Találatok a következő kifejezésre: Szept.28-án volt utolsó (3 db)

Szept.28-án volt az utolsó mensim. Jövő hét hétfőn megyek az első vizsgálatra.Mire számítsak? Látni fogja az orvos? Lesz már szívhangja?

Legjobb válasz: ha jól számolom akkor már a 7. hétben leszel. nekem akkor már látta és szívhang is volt. gratulálok és boldog babavárást 10. hetes kismami

ha jól számolom akkor már a 7. hétben leszel. nekem akkor már látta és szívhang is volt. gratulálok és boldog babavárást 10. hetes kismami
Szerintem akkor még csak 6 hetes leszel. Petezsákot biztos, hogy fog látni a doki! A szívhang az 5-7.között alakul ki valamikor, reméljük lesz addigra, de ha mégse, akkor se izgulj, mert vissza fog rendelni a doki, és utána már tutira lesz! Üdv! http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
Szia!Természetesen én is tudni szeretném h mi volt hétfõn, bár biztosan minden rendben lesz!Mi bajunk lehet, legfeljebb még egyszer el kell menni pár hét múlva ha még nem hallható a szívhang!Nyugi!Vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Nektek!!:) :) Utolsó válaszolónak: Írj mindenképp, h mi volt kedden!!! Vigyázzatok magatokra!!!
Szia!Nekem is szept.28-n volt az utolsó mesim elsõ napja!Én kedden megyek orvoshoz.Én is nagyon izgulok!Szorítok Neked!Jó egészséget Nektek!
Nekem az utolso mensi elso napjatol (szept.14.) kezdte szamolni az orvos, aszerint 8hetes vagyok, aztan az ultrahangon ma kiderult, hogy 6hetes. Ma mar volt szivhang es a pici 1cm-es. Sok sikert :)
Az a lényeg, hogy a terhességedet az utolsó mensi elsõ napjától kell számolni!! Az orvos így fogja számolni!!
A kérdező hozzászólása: 2.válaszolónak: Köszi a linket, meg is néztem... De elég furi.Ez alapján valóban 6 hetes leszek, de egy másik kalkulátor szerint már 7 hetes leszek... Elég bonyolúlt.Vagy csak nekem??? Nem értem ezt a számolást.Mind1, csak egészséges legyen és szépen fejlõdjön.. :) :)
Én meg a 2.válaszoló vagyok :) A mensiszerû fájdalmak elég gyakran elõfordulnak a terhesség elején! De azért említsd majd meg a dokinak mindenképpen!
elsõ válaszoló vagyok. a görcsök miatt pedig ne aggódj, nekem még mindig vannak.
A kérdező hozzászólása: Tényleg??Jajj de jó!! Már alig várom.Csak ez a sok görcs egy kicsit megijeszt..Remélem nem lesz semmi baj!!! Sok boldogságot Neked:) :)
Szia!Mi újság?Minden ok?Mi volt a vizsgálaton?Ha van kedved írj bátran privát!

Szept.28-án volt az utolsó menstruációm. Ez alapján júl.4-én kéne szülnöm, de az ultrahang az első vizsgálat óta más időpontot ad. A legutóbbi szerint jún-i 23. Miért van ez? Ilyen nagy a baba, vagy már mensi előtt teherbe estem?

Legjobb válasz: nálam is szinte minden uh-on más eredmény van a papíron, én máj. 11-re vagyok kiírva mensi alapján, pár hete uh-on máj 4 volt, 1 hónapja uh-on meg máj 25., aztán kérdeztem az orvost, h mizu, mert ez 3 hét ingás, azt mondta, h ez normális, hiszen a baba méretét a vizsgálatkor az átlaghoz viszonyítják, ezért mutat mindig más eredményt, de általában a mensis dátumot kell nézni mindig, úh nem hiszem, h mensi elõtt estél teherbe, sztem nálad is csak ez lehet, mint bárkinél, jó bébivárást:)

nálam is szinte minden uh-on más eredmény van a papíron, én máj. 11-re vagyok kiírva mensi alapján, pár hete uh-on máj 4 volt, 1 hónapja uh-on meg máj 25., aztán kérdeztem az orvost, h mizu, mert ez 3 hét ingás, azt mondta, h ez normális, hiszen a baba méretét a vizsgálatkor az átlaghoz viszonyítják, ezért mutat mindig más eredményt, de általában a mensis dátumot kell nézni mindig, úh nem hiszem, h mensi elõtt estél teherbe, sztem nálad is csak ez lehet, mint bárkinél, jó bébivárást:)
Szia!Nekem szeptember 17-én volt meg utoljára e szerint június 23 a szülés várható ideje és az uh szerint is. Adjál hozzá az utolsó mensid elsõ napjához 7 napot, vonjál ki belõle 3 hónapot és 1 évet. E szerint is július 4. Találsz itt a neten több azûletési kalkulátort pl. Terhességlap- fogantatás-terhességi naptár, vagy Timmermann honlapja, itt beütöd a mensid napját és kiadja a dátumot. Üdv: 27 hetes kismama
pontosabban adjál hozzá 7 napot, vonjá ki belõle 3 hónapot és adjál hozzá 1 évet. Tehát 2008. július 4.
Nekem is szept.28-án volt meg utoljára, eszerint ma vagyok 26 hetes.De szerdán voltam uh-on és 27 hetesnek írt a doki.Én sem értem, de szerintem a baba méreteibõl számolják, mert a méreteit összehasonlítottam a mamanet oldalán lévõ adatokkal, és aszerint 27 hetesek vagyunk.

Lehet Baba? A ciklusaim 28-32 naposak. Az utolsó menzim első napja aug.12. volt. Szept.6-án együtt voltunk a párommal. Nem jött meg a menzim. Múlt héten magas, 37 körül volt a hőm. Most nem mértem. Szombaton csináltam tesztet (Gabriel), - lett.

Néha rámjön egy rosszullét pár másodpercig, de lehet, hogy csak beképzelem. Folyásom egyáltalán semmi sincs. A mellem fájdogál, de nem feszül vagy ilyesmi. Néha olyan, mintha meg akarna jönni, de mégsem.

Legjobb válasz: Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.

Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött...:-(( Sokat segített ez a honlap a kétségek között! Jó, hogy van. Boldog babavárást, ill. kitartást mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!