Találatok a következő kifejezésre: Szeptember 30-án meg a mensim (2 db)

Szeptember 30-án kellett volna megjönnie a mensimnek, de csak 4 napra rá jött meg egy fél napra. Van ilyen? Vagy reménykedjek, hogy babát várok?

á négy napra volt egy fél napos enyhe vérzésem. Azóta nem vagyok jól , émelygek, fájnak a melleim stb. TEgnap vettem egy teszet de csak este tudtam megcsinálni az negatív lett, viszont már elviekben 6 hetes terhes lennék. Lehet, hogy a keddi félnapos vérzés rendes menszesz volt csak ilyen rövid, vagy reménykedhetem hogy a teszt nem volt jó és babát várok?

Legjobb válasz: Szia! Nekem mikor kimaradt a mensesem, szeptember 26.-án, október 1.-én csinált tesztem pozitív lett. Nekem semmilyen vérzésem nem volt. Szerintem csinálj még egy tesztet és ha az is negatív akkor menj el orvoshoz, ha úgy érzed, hogy terhes vagy. Hátha....

Szia! Nekem mikor kimaradt a mensesem, szeptember 26.-án, október 1.-én csinált tesztem pozitív lett. Nekem semmilyen vérzésem nem volt. Szerintem csinálj még egy tesztet és ha az is negatív akkor menj el orvoshoz, ha úgy érzed, hogy terhes vagy. Hátha....
Szerintem lehet, hogy terhes vagy. Vegyél még egy tesztet, de most a reggeli elsõ vizeletbõl csináld, esetleg a nõdokiddal is konzultálhatsz. Drukkolok!

Szeptember 30-án jött meg a mensim (vasárnap), ma pedig már semmi. Lehetek terhes?

A ciklusom mindíg 28 napos, szeretnénk nagyon babát, de mikor lenne aktuális az az id?pont, mikor tuti a baba?

Legjobb válasz: Szerinte hogy biztos legyen-13,14,15,16,17,18-kb. Nagyon szorítok...sok sikert

Szerinte hogy biztos legyen-13, 14, 15, 16, 17, 18-kb. Nagyon szorítok...sok sikert
Szerintem most nem jött össze a baba. Egyébként a középidõben kétnaponta próbáljatok meg együtt lenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!