Találatok a következő kifejezésre: Szerdára nem De úgy (5 db)

Szerdára nem várom. De úgy érzem elmúltak a tünetek. A megjön érzés megszünt, helyette egy minimális hasszúrka van. De az elmúlt napokhoz képest elenyésző. Akkor nem baba?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni,bármi is lehet,ki kell várnod sajnos az idõt,én ilyenkor teszteltem és kimutatta,ha nagyon nyugtalan vagy,és nem fogsz csalódni ha negatív(bár biztos fogsz) akkor tesztelj egy reggeli vizeletbõl, nagy érzékenységû teszttel.Sok sikert!

Nem lehet tudni, bármi is lehet, ki kell várnod sajnos az idõt, én ilyenkor teszteltem és kimutatta, ha nagyon nyugtalan vagy, és nem fogsz csalódni ha negatív(bár biztos fogsz) akkor tesztelj egy reggeli vizeletbõl, nagy érzékenységû teszttel.Sok sikert!
én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem ma (nem)kellett volna megjönnie, de soha nem rendszeres nekem. Ha meg is jön, akkor 5 hétre. Mindegy, én most várok. Szerintem te is tedd ezt türelemmel. Nekem is pár napja szúrkál, fájdogál a hasam. Nem tudom, mit gondoljak. Ezért csak várok. De én nagyon bízok benne, mert jók voltak az eredményeim ebben a hónapban. Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Mik voltak a jó eredményeid? Írd le légyszi
Pedig mehet egy napra a hát-váll.
A kérdező hozzászólása: Akkor király:)
De most mindenre egyszer edzel egy héten, bicepszre meg kétszer? Mehet amúgy együtt a hát és a váll, de ha van négy edzésnapod, akkor logikusabb külön napra rakni! Hétfõ: Mell, bicepsz Szerda: Hát Péntek: Váll, tricepsz Szombat: Láb

Kedd este voltam utoljára együtt a párommal, de csak orális elégített ki. Szerda óta majd meg veszek úgy fáj, viszket a csiklóm. Mitől lehet? Olyan mitha "túros" váladék is lenne körülötte. Ez nem normális!

Már 1x sikeresen összeszedtem egy gombás fert?zést,de akkor csak a hüvelyem viszketett. :(

Legjobb válasz: Canesten krém és hüvelytabletta. A párod sem ártana ha elmenne dokihoz.Ha õ fertõzõtt meg pláne de el is kaphatja. De attól is lehet ilyen ha pl.nyilvános helyen ráülsz a wc-re vagy valaki olyan utánn akinek ilyen baja van.Ennyi bõven elég hogy elkapd.

Canesten krém és hüvelytabletta. A párod sem ártana ha elmenne dokihoz.Ha õ fertõzõtt meg pláne de el is kaphatja. De attól is lehet ilyen ha pl.nyilvános helyen ráülsz a wc-re vagy valaki olyan utánn akinek ilyen baja van.Ennyi bõven elég hogy elkapd.
Valószínû gomba lesz.
A kérdező hozzászólása: De mitõl? Hogyan?? :S
Gomba!!


Csütörtökre nem vártam, ma szombat. Szerda óta többször éreztem, minta meg akarna jönni, de nem jött. Szerintetek? Sikerülhetett a baba? Mikor teszteljek? Úgy félek a csalódástól.

Ma elég sok fehér, krémes folyásom van, mindig azt hiszem na most megjött. És ami még furcsa, hogy nekem mindig nagyon fájnak a melleim mensi előtt jó pár nappal, most a nemvárt napján kezdett el fájni és azóta egyre jobban.

Legjobb válasz: Értem, félsz a csalódástól. Kétségek között õrlõdni jobb? Tesztelj, akkor megtudod, mi a helyzet. Drukkolok, hogy te is bekerülj a klubba! :) Aztán írd ám meg az eredményt, mert kíváncsiak vagyunk és szeretünk örülni! :)

Értem, félsz a csalódástól. Kétségek között õrlõdni jobb? Tesztelj, akkor megtudod, mi a helyzet. Drukkolok, hogy te is bekerülj a klubba! :) Aztán írd ám meg az eredményt, mert kíváncsiak vagyunk és szeretünk örülni! :)
A kérdező hozzászólása: Használtam ovu tesztet, kétnaponta együtt is voltunk, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mégsem sikerült. Múlt hónapban ugyanígy. Bár akkor volt pozitív tesztem, de mégis megjött. Sajnos. :( de nem adom fel. Köszönöm a sok bíztatást.
Ne csüggedj!Használj ovu tesztet, hogy a tutira menj!Nekem bevált.Kiderült, hogy pár nappal késõbb volt az ovum, mint az ún. középidõ.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggel megjött! Ez volt az 5. hónapunk! Mindent megteszünk és mégsem akar sikerülni! :(
Én már nem tudom, mit mutatnak a tesztek és mit nem. Valakinél egyáltalán nem mûködnek.
Lehet korán teszteltél, a hcg a reggeli elsõ vizeletben a legtöbb.Reggel tesztelj újra, az már 3 napos késés ha jól számolom, tuti kimutatná a teszt.
A kérdező hozzászólása: Hát teszteltem egyet nemrég, de negatív lett sajnos. Majd legközelebb. :( bár nekem még sosem késett ennyit. Mindig pontos szokott lenni. Azért köszönöm a sok bíztatást. Én is természetesen én is szorítok mindenkinek! :)
Mintha en irtam volna ki a kerdest :) Mult honapban is igy voltam es negativ lett sajos, en szerdan tesztelek. Mell feszulesrol nyilatkozni nem tudok mert meg szoptatom a 13 honaposomat :) Viszont neha ugy gorcsolok hogy most tuti megjon aztan semmi :) nagyon szeretnek tesot. Kedves Kerdezo drukkolok en is neked es varjuk az infot!!!
Elsõ vagyok. Nekem is kimutatta már délután a teszt, még az elmaradt menzesz napján. Ha ott a babóca, akkor azt már mutatja a teszt. :)
Nyugodtan tesztelhetnél délután is. 3 nap késéssel már kimutatná a babát.
Kedves Kérdezõ! Dettó ugyanabban a cipõben járunk, kivétel a dátumokat. Én holnapra, vagy hétfõre nem várom. Ugyanígy.. se mellfájás, ami mindig szokott nem várt elõtt egy héttel, és fehér krémes folyás. Hisztérika sem vagyok mint szoktam lenni. :) Reméljük a legjobbakat, szurkolok Neked és feltétlen tájékoztass az eredményrõl!! :)
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek. Mivel ma reggel nem tettem, délutáni meg lehet nem mutat még semmit. Köszi, jó érzés, hogy így megbeszéli az ember másokkal. Én is úgy örülök, amikor sikerélményeket látok, olvasok itt. :)
11-es vagyok, nem is szabad csüggedni, feladni meg pláne.Köv.hónapban mindent bele!
http://patikaszentanna.hu/?p=sztanna_textbox2&id=192 h te is használhatod-e, azt nem tudom.
Neemoxan hajbalzsam nagyon jó és sem rád sem a babádra nem ártalmas. Nálunk elsõben volt probléma a tetû, amióta ezt használjuk, még nem jött haza hívatlan látogató. 2000 Ft körül van és nagyon sokáig elég és serkefésû is van a dobozában. Hajmosás után bekened a haját hagyod megszáradni és más dolgod nincs vele. Az illata is elviselhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! neeomaxont ha veszek és bekenem vele a haját és az enyémet akkor nem megy bele? de a neeomavson használati utasításában az van, hogy csak akkor kell használni ha már van tetû. de ha még nincs akkor is lehet használni? mert ugye elöszõr a tetõ és az rakja le a serkéket. én nagyon aggódom, mert nagyon hosszú a hajam.
A Neemoxant megelõzésként is használhatod, két hétig védi a hajat az élõsködõtõl. Mi is megelõzésre használjuk. Ettõl még amikor bekenem átfutok a gyerkõcök haján a serkefésûvel, bár elvileg az is elpusztul (kiszárad) tõle.
Amit még érdemes tudni. A tetû nem ugrik és repül, csak mászik. Egyik hajról a másikra. Nem marad életben az ágynemûben és a ruhán. A serke színe mindig megközelíti a gazda hajszínét. A Neemoxan növényi hatóanyagot tartalmaz így terhesség alatt is használható. Én is várandós vagyok, két iskolás gyermekem van.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Találtam egy Paranit nevû szert, ez nem tartalmaz rovarirtót, szóval biztosan használhatod te is. De a legjobb megoldás, ha bemész a patikába és ott kérsz segítséget, ott közvetlenül tudnak segíteni. Ez szinte minden évben, óvodában, csoportban megjelenik. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!