Találatok a következő kifejezésre: Szerdán kellet megjönnie a (7 db)

Ha szerdán (11-én) kell megjönnie, a 10-es érzékenységű teszt már kimutatná ma vagy holnap, vagy várjak a mensi utánig?

Legjobb válasz: Lehet,hogy ki! Nekem 25-ös teszt nemvárt elõtt 6 nappal idõn túli pozi lett, utána két nappal már délután szintén 25-ös halvány, de látható idõn belüli pozitív! De,ha mégsem, akkor se keseredj el! Lehet,hogy kevesebb a hcg-d, nem vagyunk egyformák!

Lehet, hogy ki! Nekem 25-ös teszt nemvárt elõtt 6 nappal idõn túli pozi lett, utána két nappal már délután szintén 25-ös halvány, de látható idõn belüli pozitív! De, ha mégsem, akkor se keseredj el! Lehet, hogy kevesebb a hcg-d, nem vagyunk egyformák!
Nekem halványan kimutatta.
Szerintem halványan kimutatná. De igaza van az elsõnek, nem egyformán termeli a szervezetünk a hcg-t. Ha van még türelmed (nekem nem volt) várd meg a 11-ét. Kitartás, már csak 2 nap! Sok sikert!

Szerdán vagy csutortokon kell megjonnie a menzeszemnek. 3-4 napja folyton kovászos ubit ennék és a cicim is megnott (ezt már mások is észrevették). Terhes lehetek?

Szerintetek van rá esély hogy már most ilyen tuneteim vannak? Napokkal a menzeszem elott? Egyébként megszakított módszerrel védekezunk.

Legjobb válasz: Szia! Én azt mondom várd meg a nagy napot, és akkor csinálj egy tesztet. Én holnapra nem várom a havim csináltam délután egy tesztet, és pozitív lett! Nagyon örülök neki! Szerintem lehetsz terhes. Nekem is a cicim fáj, és kívánom a savanyút! Kívánom hogy te is két csíkos legyél!!!

Szia! Én azt mondom várd meg a nagy napot, és akkor csinálj egy tesztet. Én holnapra nem várom a havim csináltam délután egy tesztet, és pozitív lett! Nagyon örülök neki! Szerintem lehetsz terhes. Nekem is a cicim fáj, és kívánom a savanyút! Kívánom hogy te is két csíkos legyél!!!
Igen, van esélyed, a tünetek nem a menzesztõl, hanem a megtermékenyítés és a beágyzódás idejétõl függenek. Biztosabb, ha megvársz náhány napos késést, de ha terhes vagy, kimutathatja már most is. Általában azért meg szokták várni az esedékes menzeszt... Drukkolok!
Van rá esély..meg arra is, h a terhességed végén te már hetsz kovászos ubit.(Én nem, de vn helyette savanyúkáposzta:) )A cicinövekedés is stimmel.Várj még néhány napot azért a teszttel! A megszakított módszer sokat nem ér, mert az elõváladékban is lehet baba.Mi is így, mert úgy volt, h a páromnak nem lehet gyereke.Erre egy 16hetes pici van a pocimban.
Lehetsz, persze.Csinálhatsz egy tesztet, max még negatív lesz. ha nem jön meg, 4-5 nap után csinálj tesztet megint és menj orvoshoz. Sok sikert

Szülés után mennyivel kell megjönnie? Szerdán lesz 7 hetes a pici, de még mindig semmi.

Volt egy m?téte szülés után,mert egy darabot bennem hagytak.

Legjobb válasz: Szia. Ha szoptatsz, lehet, hogy csak akkor jön meg ha abbahagyod. Ha nem szoptatsz a szülés után 3-4 héttel már várható. De persze ez is nagyon változó. Van akinek nagyon hamar megjön annak ellenére, hogy szoptat. Üdv, 3 hónapos kislány anyukája

Szia. Ha szoptatsz, lehet, hogy csak akkor jön meg ha abbahagyod. Ha nem szoptatsz a szülés után 3-4 héttel már várható. De persze ez is nagyon változó. Van akinek nagyon hamar megjön annak ellenére, hogy szoptat. Üdv, 3 hónapos kislány anyukája
Én azt nem értem, hogy miért várja mindenki annyira? Annyi ilyen kérdés van itt-amúgy, írd be a keresõbe. Én 4 héttõl másfél évig hallottam mindnet. Lányom lassan 5 hós, szoptatok, és még nem jött meg. De nekem ne is hiányzik:-))
Nekem lassan 7 hónapos a babám, szopik és még mindig semmi, Én örülök neki.
Örülj neki, hogy még nem jött meg! Általában 6-8 hónappal szülés után szokott megjönni, nekem sajna kereken a 6. hétre, el is apadt a tejem szép lassan. :(
Van, akinél napi egyetlen szoptatás is megakadályozza, hogy megjöjjön, így tényleg eltelhet akár másfél év is, de van, akinél a naponta többszöri szoptatás sem jelent akadályt a szervezetnek. Viszont te nem írtad, hogy szoptatod-e a babát. Annyit tennék hozzá, hogy ha igen, ne várd, hogy megjöjjön, mert megváltozik a tej íze-színe-összetétele-mennyisége, amitõl néhány baba szó szerint megundorodik. Én sajnos így jártam, ezért elválasztotta magát a fiam 7 hónaposan, pedig még a bokámon csorgott a tej. Most várom a másodikat, most elõrelátóbb leszek, és asszem felíratok szülés után antibébit, mivel úgy tudom, amit szoptatás alatt lehet szedni, attól meg sem jön.

Iszom a cickafark teát aztán a palástfű teát eszem a barátcserje kapszulát és ma kell megjönnie de már érzem hogy meg fog jönni és már van barnázás is a hasam is fáj. Nekem miért nem segítenek ezek a szerek sem?

Legjobb válasz: Szia!Éhgyomorra kell inni a palástfûteát,én szedtem még e-vitamint.A tea és a vitamin bevétele között vártam 2 órát.Nekem igy jött össze!Sok sikert!:)

Szia!Éhgyomorra kell inni a palástfûteát, én szedtem még e-vitamint.A tea és a vitamin bevétele között vártam 2 órát.Nekem igy jött össze!Sok sikert!:)
SZio!Nekem sem segitettek sajna.Aztan elkezdtem szedni folsavat es terhes vitamint es vettem egy ovulacios tesztet.Amikor pozitiv volt az ovuteszt akkor belehuztunk es vegre sikerult!:) Probald ki az ovutesztet hatha segit! Boldog Uj Evet neked!
Most ugy érted hogy az eggyutlét ota már volt menzid? Akkor nem valoszinu hogy terhes vagy:)
A kérdés, hogy terhes vagy-e? Vagy lehetsz-e? Van rá esély, a ciklusod minden napján, csak különbözõ esélyeket latolgatva!
A kérdező hozzászólása: azota mar megjött de furcsan erzem magam
A kérdező hozzászólása: igen azon gondolkodom hogy lehetek e terhes mivel csak 3 napig tartota menszim
Szerintem nemvagy de menj dokihoz hogy biztos legyen.

November 3-án voltam abortuszon, de azota még nem jőtt meg 1-szer voltunk ugy együtt a férjemmel, hogy véletlen be csuszot. Lehet hogy terhes vagyok? Vagy mikor kell megjőnni abortusz után?

Legjobb válasz: Persze az õ élete. De mi van azzal a kisbabával, aki miatta nem születhetett meg? Neki nem volt élete? És mi van, ha megint terhes? Akkor megint a kérdezõ lesz a szegény, ártatlan, nem a kisbaba? Fel kellene már fogni, hogy az abortusz nem fogamzásgátló eszköz! Ez nem lehet alternatíva! Ez csak legalizált gyilkosság.

Persze az õ élete. De mi van azzal a kisbabával, aki miatta nem születhetett meg? Neki nem volt élete? És mi van, ha megint terhes? Akkor megint a kérdezõ lesz a szegény, ártatlan, nem a kisbaba? Fel kellene már fogni, hogy az abortusz nem fogamzásgátló eszköz! Ez nem lehet alternatíva! Ez csak legalizált gyilkosság.
ált 4-6 hét után megjön, reméljük nem lesz ujabb abortuszod
Azt érdemelnéd, hogy soha többé ne eshess teherbe. Ilyen felelõtlenséget.... Szerencsétlen kis élet.
erre valaszt varsz?????
Még annyit, hogy csinálj tesztet az majd választ ad és ne keseritsen el hogy ilyeneket irnak neked, hisz a te életed és azt teszel, amit jónak látsz...(elözõ v.ok)
Miért támadtok? Lehet, hogy kellett neki abortuszra menni.... Ez a soha többet ne legyen gyereked azért durva NEHOGY VISSZAVÁGJON, ha ilyeneket irsz Egyébként a kérdésre válasz, igen, lehet hogy terhes lettél erre azért jobban kéne vigyázni.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen kõszõnõm a jo szavakat.
Hát azért a gyilkosság eros szó!Nem tudhatod mi van a háttérbe.Na persze nem kívánatos terhesség esetén annyi mindent lehet már tenni, hogy ne kovetkezzen be!!!Nem bántlak én, csak ilyenkor mindíg azt kérdezem, hogy a jó isten miért nem oda ad babucit, ahová már nagyon régtol várják! :o)
Miért erõs az, h gyilkosság? Nem az????? Egyébként meg: naná, h lehetsz terhes.4-6 héttelkell _elvileg_ megjönnie utána.

Szerdán kellet volna megjönnie a mesinek de semmi. Érdemes lehet már tesztelni?

Kb. 1,5 hete állandóan aludnék, szinte állva el tudnék bobiskolni. 2 napja néha fájogat mintha meg akarna jönni, de semmi. A mellem pár napig viszketett, de már ez sincs.

Legjobb válasz: Szia! Én a nem várt mensi napján már tesztet csináltam és igaz halványan de kimutatta a terhességet. Vannak akiknél 1-2 hét késés után jelenik csak meg a várt második csik. Szerintem csinálhatsz már egy tesztet de ne ess kétségbe ha negativ lesz mert az is elõfordul, hogy a hCG hormon szint még nagyon alacsony. Sok sikert!

Szia! Én a nem várt mensi napján már tesztet csináltam és igaz halványan de kimutatta a terhességet. Vannak akiknél 1-2 hét késés után jelenik csak meg a várt második csik. Szerintem csinálhatsz már egy tesztet de ne ess kétségbe ha negativ lesz mert az is elõfordul, hogy a hCG hormon szint még nagyon alacsony. Sok sikert!
elofordulhat hogy terhes vagy de az is hogy csak kesik.csinalhatsz tesztet de a reggeli vizeletbol jobb eredmenyt kaphatsz.esetleg ha neg ismeteld meg par nap mulva.
Szerintem érdemes, de ha negatív, néhány nap múlva ismételd meg. Ha késett máskor is ennyit, várj nyugodtan pár napot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!