Találatok a következő kifejezésre: Szeptemberben indulunk és (8 db)

Jelentkezhetsz, de ha egyszerre jársz két helyre, akkor két államilag finanszírozott félévnek fog számítani egy félév.
És megvan a lehetõséged a legtöbb helyen halasztani. Felvesznek és ha nem sikerül elvégezni a szakodat halasztasz egy (vagy ha lehet akkor fél) évet.
A kérdező hozzászólása: 3 félévem+1 félév halasztás van államilag támogatott képzésben így is felvehetnek államilag támogatott képzésre szeptembertõl?

Szeptemberben indulunk nászutra és még mindig nem tudjuk hová. Mit ajánlotok utazási irodát és hová érdemes ami homokos tengerpart, szép hotel és környék?

Tehát érdekes látnivalók, nem valami lepusztult hely. És azért árban is reális!

Legjobb válasz: Hat szep hotel homokos tengerpart, gyogyoru kornyek...mondjuk maldiv szigetek?? Ja, hogy arban is legyen realis. Sok hely van. PL. Mehettek Parizsba, nagyon szep hely, igazi romantikus varos, vagy OTt van Barcelona, vagy SZicilia is gyonyoru a maga tengerpartjaval, vagy vannak mar olcso utak Floridaba, tudom ajanlani Gorogorszagot, meses, Santorini a szivem csucske, de maga a feher-kek hazak,az egszinkek tenger. DE gyonyoru tud lenni mondjuk ha felmentek ketten mondjuk egy alpesi helyre, gyonyoru termeszet, friss levego, romantikus fahazak, vagy hotel. Csak rajtataok all, hogy mit szeretnetek.

Hat szep hotel homokos tengerpart, gyogyoru kornyek...mondjuk maldiv szigetek?? Ja, hogy arban is legyen realis. Sok hely van. PL. Mehettek Parizsba, nagyon szep hely, igazi romantikus varos, vagy OTt van Barcelona, vagy SZicilia is gyonyoru a maga tengerpartjaval, vagy vannak mar olcso utak Floridaba, tudom ajanlani Gorogorszagot, meses, Santorini a szivem csucske, de maga a feher-kek hazak, az egszinkek tenger. DE gyonyoru tud lenni mondjuk ha felmentek ketten mondjuk egy alpesi helyre, gyonyoru termeszet, friss levego, romantikus fahazak, vagy hotel. Csak rajtataok all, hogy mit szeretnetek.
én is Párizsra vagy Olaszországra (Velence) szavazok. nagyon szép hely, és mindkettõnek van romantikája, nászútra ideális :) és árban sem rossz már.
Szia! Mi tavaly szeptemberben voltunk Bulgáriában nászúton, nagyon jó volt. Az aranyparton voltunk, Várna mellett, elmentünk Várnára is, voltunk delfin-shown, nagyon jó volt. És árban sem drága, a neckermannál kb. 30.000 Ft/ fõ 7 éjszakára, félpanzióval. Egyébként annyira tetszett, hogy hétfõn indulunk ugyanoda nyaralni.
szia!én görögországot is tudom ajánlani mert olcsó és szép hely de ha szeptemberben akartok utazni gyorsan foglaljatok helyet mert mi januárban lefoglaltuk velencébe a repülõt szeptemberre és már tele volt.
Mi tavaly Kretan voltunk naszuton, repcsivel 1 ora az ut es Hersonissos-on voltunk a Hersinissos Palace-ban.Gyonyoru 1 hely, nagyon baratsago es kedves mindenki, mi 1 csomo bonuszt kaptunk, pl olyanokat h vacsi utan ajandek koktelt ingyen...es ez a varosban volt nem a szallodaban.Irto aranyos mindenki, gyonyoru a taj a setalo utcaval parhuzamosan halad a gyonyoru tenger part, es van 1 gyonyoru ki kikotojuk is.En barmikor szivesen visszamenek... Mi pestrol indultuk , a Neckermannal es nagyon jol meg van szervezve az egesz, itt is es oda kint is. Sok boldogsagot!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen aranyosak vagytok :)

Van itt olyan, aki jelentkezett a BGF-KKK kereskedelem és marketing 2013. szeptemberében induló képzésére?

Legjobb válasz: Tehát szerinted te 18 évesen sokkal tisztábban látod a dolgokat, mint valaki, aki dolgozik :P

Tehát szerinted te 18 évesen sokkal tisztábban látod a dolgokat, mint valaki, aki dolgozik :P
Egy dolgozó húszonéves pontosan tudja, hogy ez egy büfészak, amivel éhen szokás halni. Biztos nem ezt kezdené. Ééés nem is cáfolta meg.
Jaja, a meki és a börger tárt karokkal várja a marketingeseket.
háháhá, kereskedelem és marketing háháháhá, itt a jövõ jaj-miért-nem-találok-munkát-segííííílyt-adjanak lúzere.
A kérdező hozzászólása: az tök jó! :) tetszett nekik a suli? Nem leszek koleszos, közel lakok pesthez :) )
Én is jelentkeztem, csak én távképzésre - így nem tudom, hogy találkozunk-e... :) Amúgy nekem céljaim vannak ezzel a szakkal, mivel a kereskedelemben dolgozok egy multinál alul - de szeretnék felül lenni inkább, és gyakorlatilag ez választ el tõle :)
igen nekem is terveim vannak és ismerõseim is a szakmában. sok sikert mindenkinek:)
Igen tetszett nekik! Nagyonis. Èletük egyik legjobb döntésének tartják.
Szia!! Én is oda jelentkeztem, bár elsõnek Corvinus kermarkot jelöltem meg. Van esetleg tapasztalat, vélemény a BGF kermarkról? :)
A kérdező hozzászólása: Jó olvasni ezeket a pozitív kommenteket :) biztosan jó lehet a suli, ha szerettek oda járni, úgy érzem, nem bánom meg hogy ide jelentkeztem. Most is kereskedelem-marketing szakmacsoportba járok, 2 éve tanulok mindenféle közgazdasági tantárgyat (mikro, makro, marketing stb) és mondhatom azt is, hogy szeretem õket. :) Utolsó hozzászóló: akkor még lehet, hogy csoporttársak leszünk :-) Sok sikert mindenkinek, remélem, hogy mindenki oda fog bekerülni, ahova a szíve húzza õt!:)
Én is jelentkeztem :) Igaz, második helyen van a BGF, de most nagyon úgy állok, hogy sorrendet módosítok és az lesz az elsõ :) Melyik városból jelentkeztél?
én is jelentkeztem:) bár én félek, hogy túl nehéz lesz nekem a bgf-es képzés:( pl ti milyenek voltatok matekból? :/ én attól félek a legjobban, , ezért is gondolkozom h óbudaival cserélek de még nem tudom, ne szóljatok le ezért:D bizonytalan vagyok:/
A kérdező hozzászólása: Hogy ment? sikerült bejutni?:) Engem végül felvettek, de lehet halasztok egy évet (középiskolában indítanak 1 éves OKJ-t). :) Gyömrõn lakom amúgy.
Bez nem büfészak hidd el. több ismerõsöm is ott végzett és van munkahelyük bár nem a mekiben:) különbözõ vállalatoknál multiknál stb... koleszos leszel? (persze ha felvesznek. remélem) ?
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet tényleg találkozunk :) hát lehet ..:D én akkor is szeretni fogom a "büfé szakot" ;)
én is KKK ra jelentkeztem. csak én NG-re.lehet msjd találkozunk.. am a hozzászóló biztos vmi nahxon fontos ember lehet. pl orvosnak tanul vagy vmi mérnoknek a BME-n. õk szoktak büfeszakozni. gazdaságit is de fõként a bölcsészeket...
off! ne hallgass az elsõre! Attól mert õ azt sem tudja, hogy a kereskedelem-marketinget eszik-e vagy isszák, még lehet utána munkahelyed. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ hozzászóló! Ha nem tudsz értelmes választ adni, jobb ha megkímélsz az ilyen hozzáfûzéseidtõl, látszik, hogy azt se tudod mit foglal magába az adott szakma. :)
A kérdező hozzászólása: jolvan, orulj magadnak hogy boldog munkavallalokent elheted az eleted :) ;)
Eaz hogy dolgozol, nem jelenti hogy értelmesebb vagy... lásd pl bejegyzésed tartalmi jelentését: "háháhá kereskedelem háháhá" :D
másrészt honnan vetted hogy 18 éves?
A kérdező hozzászólása: nem cafoltam meg, mivel nincs kozod hozza :) amugy 2 eve mar elmultam 18 ;) ha mar ennyire kivancsi vagy ra.
A kérdező hozzászólása: amugy nem tudom miert keltett benned ekkora indulatot a kerdesem, csak kivancsi voltam, hogy leendo hallgatotarsaim kozul vannak-e itt :) ..
az ilyen korlátot alakok, akik büfészakoznak csak magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt...
Jaja, mondogasd csak :)
A kérdező hozzászólása: Matek nem az erõsségem de van egy nagyon jó matektanárom aki tud segíteni:)


Nem, szerintem ez nem az okjs tanfolyamokra, hanem a felsofoku szakkepzesekre igaz.
A kérdező hozzászólása: például a pénzügyi szakügyintézõ képzésre, ami 2 éves, és felsõfokú szakképzettséget ad?
igen, például arra

Ki mit gondol a 2012-es szeptemberben induló képzések felvételi pontszámairól?

Legjobb válasz: nagyon megemelkedtek a ponthatárok. Az én szakomon több, mint 50 ponttal a tavalyihoz képest :(

nagyon megemelkedtek a ponthatárok. Az én szakomon több, mint 50 ponttal a tavalyihoz képest :(
Ha-ha-ha. Ennyit. (Tavalyi pontszám államin(!) 401, idén 359.)
"243 mérnöki szakon. Hihetetlen, milyen emberek vannak." Mi ezzel a probléma? Megemelték a keretszámot, így több alacsonyabb pontú ember is bejuthat. Bejutni egy lépcsõ. Elvégezni. Na az a tuti. Nálunk mérnökin a 4 évet végignézve kb összességében a 60%-ot kiszórták. Az elsõ 30%-ot 1 év után. Tapasztalatom szerint nem a felvételi pont határozza meg a bentmaradását valakinek. Van akinek az egyetemen jön meg az esze, és csinál, kõkemény ösztöndíjas átlagokat. Csak az ostoba és rendkívül buta emberek ítélnek felvételi pont alapján. (Amúgy nekem szaktársam 350 ponttal felvételizett 1 év után repült, mert nem csinált meg 30 kreditet.) Akkor hol a nagy elméleted igazolása?!
Környezetmérnökin emelték volna a keretet? Fõleg úgy, hogy õk pontszám-emelkedésre számítottak
Mérnökiken növelték a keretszámot. Ha nagyon érdekel felvi.hu és nézd meg a 2011-2012 adatokat összehasonlítva.
lecsökkent a mérnöki karok pontszáma.
Második vagyok, ez államilag támogatott
én csak 2 év múlva felvételizek, de mar most tudom hogy ELTE anglisztikára szeretnek menni. Tavaly azt hiszem 401 pont volt a ponthatár, most meg 422 lett úgyhogy nagyon aggódok mert 2 év múlva biztos csak rosszabb lesz :(
243 mérnöki szakon. Hihetetlen, milyen emberek vannak.
A kérdező hozzászólása: sajnos fizetõsön pedig nevetségesen alacsonyak...hihetetlen mértékben hígulni fog...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!