Találatok a következő kifejezésre: Szeptember 20-án meg (6 db)

Ha a gyermekem szeptember 20-án tölti be a harmadik életévét, akkor szeptemberben, vagy októberben kezdheti meg az óvodát?

Legjobb válasz: Nem. Csak akkor kezdheti meg az adott év szeptemberében az óvodát, ha a tárgyév augusztus 31-ig betölti a 3. életévét. Tehát a gyermek jövõ szeptemberben kezdheti meg.

Nem. Csak akkor kezdheti meg az adott év szeptemberében az óvodát, ha a tárgyév augusztus 31-ig betölti a 3. életévét. Tehát a gyermek jövõ szeptemberben kezdheti meg.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem értem. Ha letelik a gyes, akkor bölcsõdés lesz a gyerek?
Az elsõ hülyeséget ír. Szeptembertõl kezdheti az ovit mivel 2.5 év a felvételi határ. Nekem szept 13án volt 3 éves és szept 1 kezdte. Bölcsis csak akkor ha te beiratod mivel az nem kötelezõ.
elsõ tényleg hülyeséget írt, az az iskolára vonatkozik, nem az oviban... de ez ovija válogatja. elméletileg ha abban az évben betölti a 3-at akkor már kezdhet szeptemberben, de van olyan ovi amelyik a születésnaphoz köti. enyém decemberben született de a karácsony miatt csak január 3.-án kezdhetett. míg a novemberi már mehetett szeptemberben... hivatalosan egyébként szept 21.-étõl mehet
Fiam szeptember 25-én töltötte a 3. évét, szeptember 3-án kezdte az ovit. De ez ovifüggõ, van ahol csak akkor kezdhet, ha betöltötte a 3mat, tehát a ti esetetekben legkésõbb októberben.
Szeptember 21 én kezdhet legkésöbb .
Szeptember 1-én már kezdhet. Nálunk sok gyerek csak okt-nov-ben töltötte a 3-at de szeptembertõl már járt. Nálunk ki is volt irva, hogy azt a gyereket lehet beiratni májusban, aki abban az évben dec. 31-ig betölti a 3 évet.

Utoljára szeptember 20-án volt meg. Azóta semmi. Babát szeretnénk. Október 22-én teszteltem de negatív lett. Lehetek azért terhes? Korai volt a teszt?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. Lehet, hogy késõi peteérésed volt. Két naponta tesztelj (ha meg nem jön.) Ha több mint egy hetet késik, de még mindig negatív, akkor menj el orvoshoz.

Lehetsz terhes. Lehet, hogy késõi peteérésed volt. Két naponta tesztelj (ha meg nem jön.) Ha több mint egy hetet késik, de még mindig negatív, akkor menj el orvoshoz.
18:30 -as , sajna nekem is negatív, 10-es Amazone teszttel. :(
ma 11:12 vagyok nekem sajna ma megjött, mindenkinek sok sikert kivánok!
Szerdai tesztelõk! Hogy sikerült? Megcsináltátok már? :)
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 17:14 Sziasztok nekem még mindig nem jött meg most teszteltem X-epil tesztel negatívat. Nem tudom mi az oka, hogy nem jött meg 30-31naposak a ciklusaim, 23-ára nem vártam.
nekem is negatív:(
tegnapelõtt 18:30: újabb teszt , ismét negatív. Idegõrlõ ez a várakozás :(
sziastok nekem a múlthónapban késett 12 napot csináltam két tesztet is mindketõ negatív lett, ebbe a hónapba 1 héttel hamarabb jött meg egy napra és utána 3 napig egyre csökkenõ barna folyásom volt, ilyenkor mirre gondoljak?érdemes tesztet csinálni?
üdv lányok, képzeljétek nekem szeptember 10.kén volt meg utoljára, azóta semmi, tesztek negatívak, igaz csak 2darabot csináltam, az utolsot pár napja.Terhességre semmi tünetem, és bele se élem magam, mert már nekem esélytelen...Orvos meg csak ünnepek után rendel be.Ugyhogy marad a várakozás :D Monika
A kérdező hozzászólása: nekem se jött meg még.tegnapi tesztem negatív.jövõhéten szerdán megyek ultrahangra ha addig nem jön meg.én rosszulléteket tapasztalok és nõ a cicim de nem fáj.és az étvágyam is nõt.
A válasz megírásának idõpontja: 10-24 17:14 Sziasztok nekem meg fog jönni barnás rózsaszínes folyásom van úgy hogy tuti. Sebaj majd a következõ hónapban összejön :((
Utolsó vagyok a reggeli barnázás teljesen elmúlt. Pedig reggel a tisztaságin volt egy kis barnás rózsaszínes folyás azóta semmi. nekem ilyen sose szokott lenni mindig idõben jön meg és ha megjön akkor folyik mint ha kinyitnák a csapot az elsõ naptól a 4 napig majd 5-6.nap barna maszatolás és vége. Nekünk ez a 3. babánk lenne ha sikerülne, de egyik terhességemnél sem volt ilyen. mindkét terhességemnél elmaradt a menzeszem és már aznap vagy másnap pozitívot teszteltem most meg fogalmam sincs mi van ha ma nem jön meg holnap elmegyek a nõgyógyászatra nézzék meg mi van velem!
nekkem ma reggekre megint megjött egésznapos görcsel de alig van valami inkább csak maszatolok ha elmúlik ez a maszatolás veszek egy tesztet újból
A kérdező hozzászólása: voltam dokinál elküldött laborba.3+ lett a vizeletem.és még nem jött meg.adott antibiutikumot.jövõhét szerda vagy csütörtök újabb labor és ha addig sem jön meg ultrahang.
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 16:59 Nekem éjszaka megjött nem is akárhogyan felébredtem mire a mosdóba értem folyt végig a lábamon végig a metlakin ömlött belõlem most reggel meg szinte semmi alig alig valami ha elmúlik elmegyek orvoshoz kivizsgálásra. Mindenkinek sok sikert a továbbiakban!
Ezt a választ te írtad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 17:04 ma reggelre még mindig pecsételõ vérzésem van
A kérdező hozzászólása: megjött 29-én :(
11:04-es vagyok. Én is teszteltem ma is, de sajna negatív... Kíváncsi vagyok, hogy holnap mutat-e már valakinek valami jót is... Drukkolok mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: én is teszteltem.nekem is negatív lett :(
tegnap 11:21 vagyok nekem sajnos negativ lett:(
szedtél ez idõ alatt antibiotikumot vagy más gyógyszert? mert ezek mind befolyásolják .
Hány naposak a ciklusaid? Amúgy én is így vagyok, szept. 16.-án jött meg utoljára, ha az érzésem nem csalt 7.-én volt pé-em, 21.-ére nem vártam (pé-tõl számított 14. nap) És negatív tesztek... Félek, hogy ez nem baba lesz, hanem valami hormon zavar vagy más baj...
A kérdező hozzászólása: nem szedtem gyógyszert csak elevitet.átlagban 28-30 napos egy ciklusom
Úgy látszik most mindenkinek késik.. Nekem szept.22 volt utoljára, azóta semmi, a teszteken mintha lenne egy halvány 2. vonal, de inkább negatívnak vélem.. Görbét vezetsz esetleg?? Szerintem szerdán tesztelj reggelibõl még egyet hátha.. Én is akkor fogok. Remélem azért késik mert jön a baba :D Szurkolok! Majd írd meg mi lett a vége..
A kérdező hozzászólása: Nem vezetek görbét. én is szurkolok minden babára vágyónak.
Nekem is szept 20. án volt utolsó mensim, nekem se jött meg, én közben azt hiszem felfáztam, én szerdán csinálom az elsõ tesztet:)
Szeretnék biztatni minden negatív tesztelõt azzal, hogy nekem a nem várt után csak az 5. napon lett pozitív a teszt (közben sokszor sok fajtával teszteltem...), akkor is csak halványan. Ennek ellenére ikreim lettek. Jó egészséget, sok babát (vagy amennyit akartok)! :)
Én meg még jobban minden negatív tesztelõt biztatok, hogy nekem 2 hetet késett és még azt sem mutatta ki, pedig már 6 hetes voltam.Drukkolok!
11:04-es vagyok. Akkor nincs kedvetek egy közös teszteléshez szerda reggel? Ma megyek venni Corax-ot, nagyon sok jót olvastam róla. Én is szerdán szeretnék újra tesztelni, mert a minden napi tesztelésbe már beleõrülök. Na???? :D Szurkolok mindenkinek nagyon, hogy baba legyen. Amúgy meg úgy veszem észre, ez a hónap lassan tényleg a menstruációk késésérõl szól. :)
11:08 vagyok. Teszteltem egyet Walentin 10-es tesztel és pozitív lett :) Szerdán már 25-ös tesztel fogok próbálkozni remélem az is szép pozitív lesz!! Szorítok nektek!!!!
ma 11:21 vagyok, mivel holnap van háziorvos én holnap reggel tesztelek, facelle-t vettem remélem megbizható csak erre van pénzem:( szurkolok mindenkinek:)
11:08 Gratulálok!!! Irigykedem rendesen. :) (szerda tesztelés ötletes) :)
Sziasztok 23-ára nem vártam nem is jött meg aznap Lilly-vel teszteltem negatívat. Ma X-epil nagyon nagyon gyenge második csík. Én is csak szerdán tesztelek újra! Sok sikert mindenkinek!! És gratulálok akinek sikerült!!!!!!
Sziasztok! Nekem már egy hete baromi halvány pozi tesztjeim vannak...szerdán én is beszállnék a nagy tesztelésbe, és reménykedjünk, hogy erõsödjön a vonal, különben gyanítom nem minden oks:( Amúgy második babó lenne, az elsõ 4 hós;)
Sziasztok! Én a negatív tesztelés világrekordját is megdönthetném, már egy vagyont hagytam ott a tesztekre, de még mindig negatív. Szerdán jövök én is, veszek valamilyen extra szuper érzékenységû tesztet. Sok sikert mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: gratulálok a pozitív tesztes hölgyeknek.irigylem õket. Benne vagyok a szerdai tesztelésben.de honnan tudjuk ki ki volt aki írt?szorítsunk egymásért.
sajnálom :( hátha a kövatkezõ hónapban ne add fel a reményt :) szurkolok a babához :)

Szeptember 20-án volt meg utoljára. Ma teszteltem és negatív. Tuti nem vagyok babás?

Legjobb válasz: Szept. 17.-én jött meg utoljára, azóta sem és a tesztek negatívak. Szerintem ebbõl már neked sem és nekem sem lesz baba... :(

Szept. 17.-én jött meg utoljára, azóta sem és a tesztek negatívak. Szerintem ebbõl már neked sem és nekem sem lesz baba... :(
detto ugyan az kérdezõ! én elmegyek nõgyógyászhoz majd õ megmondja biztosra, minden jel arra mutat hogy terhes vagyok, de ha mégsem akkor meg valami nagy gáz van:(
Nincs tuti ! A barátnom tobbszori negatív teszt ellenére terhes volt. Vérbol és uh-val állapították meg kb. mennyi idos terhes. Ha továbbra se jon a menzi keresd fel a dokidat O majd megmondja mi a szitu.
Nekem szeptember 28 volt meg utoljára, de már tegnap pozit teszteltem :) De nem kizárt hogy nem a rendes idõben volt peteérésetek, hanem épp amikor mensiznetek kellett volna, akkor még nem mutatja a teszt!Szóval ameddig nem jön meg, van remény:) Sok ilyet olvastam már itt is például, hogy a ciklus 35. vagy épp a 42. napján történt egy ovuláció.
Én 23-ára vártam a mensit, még mindig nincs. De akkor sincs nagy gáz ha nem baba miatt nem jön. Néha egy hónap kimarad, az lehet, hogy csak stressz, vagy pl fogyókúr miatt is elmaradhat a peteérés. Ezenkívûl enyhébb fertõzések, felfázások is okozhatnak menzeszelmaradást, vagy késést. Szóval átmeneti zavar néha mindenkinél elõfordulhat. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! Fel a fejjel csajok!
A kérdező hozzászólása: megjött 29-én.nem vagyok elkeseredve.jön egy következõ reménnyel teli hónap.
Sok sikert!:)
Az utso mensi elsõ napjától.a doki mit mondott????
Ez most jut eszedbe? Doki mit mondott vagy még nem is voltál? Akkor iszikiri.
már 8 honapban jársz, vagy nem?ha okt. 10 volt meg utoljára, nem nézve azt a kevés barnázást akkor már a 36 hétben vagy!ha nem tévedek..
mit írtak az uh eredmények a legjobban kb a 12 hetes uh tudhatja, mert az maximum 1-2 hetet tud tévedni, de szerintem az október már csak véletlen jött meg , mert néha elõfordul. Tényleg jó késõn jut eszedbe, de a 12 hetes uh-d ha volt arra rá van írva.
A kérdező hozzászólása: mondtam az orvosnak már az elején meg az ultrahangon is de szeptembert számitották,
Szia! Nekem október 19.-én volt utsó mensim elsõ napja, és a ciklusaim vmivel hosszabbak voltak mint 28 nap és augusztus 5.-re vagyok kiírva...Ezek alapján biztos, hogy nem szeptemberben érkezik a babád "szerintem". Kitartás az utsó hetekre és könnyû szülést kívánok!
nekem okt 28-án volt az utso vérzésem, 28 napos ciklusok, és aug 3-ra vagyok kiirva
Szia! Az októberi csak egy rámenstruálás lehetett (tehát akkor már terhes voltál). Ez elõforul. Nálam detto uez a helyzet, csak mindegyik egy héttel korábban volt. Azért számolják szeptembertõl, és nem októbertõl. Ahogy írtad az okt-i nem "rendes" mensi volt...ez sokaknál megesik, de az UH biztosan megmondta, h. pl. 18 v. 31 hetesen nagyjából 18 v. 31 hetesek voltatok e.
A kérdező hozzászólása: az mondták az uh hogy nem tudják hány hetes vagyok mert nagy a baba!

Ha szeptember 26-án töltöm be a 20. életévemet akkor ha szeptemberbe kezdem az 2 éves okj képzést akkor a 2013/2014-es tanévben fogom még kapni a családipótlékot?

Legjobb válasz: Elvileg annak a tanávnek a végéig jár , amiben betöltöd a 20. életévedet. "közoktatási intézményben tanulmányokat folytató gyermekre (személyre) tekintettel annak a tanévnek az utolsó napjáig, amelyben a gyermek (személy) a huszadik életévét betölti" Tehát ha az okj közoktatás és egy tanév ott úgy van mint mondjuk a gimis tanévek,akkor igen, jár még családi pótlék.

Elvileg annak a tanávnek a végéig jár , amiben betöltöd a 20. életévedet. "közoktatási intézményben tanulmányokat folytató gyermekre (személyre) tekintettel annak a tanévnek az utolsó napjáig, amelyben a gyermek (személy) a huszadik életévét betölti" Tehát ha az okj közoktatás és egy tanév ott úgy van mint mondjuk a gimis tanévek, akkor igen, jár még családi pótlék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ ment a zöld pacsi

Lehetek terhes? Szeptember 1-jén megjött, 20-án volt pecsételő vérzésem, aztán 1 nap késéssel "jött meg" 30-án. Azóta emelkedett az alaphőm, eddig 36, 4-36, 5 volt, most 36, 6-36, 8.

Az utolsó menstruációm 1. nap er?s, de barnás vérzés, 2. nap kb. feleannyi bordó vérzés, a többi nap csak kitörlésnél volt nagyon halványan véres a wc papír. Eddig 7 napos volt a menstruációm, most csak 6 napig tartott. Néha szédülök, gyakrabban járok pisilni. Minden nap hányingerem van, émelygek. Tegnap volt szagundorom is, fáradékonyabb vagyok. Pár napja viszket a mellem, és a hasam. Csináltam már teszteket az els? negatív lett (09.30.), a másik kett?n (10.05.,07.)a második csík eleje halványan rózsaszín, de nem megy tovább.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes.Tesztelj késõbb is!

Lehetsz terhes.Tesztelj késõbb is!
csinálj holnap tesztet már elvileg teljesen ki kéne rajzolódni a 2 csíknak. megírod majd az eredményt?:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet elsõ vizeletbõl. Nagyon-nagyon halványan látszódik a második csík. A párom is látta. De tényleg nagyon halvány, így lehet pozitív?
Igen, lehetsz terhes, nekem is nagyon halvány volt amikor elõször teszteltem. Aztán egyre erõsebb lett, 4 tesztet lõttem el:) Csinálj a napokban még egyet, ha az is ilyen menj el dokihoz, engem a barnázás aggasztana. Lehet ír fel neked vmit. Írd majd meg mi lett veled! Egyelõre gratulálni nem akarok, majd ha tuti:) Második voltam
Szia! Utolsó vagyok, hogy vagy? Csináltál tesztet? Vagy voltál dokinál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!