Találatok a következő kifejezésre: Szeptember 1-től a bérletre (1 db)

Szeptember 1-től csak a bérletre vonatkozik a 90%-os kedvezmény, vagy a jegyre is?

Legjobb válasz: Szerintem a jegyre ez nem vonatkozik (mármint buszjegyre)vonatra-táv. buszra szerintem ugyanuy de ez nem biztos.

Szerintem a jegyre ez nem vonatkozik (mármint buszjegyre)vonatra-táv. buszra szerintem ugyanuy de ez nem biztos.
? Mi a konkrét kérdés? Milyen bérletre vonatkozik a 90% kedvezmény? Mert már a bérletre sem adnak akkora kedvezményt... Jegyre biztos, hogy nem adnak ekkora mértékû kedvezményt.
90% támogatás jár a nappali tagozaton tanuló köz- (ált suli, középiskola) és felsõoktatásban tanuló diákoknak a bérletvásárlásra, a lakóhely és az iskola közötti útvonalra 50% ugyanezeknek a diákjegy bármely viszonylatban
jegyre adnak 90%s kedvezményt. bérletre uyg tudom 50%-os a legnagyobb


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az egyetemi diákigazolványon lévő matrica amit előző félévben kaptam meddig érvényes?

Előző félévben egyetemre jártam most azonban passzívra raktam a félévem így nem kapok diákigazolvány matricát de azt szeretném tudni hogy pontosan meddig érvényes a meglévő.

3

Mennyi ido meg bp-rol tatabányára erek vonattal? Es mennyi a jegy?

2

A bkk "új" használt volvó buszain miért nem működik a led kijelző? Miért vannak táblák?

Tudjátok a világoskékre gondolok.

6

A bérleten van egy olyan rubrika, hogy "Igazolás száma:". Oda kell a bérlet igazolásról egy számot írni, melyiket?

Bérlet:
Bérlet igazolás:

2

Mányra szeretnék menni! Honnan megy volán? Melyik pályaudvarra menjek? És mennyi pénz?

2

Lehet másik buszt kérvényezni valahogy a Volán társaságoknál?

Nyíregyházán tanulok, és rendszerint egy régebbi fajta busz szokott az lenni amivel én járok.Hétfőtől Csütörtökig ez jó is mert elférünk benne, de péntekenként katasztrófahelyzet.Jönnek a kolisok, sok utazótáska,bőrönd mind berakva a járó részre, ha valaki ül leszálláskor egy egész bőröndhegyen kell átmászni, az emberek intimszférába kerülnek egymással.Arról még ne is beszéljünk hogyha kapnak az államtól páran egy kis pénzt, akkor még ők is a nagy bevásárlószatyrokkal, meg 10gyerekkel.Mindenki ordibál,káromkodik, áporodott a levegő, sok ember testszaga meg minden és már az ablaknyitás sem segít..De a másik buszmegállóba amelyik busszak osztálytársam is megy , ő aztmondja hogy péntekenként is alig 20ember ha van a buszon, és mégis csuklósbusz megy nekik.Ezt át lehetne valahogy rakatni hozzánk?Mert szerintem az a 20ember a kisebbik buszon is elférne nekünk meg nem kéne 100ember+150bőrönddel/táskával nyomorogni olyan mértékben.Ha nem is egész héten de mondjuk péntekenként azért beférne egy csuklós is.

9

Balatonfüredről még járnak a sétahajók ilyenkor? Ha igen vasárnap van Tihanyba hajó?

2

Mit tehetnek ha nem fizetem be a MÁV bírságot?

A helyzet a következő volt: Múlt évben még középiskolás voltam csakhogy amikor az érvényesítőt osztották nekem éppen nem volt diákom mert elhagytam,így nem kaptam érvényesítőt.
A minap egy "kedves" kalauz "úr" megbüntetett 10000 Ft-ra emiatt. Azt mondta ha bemutatom az érvényes diákomat elég 1300 Forintot fizetnem de azt már nem bírta felfogni, hogy én már olyat nem fogok kapni mert nem vagyok középiskolás.( ha valaki nem tudná Okt. 31-ig érvényes a diákigazolvány ilyenkor). Éppen nálam volt a középiskolás bizonyítványom felvetettem neki hogy azt megmutatom neki hiszen abba benne van hogy 2013-ban végeztem.Sajnos ez se érdekelte.Lényeg ami lényeg nem tudok 10000 magyar Forintot nélkülözni sajnos mert nem engedi helyzetem. Mi fog történni ebben az esetben?

15

Nagykovácsi - Déli pályaudvar jó a átszállójegy?

Átszállójegy gondoltam hogy veszek, az jön ki olcsóbbra, 61-es busszal hűvösvölgyig megyek, onnan villamossal délibe. Erre a szakaszra jó az átszállójegy, vagy vonaljegy kell, vagy vmi más (nem tudom nagykovácsi mennyire budapest része).

7

A 779es volán busz (Budaörs-Budakeszi) tényleg fog éjszaka is járni? És ha igen, akkor mikortól, és hánykor?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!