Találatok a következő kifejezésre: Szerdán kellett megjönnie, de a mai (3 db)

Szerdán kellett volna megjönnie, de a mai napig semmi (27-28 naponta szokott megjönni). Mi lehet velem? Terhes lennék?

Nem hiszem, hogy terhes lennék, mert a barátommal csak annyi volt, hogy 3 hete megujjazott (NEM ruhán keresztül), én pedig ruhán keresztül kielégítettem kézzel ( egymás után többször). Én a terhességre szinte 0% esélyt látok. Tavaly nyáron késett egyszer, de akkor terhes voltam (sajnos abortusz lett bel?le, mert a baba beteg lett volna). Vagy esetleg ciszta lenne vagy valami más? Tesztelni még nagyon korai lenne:( Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: a teszt nem korai, ha már szerdán meg kellett volna jönnie!!!Már kimutatja, ha baba lenne.Tök normális ha egyszer kétszer késik a mesnid, de ettõl az "együttléttõl"ha csak tényleg ennyi volt TUTI NEM LEHETSZ TERHES!!!! csinálj egy tesztet!!!!!

a teszt nem korai, ha már szerdán meg kellett volna jönnie!!!Már kimutatja, ha baba lenne.Tök normális ha egyszer kétszer késik a mesnid, de ettõl az "együttléttõl"ha csak tényleg ennyi volt TUTI NEM LEHETSZ TERHES!!!! csinálj egy tesztet!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez 3 hete volt, szóval ez még nagyon kevés idõ ahhoz, hogy biztos eredményt kapjak. Doki sem látna ilyen korán semmit. Nekem nem szokott késni, még ebben az évben sem késett egyszer sem. 1-2 nap késés még ok lenne, de ez már 5nap:(
Akár a stressztõl is késhet a menstruáció.
Ha már voltál egyszer terhes, akkor tudod, hogy annak mi a módja... De ha mostanában nem volt hancúr, "csak az", akkor mitõl gondolod, hogy terhes lehetnél? Vagy esetleg kezérõl bejuthatott...? Szerintem a teszt eljesen fölösleges, a szabályos menstruációnál is elõfordulhat néha késés. De ha aggódsz, menj dokihoz!

Múlt hét szerdán kellett volna megjönnie, de a mai napig semmi. Októberben hagytam abba a gyógyszert, lehetséges, hogy máris összejött volna a babóca? Mikor teszteljek újra, meddig várjak?

A hasam görcsölt mint ha mindjárt megakarna jönni, csináltam tesztet pénteken reggel, de negatív lett. Tegnap este és ma reggel is rózsaszín, s?r? folyásom volt.

Legjobb válasz: A gyógyszer abbahagyása utáni hónapban nekem is késett egy hetet,egyébként meg soha nem szokott.Hát nekem is negatív tesztem volt és nem is voltam terhes sajnos.Azóta eltelt 8 év és még mindíg semmi,sajnos!

A gyógyszer abbahagyása utáni hónapban nekem is késett egy hetet, egyébként meg soha nem szokott.Hát nekem is negatív tesztem volt és nem is voltam terhes sajnos.Azóta eltelt 8 év és még mindíg semmi, sajnos!
Szerintem holnap reggel tesztelj! Bár sajnos az is igaz, hogy a bogyók eléggé rendszertelenné tudják tenni a ciklust, lehet hogy csak késik. De az is lehet, hogy baba van a dologban! Ha igen, azt egy holnapi teszt szinte biztos kimutatja!
Én ugyanigy voltam. Szept. 28-án hagytam abba a gyogyit, és a következõ mensim 2 hetet késett, már kezdtem örülni, de sajna csak felborult egy kicsit a hormonháztartásom! :( Ráadásul csak 3 napig volt meg a maradék 4-ben csak barnáztam! De azért tesztelj egy pár nap múlva megint, hátha te szerencsésebb vagy! :)
Hát nálunk pontosan a körzeti nõgyógyászra kell várni 4-5 hetet annyian vannak, míg a magánorvos másnap fogad.
A körzeti nõdokihoz is mehetsz!
Nem muszáj magánorvos menni. El lehet menni a kórházba is, ott nem kell várni heteket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!