Találatok a következő kifejezésre: Szerdára nem De (42 db)

Szia! Ha a két tesz negatív lett akkor valószínû nemvagy terhes.. van hogy téved a teszt de szerintem nemvagy terhes
bocsánat ha " rosszkedvet " írtam.
A kérdező hozzászólása: Persze én is tudom hogy valószínûleg nem, csak sok olyat olvastam, hogy csak késõbb mutatja ki, sokaknak csak a 6. héttõl. Szóval csak nem akarok ártani, ha netán igen. :)
Szerintem még korai volt tesztelned. Nekem sosem mutatott ki terhességet ilyen korán terhességet teszt, fõleg nem délutáni vizeletbõl (a reggeli elsõ a legjobb!!). És azért 5-6 napos késés, már jelenthet valamit, ha nem szokott késni....
Bocs... terhességi teszt. Kissé elírtam.....
na szerintem sem vagy.De ha babás lennél mégis akkor sem ártana meg 1-2 pohár pezsgõ.De többet ne igyál

Szerintetek teszteljek? Szerdára nem várom, peteéréskor voltunk együtt +próbáltunk minden másnap, de nem mindig jött össze. Mostanában barnás folyásom van, fel vagyok puffadva, a hasam is szokott szurkálni. Lehet ebből baba?

Nem korai ha csinálok egy tesztet?Már nagyon szeretnénk babát és félek hogy mostanában rágörcsölök.

Legjobb válasz: Ha nem vagy csalódós típus, akkor nyugodtan. A te esetedben a negatív eredményt ne vedd készpénznek, mert kicsit korai,de ha nem félsz a negatív eredménytõl akkor hajrá :)

Ha nem vagy csalódós típus, akkor nyugodtan. A te esetedben a negatív eredményt ne vedd készpénznek, mert kicsit korai, de ha nem félsz a negatív eredménytõl akkor hajrá :)
A kérdező hozzászólása: de szerinted reménykedhetek?
Persze, miért ne reménykedhetnél? Ameddig nincs vérzés van remény :)
Szia, nekem mindkét terhességemet 3 nappal a nemvárt elõtt kimutatta a teszt (a 2. sajnos elment) én péntekre nem várom, bár most úgy érzem nem sikerült, de alig bírom ki, hogy ne teszteljek, persze nekem még nagyon korai. Egyébként, ha tesztelsz és negatív nem kell elkeseredni, van akinek csak késõbb lesz pozi, és addig van remény, amíg nem jön meg. :) sok sikert

Szerdára nem várom és az elmult két napban rózsaszínű folyásom volt, de már elmúlt. Mensi vagy baba szerintetek?

Legjobb válasz: De jó lenne, ha baba lenne. Nem is lehetne ennél szebb karácsonyi ajándék! :) Köszönöm a válaszokat.

A kérdező hozzászólása: De jó lenne, ha baba lenne. Nem is lehetne ennél szebb karácsonyi ajándék! :) Köszönöm a válaszokat.
Na mi lett?
Szerintem fogalmam sincs de holnap csinálj egy tesztet és kiderül!
Szerintem baba...

Szerdára nem várom, már 4-5 napja "mindjárt megjön" érzésem van, de az előbb volt 2 halvány barna pötty az alsóneműmön. Babát jelezhet?

December 16-án rendes volt a menzim, január 14-én már nem, mert sötét barna szín? és s?r? állagú volt és 2 napig tartott(nem is kellett volna, hogy megjöjjön). Ha van baba, akkor ha jól számoltam, a 6.-7. héten tartunk, de ha nincs akkor ez a ciklusom 26. napja. Akkor miért volt az a két barna pötty az el?bb? Teljesen tanácstalan vagyok. Már egy hónapja esténként hányingerem van, reggel és este hasfájás, melleim ha nem fájnak, akkor viszketnek vagy égnek, egész nap puffadt vagyok, holott nem is eszem olyan ételt, ami ezt szokta okozni.

Legjobb válasz: Tesztelj egyet, mert ez nagyon babagyanús. Már ki fogja mutatni! Ha negatív, akkor is doki, mert lehet hormonzavar is. De inkább baba.

Tesztelj egyet, mert ez nagyon babagyanús. Már ki fogja mutatni! Ha negatív, akkor is doki, mert lehet hormonzavar is. De inkább baba.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ, de ma megjött! De azért még lehet, hogy elmegyek a dokihoz.

Szerdára nem várom. De úgy érzem elmúltak a tünetek. A megjön érzés megszünt, helyette egy minimális hasszúrka van. De az elmúlt napokhoz képest elenyésző. Akkor nem baba?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni,bármi is lehet,ki kell várnod sajnos az idõt,én ilyenkor teszteltem és kimutatta,ha nagyon nyugtalan vagy,és nem fogsz csalódni ha negatív(bár biztos fogsz) akkor tesztelj egy reggeli vizeletbõl, nagy érzékenységû teszttel.Sok sikert!

Nem lehet tudni, bármi is lehet, ki kell várnod sajnos az idõt, én ilyenkor teszteltem és kimutatta, ha nagyon nyugtalan vagy, és nem fogsz csalódni ha negatív(bár biztos fogsz) akkor tesztelj egy reggeli vizeletbõl, nagy érzékenységû teszttel.Sok sikert!
én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem ma (nem)kellett volna megjönnie, de soha nem rendszeres nekem. Ha meg is jön, akkor 5 hétre. Mindegy, én most várok. Szerintem te is tedd ezt türelemmel. Nekem is pár napja szúrkál, fájdogál a hasam. Nem tudom, mit gondoljak. Ezért csak várok. De én nagyon bízok benne, mert jók voltak az eredményeim ebben a hónapban. Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Mik voltak a jó eredményeid? Írd le légyszi

39 hetes terhes vagyok, elment a nyákdugóm szerda éjfélkor, de én még nem érzek semmit és már tűkön ülök mikor indul meg a szülés... lehet még 2 hetem is akár hátra? Ha nem folyik el a magzatviz honnan tudom hogy itt az idő?

ma voltam ctgn minden rendben van bár szerdán délel?tt az orvosom megvizsgált 1 ujjnyira van nyitva a méhszáj, ma jeleztem az orvosnak mi történt és a ctg alapján ami rendben van azt mondta türelem...

Legjobb válasz: Vagy a víz kezd szivárogni/folyni, vagy a fájások indulnak be. Menstruációs görcsökhöz hasonlítanak, nem fogod eltéveszteni!! Gyakorlatilag bármikor... ne stersszelj, azzal csak a babát is zavarod. Folytasd a napi tevékenységet, persze ne indulj messzire egyedül és várj... tudom, hogy nehéz, de még túl is léphetsz a kiírt idõponton. Bízz a babádban, õ tudja, mikor jött el az idõ... Drukkolok!

Vagy a víz kezd szivárogni/folyni, vagy a fájások indulnak be. Menstruációs görcsökhöz hasonlítanak, nem fogod eltéveszteni!! Gyakorlatilag bármikor... ne stersszelj, azzal csak a babát is zavarod. Folytasd a napi tevékenységet, persze ne indulj messzire egyedül és várj... tudom, hogy nehéz, de még túl is léphetsz a kiírt idõponton. Bízz a babádban, õ tudja, mikor jött el az idõ... Drukkolok!
Húúúúúú, ez nagyon jó hír. Lehet, hogy már ma megindul. Csak nyugi, ne gondolj rá, hogy mikor indul meg, megtörténik magától amikor már jönni akar a kicsi, ne siettesd. Vagy folyni kezd a víz, vagy jönnek a szabályosan ismétlõdõ keményedések, amiket már görcsök is követnek. Ha 5 perces fájásaid vannak, irány a kórház. Könnyû szülést kívánok, és nagyon szorítok. :)
A halvány csík is csík. Gratulálok!
A halvány + is +. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! De még nem is merem elhinni. Csinálok egy másikat ha az is + akkor nyugszom meg teljesen.
Szerintem baba!! Gratulálok.
A másodikat majd holnap reggel csináld meg, ha a reggeli vizeletbõl nagyon halvány lett, akkor lehet, hogy a napközbenibõl már ki se mutatja. Türelem holnap reggelig! És Gratula!
Gratula, a halvány pozitív is pozitív. Holnap elsõ pisibõl csinálj tesztet, ugyanazzal a márkájú teszttel (mert ha egy kevésbé érzékennyel csinálod, akkor - lehet!
A folyásból nem lehet egyértelmûen terhességre utalni, várd meg, míg nem jön meg, utána tesztelj!
-mindenkinél más a folyás, ebbõl nem lehet következtetni. Viszont a sárgás szín nem jó, lehet hogy gomba vagy fertõzés attól még hogy nem viszket és nem büdi. Ha nem jön meg tesztelj, de ha fertõzés vagy gomba, attól is késhet.

Vasárnaora voltam kiirva de kislányom semmi jelét nem mutatja, hogy ki szeretne jönni. Ha szerdáig nem indul meg a szülés be kell feküdjek a korházba. Mit fognak csinálni? Meginditják a szülést?

Legjobb válasz: Szerintem nem fogják megindítani, csak ha a baba vagy a placenta állapota ezt követelné. Én is majdnem 1 héttel túlhordtam a kislányomat. Kitartás! Szorítok!

Szerintem nem fogják megindítani, csak ha a baba vagy a placenta állapota ezt követelné. Én is majdnem 1 héttel túlhordtam a kislányomat. Kitartás! Szorítok!
Ha megindítják, akor kapsz méhszáj tágítót, majd fájáserõsítõt. Nálam úgy volt, h túlhordtam, este 6-re be kellett mennem, kaptam egy méhszáj tágító tablettát, az kicsit fájt. Ez olyan hatású, h lassan tágít, és mondta a dokim, h reggelre már érezhetek némi fájást, úgyhogy aludjak éjszaka. Hajnali 4.40-kor pedig megszületett a babám:) A tabletta felhelyezése megindította a szülést, babám észbekapott, h mégis mozdulni kellene:) Ha nem indult volna be, akkor reggel infúzióra kapcsoltak volna, és oxitocint kaptam volna. Próbálj beszélni a babáddal, h igyekezzen egy picit:) Nekem bejött, beszélgettem vele, h nem szeretném, ha szurkálnának, szóval induljon már el, mert nagyon várjuk már, h lássuk:)
Szió! Nekem 6 nap után kellett befeküdnöm. Minden nap NST volt, kaptam hüvelytablettát, zselét, végén voltam oxytocin terhelésen is.(nem is reagáltam rá) Sajna nekem nem tudták beindítani, a 10. napon megcsászároztak.(teljesen zárt voltam) Egyébként minden kórházban másképp van, valahól többet is várnak valahol ennyit sem.
Szerintem meginditják a szülést, nálunk is igy van hogy várnak 2-3 napot, utána már bekell feküdni.De ne aggódjál annál hamarabb a kezedbe tarthatod a picibabádat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm aranyosak vagytok.remélem hamarosan velünk lesz a törpe.
Szia:) Én is túlhordtam. Szombatra voltam kiírva. Már pénteken befektetett a biztonság kedvéért. Hétfõn csinált magzatvízvizsgálatot, flowmetriát, minden rendben volt. Szerdán ezeket újra, akkor is rendben volt. Meg minden nap reggel, este CTG. Csütörtökön oxitocinos terhelés reggel 9-tõl, kb 1-kor burkot repesztett, nem tágultam, este 6 körül döntött úgy, hogy császár. Fél 7-re meg is lett a babánk:) Akkor, ott, annyi várakozás után nagyszerû érzés volt, hogy végre nekünk is meglett a babánk. Alig vártam, hogy hazajöhessek:) Kívánom, hogy minél hamarabb veled legyen a babád:) 4 hós baba anyukája
Szia mikor én terhes lettem Closti segítségével, semmilyen tünetem nem volt. Így még ne keseredj el!
Szia.Nekem sajnos a második clostis hónapban sem sikerült.Nagyon elkeseredtem.Most iszom peteérésig a cickafarkfû teát és p.é. után a palástfû teát.Remélem ez segít.Próbáld másra terelni a gondolatod, én is ezt teszem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!