Találatok a következő kifejezésre: Szerelem az viszony (2 db)

Szerelem az a viszony amely tart 2 éve, szól szexről (fiú szerint szeretkezésről), barátságról, de mégsem voltunk/vagyunk egy pár?

Lehetséges ebb?l szerelem avagy komolykapcsolat úgy,hogy mindig hallunk egymásr?l és olykor találkozunk is????Avagy nem mert ilyen nincs!:)El?re is köszönöma hozzászólásokat!

Legjobb válasz: Nekem is volt ien kapcsolatom ami csak a sexrõl szól!!! ha nincsenek különösebb érzelmek csask vágyak akk egy kapcsoltanak nincs is értelme. jó persze h jó vele "eggyütt lenni és szeretkezni vele" de ott nincs semi szerelem, nincs összhang!!!! Szerintem keress valaki olyat akibe úgy mond beletudsz szeretni , és ameddig ezt az illetõt keresed tartsd meg ezt a fiút és élvezd ki a sex pozitív elõnyeit!!!

Nekem is volt ien kapcsolatom ami csak a sexrõl szól!!! ha nincsenek különösebb érzelmek csask vágyak akk egy kapcsoltanak nincs is értelme. jó persze h jó vele "eggyütt lenni és szeretkezni vele" de ott nincs semi szerelem, nincs összhang!!!! Szerintem keress valaki olyat akibe úgy mond beletudsz szeretni , és ameddig ezt az illetõt keresed tartsd meg ezt a fiút és élvezd ki a sex pozitív elõnyeit!!!
Egyet értek. 2 év alatt úgyis rájöttetek volna, ha van valami több is, mint szexenalapuló barátság.
Egyet ertek en is. Elvezd ki a sex gyonyoret vele foleg ha jo vele de jarj nyitott szemmel es ha talalkozol vkivel akibe beleszeretsz akkor hagyd a mostanit ott. Ilyen kapcs csak addig tud mukodni amig mind a ket fel ilyen lazan gondolja e snem tamaszt erzelmeket a masik fele. mert ha mar az egyik fel erzelmeket fuz a masikhoz (es ez nincs visoznozva)akkor az nagyon tud fajni. Eppen ezert ha csak igy tekinted ezen a szinten akkor nem er csalodas. viszont igy az idodet vesztegeted egy olyan pasira ami nem tobb mint egy sexualis elmeny.
A kérdező hozzászólása: :) Igazatok van!Csak van egy kis bõkkenõ.A fiú szeretett, csak én basztam el, azzal, hogy más fiúk iránt érdeklõdtem.Most meg nekem hiányzik, iszonyatosan...Nem tudom, hogy kellene tisztázni ezt az egészet, mert tényleg nem jó így.Csak szenvedés, bár lehetséges mostanság összekellene futnoma fiúval és.....???

A szerelem/szex kategóriába érzelmileg még kiforratlan emberek válaszolnak, vagy tényleg ennyire sivár, és lelketlen lett az emberek egymáshoz való viszonya?

Olvasgatom a kérdéseket, és azt látom, hogy egy n?, csak akkor, és kizárólag akkor n?, ha semmire nem mond nemet, szülés után tökéletes az alakja, a hüvelye nem tágul ki... Komolyan mintha rabszolgapiacon válogatnának!

Legjobb válasz: Sajnos a mai világban egy 14 éves lánynak az az egyik legnagyobb problémája, hogy õ még szüz. Én csak remélem, hogy õk is megváltoznak majd. Valóban ma az a trendi, ha a nõ két-három gyerek után is bomba alakú, de ha jobban megnézed az embereket, azért nem ezt látod. Nézz körül a tizenévesek között. Látsz közöttük jó alakú, okos lányt? Mert én csak nagyon keveset, vagy már 15 évesen elhizottak, vagy anorexiásak. Szerencsére én azt tapasztalom, hogy a férfiak többsége csak addig bukik az üres fejû plázacicára, amig nem akar komolyabb kapcsolatot.

Sajnos a mai világban egy 14 éves lánynak az az egyik legnagyobb problémája, hogy õ még szüz. Én csak remélem, hogy õk is megváltoznak majd. Valóban ma az a trendi, ha a nõ két-három gyerek után is bomba alakú, de ha jobban megnézed az embereket, azért nem ezt látod. Nézz körül a tizenévesek között. Látsz közöttük jó alakú, okos lányt? Mert én csak nagyon keveset, vagy már 15 évesen elhizottak, vagy anorexiásak. Szerencsére én azt tapasztalom, hogy a férfiak többsége csak addig bukik az üres fejû plázacicára, amig nem akar komolyabb kapcsolatot.
Én is ezerszer elgondolkodtam már rajta, hogy mi lesz ezekkel a tinikkel késõbb, amikor már nem lesznek "tökéletesek". Úgy a férfiakkal, mint a nõkkel. Figyeld meg, hogy egy jó 10 év múlva lesz egy 25-30 éves kiélt depressziós, agyon plasztikázott korosztályunk. Döbbenetes, hogy mennyire a feszínes dolgok kapnak ma szerepet a kapcsolatokban. A minap valaki feltett egy kérdést, hogy ciki-e, ha még 24 évesen szûz. Hát szegény lány kapott hideget meleget olyan tizenévesektõl, akik már bárkinél tapasztaltabbak ezen a téren. És szépen eljutottak a válaszolók oda, hogy ciki. Ciki, ha valaki 13 évesen még nem hempergett az árok szélén agyon drogozva, ittas állapotban valamelyik hasonló állapotban lévõ barátjával. Huszonéves ismerõsöm 3 gyerek után (ház nincs, lakni anyóssal, egzisztencia nincs, gyereknek enni adni nem mindíg tudnak)fizetési részletre mell plasztikát csináltatott, mert "a mai társadalom és a férjem megkívánja". Hát ez igazán szomorú. 1. Nekem a külsõmmel csak a férjemnek kell, hogy megfeleljek. Értem ezalatt azt, hogy a melleimet a férjem látja csak, jól megválasztott melltartó meg csodákat tesz.
Szerintem senki nem arra alapozik, hogy mit mond egy 12-13 éves egy névtelen fórumban. Csak ha vissza gondolok ilyen idõs koromra, eszembe nem jutott k**vát csinálni magamból, hogy kortársaim befogadjanak. Ez a megdöbbentõ.
Lehet, hogy õk inkább 16-17 évesek voltak.
Elõzõnek! Közelrõl én is kevés tinit ismerek, de nyitott szemmel és füllel közlekedek az utcán. Arról nem beszélve, hogy a párom buszsoför, és tapasztalja, hogy péntek-szombat éjszaka mennyi tini száll fel bedrogozva, berúgva a buszra, és viszhangzik a busz tõlük, hogy mikor-ki és kivel...... Már ha emlékeznek rá egyáltalán, mert sokszor elõfordul olyan is, hogy vihogva meséli, hogy nem emlékszik hogy elõzõ este kivel is feküdt le. Persze vannak kivételek, de sajnos nagyon sokan vannak ilyenek.
"A mai világban elvárás, hogy a lányok 14 évesen veszítsék el a szüzességüket" Itt mindneki imád túlzásokba esni, vagy keserûségbõl, vagy feltûnési szándákkal.. Mikor olyan kérdést olvasok, hogy egy 14 éves lány mondjuk fél, hogy terhes-e, akkor persze mindenki nekiesik, hogy hülye kis ribi, menjen vissza barbizni. (Ribancozni amúgy is mindenki imád, a legjelentéktelenebb dolgok miatt is.) De azért "a mai világban elvárás".. Lényeg a végletes megfogalmazás, én úgy látom. Legalább annyi 17-18 éves csaj készül elveszteni a szüzességét, õket viszont nem érik emiatt attrocitások. Amúgy kevés tizenéves csajt ismerek, de közülük (mondjuk ötbõl) egy van, aki szerintem nem szûz, a többi még kis helyes félgyerek, aki szerelmes Sp-be (vagy értelmesebb, és nem az).
nem sok mindent tehetsz, megteszed a tõled telhetõt, mert amint oviba meg iskolába kerül máris elkezdi majmolni a többi gyereket. az öcsém egy nagyon aranyos kisfiú volt nem mintha most nem lenne még az de amint iskolába került a többieket követte és most lelóg a gatyája és emó szerû frizurája van, pedig a szüleink ugyanúgy nevelték mint engem és én könyvmoly lettem õ meg egy emós kocka.
A szüleink ugyanezt gondolták rólunk. A szüleinkrõl pedig a nagyszüleink.
A kérdező hozzászólása: Én sem vagyok hú, de idõs, de megdöbbenek azon, amit a mai tizenévesek mûvelnek. Most született babánk, és így elgondolkoztam rajta, hogy mekkora felelõsség van rajtunk, hogy ezekbõl a pici emberkékbõl igazán jóérzésû, boldog embereket neveljünk. De ezekkel a hatásokkal megküzdeni, és elérni, hogy szeressék önmagukat, és majd azt a párt is ne csak szeressék, de tiszteljék is, akit maguk mellé választanak... Nem könnyû feladat.
na ja a mai értékrend hordj olyan ruhákat amibõl mindened kilóg és már 13 évesen le kell!! feküdnöd valakivel mert ha nem ki vagy közösítve, sajnos ez egy ilyen világ.És ennek a generációnak viszont nem fog igazán benõni a feje lágya.Kapcsolat terén talán igen, de az intellektuális szintjükön már nem lehet segíteni:D amilyen tankönyvek vannak ma az inkább csupa kép mint betû. (Hülyegyerecknek meg azt üzenem ajánlom hogy dicsérje meg az ichigómat:P)
18-20 éves koromig én is ugyanilyen hülye voltam párkapcsolat terén . És csodálkoztam hogy nincs egy 1 hónapnál hoszabb kapcsolatom . Azóta rájöttem hogy nagyrészt én (is) voltam a hülye mert leginkább a külsõségekre alapoztam és aztán csodálkoztam hogy egy érzelmi sivatagban találtam magam . Azóta már megváltozott az értékrendem és láss csodát boldog kapcsolatban élek már jó ideje :) Szóval valószínüleg egyszer õk is felnõnek majd , de ez a kor mindenkinek máskor jön el . Van hogy 20 van hogy 30-40 évesen nõ be a fejük lágya , de lehet hogy hamarabb vagy épp még késöbb . Mindenki más .
jó, csak az meg a másik oldala, hogy én huszonéves nõként is sokszor írok olyat, amire megkapom, h "12 éves kis hülye", csak mert nem értek egyet mondjuk a döntõ többséggel ... van ennek egy ilyen árnyalata is
Igen, utolsóéhoz fûznék hozzá annyit, hogy az itt válaszolók jelentõs többsége (70-80%-a) 12 és 18 év közötti. Úgyhogy erre kár alapozni :)
Gyerekek még, majd felnõnek.
Huh, olvasgattam a válaszokat...Kedves Kérdezõ! Szerintem vegyes a helyzet. Mindigis voltak és lesznek is s*fejek, meg értelmes emberek. Tény, hogy szerintem túl könnyen dobálózunk a szerelemmel, az eljegyzéssel, házassággal, szüzességgel. Kicsit túl könnyen hagyjuk el a másikat, ha probléma van. Túl könnyen lécelünk le, ha valami nem OK 100%-osan. És ilyen tanácsokat is osztogatnak...ha valami nem klappol (pl. közösségi oldalakon ismerkedik a másik), akkor nem ám az a teendõ, hogy megbeszéljük, mi a hiányosság a kapcsolatban..neem, azonnal ott kell hagyni a másikat. Ahelyett, hogy KÖZÖSEN megoldást keresnénk a problémákra a párunkkal, inkább kiírjuk ide, hogy most éppen milyen szemét-utálatos volt. Mi 4 és fél éve vagyunk együtt a Párommal, gyakorlatilag együtt növünk fel. Én 17, a Párom 19 volt, amikor összejöttünk. Sok mindent végigcsináltunk együtt. Néha érzem azt, hogy vége, elegem van a hülyeségeibõl, és nincs tovább. Aztán végiggondolom, hogy milyen is lenne, ha tényleg nem lenne velem. És inkább odabújok hozzá, és nagyon-nagyon megszeretgetem. És utána nekilátunk megoldani a problémákat. Hát néha nem könnyû elmondani, hogy mi nyomja a lelkemet. És nagyon nehéz, amikor õ is elmondja, hogy mit nem csinálok jól. Dehát muszáj, különben csak gyûlik a sok apróság. Sokszor itt a hiba, hogy nem gondolják át az emberek, amit csinálnak. Hány olyan kérdés van, hogy valaki szakított, de megbánta, és idegenektõl várja a választ, hogy mit tegyen. Nem gondolta át, hogy mit csinál. Meg visszament az exhez, amikor már volt új kapcsolata, és megbánta. Megintcsak, nem gondolta át, amit csinál. MIndenkinek megvannak a hülyeségei, meg a hibái, de szerintem ezekkel együtt kell elfogadni a másikat. Azon mi is sokat gondolkodunk, hogy hogy fogjuk nevelni a gyerekeinket, ha majd lesznek. Egyelõre fogalmunk sincs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!