Találatok a következő kifejezésre: Szent Imre szülészetén (7 db)

Szült már valaki a Szent Imre korház szülészeti osztályán? Vélemények? Esetleg tudtok ott ajánlani valakit?

Legjobb válasz: Én nem szültem,hanem dolgoztam a Szent Imrében. Csupa-csupa jót mondanak róla. Szépen felszerelt szülõszobák,hozzáértõ orvosok és nõvérek. Bencsik András doktort tudom ajálani,velem nagyon kedves volt mikor vizsgált és alapos.:) 20 hetes kismami

Én nem szültem, hanem dolgoztam a Szent Imrében. Csupa-csupa jót mondanak róla. Szépen felszerelt szülõszobák, hozzáértõ orvosok és nõvérek. Bencsik András doktort tudom ajálani, velem nagyon kedves volt mikor vizsgált és alapos.:) 20 hetes kismami
Szia! Én nem szültem, hanem spontán vetélésem volt 2006-ban és egy ismerõs ajánlotta Dr. Szánthó Józsefet. Nekem nagyon nem volt szimpatikus, lekezelõen és durván bánt velem, az ultrahangos vizsgálat is fájdalmas volt nekem, pedig máshol sosem éreztem semmi hasonlót. De olvastam valakitõl, hogy vele mindig normális volt. Tudom, hogy nagyon magam alatt voltam, és nem voltam mosolygós kedvemben, de egy kis megértés, kedvesség jobban esett volna, ehelyett õ nagyon kimért és rideg volt végig. Talán ha más körülmények közt találkozunk és én is kedvesen mosolygósan megyek hozzá, õ is normálisabb lett volna. De szerintem valahol a hasonlóan nehéz helyzetekben tûnhet ki igazából ha valaki jó orvos. Remélem sikerül olyat találnod! Üdv 21 hetes kismama
Szia! Én ott voltam gyakorlaton a szülõszobák nagyon jók és ha választott szülésznõd van az úgy védelmez téged mint egy anyatigris igy nem sikerült sok szülést megnéznem(pedig a tanulmányaimhoz kellett volna)az orvosokról sok mindent nem tudok mondani mert nem sokat láttuk õket a legtöbb dolgot a szülésznõk végezték nagyon jól. Lehet hogy én is ott fogok szülni még nem döntötem el.

Milyen mostanában a Szent Imre kórház szülészete mostanság?

Budapesten!

Legjobb válasz: Házasság esetén a házassági anyakönyvi kivonat kell, mert azon szerepel, hogy mi lesz a gyerek neve, ugyanis több verzió létezik (apa családneve, anya családneve, kettõ kötõjeles kombinációja). Ezt igazolni csak ezzel tudod.

Házasság esetén a házassági anyakönyvi kivonat kell, mert azon szerepel, hogy mi lesz a gyerek neve, ugyanis több verzió létezik (apa családneve, anya családneve, kettõ kötõjeles kombinációja). Ezt igazolni csak ezzel tudod.
A kérdező hozzászólása: Az oké csak itt varjálnak nekem és össze vissza beszélnek itt a Gyakorin , hogy 1 hónapnál nem lehet régebbi meg ilyenek , hát agyam eldobom csütörtökön házasodtunk össze , és októberben születik a baby , tehát akkor kell kikérnem frisset??Hiszen felvettem apa nevét simán nekem is az a nevem ami a babának lesz!!
Igen, frissen kell kikérned, ott ez a szabály, így kérik. Az egy dolog, hogy te tudod, hogy mi lesz a neve, de attól nekik kötelességük megbizonyosodni arról, hogy igazat mondasz - ezért vannak hivatalos okmányok.
Januárban szültem ott, nem kell friss házassági anyakönyvi, és ez tuti, szülésznõm mondta, régit vittem, teljesen jó volt. Annyi van csak, hogy ha régit viszel, akkor õk leellenõrzik, hogy házasok vagytok-e még. Mi itt házasodtunk a kerületben, így nem is vitte el az anyakönyvvezetõ, hanem csak felírta a számát, mert úgyis ellenõrzik. Szülésznõk, orvosok jók, nekem bejött a szülészet, mondjuk volt fogadott dokim és szülésznõm. A csecsemõsök nagy része nem volt kedves, de egy aranyossal találkoztam azért, az ottani védõnõ nagyon aranyos, és tényleg hasznos tanácsokat adott. A csecsemõsök minden babának tápszert nyomattak, a védõnõ szoptatáspárti. Babának pelus kell és törlõkendõ, textilõelus a pelenkázáshoz, popsikrém volt ott, de azért én vittem, állítólag néha elfogy. Vihetsz ruhát is, de egyszerûbb, ha kincstáriban van. Mondjuk ha kakis lesz csúnyán nézhet a csecsemõs.

A Szent Imre kórház szülészeti osztályán történõ szülés tapasztalatokról véleményt írnátok? Nincs választott dokim. Írjak így is szülési tervet, vagy ha szimplán elmondom az ügyeletes dokinak/szülésznõnek a kéréseimet, akkor lehetõleg betartják?

Legjobb válasz: Nekem volt fogadott dokim, de az ügyeletesek is nagyon kedvesek és ügyesek voltak. Én nem írtam szülési tervet :), de ha elmondod mit akarsz, biztosan figyelembe veszik.

Nekem volt fogadott dokim, de az ügyeletesek is nagyon kedvesek és ügyesek voltak. Én nem írtam szülési tervet :) , de ha elmondod mit akarsz, biztosan figyelembe veszik.
Szia! 5, 5 hónapja szültem ott. Nagyon meg voltam elégedve! Fogadott doktorom volt (Nyulasi). Egy lelkiismeretes orvos, nagyon kedves és jó! Aki akkor volt ügyeleten, egy fiatal srác volt. Ezt onnan tudom, hogy Õ is jött vizitelni, és a szobatársam mondta, hogy neki sem volt fogadott orvosa és nála szült. Az elmondása szerint, mindenki kedves volt vele. (Egy nagyon szegény lányról van szó) Én csak jókat tudok mondani. Mind a szülészetrõl, az orvosokról/csecsemõsök/szülésznòkrõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek a választ. Azért érdekelt, mert nem lehetséges, hogy fogadott orvosom vagy szülészem legyen. Második babám várom és az elsõ gyerkõcnél a Délpestiben maga volt a trauma a szülés. Orvostanhallgató vezette le -azaz próbálta- a szülést, nekem elvágott egy eret, emiatt túl sok vért vesztettem, elájultam... és a kislánykám fejbõrét felsebezte. Éreztem, tudtam, hogy azt se tudja mit csinál. Nem szeretném még egyszer át/túl/élni ezt! Nem akarom, hogy tanuló hallgató vagy gyakornok hozzám/ánk érjen, és tanulópénzé váljunk. Ezért gondolkodok a szülési terven! Alaptalan a félelmem?
Egyáltalán nem alaptalan a félelmed!!! Fõleg, hogy már volt részed ilyen dologban! A szent imrét azért javaslom, mert tényleg igen jó a szülészete. Nem fogsz csalódni, hidd el! Ha igen, keress meg személyesen:-))
A kérdező hozzászólása: Szerintem írok szülési tervet, amit megkérek, hogy írjon alá az ügyeletes orvos és szülésznõ, remélve, hogy nem sértem meg õket. Picit megnyugodtam, mert olvasgattam még több választ is, mások kérdéseinél és javarészt pozitívak a visszajelzések. Minnél több írást olvasok a Szent Imrérõl, annál nagyobb a rálátásom, hogyan mûködnek ott a dolgok. Ez megnyugtat :) Még egyszer köszi a véleményt!


Szülőszoba látogatásra, a Szent Imre kórházba hogy lehet bejutni? Hol, kinél kell jelentkezni, mikor tartanak ilyet? (A kórház szülészetének honlapján nem tudok tájékozódni, mert hetek óta olvashatatlan sajnos)

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm Mindkettõtöknek! A 33. hétben vagyunk a bébivel. Eddig dolgoztam és nem jártam elõkészítõre sem. Sajnos. Viszont azt szívesen megnézném, hogy egyáltalán hova fogok kerülni április elején... Választott szülésznõm nincs, csak az orvosom. A számot megjegyzem és jövõ héten már hívom is!

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Mindkettõtöknek! A 33. hétben vagyunk a bébivel. Eddig dolgoztam és nem jártam elõkészítõre sem. Sajnos. Viszont azt szívesen megnézném, hogy egyáltalán hova fogok kerülni április elején... Választott szülésznõm nincs, csak az orvosom. A számot megjegyzem és jövõ héten már hívom is!
Szia, ha van fogadott szülésznõd, akkor õ tud körbevezetni bármikor a megbeszélt idõpontban. Engem is a fogadott szülésznõ vezetett körbe, nem kellett csportra várnom. Hány hetes vagy? Az NST-k úgyis a szülészeten leszenk a vajúdóban, ezért legkésõbb akkor meg fogják mutatni az IKEA és a többi szülõszobát is. Ha pedig nincs fogadott szülésznõd, akkor hívd a központi számukat, gondolom ott is meg lehet valakivel beszélni, hogy vezessenek körbe.
Szia, én voltam szülés felkészítõn ott a 464-8737-es számot adták meg. Ez a szülõszoba száma, itt lehet idõpontot kérni látogatásra. Azt mondták, célszerûbb esti idõpontot kérni, talán akkor jobban ráérnek. Én még nem voltam, de szívesen venném ha elmesélnéd, ha elmész. 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ezek jó hírek. :)

Szent Imre kórház szülészetén milyen a dolgozók hozzá állása a kismamákhoz és a bébikhez? Valamint Hány ágyasak a szobák?

Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Szia!Én is csak most fogok ot szülni.Úgy tudom,hogy aranyosak a csecsemõsök ha van szülésznõd akkor szinte csak õ fog veled foglalkozni-nekem nincsen.Ha jól tudomkétágyasok a szobák.A vendégeket csak az elõtérben fogadhatod a babát csak ablakon keresztül nézhetik meg.Az apa nem mehet be a avjúdáskor a szobába,mert ott több kismama is van akkor,de te kimehetsz vajúdni a folyosóra-ha apás szülés lesz.Császárnál az apa nem lehet bennt a mûtõben csak egy ablakon keresztül nézheti a történteket,8át kell utánna pihenni,a baba a születés után fél óráig lehet veled.Term.szülésnél ha jól tudom végig veled lehet,de amikor úgyérzed beadod a csecsemõsökhöz..Hát kb ennyit hallottam én is,nem tudom mire vagy még kíváncsi..39hetes kismama

Szia!Én is csak most fogok ot szülni.Úgy tudom, hogy aranyosak a csecsemõsök ha van szülésznõd akkor szinte csak õ fog veled foglalkozni-nekem nincsen.Ha jól tudomkétágyasok a szobák.A vendégeket csak az elõtérben fogadhatod a babát csak ablakon keresztül nézhetik meg.Az apa nem mehet be a avjúdáskor a szobába, mert ott több kismama is van akkor, de te kimehetsz vajúdni a folyosóra-ha apás szülés lesz.Császárnál az apa nem lehet bennt a mûtõben csak egy ablakon keresztül nézheti a történteket, 8át kell utánna pihenni, a baba a születés után fél óráig lehet veled.Term.szülésnél ha jól tudom végig veled lehet, de amikor úgyérzed beadod a csecsemõsökhöz..Hát kb ennyit hallottam én is, nem tudom mire vagy még kíváncsi..39hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Remélem jól döntöttünk:) Jó babavárást és persze sok örömöt
Én viszont tapasztalatból mondom, hogy a csecsemõsök nem valami kedvesek a kismamákkal.

Milyen a Szent Imre Kórház szülészete, és orvosai?

Legjobb válasz: Csak ajánlani tudom! 5 hete születem az ügyeleten, mindenki nagyon kedves volt és segítõkész. Utólag beszélgetve a lányokkal, jobban jártam mint akiknek volt fogadott orvosuk. Van 4 szülõszoba és egy alternatív szoba nagy káddal, mi itt voltunk a párommal. A vajúdóba még nem mehet be a párod, de a szülõszobára igen. 2-3 ágyas szobák vannak a gyerekágyas részlegen és ami a legjobb, hogy nem mehetnek be a látogatók csak ha te kimész a folyosóra beszélgetni. Sok sikert!

Csak ajánlani tudom! 5 hete születem az ügyeleten, mindenki nagyon kedves volt és segítõkész. Utólag beszélgetve a lányokkal, jobban jártam mint akiknek volt fogadott orvosuk. Van 4 szülõszoba és egy alternatív szoba nagy káddal, mi itt voltunk a párommal. A vajúdóba még nem mehet be a párod, de a szülõszobára igen. 2-3 ágyas szobák vannak a gyerekágyas részlegen és ami a legjobb, hogy nem mehetnek be a látogatók csak ha te kimész a folyosóra beszélgetni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat, seggítettél dönteni a kórház mellett.
Én 2008ban szültem ott csak jó emlékeim vannak:) Most is ott szeretnék majd..
2gyemeket ott szültem és a negyediket is ott fogom!:DAz elsõ babámat a Nyirõben nem volt rossz , de a Szent Imre sztem a legcsodálatosabb intézmény babák szempontjából:)
Köszi, közben én is megszültem ott 2008.07.hónapban.És jövõ hónapban is ott fogom a második babámat:)
Ja ok persze hiszen jó késõn válaszoltam:) De legalább már biztosan tudod kérdésedre a válaszodat!Am grat !Kinél szültél, és miylen volt? Minden jót neked!:) Nektek:)
Nyulasi Gábornál, de császároztak-borzalmas volt..4hét múlva is nála fogok és remélem természetesen.....kijön:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!