Találatok a következő kifejezésre: Szerdán vagy kell megjonnie a (3 db)

Ha szerdán (11-én) kell megjönnie, a 10-es érzékenységű teszt már kimutatná ma vagy holnap, vagy várjak a mensi utánig?

Legjobb válasz: Lehet,hogy ki! Nekem 25-ös teszt nemvárt elõtt 6 nappal idõn túli pozi lett, utána két nappal már délután szintén 25-ös halvány, de látható idõn belüli pozitív! De,ha mégsem, akkor se keseredj el! Lehet,hogy kevesebb a hcg-d, nem vagyunk egyformák!

Lehet, hogy ki! Nekem 25-ös teszt nemvárt elõtt 6 nappal idõn túli pozi lett, utána két nappal már délután szintén 25-ös halvány, de látható idõn belüli pozitív! De, ha mégsem, akkor se keseredj el! Lehet, hogy kevesebb a hcg-d, nem vagyunk egyformák!
Nekem halványan kimutatta.
Szerintem halványan kimutatná. De igaza van az elsõnek, nem egyformán termeli a szervezetünk a hcg-t. Ha van még türelmed (nekem nem volt) várd meg a 11-ét. Kitartás, már csak 2 nap! Sok sikert!

Szerdán vagy csutortokon kell megjonnie a menzeszemnek. 3-4 napja folyton kovászos ubit ennék és a cicim is megnott (ezt már mások is észrevették). Terhes lehetek?

Szerintetek van rá esély hogy már most ilyen tuneteim vannak? Napokkal a menzeszem elott? Egyébként megszakított módszerrel védekezunk.

Legjobb válasz: Szia! Én azt mondom várd meg a nagy napot, és akkor csinálj egy tesztet. Én holnapra nem várom a havim csináltam délután egy tesztet, és pozitív lett! Nagyon örülök neki! Szerintem lehetsz terhes. Nekem is a cicim fáj, és kívánom a savanyút! Kívánom hogy te is két csíkos legyél!!!

Szia! Én azt mondom várd meg a nagy napot, és akkor csinálj egy tesztet. Én holnapra nem várom a havim csináltam délután egy tesztet, és pozitív lett! Nagyon örülök neki! Szerintem lehetsz terhes. Nekem is a cicim fáj, és kívánom a savanyút! Kívánom hogy te is két csíkos legyél!!!
Igen, van esélyed, a tünetek nem a menzesztõl, hanem a megtermékenyítés és a beágyzódás idejétõl függenek. Biztosabb, ha megvársz náhány napos késést, de ha terhes vagy, kimutathatja már most is. Általában azért meg szokták várni az esedékes menzeszt... Drukkolok!
Van rá esély..meg arra is, h a terhességed végén te már hetsz kovászos ubit.(Én nem, de vn helyette savanyúkáposzta:) )A cicinövekedés is stimmel.Várj még néhány napot azért a teszttel! A megszakított módszer sokat nem ér, mert az elõváladékban is lehet baba.Mi is így, mert úgy volt, h a páromnak nem lehet gyereke.Erre egy 16hetes pici van a pocimban.
Lehetsz, persze.Csinálhatsz egy tesztet, max még negatív lesz. ha nem jön meg, 4-5 nap után csinálj tesztet megint és menj orvoshoz. Sok sikert

November 3-án voltam abortuszon, de azota még nem jőtt meg 1-szer voltunk ugy együtt a férjemmel, hogy véletlen be csuszot. Lehet hogy terhes vagyok? Vagy mikor kell megjőnni abortusz után?

Legjobb válasz: Persze az õ élete. De mi van azzal a kisbabával, aki miatta nem születhetett meg? Neki nem volt élete? És mi van, ha megint terhes? Akkor megint a kérdezõ lesz a szegény, ártatlan, nem a kisbaba? Fel kellene már fogni, hogy az abortusz nem fogamzásgátló eszköz! Ez nem lehet alternatíva! Ez csak legalizált gyilkosság.

Persze az õ élete. De mi van azzal a kisbabával, aki miatta nem születhetett meg? Neki nem volt élete? És mi van, ha megint terhes? Akkor megint a kérdezõ lesz a szegény, ártatlan, nem a kisbaba? Fel kellene már fogni, hogy az abortusz nem fogamzásgátló eszköz! Ez nem lehet alternatíva! Ez csak legalizált gyilkosság.
ált 4-6 hét után megjön, reméljük nem lesz ujabb abortuszod
Azt érdemelnéd, hogy soha többé ne eshess teherbe. Ilyen felelõtlenséget.... Szerencsétlen kis élet.
erre valaszt varsz?????
Még annyit, hogy csinálj tesztet az majd választ ad és ne keseritsen el hogy ilyeneket irnak neked, hisz a te életed és azt teszel, amit jónak látsz...(elözõ v.ok)
Miért támadtok? Lehet, hogy kellett neki abortuszra menni.... Ez a soha többet ne legyen gyereked azért durva NEHOGY VISSZAVÁGJON, ha ilyeneket irsz Egyébként a kérdésre válasz, igen, lehet hogy terhes lettél erre azért jobban kéne vigyázni.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen kõszõnõm a jo szavakat.
Hát azért a gyilkosság eros szó!Nem tudhatod mi van a háttérbe.Na persze nem kívánatos terhesség esetén annyi mindent lehet már tenni, hogy ne kovetkezzen be!!!Nem bántlak én, csak ilyenkor mindíg azt kérdezem, hogy a jó isten miért nem oda ad babucit, ahová már nagyon régtol várják! :o)
Miért erõs az, h gyilkosság? Nem az????? Egyébként meg: naná, h lehetsz terhes.4-6 héttelkell _elvileg_ megjönnie utána.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!