Találatok a következő kifejezésre: Szerbiai, Vajdasági vagyok, (3 db)

Én szerelmes vagy bele, de ő belém nem? 15 éves vagyok és van egy lány aki nem abban a városban él ahol én, sőt nem is az én orszgomban, ő magyarországi én szerbiai (vajdaság).

Beszélgettünk mi már a szüzességr?l (de csak barátok vagyunk) és ? jár abba a városba ahol én lakok,mert vannak rokonai itten...Õ majd jön 2 hétre ide és csak addig szeretné h együtt lenyünk és h majd közösüjjünk ameddig ? itt van,de én ett?l szeretnék többet is,mert csakis vele csinálnám el?ször....Véleményetek micsoda,esetleg mondjátok meg h mit tegyek?

Legjobb válasz: Mond meg neki.

Mond meg neki.
A kérdező hozzászólása: Ismerem õt már kb 5-6 éve...és volt is egyszer köztünk valami 2 évvel ezelõtt, de nem tartott sokáig és most ujbol felhoztuk a mesét és azt mondtuk megprobálnánk mgegyszer...aztán jött a szüzesség is, és mint kiderült õ nem szüz már...volt egy egy és fél éves kapcsolata ami ezelõtt kb 2 honappal fejezõdött be miután lefeküdött a pasival és õ ott hagyta....és ezért nem vagyok nagyon biztos.
ha a csaj is szûz, akkor elõször hagyjátok még az orális szexet sztem... max. cseten kérdezd meg tõle, hogy mit szólna hozzá... szóval elõtte dumálj vele errõl, de ne ott és akkor hozakodj elõ vele... egyébként elég furcsa a kapcsolatotok, lehet, én vagyok lemaradva, és a mai fiatalság már másképp viszonyul a szexhez... de mi ez, hogy ismerkedsz egy lánnyal, csak cseten beszéltek, és azt mondja, hogy ha meglátogat, dugd meg? hol marad az ismerkedés, a szerelem, az érzések? mert ha azt tapasztalod, hogy te szereted õt, és komolyak a szándékaid, de ha õ ezt nem viszonozza, akkor hagyd õt a fenébe, hosszú távon ne gondolkozz vele... de azért mindenféleképpen dugd meg, ha meglátogat :D
A kérdező hozzászólása: 6 kerdezo köszi h eszembe juttattad...az baj lenne ha megkernem kicsi elojatekra?....termeszetesen viszonyoznam...baj lenne?
Dugd meg ahogy kell! De aztán jól [email protected] ám össze a száját!
A kérdező hozzászólása: Elirtam magam...mert nem állok rosszul a lányokkal* Jah és amugy szerintetek korán 15 évesen? Nekem azt mondták az 1. alkalmat szerelembõl, ésh hát ott tartok :D
A kérdező hozzászólása: 1 válaszolo mondtam már neki de semmi értelems választ nemadott. 2. válaszolo.Hát szerintem összejön mert már régota beszélgetünk errõl, és az sem baj ha nem jön össze, mert állok rosszul a lányokkal, sõt nagyon is jol :D 3.még van idõm augusztusig megondolni az ügyet, de szerintem az lesz xD :D
ez komoly?:DDD aztán vágjad ám be rendesen annak a jánynak
ápold a kapcsolatot a csajjal, de nem tartom jó ötletnek, hogy csak rá várj. mi van akkor, ha nem jön össze a szex, akkor te hoppon maradsz és elpocsékoltál jó pár hónapot
Akkor esélyes, hogy veled is csak elmegy egy körre és jónapot... Szóval döntsd el, hogy egy normális kapcsolatban akarod elveszteni a szüzességed (szerelem, járás stb), vagy egy ilyen kalandban. Igazából ezzel a kalanddal sincs semmi baj, legalább tapasztaltabb leszel :) Ha ilyen a csaj, amilyennek leírtad, akkor nem is érdemes hosszú távon gondolkodni vele, hanem bocsi, de "csak arra jó"... hát akkor használd ki :)

Szerbiai, Vajdasági Magyar vagyok, munkaadót nem ismerek, szeretnék munkavállalási engedéllyel munkát kapni, milyen módon szerezhetek munkavállalási engedélyt?

Legjobb válasz: Szia! Írj kérdést a http://www.magyarorszag.hu/kapcsolat oldalon, vagy hívd az ügyfélszolgálatot: +36 1 371 9310 Az illetékes hivatal szerintem a Bevándorlási Hivatal, itt kereshetsz hozzá elérhetõséget. http://www.magyarorszag.hu/kereses/hivatalkereso

Szia! Írj kérdést a http://www.magyarorszag.hu/kapcsolat oldalon, vagy hívd az ügyfélszolgálatot: +36 1 371 9310 Az illetékes hivatal szerintem a Bevándorlási Hivatal, itt kereshetsz hozzá elérhetõséget. http://www.magyarorszag.hu/kereses/hivatalkereso

Vajdasági, tehát szerbiai vagyok, és az a gondom, hogy a google-t szeretném angolul használni, hogy minden angol legyen? .

Mert ugye lokalizál, hogy hol vagyok, és automatikusan rakja szerbre, és én ezt nem akarom. Van-e rá mód, hogy minden angolul legyen? Nem szerbül, nem magyarul, angolul.

Legjobb válasz: Ha rákeresel valamire, akkor a jobb felsö sarokban megjelenik egy kis fogaskerék, ott lehet a lokalizációt tetszölegesen beállítani!

Ha rákeresel valamire, akkor a jobb felsö sarokban megjelenik egy kis fogaskerék, ott lehet a lokalizációt tetszölegesen beállítani!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!