Találatok a következő kifejezésre: Szerdán kellene de (17 db)

Görcsölök pedig majd jövőhét szerdán kellene megjönni de most úgy érzem mintha meglenne még folyásom is van este is éreztem szerintetek lehetek terhes?

Legjobb válasz: Jaj, kedves kérdezõ! Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de sajnos ki kell várd legalább a jövõ hét szerdát, és ha még aktuális lesz, akkor egy teszt már mutathat valamit. Addig meg csak a jó Isten tudna választ adni a kérdésedre. Sok sikert.

Jaj, kedves kérdezõ! Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de sajnos ki kell várd legalább a jövõ hét szerdát, és ha még aktuális lesz, akkor egy teszt már mutathat valamit. Addig meg csak a jó Isten tudna választ adni a kérdésedre. Sok sikert.

Szerdán kellene megjönnie de vettem egy un gabriel tesztet ami állítólag beágyazódás után 3 nappal kimutatja, de sajna negatív. De alul fáj a hasim van még esély vagy erre a hónapról mondjak le?

Legjobb válasz: Nincs az a szuper teszt, amit forgalomban meg tudsz venni és ilyen rövid idõn belül megmutatja a HCG jelenlétét. A legkorábban az elmaradt mensit követõen érdemes tesztelni.

Nincs az a szuper teszt, amit forgalomban meg tudsz venni és ilyen rövid idõn belül megmutatja a HCG jelenlétét. A legkorábban az elmaradt mensit követõen érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted a hasi fájás lehet a baba jele?
A kérdező hozzászólása: Na és akkor inkább hét vége felé teszteljek?
A (nem) várt menstruáció után pár nappal tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Ekkor már biztos eredményt mutat a teszt! Lehetsz babás:) Szurkolok!
Szia! Én is szerdára nem várom, de tesztet majd utánna veszek, ha késik!Nem akarok csalódni.
de szerintem ez a gabriell teszt kamu. mert igazibol a beágyazódás kb a mensi elött 2-3 nappal lehet és a többi teszt is azt mondja hogy mensi elsö napján mikor nem jön meg akkor már lehet csinálni. szóval várd meg a leendö mensit és ha nincs tesztelj, ha nincs és neegatív érdemes egy 5 napra megint csinálni tesztet akkor már a negatív igazi lesz vagy pozitív.
Nagyon nehezére esik az ember lányának ilyenkor várni egy picit, de mégis jobb, mert több csalódástól kíméled meg magad. A mensi elmaradása utáni napokban tesztelj.

Szerdán kellene elkezdenem a következő levél fogamzásgátlót de még eddig nem jött meg a mensesem? !

Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Lehet,hogy a hormonok akkor is összekavartak,de ha aggódsz a terhesség miatt,akkor vegyél egy tesztet,semmibe sem kerül.. :)

Az én gyógyszerem betegtájékoztatója azt írta (már nem emlékszem melyik, de Belara, Lyndinette vagy Stodette), hogy ha nem jelentkezik vérzés, akkor is ugyanúgy a hét napos szünet után el kell kezdeni a következõ levelet. Nincs gond (ha betartottuk a szedéssel kapcsolatos szabályokat). Ha a következõ hónapban sincs vérzés, akkor kell orvoshoz fordulni.
Lehet, hogy a hormonok akkor is összekavartak, de ha aggódsz a terhesség miatt, akkor vegyél egy tesztet, semmibe sem kerül.. :)
Lehet, hogy a "hormonbombától" kicsit megkavarodtál... Most kezdted el szedni vagy már régóta szeded?Volt szex? Nem merem azt javasolni, hogy kezd el, inkább kérdezz meg egy nõgyógyászt vagy a nõgyógyászod telefonon akár még a két nap alatt. Van még egy oldal http://www.webbeteg.hu...Itt lehet orvosoktól is kérdezni, il. rengeteg cikket olvashatsz minden témában! :)
A kérdező hozzászólása: Délben elkezdett fájni a hasam meg a derekam és már egy kis pecsételés is jelentkezett. Remélem rendesen megjön! Köszi a biztatást lányok:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem hogy megjön!!! Nem hiába szedtem a gyógyszert:(
Mindenképp teszt. Ha negatív, akkor szedd tovább a gyógyszert és menj orvoshoz!
tesztelj, ha szerdáig nem jön meg, a 2. levél után már nem lehetne ilyen
A kérdező hozzászólása: Régebben már évekig szedtem aztán pihenõt tartottam. 2 hónapja kezdtem el újra szedni tehát most jönne a 3. hónap. Az elõzõ vérzésem rendben jelentkezett! Igen, volt szex. Az egyik este elfelejtettem bevenni és csak másnap délben tudtam pótolni. Mivel eltelt a bûvös 12 óra ezért utána 7 napig mással is védekeztünk!
elsõ levél? ha igen és kizárt a terhesség, akkor szedd a másodikat ha nem elsõ, akkor tesztelj és doki
A kérdező hozzászólása: Hát lányok.....RENDESEN (de úgy istenigazából) megjött! :) )

Szerdán kellene megjönnie a ciklus.hu szerint, de ma barnás folyásom volt, beágyazódás lehetséges?

A melleim hatalmasak lettek sokat járok pisilni és szurkáló érzés van a petefészkem körül, tegnap este a h?m 37 volt, de soha nem mértem még, ha valaki tud tanácsot adni, megköszönném.

Legjobb válasz: 1. Lehet a kozelgo mensi elojele is nekem akkor szokott a petefeszkem szurni. 2. beagyazodasos verzes , az esti honek nincs jelentosege a REGGELI a mervado!!! ha az folyamatosan 37 korul van akkor van eselye a babunak. 10es erzekenysegu tesztel(a legtobb az 25os) -clearblue pl. 3 nappal a menzeszed elott tesztelhetsz ha nem tudsz varni :)- vasarnap... aztan ha negativ akkor vard meg h kesik -e? Sok sikert!!!!!:)

1. Lehet a kozelgo mensi elojele is nekem akkor szokott a petefeszkem szurni. 2. beagyazodasos verzes , az esti honek nincs jelentosege a REGGELI a mervado!!! ha az folyamatosan 37 korul van akkor van eselye a babunak. 10es erzekenysegu tesztel(a legtobb az 25os) -clearblue pl. 3 nappal a menzeszed elott tesztelhetsz ha nem tudsz varni :) - vasarnap... aztan ha negativ akkor vard meg h kesik -e? Sok sikert!!!!!:)

Csak jövőhéten szerdán kellene megjönnie, de már kb 1 hete vannak hullámokban olyan érzéseim, enyhe görcseim, mintha meg akarna jönni. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ugyan ebben a cipõben járok....fáj a hasam és szedán kéne megjönnie,vagyis nem megjönnie! Nekem 17-18 cn-en volt peteérés,akcióztunk is,és pont akkor lenne a beágyazódás...

Ugyan ebben a cipõben járok....fáj a hasam és szedán kéne megjönnie, vagyis nem megjönnie! Nekem 17-18 cn-en volt peteérés, akcióztunk is, és pont akkor lenne a beágyazódás...
A kérdező hozzászólása: Már 2 hónapja vagyunk rajta a projekten :) , de a múlt hónapban sajnos megjött :( Akkor viszont nem éreztem ilyen görcsöket. Nekem 27-28-án volt a PÉ-m és mi is akcióztunk, tehát próba szerencse. Én kb 3 hete iszom a cickafark és palástfû teát. A barátnõm azt mondta hogy neki jó volt, hatott. Õ elsõre teherbe esett. Én is megpróbálom, hátha :) Majd a jövõhéten kiderül. Sok sikert!
A teák jók, de az tényleg csak arra jó, hogy erõsítse a szervezeted!Én pl amíg ittam nem sikerült. Egyébként a gyógynövényes kúráknál három havi kúrát javasolnak, hogy hasson igazán, egy hónap kevés! Én akkor lettem babás, amikor épp nem ittam semmelyiket. Ugyanis nem lehet folyamatosan inni, kb három havonta nem árt beiktatni egy kis szünetet! Inkább lazíts, s ne figyeld annyira magad, ne görcsölj rá a témára! 2 hónap még nem nagy idõ, bár pont ezután kezdtem én is rágörcsölni! Így tudom, milyen nehéz lazítani, de érdemes! én is méregettem, ittam a teákat, kispárna popsi alá, stb. Persze semmi. aztán nyáron semmi ilyesmi, pár mérés volt csupán, épp kíváncsiságom miatt, de így értékelhetetlen volt a görbém. És mégis sikerült a baba!!! A legfontosabb, hogy bízz magadban és a párodban, hogy hamarosan sikerül, és ott lesz a pocidban a baba!!!!

Jövőhét hétfőn és szerdán vizsgázom. Elég sokat kellene még tanulnom, de az agyam már lefáradt. Hogyan tudnék újból nekiállni?

Legjobb válasz: Én ugyan amellett vagyok, hogy ne halogassunk, így én is már most tanulnék, sõt, minimum hétvége óta. (Sõt, tanultam is a szerdai zh-ra ma, mert nem hétfõn-kedden akarok igen stresszes állapotban tanulni.) Mégis azt mondom, MÁRA hagyd abba. Stresszeled magad, mert ma még tanulnod kellene, de nem tudsz, így elmegy a nap. Menj le kocogni vagy bringázni, vagy csak sétálni, utána nézz meg egy vígjátékot és feküdj le. Holnaptól újra tanulás, gõzerõvel, hogy utolsó napokra ne sok maradjon.

Én ugyan amellett vagyok, hogy ne halogassunk, így én is már most tanulnék, sõt, minimum hétvége óta. (Sõt, tanultam is a szerdai zh-ra ma, mert nem hétfõn-kedden akarok igen stresszes állapotban tanulni.) Mégis azt mondom, MÁRA hagyd abba. Stresszeled magad, mert ma még tanulnod kellene, de nem tudsz, így elmegy a nap. Menj le kocogni vagy bringázni, vagy csak sétálni, utána nézz meg egy vígjátékot és feküdj le. Holnaptól újra tanulás, gõzerõvel, hogy utolsó napokra ne sok maradjon.
Milyen vizsga? Érettségi vagy felsõoktatás? Végülis mindegy Hagyj ki egy két napot
Mindeképpen pihenj Majd a hét végén tanulhatsz

1, 5 éves kislányra kellene vigyáznom. De nem szeret?

Rövid történet: Barátnőm kénytelen visszamenni dolgozni, mert anyagi nehézségeik vannak.Nekem egy 2,5 éves lányom, és egy 5 hónapos fiam van.Õ melléjük vállaltam be az ő lányát, mert szegénynek ez teljesen hirtelen jött hogy dolgoznia kell, állami bölcsibe esélytelen beadni a kislányt, a magánt meg Isten fizesse meg..Így maradtam én..megkérdezte tudok-e segíteni, nekem meg nincs jobb dolgom, meg lányom is örülne szerintem, mert az öcsikéjével még nem igazán tud mit kezdeni, és így lenne játszótársa. Na de... Most pár napja összejárunk, hozza ide az anyja a picilányt, de nagyon zárkózott, már akkor sír ha anya ki megy wc-re, ha hozzáérnék elhúzza magát...stb.Lányomat holnap hozzák haza, én még benne bízok, hogy talán oldja egy kicsit a hangulatot.. Na szóval a kérésem az lenne, hogy tudnátok tanácsot adni?Mert nekem ez így elég új.Én kislányom pont ennek az ellenkezője.Kb bárkit 3 perc alatt a szívébe zár. Hétfőn már az anya megy interjúra, párja meg épp kórházba van és valószínű nem engedik haza.. :( és még nagyon nem szoktunk össze sajnos.Nem akarom hogy itt kiabáljon az anyja után, mert a szívem szakadna meg!!! köszi mindenkinek!!!

Legjobb válasz: Megoldható lenne-e vajon, hogy amíg megszok Téged, addig Ti menjetek át hozzájuk? Mert valószínû túl sok most ez a kislánynak, hogy idegen a környezet, és Anya sincs... A lányod még kiválthat belõle pozitív érzéseket, bízzunk ebben a verzióban. Nem feltétlen mondanám, hogy nem szeret Téged.

Megoldható lenne-e vajon, hogy amíg megszok Téged, addig Ti menjetek át hozzájuk? Mert valószínû túl sok most ez a kislánynak, hogy idegen a környezet, és Anya sincs... A lányod még kiválthat belõle pozitív érzéseket, bízzunk ebben a verzióban. Nem feltétlen mondanám, hogy nem szeret Téged.
Nem tudom, mennyit segít, de valószínûleg bölcsiben ugyanez lenne. Sokféle gyerekkel sokféle beszoktatási történet volt a miénkben is, pedig ugyanazok voltak a nénik. Lehet, hogy fog kiabálni anya után, mikor elindul, de idõvel biztos meg fog téged szokni. Az anyukája fokozatosan hagyja nálad egyre több idõre. Próbáljátok jó színben feltüntetni elõtte azt, hogy nálad lehet, fõleg anyuka lelkesítse, te meg legyél laza és határozott. Szeretgessétek sokat, de ne sajnáljátok, és kösd le a figyelmét, tanítgasd nálatok mit hogy "kell" - remélhetõleg akkor õ is megnyugszik hamarabb és biztonságban fogja érezni magát. Legalábbis a bölcsis néniknél ez mûködik, úgy látom.
Jajjj, akkor bocs, csak úgy vettem ki (ne kérdezd miért), hogy közel laktok egymáshoz.... akkor felejtsd el a felvetésem! :-) Az interjú nem fog olyan hosszan tartani, ha mégis sokat sírna a kislány, de Anyuka lévén elõbb utóbb sikerül szerintem kizökkentened. Elválás lesz nagyon nehéz, arra már most készülj, az nem lesz egyszerû! Én bízom a lányodban is, szerintem könnyebb lesz a pici lánynak is, hogy lesz egy társa akivel játszhat. Elõtted meg le a kalappal, rendes vagy, hogy így besegítesz!
A sírást sajnos nem biztos, hogy ki lehet kerülni, túl kell esnie mindkettejüknek az elváláson. Szerintem is az a jó, ha sokszor elmondja otthon, hogy majd nálad milyen jót játszik, amíg anyának dolgozni kell, de aztán jön majd érte; élesben pedig elbúcsúznak (pl. "Adj egy puszit, és tudod, alvás után újra találkozunk" és gyorsan kimegy), nem csak lelép - még akkor is, ha az adott helyzetben ez nehezebb lehet, mint eltûnni. Ha van, mindenképp hozza a rongyiját vagy a cumiját, cumisüvegét és jó ötlet az is, ha hoz valami kedvenc játékot "megmutatni" nektek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Igazság szerint hülyén fogalmaztam.Csak hirtelen ez ugrott be és leírtam.Én sem hiszem hogy nem szeret, csak nagyon anyás.Nem is voltak eddig nagyon külön egymástól.1x-2x talán. Egyébként lehet szemétségnek hangzik, de én 2 gyerekkel egyedül nem indulok el bkv-s hosszú útra.1, 5 óra hozzájuk az út, és a dackorszakos 2 évesemmel az egy rémálom lenne.Már reggelente boltba menetelnél kitépném a hajam!!Úgy hogy sajnos nem megoldható.. :( Végül is a bölcsõdei dajka se megy ki házhoz nem?Azt valahogy azt is megszokják a gyerekek..
A kérdező hozzászólása: Ezzel próbálkozunk..de mint írtam egyenlõre egy fél perces pisi is sok idõ.. :( Tényleg az egyetlen remélem a kislányom.Remélem kijönnek majd annyira jól, hogy meg szûnik körülöttük a világ, és csak néha valami kaját kell beléjük tömnöm! :D Én azt mondtam a barátnõmnek, hogy hozzon olyan dolgokat, amik az övé és szeret.Hát ha akkor jobb lesz, ha mondjuk valami szeretett plüsst, vagy valamit magával hoz. Ez jó ötlet nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást! :) Ez a legkevesebb amit megtehetek, meg ha megtehetem egyébként miért ne tenném meg?? Még az jutott eszembe, hogy szerintetek is az a jó elválási mód, hogy az anyuka elköszön a lánytól, és elmagyarázza neki azt hogy majd jön?MErt mindig azt mondja a barátnõm, hogy majd játszik el van, és õ meg lelép, meg mikor elalszik akkor megy el.De szerintem ez sokkal, rosszabb...mert ezt meg végképp nem értené a kislány, és még jobban kétségbe esne!!

1 évig voltam a barátommal, majd 3hete dobott, hogy már nem szeret. De azóta is folyamatosan beszélünk, meg mondja hogy lehet köztünk még valami, de mégis elutasít. Mit kellene tennem h újra belémszeressen?

A másik még az hogy ő a szőke hajú lányokat szereti, és azokért van oda, és én barna hajú vagyok. A szőke exe meg örökké a nyakába liheg, és lájkolgatja az askját. (Ami nagyon idegesít.)

Legjobb válasz: "meg mondja hogy lehet köztünk még valami, de mégis elutasít" A másik csaj még nem biztos...

"meg mondja hogy lehet köztünk még valami, de mégis elutasít" A másik csaj még nem biztos...
egy ideig ne beszélj vele, hátha érezni fogja a hiányodat én is hasonló helyzetben voltam, nem segít ha mindig beszéltek
A kérdező hozzászólása: igen, volt is ilyen nap hogy nem beszéltünk, és mondta h hiányoztam neki, meg h sokszor rám gondolt. de nem tudom mit tegyek h h kapjam õt vissza újra :(
ha több ideig nem beszéltek akkor érezni fogja a hiányodat és õ fog keresni, ha meg ezt eléred akkor nyert ügyed van én hónapokig próbáltam, aztán pár hétig nem írtam, akkor már õ keresett és nem csak dumálni hanem találkozni is akart
Jöjj össze mással, akkor majd kiderül, hogy mit is érez valójában.

Lehet, hogy családban látott minta miatt, de nem úgy viselkedik mikor sírok, mint ahogy azt kellene. Szeret egyáltalán?

Egyszer képes volt elaludni úgy, hogy én fájdalmas arccal zokogtam...másnap, mikor ezt megmondtam neki, letagadta, mert hogy ? nem vette észre. Egy másik alkalommal kocsival utaztunk, ? vezetett, akkor is sírtam, mert a n?vére el?tt nem fogta a kezemet, elkezdtem könnyezni. Kérdezte mi a baj, elmondta hogy alaptalan a bajom, még ? háborodott fel, nekem vágja hogy nem ért meg. Hát basszus én ha meglátnám sírni, addig ölelgetném, szeretgetném, puszilgatnám amíg szusszal bírom. De ? nem az az ölelget?s fajta, máskor is inkább cirógat, babusgat.

Legjobb válasz: Négy hónapja vagytok együtt, és te folyton bõgsz. Valószínûleg egyszerûen nem tudja kezelni a helyzetet, vannak ilyen típusú emberek. Én is lány vagyok, de nekem ez az egész olyan "keresek-már-valamit-amin-hisztizhetek"-stílusú dolognak tûnik. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, lehet, hogy én értelmeztem félre, de szerintem nincs igazad, ha ezzel jössz neki.18/L

Négy hónapja vagytok együtt, és te folyton bõgsz. Valószínûleg egyszerûen nem tudja kezelni a helyzetet, vannak ilyen típusú emberek. Én is lány vagyok, de nekem ez az egész olyan "keresek-már-valamit-amin-hisztizhetek"-stílusú dolognak tûnik. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, lehet, hogy én értelmeztem félre, de szerintem nincs igazad, ha ezzel jössz neki.18/L
"Nem tehetek róla, fáj ha azt látom valamibõl, hogy nem szerelmes belém" Jéézusom. Hattyú halálát ne itt, kérlek. Nem lehet, hogy túldramaturgizálsz dolgokat? Ha eldöntöd, hogy Õ nem szeret, akkor addíg fogsz az idegeire menni, amíg tényleg kidob. Bízzál a párodban, mert megtérül!
mi a f*sz van veled? mért kell minden fasságért bõgni? hülye vagy? kelljé már fel.. te minden apró f*szságon elkezdesz bõgni.. hidd el én nagyon érzelgõs srác vagyok. már túlságosan is. épp a minap adtam egy medált a kedvesemnek és én voltam az aki átadáskor majdnem elbõgte magát.. a párom erõs csaj visszatudja tartani az érzéseit.. ami néha zavar is, de leszarom. majd bõg ha lesz rá komoly oka. megértem, hogy az embereknek más az inger küszöbük bõgés terén. tehát a lényeg hogy tényleg eltudok érzékenyülni meg minden f*sz.. de ne haragudj ha te lennél a barátnõm én is elaludnék melletted... mert ha lépten-nyomon bõgne a párom egy idõ már leszarnám.. és igazából kiábrándító lenne.. térjél már észhez ne legyél emós. f*szt kell bõgni mindenért? aki nálam érzelgõsebb annak már baj van a fejével. nem gondolod ha minden szarért bõgsz akkor az embernek nincs energiája napi 48x téged minden erõvel nyugtatgatni? mért akarod bõgéssel kivívni a szeretetét, a figyelmét? nem vagy te csecsemõ b+
A kérdező hozzászólása: Félre értettetek...EGÉSZ NAP nem fogta meg a kezem, nem ölelt meg, kiment elõttem a kapun, és ami még bánt, hogy akár az õ, akár az én családom elõtt nem beszél hozzám. Nem sírok egyfolytában. Max 5-6szor került rá sor... Pozitív ember vagyok, felé is kimutatom, egyébként meg egyformák vagyunk, mintha klónoztak volna minket... Elfogad. Õ sem tökéletes. Mellesleg nem épp 4 hónapnál van ott az ideje, hogy ne hordjon a tenyerén. Amíg nem viselkedett néha közömbösen, addig kicsattantam a boldogságtól...
Az elsõ válaszolónak van igaza, pl. én sem nagyon tudom kezelni a sírós helyzeteket annak ellenére hogy már jópárban volt "részem" (25F), ennek biztos sokmindenhez van köze, család, szokások, fene tudja. Egyébként ilyenek ezek a fiúgyerekek, vagy hasonlítanak az apjukra vagy teljesen az ellentéteik, köztes lehetõséggel alig találkozni. @Moszuke: ez az, te vagy a rock'n'roll! :D
Családmi minta miatt nem tudja úgy kifejezni az érzését, ahogyan kellene, gyakori probléma, és sajnos nálam is ez van :SSS... Sajnos ez jön magától, így kell elfogadni, nagyon nehéz lesz, de hidd el hogy borzalmasan szeret téged (mivel ilyen a modora = nem sok barátnõje volt = nagyon megbecsüli, hogy vagy neki) Tûrd amíg lehet, és te is úgy viszonyulj hozzá.. hátha észre veszi magát..
Akkor lehet mégis másnak van igaza és elmúlt az érzelmei egy része. De próbáld inkább tõle megtudakolni.
Ha ilyen hülyeségeken kiakadsz, persze, hogy nincs energiája babusgatni téged. Képzeld el, ha õ sírná el magát ötpercenként.
///A kérdező hozzászólása: Félre értettetek...EGÉSZ NAP nem fogta meg a kezem, nem ölelt meg, kiment elõttem a kapun, és ami még bánt, hogy akár az õ, akár az én családom elõtt nem beszél hozzám./// figyu ezen most elgondolkoztam picit. fõleg az a "kiment elõttem a kapun" ajánlanék egy könyvet. tudom, nem divat manapság az olvasás de a netrõl letudod kaparni .pdf vagy mittomén-milyen formátumban valahonnan. nem kell megvenni, vagy kikölcsönözni. kb 90-100oldalas. ////Gary Chapman - Egymásra hangolva///// párokról szól, szeretetkimutatásról, esettanulmányokkal (példákkal), könnyû nyelvezettel ergo érthetõ meg minden és ha nagyon sok a szabad idõd van még egy. de ha mind kettõt kiolvasnád akkor kezd ezzel: /////Barbara Pease - Allan Pease - Miért hazudik a férfi, miért sír a nõ.pdf//// ha nagyon érdekel és nagyon nem találod a neten átküldöm msn-n. küldesz e-mailt cserélünk msn címet és átküldöm szívesen. kegyetlen hasznos cucc mind kettõ. én csak pislogtam olvasás közben:) rám nagy hatással voltak/vannak. a felsõ az alap 5 szeretet nyelvrõl szól amin az emberek közvetítik egymásnak a szeretetet. az alsó pedig általánosan a férfi és a nõi lélekrõl , a különbözõségekrõl és a kommunikációs ûrrõl és hogy azt hogyan lehet/kéne áthidalni. mind kettõben vannak esettanulmányok (más párokkal példák) a könnyebb érthetõség miatt. ezek a könyvek több évnyi befásult házasság és megunt kapcsolatokhoz lettek kitalálva nem laza 4hónapos problémák kezelésére... és hát.. kell hozzá némi intelligencia hogy felfogd mit olvasol. és hajlandóság ahhoz hogy elfogadd a hibáid és akarj változtatni. ugyanez a pasidra is igaz. õ sem tökéletes ez tény. ha akarjátok megtudjátok csinálni és önerõbõl jobbá tudjátok tenni a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Moszuke! Írtam privit:P
Ez hasznos információ volt, de igen, én az a 82%-os vagyok, aki megszólt, amiért annyit emlegetted a nemiszerved:)
Moszuke 2 db 82%os kommentelõ van.
Moszuke: Köszi a tanácsot, "öreg", majd ha beleszbulok, hasznát veszem:P
A csendben folynak a könnyeimet a férfiak nem szokták észre venni.És nem is tudnak vele mit kezdeni.De ha férfi lennék, és bármennyire is imádnálak, igen elgondolkoztatna, hogy ha 4 hónap alatt állandóan bõgsz, mert nem fogta meg a kezed, világrengetõ problémákon, akkor mi lesz 20 év múlva 2 gyerek után. Nem minden férfinek jön be ez a könnyes világfájdalom. Mert nevetni, felszabadultan szórakozni sokkal jobb.Csak nehogy találjon egy nevetõs lányt.
nyugi öreg ezekkel így kell bánni mert ha a kisujjad nyújtod letép a karod, azért vagyok bunkó és lekezelõ:) f*szom!
Kérlek ne értsd félre amit mondok. Ha minden apróságon elsírod magad, akkor persze, hogy nem fogja lereagálni. Nem fogta meg a kezedet, és te elsírtad magad. Ez kívülrõl hallva azért eléggé durva. Mármint hogy ilyenek megríkatnak. Vannak emberek, akiket ez kevésbé hat meg. Lehet, hogy õ is ilyen. Valószínûleg ezért nem látod túl gyakran zokogni. És ha látná, szerintem a babusgatásra nem fog vágyni, mert az egész helyzetet férfiatlannak, helytelennek ítélné, és utálná, hogy tudod, hogy õ képes sírni. Szóval kicsit acélozódj meg, mert más ember (és ez így van jól), mint te. Lehet, hogy nem "nem úgy viselkedik mikor sírok, mint ahogy azt kellene", inkább szerinte máshogy kell viselkedni, és szerinte helyes amit tesz. Nem rossz amit tesz, hanem más. És nem jó, ahogy Te gondolod, mert más meg téged tarthat nyálasnak. Mások vagyunk, egy kapcsolatban az ilyen dolgokat meg kell ismerni, és kezelni kell tudni. Ha nagyon zavar, akkor ülj le vele, és higgadtan, mint itt is mondd el neki, hogy ez téged bánt (nem biztos, hogy érteni fogja, mi bajod), vagy mikor sírhatnékod van, akkor másokat keresel meg, és csak ritkábban zokogsz neki....
Moszuke, te ép vagy? Ennyire nagyra vagy a f*rkaddal, hogy ennyit emlegeted?
egyetértek az elõttem szólóval. ha szerinte alaptalan, amiért sírsz, akkor persze h nem tud mit mondani. lehet h már unja. vagy tényleg csak nem tud mit kezdeni a helyzettel.
A kérdező hozzászólása: Én mondtam neki az elején, hogy túlérzékeny vagyok. De sírós nem voltam sohasem...nem hisztizek neki, csak csendben folynak a könnyeim, amíg tudom visszatartom. Nem tehetek róla, fáj ha azt látom valamibõl, hogy nem szerelmes belém...
na. akkor ezt bezárhatom..:)

Kedden vagy szerdán nem kellene megjönnie, de én kiváncsiságból csináltam ma reggel 1 corax tesztet és ott van a második csik de halványabban de látható. Ott van a baba?

Legjobb válasz: gratulalok!!en is igy voltam nekem is halvanyon latszott a csik de ott volt!!udv.3hetes kisfiu anyukaja

gratulalok!!en is igy voltam nekem is halvanyon latszott a csik de ott volt!!udv.3hetes kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: ja és a höm még mindig 36, 7, remélem igy is marad
A kérdező hozzászólása: az erös pozitiv clearblueval csináltam a másodikat egy gagyi gyógyszertárival.de gondolom azért halvány a többi mert még ma lett volna esedékes vagy holnap és a clearblue 1 héttel elötte is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: és igen.egy erös pozitiv!!! most csináltam még 1et nem reggeli pisiböl és halvány pozitiv, mert nem 1 érzékeny teszt.de ott a 2. csik. :) ))) elég felfogni :)
teszteltél azóta? Drukk!
Szió!Én is igy jártam, mint te.Csináltam tesztet, s halvány pozitiv lett.Újjongtam örömömben, s még vettem 4 különbözõ tesztet, de negativ mind.
Hát nagyon gratulálok, nagyon remélem, hogy babás vagy. Csinálj még másfajta tesztet is. és vigyázz magatokra.
Biztos baba :) A halvány csík is csík :) !!! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Úristen el se hiszem, még ezt fel kell fognom :) de azért holnap reggel megcsinálom a clearblue teszttel.hátha már erösebb lesz, majd beszámolok
Gratulálok!
gratulaaaaaa! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!