Találatok a következő kifejezésre: Szerdán voltam akkor (38 db)

Szerdán voltam Spinning edzésen, és péntek reggel ébredtem arra, hogy gyakorlatilag nem tudok menni. Ez a bal lábamban már alább hagyott, de a jobb lábam még mindig fáj, voltam orvosnál aki azt mondta, hogy pihentetés csak, tényleg?

Edzők válaszát is várom, hogy mi a teendő?

Legjobb válasz: izomláz miatt elmentél orvoshoz ha jól értem?:))) nézz utána az edzés utáni nyújtásoknak és hideg-meleg váltó zuhany legyen legközelebb edzés után. ha jövõ hét szerdán is még érzel komolyabb fájdalmat,akkor menj vissza az orvoshoz. derék problémád nem volt,vagy nincs? mert ha nem izomláz miatt volt a bénulás,akkor az egészen más tészta.

izomláz miatt elmentél orvoshoz ha jól értem?:) )) nézz utána az edzés utáni nyújtásoknak és hideg-meleg váltó zuhany legyen legközelebb edzés után. ha jövõ hét szerdán is még érzel komolyabb fájdalmat, akkor menj vissza az orvoshoz. derék problémád nem volt, vagy nincs? mert ha nem izomláz miatt volt a bénulás, akkor az egészen más tészta.
Izomlaz orvoslas az sztk-ban :) Melyik osztalyra mentel (remelen nem ful-orr-gegeszetre) ... biztosan az urologia :D Muhaha :D Ez jo volt, koszonom: felviditottad a napom :)
aztakicseszettmindenkiténilyetmégnempipáltamOo izomlázra orvos aaaaa
akkor sem. mert elötte bekéri a bankértya vagy a telefonszámod. ha ezt nem irod be letölteni sem tudod
A kérdező hozzászólása: köszönöm megnyugodtam

6+6hetes terhes vagyok multhét szerdán voltam dokinál és aztmondta hogy még nincs szívhangja ha még most sincs akkor megindult volna már a vetélés?

pénteken kell vissza mennem.

Legjobb válasz: Ilyenkor még simán elõfordulhat, hogy nincs szívhang. Ne félj, pénteken meg fogod hallani! Tudod, mikor volt tüszõrepedésed? Ha nem, akkor innentõl kezdve az sem biztos, hogy 6+6 vagy, mert lehet hogy most vagy csak pl. 5+6. Nálam így volt, már az elsõ ultrahangon kiderült, hogy majdnem egy héttel késõbb fogant, mint félidõ. Nem is aggódtam, mert eleve hosszabb ciklusaim voltak.

Ilyenkor még simán elõfordulhat, hogy nincs szívhang. Ne félj, pénteken meg fogod hallani! Tudod, mikor volt tüszõrepedésed? Ha nem, akkor innentõl kezdve az sem biztos, hogy 6+6 vagy, mert lehet hogy most vagy csak pl. 5+6. Nálam így volt, már az elsõ ultrahangon kiderült, hogy majdnem egy héttel késõbb fogant, mint félidõ. Nem is aggódtam, mert eleve hosszabb ciklusaim voltak.
Nálam is úgy volt ahogy a 2. válazoló írta. Én is azt hittem, hogy 6 hetes már elmúltam, én is vártam a szívhangot, de kiderült hogy kisebb a babám és még nem volt szívhang. Aztán persze lett. Nyugi, ne idegeskedj.
A kérdező hozzászólása: mégegyszer köszönöm a sok jó biztató szavakat és ma voltam dokinál és 7+2h terhes vagyok és 12 mm es embriót látott ketyegõ szívvel és azt modta hogy szépen fejlõdik a baba.
Gratulálok!!!! boldog babavárást!!!! :)
Én is gratulálok :) )
Hát nem biztos, hogy mindig megindul magától!! de ilyenre mégcsak ne is gondolj! a múlt hét még korai volt..ennyi! pénteken hallanni fogod már/vagy látni a pici szíve dobogását! Nyugi!! a stressz nem tesz jót a babának! Boldog babavárást!
Nyugodj meg, tuti minden rendben van a piciddel!!!!Ne engedd a buta gondolatokat a fejedbe! Én elõször 8 hetesen voltam UH-on, sztk-ban, nagyon rendes volt doki, megmutatta a picit de nem hallottam a szívhangot.Kérdeztem, hogy szívhang már van, erre elmosolyodott, hogy szívhang kezdemény van, csak ez a gép nem olyan modern, meg gondolom le volt halkítva.Mondtam neki, hogy csak azért kérdezem, mert olvastam a neten, hogy ilyenkor már van szívhang, megint elmosolyodott, azt mondta ne olvassam a netet, mert nagyon össze fog zavarni és csak aggódni fogok butaságok miatt, minden rendben. Lényeg a lényeg, hogy elõször kb 18.-20. hét környéken hallottam a pici szívverését, a védõnõnél, mert a kötelezõkön soha nem volt felhangosítva a gép.Azt láttam a monitoron, hogy ver a szíve, csak nem hallottam.Szóval ne izgulj, tuti minden oké, rendben fejlõdik a picikéd:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Szia! Gratula! Én is így voltam, csak 7+3hetesen hallottuk a szívhangot, már el akarták venni, de nem hagytam.Elküldtek uh-ra és semmi baja nem volt a picinek.Most meg már több mint 2kg-os a kislányom.:) 32+5hetes kismama

Szerintetek? Szerdán voltam 6 hetes terhes. Aznap voltam a nõgyógyászomnál, aki megállapította a terhességet, csak petezsákot és szikhólyagot látott, méreteket nem mondott, csak azt, hogy minden rendben van.

Tegnap egész nap rosszul voltam (hányás, szédülés, hasmenés, fáradtság, alacsony vérnyomás), délután pisi után egy kis véres csík volt a wc papíron. Egybõl bementünk az ügyeletre, ahol megnéztek uh-val és kézzel is, vér nem volt, de azt mondta a doki, hogy szerinte nincs terhesség, csak késik a vérzésem és a rosszullétek csak pszichikai dolgok. Az uh-n "cisztaszerû képzõdmény"-t látott, és várjak még, hogy mi lesz belõle, de ne reménykedjek. Ma is rosszul vagyok, vér azóta sincs. Mi lesz velünk? :-(

Legjobb válasz: Várj és menj vissza majd a saját orvosodhoz, az ügyeleten sokszor elég furcsákat mondanak. De valószínüleg van baba, csak még kicsi.

Várj és menj vissza majd a saját orvosodhoz, az ügyeleten sokszor elég furcsákat mondanak. De valószínüleg van baba, csak még kicsi.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy már csak jövõ évben rendel. 8-ára van idõpontom. Nincs is az országban. Annyira paraszt volt tegnap az ügyeletes orvos, ráadásul a férjem hangoztatta, hogy van saját orvosunk, de nem érjük el, azért jöttünk ide. Lehet, hogy sértõdésbõl beszélt így velem? Ha baj lett volna, akkor bent tartott volna a kórházban, nem?
Szia! Ez engem sem hagyna nyugodni...fõleg, hogy azt mondja, hogy szerinte nincs terhesség. Én holnap (még hátha vannak rendelések) vagy a 2 ünnep között elmennék egy másik doki magánrendelésére, megpróbálnék valahová bejelentkezni. Hol laksz? Ha esetleg Bp.-en, akkor a SOTE II. orvosait én tudom ajánlani, a Deák téren rendelnek: Bp. VII.ker, Károly körút 13-15. Minden nap rendel itt valaki, minden nap más, de szerintem minden doki jó.
Nyugi, semmi gond. A petezsákot gyakran cisztának nézik, amíg nincs benne embrió. Ez 6 hetesen nem baj, majd 7-8 hetesen egészséges terhesség esetén embrió és szívhang is lesz. Szedj magnéziumot, folsavat, ezek fontosak. Ha gondolod, akkor terhesvitamint is.
Valaki nagyon elnézett valamit. Azért egy petetzsákot SZIKHÓLYAGGAL nem lehet cisztának nézni. Ha nem lenne szikhólyag akkor talán, de ìgy? Nincs igazam?
Keress másik dokit, engem nem hagyna nyugodni h most mi is van.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma voltam dokinál, 18 mm-es a Babóm, sokat mozgolódik, szívverés rendben. Akkora kõ esett le a szívemrõl! :-)

Várhatóan meddig fog élni egy francia bulldog, akinek 4-szer voltak kölykei 5 éves koráig?

Legjobb válasz: Ha ivartalanítod,minõségi táppal kezded etetni és egy komplett orvosi kivizsgálást csináltok,ami kideríti,hogy van-e vmilyen betegsége,akkor élhet akár 9-10 éves korig is.Na meg persze orvosi javaslatra valamilyen vitaminnal kicsit helyrerázod.

Ha ivartalanítod, minõségi táppal kezded etetni és egy komplett orvosi kivizsgálást csináltok, ami kideríti, hogy van-e vmilyen betegsége, akkor élhet akár 9-10 éves korig is.Na meg persze orvosi javaslatra valamilyen vitaminnal kicsit helyrerázod.
Szegény kutya.Az általános állapotától függ és hogy hogyan tartották elõtte.
ha megváltozik az életminõsége, akkor regenerálódik a szervezete. Fel kell erõsiteni, foglalkozni vele, tartalmassá tenni az életét, és ugyanaddig fog élni, mint más francia bulldog.
Vagy egy évben 2x 2 egymást követõ évben, vagy még van pár verzió. Ha évente egyszer ellett volna, az igen kellemetlen, mivel akkor már 1 évesen ellették, ami igen nagy károkat okoz a szervezetnek.És ha jól tudom a francia buldogok általában császárosak, fõleg eszetlen szaporítóknál, így van esély arra, hogy szanaszét van kaszabolva szegény kutya. Állatorvossal általános felmérés, majd konzultáció az állapotát illetõen és javasolni fog dolgokat.
Nálad ellett vagy most kaptad?
Évente egyszer ellett. Ha odafigyeltek rá, mi baja lehetne a továbbiak során?
azt az apródos drága kis fekete kutyust hoztad el? Én is kilinkeltem több helyre, pontosan azért, mert az én kutyuskám is hasonló paraméterekkel bír (4x szült minimum és kb 5-6 éves lehet). Ha gondolod írj rám, beszélhetünk, mert a dolog sok mindentõl függ. Tudok olyan állatorvost is aki lelkiismeretes és nagyon jó diagnoszta, plusz normális áron dolgozik. Ha ivartalaníttatod egyébként, akkor innentõl nem lesz már baj... fiatalkorában szült ennyit, így remélhetõleg kevésbé viselte meg a szervezetét...bár ugye náluk a császár miatt vannak problémák, nem tudom õ császáros volt-e vagy természetes úton szült. Ha természetesen, akkor talán kevesebbet ártott neki a sok ellés, mert legalább nincs összeszabdalva a hasfala mint az én kis drágámnak. 24 L

Ha a Habsburgok olyan nagy ókonzervativ katolikusok voltak, akkor hogyhogy volt Ferenc Józsefnek pl szeretõje?

Ráadásul nem egy afférja volt uralkodása alatt és ezekröl a felesége is tudott!

Legjobb válasz: meggyónta egyszerû

meggyónta egyszerû
Ferenc Józsefnek elvileg csak 2 volt. Az öccse homoszexuális volt, unkaöccse szifiliszben halt meg. I. Józsefnek is valami ilyen baja volt. A spanyoloknál tele voltak fattyakkal.
Anno szinte mindenkinek szeretõje volt. Mivel a válást ugye nem engedték, de legalább (különösen magas rangú emberek között) a házasságok általában a fejük fölött eldöntött érdekházasságok voltak. Uralkodóknál pláne, nem emberek, hanem birodalmak házasodtak.
Kérdezõ, egy szóval se mondtam, hogy nem kell egyház, bár most, hogy így belegondolok....na mindegy ez az én véleményem, de nem feltétlenül kell, hogy legyen, elvégre hitet s reményt nem csak vallásos nézetekkel lehet az emberekbe tukmálni. De, ha már van, máshogy kéne mûködnie. A szegényeket, elesetteket kellene segítenie, hitet és reményt kellene adni nekik. Az meg, hogy a mai átlag ember is álszent, igaz. De aki nem inge nem veszi magára. Én nyugodt lelkiismerettel mondhatom, hogy próbálok nem az lenni. És ez eddig sikerült is. Amúgy is gyûlölöm az álszent embereket. Persze volt, hogy nem úgy cselekedtem, ahogy a becsületem elvárta, de azt helyrehoztam késõbb. (Na hihet bárki bármit, gyõzködni azért nem fogok senkit.) Singularity véleményét egyébként osztom. Szerintem baromi nagy marhaság volt (és még most is az) rátukmálni más népekre a kereszténységet. Vagy bármely más vallást, de a kereszténység a leghíresebb errõl. Miért nem lehet békén hagyni egy-egy törzset, népet, államot, nemzetet? Az egyházban is az irányítási vágyat látom más népek fölött.
És ez ebbe a kategóriába tartozik...
Az embereknek mindig megvolt a hite és ehhez nem volt szükség vallásra. A kereszténység viszont rákényszerítette a szegényeket, hogy az õ istenüket imádják és csak az õ hitük az igazi. Aki pogány volt vagy valamilyen bálványt imádott azt eretnekséggel vádolták majd papi törvényszék elé vetették. Furcsa mód, lényegében õk is csak egy kereszt alakú fadarabot imádtak...
Mert nagy playboy volt az öreg!
A mai emberek is álszentek, csak fel sem fogják. Csak a szerelem, szex kérdéskörben vagy 10 olyan témát tudnék mondani, amirõl mindenkinek megvan a maga (senkit nem érdeklõ) véleménye, ami olyan mintha 2 percet nem élt volna még a valóságban. Szeretõ tartás, idõsebb férfi fiatal lánnyal, egy éjszakás kalandok szeretése, megcsalás, pornó, anál, szájba élvezés, arcra élvezés, a másik nem megértése, stb. Ezekben az emberek vagy álszentül prûdek (mintha még nem éltek volna a valóságban, mondom), vagy értetlenek.
A kérdező hozzászólása: hát ha nincs egyház akkor a sok régi embernek mi ad reményt meg ilyesmiket? Nem mindenki születik okosnak meg ilyesminek, nekik kell valami, amiben hinni tudnak, hogy megsporolják a gondolkodásra szánt munkát a saját sorsukkal kapcsolatban. Az emberek szeretnek készen kapni dolgokat. És az egyház meg pont ezt csinálta. Ha nem lett volna mondjuk ilyesmi, akkor sztem sokkal másabbul alakult volna az emberiség fejlödése, mert lehet, hogy mindenki rá lett volna kényszeritve a saját sorsáért küzdeni, és alapjában véve életképesebb generációk termelödnek ki, de az is lehet, hogy ezzel párhuzamosan SOSE koncentrálodott volna össze elég hatalom, ami valami nagyot hoz létre.
megkereszteltek*
Mert a nagy vallásosak álszentek( van aki nem, azt tisztelem is, hogy kiáll a nézetei mellett). Túl erõs a vonzás az emberi javak felé, hogy ellenálljanak. Én ezért se vagyok nagy vallásos, elég, hogy megkeresztelt. Tudom, hogy van aminek nem állok ellen és az egyházi szabályok tiltják, ezért is gyûlölöm az egyházat, mert megszabnak minden retket, de az egyház fele nem tarja be a szabályaikat. Ja bocs, tudom, hogy vallási téma, meg nem ez a kategória, de ha már leírtam: Ha olyan szép és jó és gyönyörû az egyház, akkor: 1, Miért Fullgazdag amikor a szegényeket kéne segíteniük (oké, szükség van pénzre ilyen-olyan szabályok törvénybehozására, de felesleges az aranytetõ, arannyal hímezett ruha, meg minden ilyesmi.) 2, Miért erõltetik rá a nézeteiket másokra, akiket esetleg nem érdekel? (mondjuk a középkorban. megölték aki nem vette fel a kereszténységet) 3, Õõõ ennyi ami felhúz az egyházban. Én is hiszem, hogy van valami felsõbb hatalom (bár egyre kevésbé), de az már túlzás amit az egyház csinál néha. Ehh, ha pár évszázaddal elõbb születek tuti megégetnek eretnekségért. :D
Király volt, csak isten és a pápa ítélkezhetett felette de mivel meggyónta bûneit így a pápa sem ítélkezhetett felette.
A kérdező hozzászólása: ezzel szembe meg gondolom valami vallásos alapon tagadta meg a telefon meg a táviró használatát...
A férfiakra, fõleg a gazdag, befolyásosokra nem vonatkoznak a szabályok.
A kérdező hozzászólása: de laza
minden nap gyónt egyszerû
A kérdező hozzászólása: Az egyik szeretöje több évtizedig volt neki.
A Jóistent nem lehet becsapni...

Szerdán voltam a nőgyógyászomnál, aki azt mondta, hogy a külső méhszáj kissé kinyílott, viszont a kiskönyvembe a következőket írta? C2 (1-1-0). Ez mit jelent?

Azt mondta feküdjek többet, az éjszakán kívül kb. napi 4-5 órát. Azóta nem merek túl sok mindent csinálni, de itt van az 5 éves kisfiam, akir?l azért gondoskodnom kell. Más is volt/van ilyen helyzetben? Hogyan oldottátok meg?

Legjobb válasz: Szia! Az alapján, amit a kiskönyvdbe irt, a középsõ méhszájad is nyitva van, a külsõ is, a belsõ még zárt. És a méhnyak is meg van rövidülve. Hány hetes kismama vagy? Nekem 20 hetes korom óta van nyitva a külsõ és a középsõ. Most vagyok 32 hetes, és ugyanolyan. Sokat kell pihenni, no szex, szedjél sok magnéziumot ha keményedik a pocakod, ne sokat lépcsõzz, és ne emelgess, ne cipekedj és ne porszívózz. Nagyjából ennyi. Nehéz, tudom, nekem is itt a 4 éves kisfiam. Ne félj, minden rendben lesz!

Szia! Az alapján, amit a kiskönyvdbe irt, a középsõ méhszájad is nyitva van, a külsõ is, a belsõ még zárt. És a méhnyak is meg van rövidülve. Hány hetes kismama vagy? Nekem 20 hetes korom óta van nyitva a külsõ és a középsõ. Most vagyok 32 hetes, és ugyanolyan. Sokat kell pihenni, no szex, szedjél sok magnéziumot ha keményedik a pocakod, ne sokat lépcsõzz, és ne emelgess, ne cipekedj és ne porszívózz. Nagyjából ennyi. Nehéz, tudom, nekem is itt a 4 éves kisfiam. Ne félj, minden rendben lesz!
hány hetes vagy?
nekem a külsö méhszáj nyitott, meg a méhnyak 1cm rövidebb:c2100 a 23hétöl, sokat fekszem, szedem a magne b6-ot, azota nem voltam nézve majd kedden megyek nem tuddom változott e.most vagyok 26hetes 2napos,
A kérdező hozzászólása: 25+4 hetes vagyok. Hétfõn töltöm a 26. hetet. Az elsõ válaszolónak: A kisfiad megérti a helyzetet? Kapsz segítséget valakitõl, vagy a férjed old meg mindent? Vagy csinálsz otthon a fekvésen kívül valami (szabad egyáltalán)? A 32. héten már kicsit megnyugodhatsz nem? Legalábbis én nagyon szeretném legalább addig kihúzni, aztán ha már történik valami, meg tudják menteni a kicsit.
igaz nem az elsö vagyok hanem az utolso nekem is van egy 8és 6éves fiam, nálam a fiuk megértik, a férjem csinál mindent szinte mosogat ha itthon van ö föz, mos, bevásárolni csak ö szokot menni én csak 1héten egyszer megyek akkor is kocsival, nem sétálok ha én fözök akkor olyat ami mellett nem kell ott állni és gyorsan készen van, azt el kell mondanom hogy a férjem elötte ritkán csinált ilyet fözni nem tudot, de az egyik barátnöm megkérdezte tölem a hátam mögött aztán elmondta nekem hogy birja ezt mire ö azt mondta hogyha akarjuk ezt a babát meg kell tenni mindent érte, én a 13hétöl fekszem mert bevéreztem 13, 15, hetesen mire az rendbe jött hát kinyilt a méhszáj, de a férjem mellettem van hiába a harmadik még azt el kell mondanom az elsö kettövel semmi bajom nem volt, még hányingerem se
A méhnyakad 2 cm (megrövidült 1 cm-rel). Külsõ méhszáj 1 cm-re nyitva van. Középsõ méhszáj szintén. Belsõ még zárt.
Szia, az elsõ válaszoló vagyok! Mikor én megtudtam, 20 hetesen, 2 hetet majdnem feküdtem csak. 4. emelet, apa sokat segített, 2 hétig nem is voltam lent. Panangint kaptam 3x2.Aztán amikor nem rosszabbodott, lazítottam. Kezdõdött az ovi. Reggel ovistársak anyukája vitte kisfiamat, délután én mentem. Vagy fordítva. Néha apa, de õ reggel megy, este jön. A bevásárlás az övé, nehezet nem cipelek. Aztán sajnos terhességi cukorbeteg lettem, úgyhogy most heti kétszer irány a kórház. Sokat mászkálok, muszáj. De két hete voltam dokinál, nem változott! Most 10nap múlva megyek, kiváncsi leszek!!! Igen, én már nyugodtabb vagyok! Talán nem lesz koraszülött!! Pihizz sokat, tudom nehéz! Kisfiam már okos, megérti, hogy nem emelgetem, hogy pihizni kell, ha fáj a pocak, felhúzza a csizmámon a cipzárt, hgoy ne hajolgassak, nehogy összenyomjam tesót:-) De nem könnyû! Hamar fáradok már, és sokat keményedek! Honnan irsz?
A kérdező hozzászólása: Mindenki nagyon aranyos, és köszönöm a megnyugtató szavakat. Utolsó válaszolónak: dombóvári vagyok (Tolna megye). November 26-án megyek ismét dokihoz, de már most nagyon izgulok, hogy mit fog mondani. Remélem nem lesz rosszabb, különben be kell feküdnöm állítólag. Hát nem szeretném az ünnepeket is bent tölteni. Én sem csinálok sokmindent. Reggel elviszem a kisfiamat az oviba, szerencsére csak 5 percnyire van, délután vagy a férjem megy érte vagy anyósom. Bence is megérti a helyzetet, mégis nehéz. Nem én csinálom neki a kaját, nem én megyek vele fürdeni, ha játszunk anya mindig fekszik. Biztos uncsi neki. Most hétvégére anyuék elvitték magukkal, így talán könnyebb lesz, lelkileg viszont nehezebb. Ha gondolod írhatsz e-mailt is, legalább támogatjuk egymást. Orsi

Szerdán voltam az SZTK-ban és közölte a doki, hogy vmit lát a petezsákban, de nagyon pici és 4-5 hetes lehet. Erre ma (rá 4 napra) lemegyek a magándokihoz aki azt mondja, hogy 18mm a babám és 8 hetes. Most mi az igazság?

Legjobb válasz: A két érték között egy hónap eltérés van, attól függ mikor volt az utolsó mensid elsõ napja, mert onnantól számítják mindenhol.

A két érték között egy hónap eltérés van, attól függ mikor volt az utolsó mensid elsõ napja, mert onnantól számítják mindenhol.
Nem egyszerû.Nekem 6 hetesen 8 mm írtak.valószínûleg a kettõ közt lehet az igazság.A babád korát a mérete alapján mondják meg.De ez nem egy fix dolog, az én picim a 12.héten "öregedett" 5 napot.Nagy gratula neked
Az utolsó mensi elsõ napjától számolják a terhességet, ettõl lehet eltérõ adat, ha nem 28 napos ciklusaid voltak, de max 2 hét. A 4 hét eltérés hatalmas, akkora nem lehet. Valószínü, valamelyik doki elnézte, és inkább az elsõ nem látta a babát. Számolj utána az utolsó mensitõl, és a következõ uh biztos kiigazít majd kicsit:-)

Szerdán voltam uh-n, akkor az orvos azt mondta, hogy minden rendben. Tegnap este hirtelen elkezdtem vérezni (igaz nem piros, hanem inkább valami rózsaszines váladék). Lehet, hogy elvetélek?

most vagyok 9 hetes

Legjobb válasz: Szia! Én is véreztem az elején. Azért minél hamarabb menj orvoshoz, hogy megnyugodj! Én nagyon drokkolok! Egy 21 hetes kismama

Szia! Én is véreztem az elején. Azért minél hamarabb menj orvoshoz, hogy megnyugodj! Én nagyon drokkolok! Egy 21 hetes kismama
Én is véreztem a 9. hét körül és nem volt semmi baj de menj el a dokihoz hogy meg tudjon vizsgálni és akkor te is megnyugodhatsz.
én most voltam kórházba, mert pecsétzeltem, kaptam gyógyszert, és feküdnöm kell, keresd meg az orvosod!
Nem feltétlenul van baj, de remélem voltál orvosnál!Minden kismamának elkéne azonnal menni amint ilyesmit észlel!
Szia, nálam a 12. héten volt hasonló a helyzet. Este vettem észre, ezért a kórház ügyeletére mentem. Nagyon kedves volt az ügyeletes orvos és mindent részletesen elmagyarázott. Azt mondta azért van mert a placenta az elsõ trimeszter végén rohamosan növekszik és a megnõtt rész még nem tapad teljesen a méhfalhoz, ez okozhatja a vérzést. + a baba eddig a méhfalhoz tapadva élt és kb. ezekben a hetekben válik le a méhfalról és mostmár "csak" a köldökzsinórral kötödik hozzánk. 1 nap fekvést javasolt és minden rendben lett. Másnap a saját orvosom is ezt mondta. Nyugodj meg és keresd fel az orvosodat. Pihenj és ne idegeskedj, mindkettõtöknek ez a legfontosabb. Sok egészséget Nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!