszélgettünk, de sajnos mindkettõnknek menni kellett a dolgára. Kávézás után már úgy éreztem vonzódom hozzá.Nem a de megdugnám vonzalomra kell gondolni! Utána sajnos nem találkoztunk többször, mert valahogy mindig elkerültük egymást.Telefonon beszéltünk pár alkalommal, de az is abbamaradt egy idõ után. 20/F
A külsõ alapján dõl a szerelem elsõ látásra és bullshitet megcáfolom. Kétszer lettem szerelmes elsõ látásra és egyik illetõ sem volt külsõre egy adonisz, úgyhogy ez az "elmélet" megy a levesbe. Náluk sokkal jobb faszikkal is volt dolgom, beléjük mégsem lettem szerelmes, hiába néztek ki klasszisokkal jobban. Szóval igen, én hiszek benne, mivel átéltem.
Akkor is valami plussz tuti volt velük. A Bentley amibõl kiszálltak? Vagy mikor megláttad hogy a bránere a hosszúnadrágból is kilóg?
Alpári vagy kedves utolsó :) Jó kisugárzásról nem hallottál még?
Xenomorph, miért vagy mindig ilyen lehangolt?
Hallottam és egy urban legendnek tartom. Kétlem, hogy egy szélsõségesen magas/alacsony/dagadt/gebe ember nagy orral, sárga/törtött/kapa/mû fogakkal, félszemmel/szódásüvegszemüveggel/kancsalon a "jó kisugárzástól" egycsapásra sikeres lesz. Ez egyszerûen nem reális. Hacsak nem Banyakovszky Jolán néninél.
Xenó: Egy [email protected] visszataszító rémnek eleve nincs jó kisugárzása, de most ne az ilyen extrém eseteket vegyük figyelembe. (Egyébként szerintem sincs szerelem elsõ látásra, ahogy írtam is, de nem az illetõk külseje miatt.)
Nem a legszélsõségesebb kinézetû emberre kell gondolni. Tegyük fel van egy ránézésre tökéletes lány, szép arc, jó test, de flegma és fapofa. Van egy másik, aki nem annyira szép, nincs annyira jó teste, viszont mosolyog, csupa pozitív megnyilvánulása van és nem a lehúzó flegma, nagyképû baromságai. Szerinted melyik tud több értelmes emberrel kapcsolatot építeni?Elhiheted, hogy nem a flegma p.csáért lesznek oda az emberek, attól függetlenül, hogy bomba nõ elsõ ránézésre.
És azt honnan tudjam, hogy nem tartozom-e én is a "rémek" közé? Ezt az ember nem tudhatja sosem, csak akik látják. Most végig kellene kérdezgetni az ismerõseimet? Meg ha találkozom újakkal akkor tõlük is?
Küldj képet, mondok szívesen õszinte véleményt. Tuti nem ismerlek élõben, nincsenek ismerõseim. :D
Csak abban hiszek! Nekem csak olyan nõ kell, akit elsõ látásra érzem, hogy valami megzizzen bennem. Egyszerüen amikor elõszõr meglátom, utána még órákkal késõbb is õ jár a fejemben, és csak róla álmodozom, és varam a farkamat is jó szorgosan ha a szükség úgy kívánja. A belsõ szimpátia meg három mondat. Annyiból lejön hogy görény e meg hogy túl hülye e vagy túl okos-e. Nem kell túllihegni. Elsõ napos félóra után vágnám be az ágyba egy izzadós marhulós szexre! Aki így gondolkodik az egészséges. Akinek hónapok kellenek, hogy meg tudjon nyílni, azt megrontották kicsikorában, vagy sokat nézte a Columbo-t.
lehet van, ha másokkal elõfordul, de én nem hiszek benne, N
engem nem a külsõ, hanem a belsõ érdekel, szóval NEM
igen van ez biztos :D
Így jártam az egyik barátnõmmel. Tehát hiszek benne.
nekem csak elsõ beszélgetésre volt, az majdnem ugyanaz
Minden reggel tukorbe nezek es megtortenik.. :D amugy ezt felreteve en hiszek benne
Igen olyan valóban sokszor van hogy elsõ látásra tudod hogy megdugnád e, de persze szerelem is van elsõ látásra persze.
szerintem is, mert nekem volt ilyen, de mielott megkerdezned hogy mi lett a vege sajnos kifutottunk az idobol, es meg volt egy felreertes is ami a veget okozta.
én amikor megláttam barátnõmet már akkor szépnek tartottam és tudtam hogy szeretni fogom :d bár ez akkor még csak szeretet elsõ látásra volt.
Urban legend
Aha.
én a kémiában hiszek.
én személy szerint megmondom az õszíntét, hogy nem
Külsõ alapján csak a szörnyen felszínes emberek szeretnek egymásba, nekik biztos van "szerelem" elsõ látásra. Én csak abba tudok beleszeretni, akit ismerek eléggé.
Ja elõzõ vagyok: fasz27

Van szerelem első látásra?

Legjobb válasz: Vonzalom van elsõ látásra. Csak akkor szerethetsz bele valakibe, ha kivül-belül ismered. Lehet a srác cukipofa ha belül egy bunkó s*ggfej.

Nagyon is van, de sokkszor az a baj, hogy csak plátói lesz belõle...
Vonzalom van elsõ látásra. Csak akkor szerethetsz bele valakibe, ha kivül-belül ismered. Lehet a srác cukipofa ha belül egy bunkó s*ggfej.
hath figyej ... az egyik ember fajta azt mondnaa erre hogy ez butasag mese az egesz .. a masik ember tipus meg azt mondna hogy lehetseges .. az emberek 50 %-ka megjarja eveel a szerelem elso latasra cimu szerelemmel :-j ... ez valojaban szerintem nem letezik ... merrt az egy dolgo h a kulsoje megtetszik es vonzo .. de a belso lehet nem .. es akor lotek a szerelem elso latasra :-j ... szoval ez szerintem rajtad is mulik h mijen az izlesed lehet hogy pont ojan vagy akinek bejon mind a 2 enje :P szoval ez embertol is fugghet :-??
Van.aztán három nap múlva vége és összetörve, kifacsarva érzed magad
Hogyne lenne. :) Az osztályfõnökkel beszélgettünk, ha nincs semmi bizsergés az elsõ héten, akkor azután sem lesz.Ezek barátok lesznek, de még ha megpróbálják is, sem lesz belõle sok minden. Én is beleestem ebbe :) amit azóta is szerelemnek lehet nevezni.
sztem van, velem megtörtént..:) azóta is együtt vagyunk már több mint 9 hónapja
szerintem nincs
Hat nem is tudom...szerintem nincsen szerelem elso latasra..csak annyi hogy megteccik neked nagyon, majd almodozol rola, ra gondolsz sokat, majd kovetkezo talalkozasnal fogod erezni hogy szereted, vagy en altalaba igy szoktam lennni:P:P:P...ki hogyan..:P
Van! Egyszer láttam a srácot, sokáig viszahúzodtunk, de azért kacérkodtunk is ;D 2 évig voltunk együtt... :P
Én a szerelem elsõ látásra sokkal jobban hiszek mind abban hogy idõvel alakul ki. Hiszen ha egy férfi igazán szerelmes egy nõbe (vagy fordítva) akkor is feleségül akarná venni ha tolószékbe kerülne, vagy megvakulna vagy az arca teljesen megsérülne, és alkalmatlan lenne a szexre, és a férfi inkább vágná le a micsodáját mind hogy akármilyen nõt megdugjon, és élete végéig a feleségével lenne és vigyázna rá élete végéig. Kb. ennek van köze az igazi szerelemhez, és szerintem ilyen erõs kötõdés idõvel nem tud kialakulni, mert sok ember a "nagyon szeretem mind embert" érzést (ez a mû szerelem szint) (ami idõvel alakul ki) keveri össze a szerelemmel. Na, ilyen erõs kötõdést nem tudom hogy, hogy lehetne érezni 2 ember iránt, hiszen az egyik kizárja a másikat, én így gondolom (bár mivel nagyon sok félék vagyunk lehet hogy valakinél ilyen is van, de ha van akkor az, az én szemszögembõl érthetetlen) Viszont aki azt írta jóval elõttem hogy "minden nap tenni kell a szerelemért hogy a láng ne aludjon ki" ?! Majdnem a falnak mentem, mert ez talán még a "nagyon kedvelem úgy mint embert" (mû szerelem) szintnél is lejjebb van. Elõzõ elõtti voltam.
Persze, hogy van!6 hónapja vagyunk együtt!
nincs. elsõre csak a külsejét látod és maximum az tetszhet meg, de a szerelemben az ember a belsõ tulajdonságokba szeret bele. ha igazi szerelem.
Én biztos vagyok benne hogy van. Amikor megláttam a párom azonnal belezúgtam, pedig akkor még szinte nem is ismertem, de tudtam hogy õ lesz az igazi :) És lám, most leszünk 3 éve együtt és napról napra jobban szeretjük egymást. :)
Van. 24 L
Aki szerint nincs, az még nem tapasztalta... Utolsó hozzászóló voltam.
énis így gondolom, amig nem tapasztalod, nem hiszel benne. én tapasztaltam már. :) ) nagyon nagyon jó érzés. :) fõleg ha viszonzzák is. :)
Igen, van, de sokszor csak illúzió. Sõt, szerintem olyan is van, hogy szerelem második látásra. Én 2 órán át beszélgettem a párommal egy buszon, amikor megismertem, de akkor még nem láttam különösnek, csak szimpatikus volt. Aztán mivel osztálytársak lettünk, egyre több minden kötött össze, amikor másodjára futottunk össze a buszmegállóban, az olyan volt mintha elõször látnám. Összerándult a gyomrom, és tudtam, hogy végem van. De átéltem azt is, amit elsõ látásra hívnak. Csak mivel ahogy idõsödöm, annál jobban nõ be a fejem lágya, nem engedtem, hogy az az érzés leterítsen. Egyszer láttam életemben, de elállt a lélegzetem. Amúgy meg lehet egy fiú akármilyen helyes, attól még nem ájulok el. De ez a srác megszólított, és õszinte legyek, jött a villámcsapás. Azt se tudtam, hogy meneküljek a közelébõl, és most is ezt teszem, mert az élet úgy hozta, hogy kapcsolatban kellett maradnunk más okból kifolyólag. Csakhogy egyre gyakrabban, egyre bensõségesebben leveleztünk, találkozgatni akart velem...Én meg végülis megkértem, hogy ne keressen többé. Nekem párom van, akit szeretek, hamarosan gyereket szeretnénk, talán esküvõ is lesz. És boldog vagyok vele. Azt a srácot meg ha kell, kalapáccsal fogom kiverni a fejembõl.
Igazi szerelem csak elsõ látásra lehet, mert ha neked csak szimpatikus valaki és jó fej és vele élsz évekig abból szerelem soha nem lesz, lehet hogy nagyon meg fogod kedvelni, de az távol áll a szerelemtõl, mert a tulajdonságai alapján soha nem lehet szerelmes lenni senkibe, és ha a szerelem hosszú idõ után alakulna ki, akkor egy kis túlzással akárki akárkibe szerelmes lehetne, ami meg már nagyon finoman fogalmazva is nem túl ésszerû. De az ilyen igazi szerelem olyan ritka mint a fehér holló, és aki nem tapasztalata meg, teljesen érthetõ ha nem hisz benne, amúgy az olyasmi érzés, hogy ha azt valaki megtapasztalja, onnantól kezdve azt fogja mondani hogy soha senkivel nem fekszik le, mintegy ki hogy néz ki, és akibe szerelmes lennél, ahoz egybõl hozzá akarnál menni még akkor is ha azt mondaná hogy soha nem fekszik le veled, és inkább ön**ilkos lennél hogy akárki mással lefeküdjél, mert egy részt olyankor megvetett az összes másik olyan embert aki azonos nemû mint a szerelmed, másrészt meg az a szerelem amit édes kevés ember tapasztal meg, fényévekkel erõsebb érzés mint a nemi vágy, nagyon szívszorító érzés, ez alapján senki ne lepõdjön meg ha soha nem tapasztalja meg ezt az érzést.
van. (két éve)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszoló merre lakik mert van egy ismerõsöm aki ugyanezt mondta Ádámnak hivják:)
Szerintem van. Velem így volt. (1 éve vagyunk együt)
az enyem tart ket eve....es szerelem volt elso latasra:)
Szerintem nincs. A szerelem egy bonyolult leki folyamat, ami nem csak hipp-hopp elso latasra mukodik. "A szerelem elso latasra" megcsak nem is fellangolas hanem csak vonzodas a masik felhez. Az az egy biztos, hogy a fellangolasbol(ha a sors is ugy akarja) szerelem lesz...de minden nap "tenni kell erte, hogy ne aludjon ki a lang".
Van.Mondjuk en mar majdnem 5 eve vagy tobb haragudtam ra.Na mindegy.Erre a kirandulasra is ugy indultam el, hogy idegesiteni fog.Bevallom feltem.De amikor felszallt a buszra egyszercsak...Es amugy egy kellemes kirandulas lett belole, mert vegig nagyon kedves volt.
Ha két embert egymásnak teremtett a jó isten, akkor simán lehet, sõt.
Ilyen számomra nincs... Ha belegondolsz akkor csak egyfajta kötõdést érzel, de nem szerelmet. Vannak olyan dolgok amiket az ember másképp fog fel, mint ahogy kellene. Ilyen ez is.
Van! 4 éve vagyunk egyutt!
Elszomorítalak, de szerintem nincs a szó romantikus értelmében... :( De van vonzalom! Szimpátia!!! És ezek már megadják a kezdõ lökést, hogy eljuss a szerelemig.
Szerelem csak elsõ látásra van! Ha elsõre nincs, akkor az nem szerelem. Az igaz szenvedélyes szerelem olyan mély és erõs érzelem, amelyet mindenki csak akkor ismer fel, miután átélte. Tehát a nemleges válaszadók sajnos még nem élték át és ezért írnak mindenféle mást, mert nem ismerik a szerelem érzését. Amikor megpillantod a nagy Õt, rögtön tudod, hogy õ az is megismerkedés után csak evidenssé válik az egész. Attól fogva megtapasztalod az eksztázist, amelyet a szeretkezés nyújt. Ilyenkor elrugaszkodva a földi létedtõl csak lebegsz, a mennyországban érezve magad. Csak az ilyen élményt kiváltó szeretkezésnek van értelme, de sajnos nem mindenki talál rá a ikerlángjára ebben az életben vagy a kapcsolat nehézségekbe ütközik, amelyet valamelyik fél áthághatatlannak titulál. A büszkeség is sok balítéletet eredményez. Az biztos, hogy ha egyszer megtaláltad a nagy Õt, akkor mindig visszavárod, nincs olyan napod, hogy ne gondolnál rá és kész leszel bármit megtenni érte csak hogy újra vele lehess. Mindenkinek azt kívánom, hogy egy életen át élvezze a szenvedélyes szerelmet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!