Találatok a következő kifejezésre: Szerdán kellett megjönnie a (27 db)

Szerdán kellett volna megjönnie, de a mai napig semmi (27-28 naponta szokott megjönni). Mi lehet velem? Terhes lennék?

Nem hiszem, hogy terhes lennék, mert a barátommal csak annyi volt, hogy 3 hete megujjazott (NEM ruhán keresztül), én pedig ruhán keresztül kielégítettem kézzel ( egymás után többször). Én a terhességre szinte 0% esélyt látok. Tavaly nyáron késett egyszer, de akkor terhes voltam (sajnos abortusz lett bel?le, mert a baba beteg lett volna). Vagy esetleg ciszta lenne vagy valami más? Tesztelni még nagyon korai lenne:( Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: a teszt nem korai, ha már szerdán meg kellett volna jönnie!!!Már kimutatja, ha baba lenne.Tök normális ha egyszer kétszer késik a mesnid, de ettõl az "együttléttõl"ha csak tényleg ennyi volt TUTI NEM LEHETSZ TERHES!!!! csinálj egy tesztet!!!!!

a teszt nem korai, ha már szerdán meg kellett volna jönnie!!!Már kimutatja, ha baba lenne.Tök normális ha egyszer kétszer késik a mesnid, de ettõl az "együttléttõl"ha csak tényleg ennyi volt TUTI NEM LEHETSZ TERHES!!!! csinálj egy tesztet!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez 3 hete volt, szóval ez még nagyon kevés idõ ahhoz, hogy biztos eredményt kapjak. Doki sem látna ilyen korán semmit. Nekem nem szokott késni, még ebben az évben sem késett egyszer sem. 1-2 nap késés még ok lenne, de ez már 5nap:(
Akár a stressztõl is késhet a menstruáció.
Ha már voltál egyszer terhes, akkor tudod, hogy annak mi a módja... De ha mostanában nem volt hancúr, "csak az", akkor mitõl gondolod, hogy terhes lehetnél? Vagy esetleg kezérõl bejuthatott...? Szerintem a teszt eljesen fölösleges, a szabályos menstruációnál is elõfordulhat néha késés. De ha aggódsz, menj dokihoz!

19 éves vagyok és eddig rendszeres volt a menstruációm. Szerdán kellett volna megjönnie, de hétfőn már tapasztaltam 1-2 csepp vérzést, aztán semmi. Majd szerdán este megint volt egy nagyon kevés, azóta semmi. Miért lehet ez?

Kicsit aggódom, mi van hogyha terhes vagyok? Igaz, elég stresszes heten vagyok túl, talán ez is befolyásolhatja, mégis aggaszt a dolog, hogy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Hát védekeztél normálisan vagy nem? Ha nem, akkor nyilván lehetsz terhes. Ha igen, akkor is, csak akkor kicsi az esélye.

Hát védekeztél normálisan vagy nem? Ha nem, akkor nyilván lehetsz terhes. Ha igen, akkor is, csak akkor kicsi az esélye.
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig védekezünk.
A stressz lesz az oka. Nincs semmi baj, nagy ritkán még ki is maradhat egy.
A kérdező hozzászólása: Én is ebben reménykedem.
Írtad, hogy nehéz heted volt. Ez lehet az oka.
A kérdező hozzászólása: Beigazolódott, hogy a stressz volt az oka. Csütörtökön tetõzött, de ahogy nyugodtabb lettem, pénteken meg is jött. Köszönöm a válaszokat. :)
örülök! jó egészséget, kevesebb stresszel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Szombat éjszaka szeretkeztünk a barátommal és kiszakadt az óvszer. Ezen a héten szerdán kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de még mindig semmi, pedig már a melleim eléggé fájnak. Mit csináljak vegyek be 72 órás tabit? :S

Legjobb válasz: Ne idegeskedj, mert annál késõbb fog megjönni a menstruációd. Benne van a pakliban hogy teherbe estél, de egyáltalán nem biztos. Vegyél be tabit. Biztos ami biztos. Utána 10 nap múlva tesztelj!

Ne idegeskedj, mert annál késõbb fog megjönni a menstruációd. Benne van a pakliban hogy teherbe estél, de egyáltalán nem biztos. Vegyél be tabit. Biztos ami biztos. Utána 10 nap múlva tesztelj!
hát, rendesen összekavarod a hormonháztartásod. kérdezd meg a nõgyógyászod, évente 2 esemény utánit lehet bevenni, nem tudom, 3 hónap elteltével lehet-e... de mégis mit csináltok az óvszerrel? tanuljátok meg használni, mert nem normális, hogy ennyi idõközönként kiszakad...én 6 éve használom és egyszer nem szakadt ki, nm szabadna, óriási egy óvszer teherbírása... nézzétek meg a tájékoztatót, ott le van írva, pontosan hogy kell felhúzni. 24L
Hogy te milyen szánalmas kis k*rva vagy...Sorra szedegeted az esemény utánit mint más az algopirint...Így is fel van borulva a hormonháztartásod és még most is bevennél egy másikat? Normális vagy Te? Én azon se csodálkoznék, ha egy ideig nem jött volna meg...
A kérdező hozzászólása: jah és kb 3 hónapja vettem be utoljára eseményutánit, és még mindig nem ált be a menzeszem...
A kérdező hozzászólása: Tudom, tudom igazatok van, de ettõl még nem érzem magam szánalmas ku**nak... Az mennyire lehet igaz h menzesz elött kb 15% esély van a teherbe esésre?
Az esemény utánit hanyagold! Ne vegyél be még egyet! Tesztelj inkább és imádkozz! De szerintem megvan az esély, hogy terhes vagy és akkor bizony abortusz...Ami mellesleg nem olcsó és lelkileg teljesen tönkre fog tenni és akkor remélem megtanulod, hogy nem fogsz ennyit kefélni...

Két hete szeretkeztünk a feleségemmel gumi nélkül, és ma (szerdán) kellett volna megjönnie neki. Elég stresszes volt mostanában iskolakezdés miatt. Lehetséges, hogy terhes? Hogyan lehet ilyen korán ezt észrevenni?

Ilyen korán tablettával el lehet vetetni? Mennyit késhet max. A menstruáció?

Legjobb válasz: Te gumival szeretkezel a felesegeddel? Miert vetted el ha nem akarsz vele csaladot alapitani? Erdekböl?

Te gumival szeretkezel a felesegeddel? Miert vetted el ha nem akarsz vele csaladot alapitani? Erdekböl?
1. Fél nap késés után szerintem még nem ezen kellene aggódni 2. Lehetséges hogy terhes... 3. Stressz miatt is eltolódhat a menstruáció 4. Terhességi tesztel lehet észreveni 5. Nem lehet tablettával elvetetni... azt 72 órán belül kellett volna alkalmazni 6. Nincs olyan hogy max késés (barátnõmnek volt olyan hogy 2 hónapig kimaradt mivel rendszertelen neki)
Az elõzõ hozzászólónak üzenem hogy nem kéne így válaszolni. Mi az hogy érdekbõl??? Biztosan akarnak majd gyereket, de te nem tudhatod hogy milyen helyzetben vannak (anyagilag, munka...stb). Mint sok más házaspárnál lehet náluk is vannak olyan gondok amik mellett most egy gyereket nem tudnak bevállalni. Kedves kérdezõ Úr! Elképzelhetõ hogy terhes, mivel ha 2 hete voltatok együtt védekezés nélkül akkor valószínûleg a peteérés ideje volt...így van rá esély. De van aki minden nap együtt van és mégsem jön össze a baba. A peteérés idején egy együttlénél 30% esély van (a nagykönyv szerint) arra hogy megfoganjon a baba. Ha késik neki, akkor vegyetek egy terhességi tesztet és akár a hétvégén csinálja meg. Reméljük a legjobbakat!
Kedves második válaszoló! Igaza van az elõttem szólónak, nem kéne így válaszolni. De ha figyelmesebben elolvasod az Úr kérdését, benne van, hogy a feleség az iskolakezdés miatt volt stresszes, szóval valószinû, hogy van ott már gyerek. És ha nem akarnak többet akkor az szívük joga. Amúgy mi is használtunk gumit a férjemmel amikor még nem szerettünk volna babát, na és??? Kedves kérdezõ úr! Szerintem vegyen a nejed egy terhességi tesztet, utána kevesebb lesz az idegeskedés!
Szerintem is mindenképpen tesztet kellene venni, abból azonnal kiderül mi a helyzet, akár megjön a menstruáció, akár nem! (elõfordulhat menstruáció szerû vérzés a terhesség elején is!) Ha mégis terhes és nem tudják megtartani a babát, érdemes azonnal orvoshoz fordulni. Minél elõbb túl vannak a dolgon annál jobb. Egy nap késés nem a világ, mi a férjemmel 7 hónapig szeretkeztünk gumi nélkül mire összejött a babó, pedig mindketten egészségesek, fiatalok vagyunk! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy "idõ elõtt" kihúztam, mielõtt még lementem volna. Köszönöm az eddigi válaszokat. Esetleg a nõ viselkedésébõl rá lehet jönni, hogy terhes-e? Mert pl. hétvégétõl megvan a szokásos 'hisztije' mint menses elõtt.
Hát a hiszti sok mindentõl lehet. Lehet menzi miatt is és a hormonok miatt is! Ez kétesélyes. Én mindkettõnél hisztis voltam.

Nagyon fáradt vagyok, szerdán kellett volna megjönnie, de azóta folyamatosan érzem, hogy lehet megjön. Baba van a dologban?

Ez els? szembet?n? dolog,hogy nagyon fáradt vagyok...napok óta fél 9t?l nem tudok tovább felleni,amikor máskor 23-24hig fent voltam. Szerdán kellett volna nem megjönnie,nem is jött,de azóta folyamatosan érzem,hogy lehet megjön...1hete csináltam a 28.napon egy -tesztet...Lehetséges még ....

Legjobb válasz: Lehetséges! Szerintem holnap reggel tesztelj újra, a Clearblue már tuti kimutatja. Szorítok! :)

Lehetséges! Szerintem holnap reggel tesztelj újra, a Clearblue már tuti kimutatja. Szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Ok, tesztelek...majd írok...köszi, hogy szorítasz, aranyos vagy!!!!
Akkor reggel várom a beszámolót! :) Szorítok, hogy + legyen! ;)
Szia! Nekem is kb. 1 hétig tartott a mindjárt megjön érzés...és azóta eltelt 30 hét:) Drukkolok, hogy ma reggel poz. legyen a teszt!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos nálam más lehet a bibi...negatív lett. Köszönöm kedvességeteket!Jó egészséget nektek! Puszi
meg lehetsz rerhes nekem csak het nap keses utan mutatta ki a teszt a babocat!!!!!!
Kb 28 napos ciklusban számítanal 6 hetesnek.ha 40 napos a cikluson akkor elvileg a 26.nap körül volt p.é.-d és így 4-5 hetes lehetsz. Nem vagyok nagy szakértõ de szerintem így van. Persze attól mehetsz orvoshoz, jobban tudja majd. Nekem pl utolsó menses ápr.27 és múlt szerdán pozitív teszt és naptár alapján 5+2 hetes vok. 2 hét múlva megyék orvoshoz ha addig nincs gond. Gratulálok a babahoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Én is gratulálok neked!Holnap kiderül!:)
Azért majd írd meg mi volt az orvosnál! Az okoskodo 2.vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Szia!(okoskodó 2.)Bár sztem nem voltál okoskodó!:) Csak válaszoltál!Látott petezsákot, méhen belül, szval nagy az öröm!:) Idõt nem mondott még, h kb.mennyi idõs vok, mert hát elég korán mentem!Annyi, h mikor megmondtam h ápr. 20-án voltam utoljára beteg mondta h megijedt, mert többet kellett vna már látni, de aztán mondta h 40 naposak a ciklusaim és azt mondta a doki így már jó!18-án megyek újra akkor már megbeszélünk mindent, jah és még annyi h az elõzményekre tekintettel amit most nem írok le mert rettentõ hosszú lenne Utrogestant kell szednem, és a papíromon is rajt van h fenyegetõ vetélés!:(De pozitívan állok hozzá, sokat vártam rá úgyh maradnia kell!:) :) Bocsi h hosszú lett!Na, és nálad mi újság????:)
Valószínüleg nem elég erõs a gyogyi neked.
A kérdező hozzászólása: És lehetséges h ez csak a harmadik hónapnal jön ki?
A kérdező hozzászólása: És ha nem elég erõs akkor az azt is jelentheti h teherbe eshetek?
Hát igen, én vissza mennék a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! :)
Szívesen:)
lehet hogy csak stressz vagy valami hasonló miatt késik de biztonság kedvéért vegyél tesztet
Aktus után két héttel csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: én is a tesztre gondoltam h ma veszek!!! de szerintetek lehetek terhes? eléggé parázok
lehetsz
Hány éves vagy? Miért nem beszélsz édesanyáddal? Nem vagytok annyira bizalmas viszonyba? Õ tudna legtöbbet segíteni!!
A kérdező hozzászólása: annyira nem vagyunk jóba, de lehet h most már kéne vele dumálnom. de sztm ma veszek tesztet és holnap reggel meg is csinálom
ennyi nap késés után, ha a ciklusaid 28 naposak szoktak lenni akár a délutáni vizelet is kimutatja
A kérdező hozzászólása: általába 28 vagy 1-2 nap késés még belefér. köszi
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet az egyiket délután csináltam meg az eredmény negatív szoval nem vok terhes. majd a másik tesztet másnap reggel és az eredmény ugyanaz!!! szoval most nem tudom h mi van.... várok hátha megjön....
lehet, hogy beágyazodási vérzésed volt, pár nap múlva tesztelj megint!
Nekem is volt rózsaszínes folyásom a nemvárt napján, biztos is voltam benne, hogy meg fog jönni, mert mensi elõtt is volt ilyen. Aztán csak nem jött, és pár nap múlva pozitívat teszteltem. Pár nap kitartás, és ha nem jön meg, tesztelhetsz újra! Sok sikert!
Biztos h a kedveseddel voltál? ;D
Tesztelj. Nem látok a méhedbe.
Sok mindentõl késhet.Ha védekeztetek ( megfelelõen), akkor gyakorlatilag kicsi rá az esély, hogy terhes lennél.Szerintem nálad inkább az van, amit írtál. Hogy még nem állt be a vérzésed.De ha szenvedsz a bizonytalanságtól, akkor csinálj egy tesztet.Szerintem jobb ha az ember kiad rá pár száz forintot, mint kétségek közt vergõdni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!