Találatok a következő kifejezésre: Szentendrén vagy környékén (7 db)

Van olyan csaj Szentendrén vagy környékén aki pénzért megtanítana csókolózni egy szűz, gátlásos fiút?

Privátban is lehet üzenni.És jó csajra gondolok,szép arccal legalább.

Legjobb válasz: Írj már ha találtál valami szexi oktatócsajt engem is érdekelne az OKJs csóktanfolyam... 23/F

Írj már ha találtál valami szexi oktatócsajt engem is érdekelne az OKJs csóktanfolyam... 23/F
Elsõ nem hallottad még az alapszabályt h prostival sose csókolózz?
Igaza van a 2. hozzászólónak :)
prostival is tudsz csókolózni pénzért XD
engem is megtaníthatna valaki, én is fizetnék érte
Nekem a csók elég jól megy, de szívesen megtanulnék jobban pettingelni, jobban nyalni egy lány irányításával. Írhatna aki segítene fejlõdni, nem lennék hálátlan...
ÕÕ én az ejakulációt szeretném gyakorolni, úgyhogy ha egy lány lenne oly kedves és lecuppantana, azt megköszönném. Fuck Logic.
licitáljunk? Én egy tengerparti nyaralást is felajánlok, persze ha jók a paraméterek :)
Szentendrei lany vagyok 17 eves :D de ilyeneket nem vallalok.hamarosan eljon a te idod es smarolni fogsz
de kis aranyos vagy :) hmm ha szeretnéd segítek ha még nem segített senki és még hálálkodnod se kell :) és megtanítalak 1-2 dologra a nõkkel kapcsolatban legyen az akár a szex terén is de azt kizárólag szóban ;)
az vagyok aki segítene lemaradt h 22/n :$
Óó hogy pont most van barátom.:D Hát bocsesz, de sok sikert.:D
Én is szeretnék egy csajt aki leszippantana.
Találtál jelentkezõt?
Fiam csoktudas edes keves ha egy karót nyelt rusnya humortalan emberképzõdmény vagy...
Én bevállalnám :D
Hány éves vagy te, kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: A tinédzser korból már kinõttem.Nem ütközik semmilyen törvénybe a velem való közelebbi kapcsolat.
Fogadjunk arra számítasz, hogy majd valami csaj megsajnál és ír, hogy bevállalná ingyen is.Vicc vagy ember
A kérdező hozzászólása: Halálkomolyan gondolom, nincs humorérzékem.
gondolom nem lehetsz valami helyes ha kep nelkul irtad ezt ki es az ismerettsegi korodbol vagy meg sem probaltad vagy mindenki nemet mondott :DDD
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mennyire nézek ki jól.Mondták már rám hogy jóképû vagyok.Maradjunk annyiban hogy minimum átlagos és akkor nem tévedek nagyot.Nyilván ha megbízhatónak érzem aki jelentkezik képet cserélünk, vagy valami.
mi fiúk tudunk csókolózni oO mi a f.. ez? xDDD nem kell azt tanulni, elsõre megy xD ez nem olyan dolog amit tanulni kell..:D
Hát amúgy elmondanám, hogy nem csinál hülyeséget a kérdezõ, ne fikázzátok. Nekem pl. errõl az oldalról jött össze egy alkalmi partner, aki "beavatott"... szóval még reménykedhet is...
A kérdező hozzászólása: Tényleg ???
Tényleg. szóval van ilyen... elõtte én sem gondoltam volna amúgy..
A kérdező hozzászólása: Volt egy-kettõ de komolytalannak tûntek.Túl könnyen belementek.Ez gyanús...vagy én vagyok hülye?

Katolikus keresztelő Szentendrén vagy környékén mindenféle macera nélkül?

Nem volt egyházi esküv?nk, mert a férjem nincs megkeresztelve, de a kisfiunkat meg szeretnénk. Katolikus keresztel?t akarunk, de sok helyen igazolást kell hozni a keresztszül?knek a bérmálásról. Tud valaki olyan templomot Szentendrén és környékén, ahol nincs ez a macera???

Legjobb válasz: Szinte mindenhol kérik a keresztszülõktõl a papírokat hogy meg van keresztelve, bérmálva. Nincs meg nekik? Ahol bérmáltak, ott kiadja a pap! Ha ez nincs, mert nem is volt, kérdezd meg a papot ahol szeretnéd a keresztelõt, egy boríték láttán engedékenyebbek ;) Nagybáttyám Lengyel, aki a keresztapa lett, õ még igazolást is hozott hogy gyónt, mert ott azt is kérik a keresztszülõtõl!

Szinte mindenhol kérik a keresztszülõktõl a papírokat hogy meg van keresztelve, bérmálva. Nincs meg nekik? Ahol bérmáltak, ott kiadja a pap! Ha ez nincs, mert nem is volt, kérdezd meg a papot ahol szeretnéd a keresztelõt, egy boríték láttán engedékenyebbek ;) Nagybáttyám Lengyel, aki a keresztapa lett, õ még igazolást is hozott hogy gyónt, mert ott azt is kérik a keresztszülõtõl!
Mi Tahiban lakunk, itt volt a keresztelõ is, és nem kértek semmilyen igazolást 2 éve.
kisfiam a Péter Pál templomban lett megkeresztelve :) nagyon nagyon kedves a pap és laza! :) nekünk se volt templomi esküvõnk, én nem vagyok megkeresztelve, a keresztszülõk pedig csak megkeresztelve vannak, nem bérmáltak. ezeket elmondtuk, meg kellett ígérnünk, hogy keresztény szellemben fogjuk nevelni és megkaptuk az idõpontot a keresztelõre :) igaz nálunk pont én ragaszkodtam a keresztelõhöz, a papnak szimpatikus volt ez :) a plébánián tudtok vele beszélni, Blankenstein György azt hiszem, lehet nem jól írtam a vezetéknevét :S
A kérdező hozzászólása: Köszi, már írtam is a Plébános Úrnak...:)
Hány éves vagy, hogy 13 éveseket keresel? :)
Itt vagyok :) 13/L (Amúgy 20/F szõrös perverz pasi)
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok és légyszi ezek a debilek kíméljenek.
Írhatsz, ha szeretnél!13/L Szintén szentenrei D
En is 13/l vagyok szentenden.igaz kicsit elavult kerdes de azert...:)


Ingyen vagy nagyon olcsón keresek forgácsot nyuszi alá Szentendrén vagy Budapesten a 3, 13, 17 kerületek környékén! Tudtok?

Legjobb válasz: Konkrétan nem, de fûrésztelepeken, meg olyan helyen nézelõdj ahol fával dolgoznak.

Konkrétan nem, de fûrésztelepeken, meg olyan helyen nézelõdj ahol fával dolgoznak.
Attól a forgácstól nagyon beteg lesz a nyuszid!!! Inkább vásárolj állatkereskedésben vagy szupermarketekben kapható forgácsot (ez nagyon olcsó, préselt zacskóban van, jó sok lesz belõle), de ez megbízható, nem poros, piszkos... Minden nagyobb boltban olcsón kapható (Match, Tesco, DM-boltok, stb.).
A kérdező hozzászólása: jelelnleg veszem, de mivel szinte minden nap takarítom, elég sok fogy... ezért gondoltam az asztalosokra...
Én õket tudom: http://ricanta.gportal.hu Fogács (pormentes) - 12Ft / liter Beszélj velük, biztos tudtok valahol talizni pesten.:)
A kérdező hozzászólása: Te ezt használod?
Nagyon sok fórumon volt már szó róla, ezért is merem ideírni de a nyuszit nem jó forgácson tartani! Légúti megbetegedést kaphat tõle és nem is olyan jó nedvszívó. (én például a fográcsra allergiás vagyok) Nem tudom mekkora a nyuszid de nem kell mindennap takarítani ha alomra van szoktatva, egyébként is kiszokta túrni maga alól amit aláteszel. Ha alomtiszta, akkor a fapelletet ajánlanám ami remek nedvszívó, a szagokat is benttarja, és csak 3-4naponta kell takarítani (de csak az alomtálcát).Egyszeri nagyobb beruházás, de nagyon sokáig elég (fressnapf)

Hol lehet a III. kerületben vagy a Szentendrei hév környékén kendo-t tanulni?

Vagy valamilyen keleti kardforgatást. A legjobb kedd, szerda vagy csütörtök lenne mint időpont és minél később este... A "szentendrei hév környékén"-t úgy értettem, a Budapesti szakaszon...

Legjobb válasz: http://wwww.happufudo.hu http://www.kendo.hu

Szentendrén vagy a környékén hol van valami jó kis bababolt ahol nem olyan vészesek az árak?

Legjobb válasz: Szia! Mi a budakalászi Corában vettünk elég sok mindent (pl. ruhácskákat, kiskádat, cumit). Szerintem olcsóbb, mint a bababoltok.

Szia! Mi a budakalászi Corában vettünk elég sok mindent (pl. ruhácskákat, kiskádat, cumit). Szerintem olcsóbb, mint a bababoltok.
van egy használt bababolt, ahol ruhától kezdve babakocsiig...mindent lehet venni, akár újonnan is. Pl a baba ruhatárát le is cserélheted, tehát otthagyod a régi, kinõtt ruhácskákat és viszel helyette mostjórá-kat :) Szentendrén a fehérvíz utcai lakótelep környékén van, az óvodával szemben. Én is ott vásároltam elég sokmindent.

Ki tud ajánlani jó gyerekorvost Szentendrén, Pomázon, Leányfalun vagy ezek környékén, aki nyitott a homeopátiára is?

Legjobb válasz: Lehet már nem aktuális a kérdésed, de Pomázon tudok egyet, Dr. Sebõ Zsuzsanna, homeopata, oxyológus, gyermekgyógyász és még mentõzik is. Nagyon profi és nagyon szeretjük, a gyerekek és én is.

Lehet már nem aktuális a kérdésed, de Pomázon tudok egyet, Dr. Sebõ Zsuzsanna, homeopata, oxyológus, gyermekgyógyász és még mentõzik is. Nagyon profi és nagyon szeretjük, a gyerekek és én is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!