Találatok a következő kifejezésre: Szerda reggel 1 (3 db)

Mire való az orvos és a gyógyszerész?
A kérdező hozzászólása: Rendes válaszokat, véleményeket kérnék..
Szia! Semmi baj nincs, de ha véletlenül elfelejtetted, akkor nem érdemes beszedni, majd csak a következõ napit.Egy nap ne legyen kettõ, ez a lényeg.Amúgy egy év alatt kialakult a védelem-több hónapig nem ürül ki a szervezetbõl-szóval nem kell félni a többitõl sem :)
3-as, szinte semmi nem igaz abból, amit írtál. Minden elmaradt szemet pótolni kell, mégpedig úgy, hogy 12 órán belül legyen az illetõ az elmaradt szem pótlásával, ugyanis, egyébként kiegészítõ védekezés alkalmazása javallott. És nem igaz, hogy hónapokig nem ürül ki a szervezetbõl. Az régen volt. Amikor is a fog. gátlók baromira teli voltak hormonnal. A maiak sokkal kevesebb hormont tartalmaznak, így 1! nap alatt képesek kiürülni a szervezetbõl. Így ha 1 szem kimarad, akkor azzal is csökkenhet a fog. gátló hatása. Tehát kérdezõ, ha túllépted a 12 órát, akkor 1 hétig védekezzetek gumival, ha még benne vagy, akkor oké. És úgy szedd tovább a gyógyszert, ahogy eddig.
A kérdező hozzászólása: Este 9 és éjfél között szoktam, és akkor reggel fél9kor vettem be.. tehát elvileg 12 óra körül van, csak azért ijedtem meg, mert elõtte ugyebár 7 napig nem szedtem, és hogy ez számít e..
Hogyne számítana. Ha a 8. napon nem folytatja az ember lánya idõben, akkor a szünetben megejtett légyottból is lehet baba. + az új levél elsõ hét napján kiegészítõ védekezés kell. Mivel az elsõ tablettánál elég necces, hogy mihez is viszonyítsuk azt a 12 órát és a te számításod szerint is a határon lehettél... én a helyedben mindenképpen úgy járnék el, mintha kicsúsztál volna az idõbõl (tehát kieg.védekezés + 2 hét múlva teszt, ha volt aktus a szünetben).
Nagon úgy fest, hogy baba van a pocakban!:) Nézz még egy tesztet, de szinte biztos. Üdv. köztünk!:) Egy 8 hetes kismami
Szerintem is baba! Csinálj másik tesztet, és a halvány is csík, ha egyszer ott a hormon! Drukkolok!
Ez a keskenyebb (!!) halvány csíkot (ami szinte nem is látszik, de mégis) néha téves eredménynek nézzük. Tapasztalatból mondom, nekem is volt hasonló esetem, amikor a Gabriel tesztnél keskeny csík látszódott. Jól megvizsgáltam és rájöttem, hogy az egy teszthiba! (vagyis inkább nedves lesz a vizelettõl és mélyedés van azon az oldalon és csíknak tûnik). Ami viszont nagyon jó jel: hogy még magas a hõd! Inkább emiatt valószínûsíthetõ a terhesség (ha nem vagy beteg). Állítólag ha peteérést követõen, 18 napot meghaladja az emelkedett hõmérséklet, az már tuti baba! Szóval minden tüneted stimmel (nekem csak a keskenyebb csík szúrta a szemem :) ), szerintem babás vagy! Írd meg mi történt!
csinálj még egy tesztet, az a bizti, de szerintem tuti baba!

Ha szerda este pozitív lett az ovu teszt, de csak ma reggel voltunk együtt az jó? És kedden. A teszt hétfőn és kedden is negatív volt. A hőm 1-1 fokkal ment fel a napokban. Nagyon nem akar jönni a baba.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze,hogy jó,de pé-d nem akkor van mikor pozitív,hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz,ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják,hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.

Persze, hogy jó, de pé-d nem akkor van mikor pozitív, hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz, ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják, hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.
Szeritnem nagyon jo. A keddi kiskatonak siman eleltek ma reggelig es most indult az ujabb roham. :) Szerintem ha lehetseges akkor azert legyetek egyutt holnap is. Holnapig elelnek a mai reggeli kiskatonak de azert lenne jo meg a holnap, hogyha netan kesobb reped meg a tuszo akkor legyen egy kis potlas holnaputanra. Remelem nem voltam tul bonyolult. :) Pozitiv tesztet kivanok neked a kozeljovoben!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!