Találatok a következő kifejezésre: Szerdára vagy nem (41 db)

A 10 hónapos kislányom vasárnap délután lenyelt a számológép gombjai közül egyet. Azonnal hívtam a háziorvosunkat aki annyit mondott hogy szerdáig ha nem jön ki természetes módon akkor baj van. Van valakinek hasonló tapasztalata vagy tanácsa?

Legjobb válasz: Én tavaly már megjártam az ügyeletet a kislányommal, lenyelt egy kis lapos mûanyag korongot. Ráment az egész délutánunk teljesen fölöslegesen. Megnézték a torkát, hogy nem tapadt e rá, megnézték, hogy nem nyáladzik és ennyi. Se UH, se röntgen nem volt, azt mondták, úgy sem látszana semmi. Majd kikakilja és kész. A vizsgáló orvos azt mondta, hogy ha van étvágya és nem látok rajta semmit, akkor kár aggódnom, van ennél cifrább is, pl nyitott biztosítótû, ami szintén ki tud jönni magától. Egyetlen dolog amivel rohanni kell, az a gombelem,meg persze az összes elem, de azok már túl nagyok. A benne lévõ sav kilyukaszthatja a gyomrot, vagy a beleket. Az nagyon-nagyon veszélyes, azzal egybõl kórházba kell menni, nem orvoshoz. Kedves kérdezõ, nyugi, ha nincs tünet, ki fog jönni. Még benne vagytok a 3 napban, nálunk is annyi volt pont:)

az én lányom egy pénzérmét nyelt le. volt rötgen is és a doki mondta hogy ha a legszûkebb helyen átmegy nemlesz gond. de õ kb. másfél éves volt.
Én tavaly már megjártam az ügyeletet a kislányommal, lenyelt egy kis lapos mûanyag korongot. Ráment az egész délutánunk teljesen fölöslegesen. Megnézték a torkát, hogy nem tapadt e rá, megnézték, hogy nem nyáladzik és ennyi. Se UH, se röntgen nem volt, azt mondták, úgy sem látszana semmi. Majd kikakilja és kész. A vizsgáló orvos azt mondta, hogy ha van étvágya és nem látok rajta semmit, akkor kár aggódnom, van ennél cifrább is, pl nyitott biztosítótû, ami szintén ki tud jönni magától. Egyetlen dolog amivel rohanni kell, az a gombelem, meg persze az összes elem, de azok már túl nagyok. A benne lévõ sav kilyukaszthatja a gyomrot, vagy a beleket. Az nagyon-nagyon veszélyes, azzal egybõl kórházba kell menni, nem orvoshoz. Kedves kérdezõ, nyugi, ha nincs tünet, ki fog jönni. Még benne vagytok a 3 napban, nálunk is annyi volt pont:)
A fiam egy nagyobb mûanyag golyót nyelt le, meg is akadt a torkán, de lecsúszott. Ivott rá vizet is, így lement, tehát nem volt pici darab. Egy hét múlva találtam meg a kakiban, semmi baja nem lett. De egy ilyen gomb nem kerek, ki tudja hol akad el. szerintem nézesd meg!
en a helyedben bevinnem az ugyeletre! Ha nem jon ki, valoszinu megmutik...
Vasárnap??? Már rég ki kelett volna jönnie ügyelet s korház
Jesszu mit csinált a gyerek Végignyalta? rágta???
Az öcsém anno csapágygolyót nyelt le és csak 4 nap múlva kakilta ki!Nyugi!
Kisfiam 3 évesen a számológépbõl kiszedett gombelemet nyelte le. Mi bevittük a kórházba, megröntgenezték hogy hol van, nem-e akadt el. Ezután kapott 10 ml hashajtót és mondta a doktornõ hogy etessem, etessem és etessem , hogy a kaja valahogy körülfogja és talán így könnyebben távozik. Reggel is kapott 10 ml hashajtót és délben gond nélkül kikakilta az elemet. Én a helyedben kórházba vinném, ha más nem is, de legalább egy röntgent csináljanak.
Na, azóta nem kakálta még ki?
A kérdező hozzászólása: Igen hála Istennek 4 nap után kijött természetesen :) Konzultáltam a gyerekorvosunkal és a kórházat is felhívtam és mindenhol azt a választ kaptam, hogy nem nagy eséllyel okoz egy ilyen gomb gondot rá másnap ki is jött. :D

Szerintetek miért van az, hogy hétvégén a barátnőm mikor együtt vagyunk, nagyon szerelmes, suliközben meg fogalmazhatjuk úgy, hogy leszar!? Szombattól vasárnapig együtt vagyunk, majd szépen hétfő kedd szerda elteltével, nem nagyon foglalkozik velem.

A csaj ha ideges azon vezeti le a feszültségét akit legjobban szeret. Én vagyok mindig az akin levezeti.

Legjobb válasz: ilyen ez a szakma.. :S nálam is ez van.. mondhatom ez van..

ilyen ez a szakma.. :S nálam is ez van.. mondhatom ez van..
legyél vele türelmes, az én barátnõm is általában kibírhatatlanul stresszes hisztérika hétköznap, de ráhagyom, mert tudom, hogy csak fáradt/ideges
A kérdező hozzászólása: meg sokszor csalódott már, nem tudja azt felfogni hogy én nem olyan pasi vagyok aki hazudik neki, nem olyan vagyok hogy kib**** vele! múltban él szerintem! :
A kérdező hozzászólása: Eléggé feszül, másik pasi nincs a dologban (szerintem) mert mondja h szeretlek meg minden. Lehet hogy befolyásolják az osztársai is, nagyon sok az elvárása, én adok de nagyon keveset kapok vissza.
Szerintem nem szeret igazán, ha suliban "leszar". Igazából engem nem zavart a párom, és a jövendõbelim sem, sõt. Szerintem lehet h vmi másik pasi is van a dologban. Nem lehet h folyton feszült hétközben. Ez azért egy kicsit furcsa, nem?
sztem nem szeret eléggé, ha beszéltél már vele errõl és nem változik sztem hagyd a lányt, keress olyat aki normálisan bánik veled. Nézz körül biztos akad néhány leányzó akinek bejössz:)
A kérdező hozzászólása: ááá... miért van az h én elviseljem hogy õ szemre hány, de ha én akarok valamit mondani, megsértõdik és én vagyok a f... , ezt nem értettem soha!
A kérdező hozzászólása: Hétvégén mikor ketten együtt vagyunk, az maga a mámor! Akkor érzem rajta hogy nagyon szerelmes, de hétköznap... egy suliba járok vele és ez is megnehezíti. nagyon sokat vár el tõlem : S
A kérdező hozzászólása: Nagy rajta a nyomás, én mindig támogatom ott vagyok. Néha olyan dolgokat vág a fejemhez, teljesen jogtalanul, hogy nem tudok kiigazodni rajta, szokott olyanokat mondani, hogy biztos nem szeretem meg ehhez hasonlóakat. Valamikor direkt idegesít, ha éppen olyan kedvében van. Én a magánéletemet és a kapcsolatomat sohasem gyûrtem össze, külön külön kezeltem mind a kettõt. Nála minden egybe.
oh. 19:34-es hozzászólásodra reagálva: akkor meg kellene találnod az arany középutat. Nem rajta lógni, de nem elhanyagolni. 1-2 sms hétköznap, pár perc beszélgetés telefonon, elémész a sulihoz és elviszed sütizni... Viszont ez nincs összhangban a kérdéseddel: hétköznap nem foglalkozik veled... a legtisztább mégis csak az lenne, ha elmondanád neki, mi aggaszt, és kérnéd, hogy segítsen megoldást találni.
Szerintem csak nagy rajta a nyomás. Hétköznap ne lógj rajta, várd, míg õ keres, ne legyél vele erõszakos. Szóval szerintem itt csak azzal van gond, hogy túl nagy a stressz rajta, és még téged is púpnak érez a hátán. Támogatni úgy is tudod, ha mellette maradsz lelkileg, ha biztosítod a szeretetedrõl, ha ott vagy neki biztos támaszként, akihez akármikor fordulhat. Nem kell folyton egymás nyakán lógni. Hétköznap várd, míg keres õ, hétvégén meg aztán úgyis minden rendbe jön, nem? Csak légy türelmes. Találj magadnak elfoglaltságot. :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges, mert én nagyon szeretem, de próbáltam már fékezni, mert mondta hogy megfújtom a szerelmemmel : S ilyenkor visszább vettem és akkor meg az volt a baj h elhanyagolom. én azt akarom hogy minden jó legyen!
Én lány vagyok, nekem a barátom csinálja pontosan ugyanezt... sok biztatót nem tudok mondani, valószínûleg nem szeret igazán vagy nem annyira mint te:((
Ne izgulj. Simán nõ! Ez a veszekedés a génjeibe van.
A kérdező hozzászólása: mindig mindent megbeszélünk, segíteni akarok, megoldást erre az egészre, de hát minden felidegesíti, nem tudom. én próbálok pozitívan hozzá állni, megérteni, de háát...
Uhh szívás, erre nem nagyon tudok mit mondani... Talán beszéld meg vele.
Én is ugyaebben a cipõben járok, csak nekem a pasim csinálja ezt mindig velem. Az is baj hogy én nem vagyok türelmes. Szerintem az jó módszer hogy õ keresse a te társaságod ne pedig te az övét. Ahogy írtad eddig te kerested mindig õt, most keressen õ téged. Ha megteszi ezt akkor tutira érdekled, tehát szeret. Ha pedig nem akkor ez nem a számodra megfelelõ csaj, tovább kell lépni akkor sajnos, bmilyen rossz. Az is lehet, hogy majd késõbb rájön hogy te mennyit is törõdtél vele, akkor meg majd hiányozni fogsz neki. De kit tudja, akkor már téged nem biztos hogy fog õ érdekelni. De ilyen az élet. Próbáld ki, ez jó módszer, a többit meg rád bízom.

Hétfőn kellett volna megjönni de nem jött meg, majd szerda reggel volt egy kis vérzés, de csak délelőtt, majd csütörtökön is így jártam ma reggel, meg semmi. Most akkor baba vagy nem?

A tünetekr?l nem tudok mit mondani, hétf?n kedden egész nap aludtam és feszült a mellem, ma pedig émelygek és fáj a fejem. Szerintetek???

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj, és megtudod, hogy baba, vagy sem! Én szorítok neked nagyon! :)

Szerintem tesztelj, és megtudod, hogy baba, vagy sem! Én szorítok neked nagyon! :)
Szia!Teszt!!!!Az a legbiztosabb most!Nekem elsõ elmaradt mensi napon kimutatta.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem még kedden de akkor neg volt. Utánna meg nem mertem a kis vérzés miatt.DE akkor megpróbálom újból. igazából az a furcsa hogy sose késett még és most se olyan érzésem van hogy mejönne.:) )
Tesztelj!Nekem a mensim elõtt 2 nappal már pozitívat mutatott.
Ne haragudj, Te milyen tesztet használtál?? Mert nekem már 5 napja késik és a Lilly teszt negatív lett kétszer is! De ettõl függetlenül iszonyú hányingerre keltem reggel, feszül a hasam, egy hete olyan megjön érzésem van, a hõm sem esett le, hüvelyben 37, 2. Szóval úgy érzem, hogy a negatív tesztek ellenére babás vagyok! Szerinted?
A Lily tesztrõl nem sok jót hallottam, a rossmanban van olyan, ami érzékenyebb (20-as) és állítólag jobb is, easy pregnancy.Szerintem tesztelj ujra.
A kérdező hozzászólása: pregimaxal teszteltem, csak kértem egyet ezt adták. Nem tudom milyen, de vettem egyet most az meg maria romed, de ezt sem ismerem..:( De itt mindenki a gabriellre esküszik..:)
Nekem 6 nap késés után lett + a Gabriel teszt!
szia..én nekem tegnap kellett volna megjönnie, , várom hogy ne legyen semmi és hétfön tesztelek..de ami tuti jo a teszt szerintem az a medilab-..és a dokim az áztatosat javasolja nem a pipettásat..a lányommal 2 perc alatt pluszt mutatott.:Dmost is az lesz remélem..neked meg sok sikert

Jövö szerdara vagyok kiirva es kiujult a genitalis herpesem, csak 2 sebet latok, ezek mar nem holyagok. Ha megindulna a szüles, akkor csak csaszarrol lehet szo?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, h akkor nem szabad hüvelyi úton szülni, mert fertõzõdik a baba és veszélyes!

Én azt olvastam, h akkor nem szabad hüvelyi úton szülni, mert fertõzõdik a baba és veszélyes!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszt. En is igy tudom. Ha csaszar utjan jön vilagra a kicsi, akkor semmi baja nem lesz? Ez a herpes az exemtöl maradt hatra es pont most kell neki kijönnie. Ez bosszanto. Akkor szinte mar most bemehetek a korhazba es mondhatom, hogy csaszarozzanak, felesleges varni jövö het szerdaig. A herpesnek min. 1-2 het kell mire teljesen eltünik. Tartok a csaszartol es az nem az igazi, a mostani ferjem apas szülest szeretne. Lehet csalodni fog.
Mindenképpen mutasd meg orvosnak és kérd ki a véleményét, de szerintem is császár ilyen esetben. Viszont az orvosod lehet, hogy azt fogja mondani, hogy várjátok ki a végét... az is lehet, hogy egy héttel túlhordod és addigra semmi bajod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat! Tegnap voltam dokinal es en rosszul gondoltam, ez nem genitalis herpes, "csak" hüvelygomba. Ez a szerencsesebb eset. Kaptam ra gyogyszert, kupot, kenöcsöt. Mar kezdtem megijedni, genitalis herpes nem egy kellemes betegseg, örülök, hogy vegülis is nem az. Most mar csak a csöppömnek kellene megszületnie, de nem nagyon akarodzik neki. Tovabbi szep napot:)

Jövőhét szerdára vagyok kiírva. Ma reggel nem érzem magam túl jól, fejfájás, torokfájás? Semmiképp nem szeretnék pont most lebetegedni a szülés előtt.39 hkm

Minden 2-3. évben egyszer vagyok beteg ilyen tünetekkel! De akkor minden kicsit nagyobb "er?kifejtést?l" belázasodok.. egy kisebb takarítás is elég és kész... egyébként pedig soha nem vagyok beteg! Ma reggel már megittam fél liter teát, plusz 500mg-os c-vitamint, plusz megettem egy csomó fokhagymát! Még elszopogatok egy negrót!bár tudom, hogy betegen is lehet szülni, de lázasan mandulagyulladással!!!??? félek, hogy így nem fog menni! Úgyhogy szeretném, ha adnátok ötleteket,tippeket, hogy hogyan kúráljam ki magam most nagyon gyorsan... most nem lehetek beteg, nem akarok beteg lenni! El?re is köszönöm szépen a válaszokat!

Legjobb válasz: Feküdj, pihenj. Esetleg kamillás inhalálás, az nekem szokott segíteni. Olvastam a hagymatea csodálatos hatásáról is, bár még nem próbáltam. Ami nekünk bevált torokfájás, torokgyulladás alatt az a Tantum Verde spray, gyerekeknek is lehet használni, szoptatás alatt is, így gondolom terhesség alatt is, a betegtájékoztató szerint is helyileg alkalmazható. Jobb a spray mint a szopogatós változat. Nekem 40 fok feletti lázam volt, iszonyat torokgyulladás miatt és nagyon sokat segített!!! Fertõtlenítõ, fájdalomcsillapító hatású. Itt egy link róla: http://www.smaragd-gyogyszertar.hu/termek.php?product=210147..

Feküdj, pihenj. Esetleg kamillás inhalálás, az nekem szokott segíteni. Olvastam a hagymatea csodálatos hatásáról is, bár még nem próbáltam. Ami nekünk bevált torokfájás, torokgyulladás alatt az a Tantum Verde spray, gyerekeknek is lehet használni, szoptatás alatt is, így gondolom terhesség alatt is, a betegtájékoztató szerint is helyileg alkalmazható. Jobb a spray mint a szopogatós változat. Nekem 40 fok feletti lázam volt, iszonyat torokgyulladás miatt és nagyon sokat segített!!! Fertõtlenítõ, fájdalomcsillapító hatású. Itt egy link róla: http://www.smaragd-gyogyszertar.hu/termek.php?product=210147..
Stodal+Oscillococcinum.Ezek homeós dolgok, én nagyon nem hittem benne, de tényleg használ!Én is hasonló helyzetben kezdtem el szedni és 4-5 nap alatt rendbe tett.Terhesség, szoptatás alatt is javasolt.Nekem egyik házi praktika sem vált be, megmondom õszintén (pedig mindenki esküdött rá).
A kérdező hozzászólása: Húúúú, nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Tényleg! Szép hétvégét Nektek! :)
Az az 500 grammos C-vitamin jó irány, csak édeskevés. Az ALAPVETÕ C-vitaminszükséglet, amit ahhoz kell bevinni, hogy egészséges maradj (tehát amikor egészséges vagy és ezt meg akarod õrizni) 30 mg/testsúlykilogram (ennyi a tengerimalac kilónkénti szükséglete, és ugyanúgy mûködik a fiziológiánk). Szorozd fel. 70 kg-nál ez 2100 mg/nap. Ez tehát az ALAP. Ez az igazi RDA, az eredeti RDA-t a skorbut (krónikus C-vitamin-éhség) elkerülésére dolgozták ki), nem keverendõ a kettõ. Ha beteg vagy, akkor legkevesebb óránként egy ezres, ekkor kezd el a tested annyit kapni, hogy 1-2 nap alatt helyrerakja magát. Komolyan mondom, ezzel foglalkozom, és eléggé elszomorító a tájékoztatás és félretájékoztatás általános helyzete a témában... :)
Bocsi, 500 milligramos... A milli- lemaradt. :)

Ha szombaton meg vasárnap nincs posta, akkor miért hétfő a határidő, és miért nem szerda vagy kedd? (felvételivel kapcs. )

Azt hiszem,legalábbis úgy gondolom,hogy szombaton meg vasárnap nincs posta.Tehát holnap megkell,hogy kapjam a levelet,mertha hnap nem kapom meg,akkor szombaton sem és vasárnap sem,és akkor hétf?n sem,mert ha mondjuk hnap elküldik,akkor még utána 2-3 napon belül megérkezik a helyi postához...de épp itt a gond!Hogyan érkezik meg a levél a helyi postához,ha holnap küldenék esetleg a középiskolából,de viszont szombat+vasárnap ott is szünet lenne..és így akkor pont hétf?n nem kaphatom meg a levelet,maximum kedden,nem? Annyira megakarom már kapni azta levelet... CSAK EGYETLEN LEVÉLRÕL VAN SZÓ,MIÉRT OLYAN NAGY KÉRÉS EZ???VAGY ELUTASÍTANAK,VAGY FELVESZNEK... ÉS A HONLAPJUKRA MEG SEMMI NINCS KIIRVA:@ egyik középiskoláéra se,amit én megjelöltem...pff..:@-_-"

Legjobb válasz: A holnap feladott levelet hétfõn kapod meg (nagy eséllyel). De amúgy a határidõk rendszerint postázási határidõket jelentenek. Tehát a középsuli nem lesz késedelemben akkor sem, ha hétfõn adja fel. És jellemzõen azért hétfõk a határidõk, hogy hétvégén az ember tudjon rajta dolgozni :P (Legalábbis pályázatoknál :P)

A holnap feladott levelet hétfõn kapod meg (nagy eséllyel). De amúgy a határidõk rendszerint postázási határidõket jelentenek. Tehát a középsuli nem lesz késedelemben akkor sem, ha hétfõn adja fel. És jellemzõen azért hétfõk a határidõk, hogy hétvégén az ember tudjon rajta dolgozni :P (Legalábbis pályázatoknál :P)
A kérdező hozzászólása: De sokak megkapták már..xÐ és énis akarom..és nem nyugszok meg..xÐ
A kérdező hozzászólása: AZÉRT NAGY ESÉLYE VAN, HOGY HOLNAP MEGKAPOM A LEVELET? MERT NEM TUDOM BIZTOSRA, HOGY HNAP KÜLDIK EL..TEHÁT AKÁRMIKOR MEGKAPHATOM...HNAP IS MEG HÉTFÕN IS..:P
A kérdező hozzászólása: nem küldték ma el..pedig ma péntek van..k_rva anyjukat:@:@
szuszá :P felvettek végülis oda, amit vártál?
A kérdező hozzászólása: Feeel :D...xD

Most kezdtem el újra fogamzásgátlót szedni, és mivel szülés után vagyok, nem vártam meg a menszeszt. Elkezdtem hétfőn és szerda óta barnázok, ez normális? Mással is volt ilyen?

Meddig lesz igy?aki volt már igy kérem irjon,köszi

Legjobb válasz: Meg kellett volna várni a menzeszt! Lehet hogy ez így normális most, és el fog múlni napokon belül, de ha mégsem, mindenképp kérdezd meg az orvost!

Meg kellett volna várni a menzeszt! Lehet hogy ez így normális most, és el fog múlni napokon belül, de ha mégsem, mindenképp kérdezd meg az orvost!
A kérdező hozzászólása: Az orvos mondta hogy kezdjem el, mert még ilyenkor nem rendszeres.

Szerdára vagy péntekre nem várom a mensimet. Semmi olyan tünetem nincs, ami terhességre utalna. Lehetek még terhes ettől függetlenül?

Legjobb válasz: Az elsõ tünet a mesni kimaradása, de még az sem tuti, hogy kimarad. Szóval ettõl függetlenül lehetsz terhes.

Az elsõ tünet a mesni kimaradása, de még az sem tuti, hogy kimarad. Szóval ettõl függetlenül lehetsz terhes.
Minden terhesseg mas es mas, mindenkinel mas tunetek jelentkeznek, van aki hanyos, aki kivanos stb. , de van aki nem. Sot meg ugyanannal az embernel ket terhesseg is kulonbozhet. Ilyen koran nem sok embernek vannak tunetei, vagy nem veszi eszre oket, vagy pedig teljesen mas dolog okozta tunetet gondol a terhesseg tunetenek. Legjobb lenne tesztelni! Meg egy dolog: az en nogyogyaszom azt meselte tavaly, hogy az egyik paciense soha nem produkalt pozitiv terhessegi tesztet, meg 3-4 honapos terhesen is negativ volt a teszt, meg nyilvan korabban, ezt leszamitva gondtalan terhessege volt a holgynek. Sot, masik paciensenel pont forditva tortent: a terhessege alatt mindvegig pozitiv lett a terhessegi teszt, sot meg szules utan is par hetig! (Azt ne kerdezd miert tesztelt vegig, gondolom kivancsisagbol hisz mindig pozitivat produkalt.) Szoval ezek alapjan a jo eg se tudja eldonteni, hisz van aki pl. fogigatlo mellett esik teherbe es semmi tunete nincs, majd rutinvizsgalaton derul ki hogy mar mondjuk 4honapos terhes - sok ilyet hallottam!
A kérdező hozzászólása: Szerinted mikor teszteljek?
Szia! Amikor terhes lettem, nekem sem tünt úgy, hogy tüneteim lennének, a páromnak volt inkább gyanús:) Ezek szerint még nem fejezõdött be a ciklusod... Szorítok, hogy ne is legyen vége, aztán a jövõ hét közepén reggeli teszt... Esélyed van rá!:)

Ki nem várja holnapra vagy szerdára? Tünetek, tesztek, görbék vannak?

Legjobb válasz: Én szerdára nem várom. Nincsen megjön érzésem, ami nálam ilyenkor már régen jelentkezik.Iszonyatosan feszül a hasam, mintha folyamatosan megfeszíteném..alig tudok ülni.. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/27901b5c45204f1d98820f.. Neked vannak tüneteid? :)

Én szerdára nem várom. Nincsen megjön érzésem, ami nálam ilyenkor már régen jelentkezik.Iszonyatosan feszül a hasam, mintha folyamatosan megfeszíteném..alig tudok ülni.. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/27901b5c45204f1d98820f.. Neked vannak tüneteid? :)
A kérdező hozzászólása: Hát nálam múlt héten volt a mindjárt megjön érzés, pénteken.Tegnap meg ma volt hányingerem, de erre nem adok, mert sokszor szokott hányingerem lenni. Nálam késõi p.é. volt. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/678ff81fbb0741c60c7920..

Ki nem várja szerdára? Vannak már jelek? Nekem jelentkeztek furcsa tünetek. Bizsereg a cicim már 3 napja és megjön érzésem van szombat óta, hirtelen éhség és hirtelen undor valamilyen kajától vagy szagtól.

Bízom benne hogy ez már tényleg nem a szervezetem vicce. Írjatok hogy Ti mit tapasztaltatok már magatokon?!

Legjobb válasz: Én is szerdára nem várom. Az égvilágon semmi tünetem nincs. De amúgyis úgy érzem, hogy ez most nem jött össze. :-( Egy fura dolog van rajtam, az, hogy nagyon szép a bõröm. Máskor mensi elõtt már szoktak pattanások lenni. De erre sajnos nem tudok alapozni. Már csak pár nap, nem kell sokat várni és kiderül.

Én is szerdára nem várom. Az égvilágon semmi tünetem nincs. De amúgyis úgy érzem, hogy ez most nem jött össze. :-( Egy fura dolog van rajtam, az, hogy nagyon szép a bõröm. Máskor mensi elõtt már szoktak pattanások lenni. De erre sajnos nem tudok alapozni. Már csak pár nap, nem kell sokat várni és kiderül.
A kérdező hozzászólása: bízzunk benne, hátha mégis összejött neked :) )
Hát igen. De azért nálad egész biztatóak a tünetek. :-) Mióta próbálkoztok? Elsõ baba lenne?
Én öt napja érzem a feszítést az alhasamban, azt, hogy épp most fog megjönni! ezen kívül nincs más tünetem! Most próbáltam ki a Jónás-naptárt....kíváncsi vagyok, mi lesz! Reménykedjünk!( Sokszor egyébként akkor jön össze a baba, mikor nem is számítanak rá, mivel állítólag a meddõség nagy százaléka stressz és agyi eredetû! )
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, nálunk elsõ baba lenne :) ) Próbálkozni tavaly szeptember óta próbálkozunk, és már kicsit türelmetlen vagyok úgymond, de most úgyvagyok vele ha most sem jött össze akkor kicsit elkezdek mással foglalkozni, hátha majd váratlanul jön a csemete :) ) Sok sikert mindenkinek és tiszta szívembõl kívánom a mielõbbi gyermekáldást :) )
Nagyon szorítok Neked! Nekem már könnyebb a helyzetem, mert már van két tündér gyermekünk, egyik fiú, másik lány. Nemrég estem túl egy vetélésen, most telt le a türelmi idõ. Persze reménykedem. De a legutóbbi terhességembõl (amit elvesztettünk), az az egy maradt meg nagyon, hogy rengeteg folyásom volt mensi elõtt. Ez most nincs meg, ezért gondolom, hogy most nem sikerült. A cicifájdalom és a többi tünet, egy héttel jött késõbb mint ahogy pozi lett a teszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!