Találatok a következő kifejezésre: Szerdára nem a (107 db)

Szerdára nem várom, van még valaki aki szerdára várja, nekem kicsit feszül a mellem, kinek mi a tünete?

Legjobb válasz: Szia énis jövöhét szerdára 28ára nem várom semmi tünetem nincs , bár két nappal ezelött egy kicsit fájt a mellem de csak egy kicsit de már az sincs . Én mondjuk az a fajta vagyok hogy a mensit sem érzem meg soha nem is fáj semmim nemtudom lehet ezért!!

Szia énis jövöhét szerdára 28ára nem várom semmi tünetem nincs , bár két nappal ezelött egy kicsit fájt a mellem de csak egy kicsit de már az sincs . Én mondjuk az a fajta vagyok hogy a mensit sem érzem meg soha nem is fáj semmim nemtudom lehet ezért!!
szia ma nekem sajna megjött!!!:(((
A kérdező hozzászólása: Sajnálom remélem hamar sikerülni fog, nekem még nem jött meg nincs semmi tünetem, szerintem megfog jönni, mert menszi szerû érzésem van.De hát ez van

Szerdára nem várom, kimutathatja már a teszt, ha van baba? Aki clostyt szed annak hányadik napra szokott megjönni?

Nem tudom most mikorra várjam, mert Pcos vagyok és eddig össze vissza jött meg.

Legjobb válasz: én is szerda körül nemvárom.szerintem nem mutat ki még semmit a teszt.Korai

én is szerda körül nemvárom.szerintem nem mutat ki még semmit a teszt.Korai
Szia, Pcos -m van nekem is és én is szerdára nem várom. Nekem is ez az elsõ clostis hónapom, 28 napot számoltam, de nem biztos, hogy megjön 28 napra, mert elõtte nekem is össze -vissza jött. Peteérésem 14 nap körül nem, de 21. napon elvileg volt. Reménykedjünk!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom(utolsó)!Nekem még nem jött meg, tegnap igaz neg. teszteltem, de nem adom fel.
Igen, még korai. Türelem! :) Nagyon drukkolok.
Szerintem nem mindenkinek jön meg ugyanannyi napra, ha Clostit szed. Én eddig 4hónapig szedtem, 3szor 28, 1szer 29 napra jött meg tõle.
Én csütörtökre nem várom. Drukkolok mindannyiunknak. DRUKK
Aug. 9. 20:40-es vagyok. Nekem sajnos megjött! :(

Terhes lehetek? Szerdára nem várom. Melleim fájnak mintha pumpálnák őket, és nőttek is. Napról napra jobban fájnak, a mirigyek meg vannak duzzadva.

Eleinte csak a mellbimbóim fájtak de mostmár olyan mintha a ruha is égetné ha hozzáér.Hányingerem van de nem nagyon.És az álmosság,fáradékonyság már agyon gyötör,legszívesebben fel se kelnék egész nap annyit tudnék aludni.Mindezekhez még egy kis derékfájás is csatlakozik.És az ingerültség is rajtam van.Remélem nem csak beképzelem,mert már annyira szeretném a babát.

Legjobb válasz: ugyanezek lehetnek mensi tünetek is. Én keddre nem várom, a melleim nagyon fájnak, de ez ilyenkor normális. kedd is és szerda is messze van még....Drukkolok nagyon!

ugyanezek lehetnek mensi tünetek is. Én keddre nem várom, a melleim nagyon fájnak, de ez ilyenkor normális. kedd is és szerda is messze van még....Drukkolok nagyon!
Szia, szeretnék valami biztatót irni de nem megy:) én is ugyan ezeket érzem és szerdára nem várom , hogy ha még egy picit jobban fog feszülni a mellem akkor szét is durran:) Volt a huszadik napon egy pici barnázásom , én is tûkön ülök leg jobb volna szerdáig aludni:) szoritok és irj hogy mi a helyzet
Csináljatok már egy tesztet úgy is kimutatja már!Az a baj hogy mindenki bebeszél magának mindent és utána olyan nagy a csalódás!
hát ha egy kis biztatás kell lehetsz terhes. de az is lehet hogy nem vagy csak beképzeled magadnak. a monitor elõtt ülve ezt senki nem fogja megmondani. max. hitegetni. jövõ hét szerdán meg egyébként is kiderül.

Szerdára nem várom. Ha terhes lennék kellene már valamit éreznem? Mellfeszülés, haspuffadás, . (Mensi előtt 1 héttel már szoktak görcseim lenni és fájni szoktak a mellbimbóim, most meg semmi) Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Juj, én csütörtökre:) Akkor együtt reménykedünk. Nem feltétlen kell bármit is érezni, mindenki máshogy mûködik. Úgyhogy persze, reménykedni kell is:) Én az utóbbi hónapokban minden mensi elõtt mást éreztem, úgyhogy most már nem tudom. Szorítsunk egymásnak:)

Juj, én csütörtökre:) Akkor együtt reménykedünk. Nem feltétlen kell bármit is érezni, mindenki máshogy mûködik. Úgyhogy persze, reménykedni kell is:) Én az utóbbi hónapokban minden mensi elõtt mást éreztem, úgyhogy most már nem tudom. Szorítsunk egymásnak:)
Az vagyok, akinek idõn túl lett pozitiv a tesztje, azóta már van két halvány pozitivom. Holnapra nem várom, de most görcsölget a hasam, még mindig kételkedek.
És a kérdezõnkkel mi a helyzet?
Sziasztok, Csatlakoznék szintén péntekre nem várom. 25.-én volt pém. 31-32-naposak a ciklusaim. A mellbimbóm besötétedett és nyilalgat az egész cicim. Tegnap erõs görcsös fájdalom de semmi. A pém.-óta száraz vagyok mint a Szahara.Mikor lessz már hétvége ?! Mindenkinek sok sikert!
Hopszi, majd elfelejtettem. Már 1 hete felkell kelnem éjjel is pisilni. Mult éjjel például kétszer is ki kellett mennem. Tudom csak a reggeli vizeletbõl lehet eredményes tesztet csinálni de mi a helyzet ha már 2x is voltam pisilni elõtte? ui.: Minden + os mamainak gratulélok ! Sok booldogságot a babókhoz!
Én vagyok, aki csütörtökre nem várom. Hát tegnap késõ este észrevettem egy barna foltot a wc-ben, pedig érdekes, hogy száraz vagyok. Lehet, hogy mensi elõjel :( A hõm még mondjuk fent, de volt, hogy csak a mensi 3. napján esett le, volt olyan is, hogy 3 napig maszatoltam elõtte, és már akkor lesett, az elsõ vérfolt napján. Fogalmam sincs mire számítsak, gyakorlatilag minden hónapban más tüneteket mutat a testem.
Jó reggelt "csütörtökös", Még ne add fell. Én a kislányommal aki már 8 éves , pont így jártam. Pontban "megjött" csak ami feltünt hogy igazán semmi nem volt csak maszatolgatás. 6 hetes voltam mire + lett a tesztem. Soha ne add fel!
Köszi a biztatást Mommy:)
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, ne add fel!Ha ennyien szurkolunk biztosan össze fog jönni!!HA már ennyire szurkolunk tuti össze jön!Megy a drukkkkkk!!
De jó érzés, neked is köszi:) És a kérdezõ? nálad mi a helyzet? Te "szerdás" vagy.
4. válaszoló vagyok: kideült, hogy elszámoltam magam és nem ma, hanem már tegnap meg kellett volna jönnie (általában nagyon pontos a mensim). Most semmi vérzés, csak hasszurka, néha hányinger, haspuffadás. Ma reggel sikerült egy szellemcsíkos Gabriel tesztet produkálnom. :( Szerintetek ilyenkor mi van???
Szerintem nagyon valószínû, hogy terhes vagy! Gratulálok!:-))
Köszi, aranyos vagy! Igazából azért állok értetlenül a dolgok elõtt, mert már a 15. napnál járok, az elõzõ terhességemnél meg a nemvárt elõtt 4 nappal volt pozitív a teszt. A remény hal meg utoljára (pár nap múlva újra tesztelek)...
A kérdező hozzászólása: Nekem nem jött meg, remélem nem is fog. De semmilyen tünetem nincs.Én csak jövõ héten fogok tesztelni.
Hû de türelmes vagy, és ez jó hír:) én a csütörtökös vagyok, és ma fog megjönni:( két napja már barna pecsét van, és ma leesett a hõm a vonalra, gyakorlatilag biztos, mert érzem belül, hogy mindjárt "robban". Neked még szorítok, azért megírhatnád, ha gondolod.
Köszönöm szépen aranyos vagy!Én is drukkolok mindenkinek!!:-)Ha teszteltek az eredményt írjátok már meg, hogy tudjak/unk gratulálni!:-)Megy a drukk mindenkinek!
Még ne vonj le következtetést, hogy tuti nincs baba, majd pénteken kiderül:) Szorítunk neked is:)
Szia! Én is szerdára nem várom! Már 1 hete mellfájdalommal küzdök, ami egyre erõsödik. 2 napja csináltam tesztet, de még nega volt, lehet, túl korai volt még. 3 napja közdök a gyomorsavammal, bármit eszek. Nekem nagyjából ennyi. Nem érzem, hogy meg akarna jönni. De amikor a fiammal lettem terhes, semmit nem éreztem, csak kimaradt a mensi. De mindenki más, nem feltétlenül fontos, hogy bármit is érezz, attól még lehetsz terhes. Te mikor tesztelsz, ha nem jön meg? Én szerdán reggel talán.
A kérdező hozzászólása: Akkor izguljunk együtt. írjatok, ha történik valami! Én is fogok írni.
Elsõ vagyok. Nekem ez az elsõ hónap, hogy nem tesztelgetek elõre, mármint a nemvárt napjánál hamarabb. Valahogy ez most olyan jól esõ izgalom, hogy bármi lehet még, hogy reménykedem. Szóval úgy döntöttem kibírom csütörtökig. Talán nem jön meg... Oké, írok én is.
Csatlakoznék. Én csütörtökre nem várom. Tesztelni vagy aznap vagy csak másnap reggel fogok. Eddig voltak tüneteim, de tegnap óta egyre ritkábban van, így már nem tudom, mit gondoljak...
Sziasztok, én szerdára nem várom. Ma reggel csináltam egy tesztet, de szerintem negatív lett. Kb 2 perc után visszadobtam a dobozába, hogy ha negatív, akkor így jártam...Aztán meg reggeli után mikor ki akartam dobni látom, hogy van rajta egy halvány csík. Nem tudom mit gondoljak errõl így inkább negatív. Tüneteim vannak: kemény a hasam és olyan mintha lenne benne egy kõ, fáj a mellbimbóm és sokat kell pisilni járni, ja és álmos vagyok, de ez szerintem nálam nem terhes specifikus, mert mindig az vagyok. Szorítok mindenkinek.
Hello Csajok! Nekem is szerdán kellene nem jönnie. Semmi extrát nem érzek, a múlt hónapban sokkal inkább voltak tüneteim, de nem lett belõle semmi. Bemeséltem magamnak?! A tesztelést biztos, hogy nem bírom ki szerdán reggelnél késõbbig.
sziasztok én holnapra nem várom már van egy pozitív tesztem a hõmérsékletem 37, 1-37, 2 között mozog kicsit fájdogált a hasam de most reggelre mintha elvágtak volna semmi bajom sincs remélem hogy ez jó jel.
Gratulálok Neked a babához! De jó neked! Én szerdára nem várom. Majd meglátjuk.
Lenne értelme holnap reggel tesztelni? Vagy csak csalódnék? Nem bírom ki! (szerdás vagyok)
Hát, esetleg egy tízessel. De még az sem biztos, hogy kimutatja, de lehet, hogy igen:) te döntesz:)
07.02, 07:54-es vagyok. Sajna ma reggelre megjött:( Most egy ideig biztos nem fogok foglalkozni semmilyen tünettel. Kicsit becsapott a szervezetem. Ti hogy álltok?
Sajnálom. Én a csütörtökös vagyok. Most úgy vagyok vele, hogy minden tünetemet annak tudok be, hogy beképzelem és nagyon akarom. Bár még száraz vagyok, és a hõm ma reggel egyel feljebb ment mint az eddigi legmagasabb. A melleim nem fájnak, de a mellbimbót érzékenyebbnek érzem, de ezt is lehet, hogy beképzelem. Pakolgattam a dolgaimat, és kezembe került, a hónapokkal ezelõtt elrakott pg53. Most újra kipróbáltam mielõtt elraktam, és tiszta páfrány lett, úgyhogy nem értem, peteérés elõtt kellene ilyennek lennie. Szóval nem tudok már semmit. De most kifejezetten élvezem, hogy eddig nem csináltam tesztet. Olyan jó még tudatlannak lenni...:S
Mindannyitoknak szorítok nagyon!!!
Sziasztok! Én is csatlakoznék.Én péntekre nem várom.Ez az elsõ hónapunk, hogy próbálkozunk.Tüneteim annyi, hogy kemény a hasam és fel van puffadva, most elkezdtek egy kicsit szurkálni a melleim, valamint a gyomorsavammal vannak gondok.Az alaphõm 36.5 és most már negyedik napja 36, 9-36, 8 a hõm.Szerintetek tuti nincs baba?Ja és olyan enyhe megjön érzésem van.Nekem csak elõtte szokott fájni, péntek még messze van.Mindenkinek szurkolok, és mielõbbi babavárást kívánok mindenkinek!!Akinek pozitív lett a tesztje, nagyon gratulálok és vigyázz magatokra!:-)
Elméletileg ma kellett volna "nem megjönnie". 30.nap, reggel negatív teszt 10 Qupidóval. Sehol mensi de még csak érzésem sincs hogy megjönne. Azóta is nagy a szárazság. Hhmmm Elgondolkodtató a helyzet. Ki hogy áll csajszik?
Szia mikor én terhes lettem Closti segítségével, semmilyen tünetem nem volt. Így még ne keseredj el!
Szia.Nekem sajnos a második clostis hónapban sem sikerült.Nagyon elkeseredtem.Most iszom peteérésig a cickafarkfû teát és p.é. után a palástfû teát.Remélem ez segít.Próbáld másra terelni a gondolatod, én is ezt teszem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Köszönöm a válaszokat.

Babás lehetek és a szervezetem igy reagál vagy ez más miatt van? Szerdára nem vártam és nem is jött, DE! Tegnap és ma rózsaszínes-barnás folyást vettem észre..

Szerdára nem vártam és nem is jött,DE! Tegnap és ma rózsaszínes-barnás folyást vettem észre,de csak olyan mértékben,hogy a papíron látszódik, a betéten nem,az tiszta maradt.Nekem ilyen nem szokott lenni,mert ha megjön,akkor mindjárt megindul rendesen vérzés.Azok írjonak akiknél el?forult már ilyen és baba volt a dologban.Tesztet nem csináltam,de ha hétf?ig nem jön meg veszek egyet.Cisztám nincs,meg ittam a teákat,na palástf?t még mindig fogyasztom napi 2 csészével.Írjatok,köszönöm.

Legjobb válasz: Természetesen lehet baba.

Természetesen lehet baba.
Szerintem holnap reggel tesztelhetsz, én biztosan azt tenném! :) Szorítok!
Sajnálom. Majd legközelebb! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Aki még tud hasonló esetrõl írjon! üdv
Mindenképp tesztelj, és ha pozitív, irány a doki, nehogy elmenjen a baba! Én is így voltam, 2 pozitív teszt után. Most gyógyszert szedek, és várok, hogy mi lesz. Mert az UH-n még nem látszott... Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Oké, ha holnapra nem jön meg (bizom benne) csinálok egy tesztet és ha pozítiv hétfõn elmegyek dokihoz.Ja amúgy utolsó válaszadó hát hetes vagy, milyen tüneteid vannak? Mert nekem a görcsöléseken kivül semmi, még a melleim se fájnak.
A kérdező hozzászólása: Hány hetes-t akartam írni
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem most megindult kicsit jobban, ez menzi lesz.Ja meg csináltam egy tesztet most este nem birtam ki, egyértelmûen negatív.

Szerdára nem várom ha nem vagyok babás mikor kellene csökkeni a hõmnek? Mert nem hogy csökken hanem az utóbbi napokban még emelkedett is.

36.6 volt napokig majd 36.7 3napig aztán 36.8 és ma reggel már 36.9-et mértem. Általában 31 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: nekem egy-két nappal elõtte ment csak le, tehát még a hétvégén lemehet, de szorítok hogy ne így legyen, feltéve ha babát szeretnél :)

nekem egy-két nappal elõtte ment csak le, tehát még a hétvégén lemehet, de szorítok hogy ne így legyen, feltéve ha babát szeretnél :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretnénk :)
Micsoda véletlen! Én is szerdára nem várom 30 napos ciklusok mellett! Ma reggel 36, 9-et mértem én is, bár elõtte 2 napig már 37, 1 volt. Hozzáteszem elég zûrös éjszakám volt, olyan vagyok mint egy zombi. A hõm mensi napján 1-2 tizedet esik, majd másnap felmegy és napokig ott marad. Mindenképpen biztató ha emelkedik! Szorítok Neked, majd jelentkezz!
nekem csak mensi napján szokott leesni, addig általában 37.1-2 körül mozog a hajnali hõ hüvelyben. megy a drukk :)
Ez az elsõ hõmérõs hónapod? Valakinek egy-két nappal elõbb leesik a hõje, valakinek csak egy-két órával a mensi elõtt. Én pont azok közé tartozok, akiknek a mensi 2-3. napján esik csak le... Mindegyik normálisnak számít.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló, bocsi de nem értem amit írtál.megfogalmaznád újra?
ja flórát akartam irni csak rossz a billentyûzet. Na és azt is elmondom Neked nekem minden terhességemnél amikor találkozott a pete meg himivarsejt allergiás reakciót váltott ki a találkozó és mindig feldagadt valami a fejemen. Legutobb az egész fejem ugy néztem ki mint egy hörcsög:) szoval nálam a teszt végül is csak biztonságalap. Na ezért mondtam hogy lehet megváltozott hüvelyflóra is.
A kisajkak lividdé válnak terhesség alatt. Ez olyan lilás szín. A szülésznõ, nögyógyász egybõl látja
Nem hallottam még ilyen terhességi tünetrõl. Baktérium-fertõzés?? (ha mát a gombát kizártad...)
Nekem késöbb volt hogy megváltozott a lóra és emiatt nem olyan voltam régen. Hát a fene tudja lehet hogy ilyen korán megváltozott az összetétel. Szerdáig már csak pár nap:-) és minden kiderült!
Szerintem flórát akart írni, hüvely flóra(kémhatás):-)

Szerdára nem várom. De úgy érzem elmúltak a tünetek. A megjön érzés megszünt, helyette egy minimális hasszúrka van. De az elmúlt napokhoz képest elenyésző. Akkor nem baba?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni,bármi is lehet,ki kell várnod sajnos az idõt,én ilyenkor teszteltem és kimutatta,ha nagyon nyugtalan vagy,és nem fogsz csalódni ha negatív(bár biztos fogsz) akkor tesztelj egy reggeli vizeletbõl, nagy érzékenységû teszttel.Sok sikert!

Nem lehet tudni, bármi is lehet, ki kell várnod sajnos az idõt, én ilyenkor teszteltem és kimutatta, ha nagyon nyugtalan vagy, és nem fogsz csalódni ha negatív(bár biztos fogsz) akkor tesztelj egy reggeli vizeletbõl, nagy érzékenységû teszttel.Sok sikert!
én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem ma (nem)kellett volna megjönnie, de soha nem rendszeres nekem. Ha meg is jön, akkor 5 hétre. Mindegy, én most várok. Szerintem te is tedd ezt türelemmel. Nekem is pár napja szúrkál, fájdogál a hasam. Nem tudom, mit gondoljak. Ezért csak várok. De én nagyon bízok benne, mert jók voltak az eredményeim ebben a hónapban. Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Mik voltak a jó eredményeid? Írd le légyszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!