Találatok a következő kifejezésre: Szent Imre a (171 db)

Hogy tudok eljutni Győrben a vasútállomástól a Szent Imre utcáig?

Legjobb válasz: Gondolom a Szent Imre útra szeretnél menni. Pontosan házszámot nem ífrtál, így az út elejéig mondom: Ha a fõbejáraton jössz ki: (pénztárcsarnok, nagy épület) az állomásról kijõve jobbra fordulsz és gyalogolsz végig az állomás mellett, amíg meg nem látod a hátsó kijáratot. Van ott egy újságosbódé, nagy reklámmonitor, meg bicajtároló. Kb 200m. Ott átmész az úton és már látod is a buszmegállókat. Ott megkeresed az 5, 5B vagy 5R busz megállót. (Ha jól emlékszem legelõl van). Ha hátol jössz ki, szintén kijössz, szemben az újságos, út túloldalán buszmegállók. Szintén 5, 5B 5R ami épp jön, mindegyik jó. Elmész a Szabadhegy, vasútállomásig,ez az út eleje, az út közepe meg a Szent Imre út, József Attila utca.

Gondolom a Szent Imre útra szeretnél menni. Pontosan házszámot nem ífrtál, így az út elejéig mondom: Ha a fõbejáraton jössz ki: (pénztárcsarnok, nagy épület) az állomásról kijõve jobbra fordulsz és gyalogolsz végig az állomás mellett, amíg meg nem látod a hátsó kijáratot. Van ott egy újságosbódé, nagy reklámmonitor, meg bicajtároló. Kb 200m. Ott átmész az úton és már látod is a buszmegállókat. Ott megkeresed az 5, 5B vagy 5R busz megállót. (Ha jól emlékszem legelõl van). Ha hátol jössz ki, szintén kijössz, szemben az újságos, út túloldalán buszmegállók. Szintén 5, 5B 5R ami épp jön, mindegyik jó. Elmész a Szabadhegy, vasútállomásig, ez az út eleje, az út közepe meg a Szent Imre út, József Attila utca.
A kérdező hozzászólása: És hányadik megálló?
Hát szerintem erre ne3 alapozz, mert a 3 járat 3 féle megállókat érint. Plusz van hogy kihagynak megállókat, ahol nincs utas, vagy a várakozó utas int hogy nem azt a járatot várja. Felszálláskor (csak elsõ ajtón lehet felszállni a sofõrnél) kérd emg, hogy szóljon, ha az a megálló következik, szólni fognak. Plusz ha elõl vagy és figyelsz, látni fogod, hogy mikor megy át a vasúton. Amint átmegy megnyomod a jelzõgombot, ott lesz a megálló.
A kérdező hozzászólása: kösz

Budapesten a Szent Imre Kórház vagy a Szent MArgit kórház jobb szülés, orvosok stb. tekintetében?

Legjobb válasz: Nekem a Szent Margit, bár évekkel ezelõtti a véleményem. Mindegyik gyerekem ott született, a PIC (koraszülött osztály) országosan jó volt, bár nem volt rá szükségem, de szerettem, hogyha mégis korábban szülnék (32. héttõl), akkor ott lehet velem a babám. A terhesgondozójuk és a szülésznõk is elsõrangúak voltak. Mi nagyon szerettük a Margitot! :-) Nekem a Szent Imre nem volt szimpi, pedig 15 percre lakunk tõle, a Margittól meg 1 órányira... Az egyik gyerekkel épp hogy beértünk szülni! :-)))

Nekem a Szent Margit, bár évekkel ezelõtti a véleményem. Mindegyik gyerekem ott született, a PIC (koraszülött osztály) országosan jó volt, bár nem volt rá szükségem, de szerettem, hogyha mégis korábban szülnék (32. héttõl), akkor ott lehet velem a babám. A terhesgondozójuk és a szülésznõk is elsõrangúak voltak. Mi nagyon szerettük a Margitot! :-) Nekem a Szent Imre nem volt szimpi, pedig 15 percre lakunk tõle, a Margittól meg 1 órányira... Az egyik gyerekkel épp hogy beértünk szülni! :-)))

KI a Budapest, Szent Imre kórházhoz tartozó, XI kerületi Fehérvári úti sztk-ban kedves, figyelmes nőgyógyász?

Legjobb válasz: Szia. Én 2 hónapja szültem a Szent Imre kórházban, ügyeletes dokinál. A neve Dr. Zsigmond Tamás. Azt nem tudom, csak gondolom, hogy az sztk-ban is dolgozik. Õ egy nagyon figyelmes, lelkiismeretes orvos, csak ajánlani tudom. Igazából szinte mindegyik orvosról csak jót hallottam. Remélem tudtam segíteni.

Szia. Én 2 hónapja szültem a Szent Imre kórházban, ügyeletes dokinál. A neve Dr. Zsigmond Tamás. Azt nem tudom, csak gondolom, hogy az sztk-ban is dolgozik. Õ egy nagyon figyelmes, lelkiismeretes orvos, csak ajánlani tudom. Igazából szinte mindegyik orvosról csak jót hallottam. Remélem tudtam segíteni.
Amrein Attila. Én nem igényeltem hogy megakedves legyen, normál dokibácsi :)


Jár valaki a Szent Imre korházba?

Tudnátok ajánlani nekem egy jó dokit ott ? Azt hogy hogyan rendel s ha magán akkor a tarifáját is leirnátok. Köszi!

Legjobb válasz: Szia! én a Szent Imre rendelõintézetébe járok Dr. Horváth Ferenchez. én eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve, úgy tudom nincs magánrendelése,így is eléggé le van terhelve. de mindenkire szán idõt. Nekem elvállalta a szülést is, kérdeztem mennyi, de azt mondta nem akar mondani semmit, nem is mondhat semmit. rám bízza, ahogy a választott szülésznõ is!

Szia! én a Szent Imre rendelõintézetébe járok Dr. Horváth Ferenchez. én eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve, úgy tudom nincs magánrendelése, így is eléggé le van terhelve. de mindenkire szán idõt. Nekem elvállalta a szülést is, kérdeztem mennyi, de azt mondta nem akar mondani semmit, nem is mondhat semmit. rám bízza, ahogy a választott szülésznõ is!
A kérdező hozzászólása: ÓÓÓ Istenem... Hát nem hittem volna , hogy vannak még ilyen orvosok! Köszönöm szépen a segítséget!

A Szent Imre kórházban mikor van szülést felkészítő tanfolyam?

És nagyon érdekelne az is,hogy hallottam van olyan ami újraélesztést tanít stb....ha leállna a baba légzése stb mit kell tenni.Ez is nagyon fontos lenne,mert úgy tudom a légzésfigyel?nek csak így van értelme.Ha tud vki honlapcímet hol lehet ezt megnézni kérem segítsen.Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: szia én a szent imre kórház honlapján néztem meg utánna fel is hívtam és azt mondták,hogy keddenként fél5-tõl fél6-ig terhestorna van utánna 6-tól 7-ig pedíg az oktatás bár én ma magyek,de csak az oktatásra egyenlõre!Amugy a 464-8600 ha felhívod és beütöd a 1433 melléket ott mindent elmondanak,remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást üdv:egy 28 hetes kismama

szia én a szent imre kórház honlapján néztem meg utánna fel is hívtam és azt mondták, hogy keddenként fél5-tõl fél6-ig terhestorna van utánna 6-tól 7-ig pedíg az oktatás bár én ma magyek, de csak az oktatásra egyenlõre!Amugy a 464-8600 ha felhívod és beütöd a 1433 melléket ott mindent elmondanak, remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást üdv:egy 28 hetes kismama

Szent Imre kórházban szült valaki ügyeletes orvosnál? Leírnátok a tapasztalatokat?

Legjobb válasz: Kolléganõm szült november végén, és azt mondta, hogy az orvosok normálisak voltak, a szülésznõ is rendes volt, pedig egyiket sem fogadta, mert azt a pénzt a babára akarták költeni. Amit kifogásolt, az a csecsemõs osztályon dolgozó nõvérkék hozzáállása volt. Állítólag úgy beszéltek vele, mintha törlõrongy lenne, nem segítettek és nem mutattak semmit, pedig elsõ babás és örült volna egy kis segítségnek. Egy másik ismerõsnek magánorvosa volt, és a Szent Imre magánrészén szült (jó pár éve még volt, most nem tudom, van-e), az ott dolgozók viszont nagyon kedvesek, segítõkészek voltak, mindenben segítettek neki.

Kolléganõm szült november végén, és azt mondta, hogy az orvosok normálisak voltak, a szülésznõ is rendes volt, pedig egyiket sem fogadta, mert azt a pénzt a babára akarták költeni. Amit kifogásolt, az a csecsemõs osztályon dolgozó nõvérkék hozzáállása volt. Állítólag úgy beszéltek vele, mintha törlõrongy lenne, nem segítettek és nem mutattak semmit, pedig elsõ babás és örült volna egy kis segítségnek. Egy másik ismerõsnek magánorvosa volt, és a Szent Imre magánrészén szült (jó pár éve még volt, most nem tudom, van-e), az ott dolgozók viszont nagyon kedvesek, segítõkészek voltak, mindenben segítettek neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Mi is úgy vagyunk vele, hogy inkább a babára költjük a pénzt. A csecsemõsökrõl én is rosszakat hallottam, pedig tudhatnák hogy a szülés után érzékenyebbek vagyunk.
Elsõt is ott szültem, másodikat is ott fogom. Bár fogadott dokim van/volt, elmondta, ha épp külföldön lenne, bármelyik kollégájában maximálisan megbízik nem lesz gond... Komplikált szülésem volt, és az aznap dolgozó összes doki jött, konzultáltak, csak ajánlani tudom. Szülésznõben is hasonló a tapasztalatom. Ezek miatt ne aggódj. Anno nekem a csecsemõsökkel volt gondom. Úgy kezeltek, mintha már a 10. babám lenne, és mindent tudnom kéne... de túl lettem ezen is, másodjára meg már ha nem is mindent, de az alapokat tudom :) Boldog babavárást!

Minek áll meg a 7E/173E a Szent Imre kórháznál?

Teljesen felesleges, aki átszállni akar, megteheti Klf. központnál is, aki meg a kórházba megy, annak meg miért nem jó a sima hetes is? (Astoria sokkal jelent?sebb csomópont, ott van pl. a 9-es busz, mégsem állnak meg ott a piroshetesek... (helyesen, így vmivel rövidebb a menetid?))

Legjobb válasz: Azt meg lehetne csinálni, hogy mondjuk a 7E jár a mostani menetrend szerint, a 173E-t eg kicsit begyorsítják Ezeket a megállókat ki lehetne hagyni: Bártfai utca, Szent Imre kórház, Kosztolányi Dezsõ tér

Azt meg lehetne csinálni, hogy mondjuk a 7E jár a mostani menetrend szerint, a 173E-t eg kicsit begyorsítják Ezeket a megállókat ki lehetne hagyni: Bártfai utca, Szent Imre kórház, Kosztolányi Dezsõ tér
Mert ilyen jellegû eü intézményeknél meg kell állni. Te mondjuk könnyen beszélsz, hogy itt meg ott hol lenne könnyebb átszállni, de magyarázd ezt a 85 éves öregnek aki megmozdulni alig bír és örül neki, hogy nem 10 percet hanem csak 2 percet kell állnia a megállóban a buszra várva.
Mintha a párom kérdését olvasnám:D:D Õ i s ilyen.. Szerintem jó hogy megáll a kórháznál is. Hisz igy pl én 1 átszállással eljutok Kispestrõl a Szent Imre kórházba...Ferenciek tere, majd ott piros hetes. S azért nem mindegy, hogy 5perc alatt ott vagyok, vagy fél óráig ott döcögök a melegben pl. Szent Imrében szültem, a végén már elég kellemetlen volt, a nagy pocakkal zötykölödni..S ez akár a fekete, akár a piros hetesen igy van.. Jó volt olyan belátom, amikor hüvösebb nap volt, vagy jobban ráértem akkor fekete hetessel mentem. De az azért is jobb volt(néha) amikor nme 8ra hanem 11re kellett mennem, s üres volt a fekete. Miért lenne jelentõsebb megálló az Astoria?(Régen ott laktam a közelében.Ismerem) A 9es bsz miatt? AKkor már fontosabb megálló a Vas utca, mert ott van 2fõsuli, meg egy SZKi. Ja meg a Szentkirûlyi utcai fogászat is.. Ennyi erõvel megállhatna ott is a piros hetes. Meg a Rudasnál is, mert oda járok úszni:D ....:)
A Ferenciek terén van forgalom rendesen (metró, sok átszálló busz), azt szerintem nem kéne kihagyni. Még annyit lehetne gyorsítani az egészen, hogy ahogy a Bartók Béla útra ér, felmegy a villamos sinekre a busz, ott végig lehet elõzni a kocsikat (és a sima 7-est), és mehetne egészen a Móricz-ig a sineken.Ott kijönne a megállóba, majd vissza a sinekre (a rakpart végéig). Persze ha nincs dugó, mehet rendesen az úton, de ha kezd beállni a forgalom, sokat lehetne elõzni a sineken :)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak ment a zöld jel, többieket nem akartam lepontozni, mert végülis fáradtak a válaszolással, így õket nem értékeltem :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: nagyon támogatom!! :) Talán még a Ferenciek terét is kihagyhatná, nagyon sok busz van ott, és sokat veszít ott a menetidõbõl. (najó nem akkor nagyon sokan lázadnának :D )
Jah, faxa gyerek vagy, ott ne álljon meg :D Az a buszonként 10-20 ember aki leszáll és felszáll (óránként több száz utas) meg dögöljön meg, csak hogy te gyorsan haladj igaz? Tudod mit? Szerintem meg Kelenföld után csak a Rónánál álljon meg, mert azért expressz busz, hogy ne álljon meg sehol csak ahol NEKEM jó :D Ez nem így mûködik... Ráadásul ha nem állítod meg a belsó megállókban akkor még tovább kell sûríteni a "lassú" járatokat mert nem lesz elegendõ a kapacitás mikötben az E-sek félig üresen, de gyorsan fognak rohangálni...
A kérdező hozzászólása: Ott ne álljon meg a 7E se... Azért Expressz járat, mert csak a nagyon fontos csomópontoknál kéne megállnia... Legyen mondjuk a 7E, ami megáll a Róna utcánál, meg a Szent Imre kórháznál meg az egyéb ilyen helyeken, és legyen a 173E, melynek a következõek a megállói: Albertfalva vá., Kelenföld, vkp., Móricz VAGY Koszti, Blaha VAGY Keleti, Bosnyák, Nyírpalota út
És a 173E miért nem áll meg a Róna utcánál? A közös szakaszon a 7E-vel ez az eltérésük. És ráadásul egymást kísérgetve jön sokszor a 173E 2 egymás után, és 4-5 173E is elmegy mire jön egy 7E kitömve mint a déli busz... Azt mondják azért mert nem férnek be a megállóba. Amikor felújították a Nagy Lajos király útját akkor a 32-es a Rónán járt ezért emgállt a 173E is a Rónánál az átszállás miatt. És láss csodát zökkenõmentesen ment a forgalom, nem volt gond, hogy nem férnek be a megállóba...
A kérdező hozzászólása: Van egy ötletem. Csúcsidõben (6-9 ; 14-18) ne álljon meg (ahogy a Bártfai utcánál és a Kosztin sem), akkor úgyis csak munkába mennek az emberek, meg haza, és siet mindenki, csúcsidõn kívül pedig álljon csak meg, a dokihoz úgyis ezekben a "kényelmesebb" idõpontokban mennek az emberek. Hétvége végig csúcsidõn kívülinek számít. :D Az ötletem csak a 173E -re vonatkozik, a 7E -nek nem változtatnám a menetrendjét, az úgyis egy lassított expressz (a Róna utcás megállás miatt), és a Kosztisok/Kórházasok/Bártfai utcások azért mégse szívjanak már annyira.

Szent Imre kórházban szeretnék majd szülni (még csak tervbe van véve a baba). Ha a teszt majd pozitív lesz, akkor egyből oda menjek? Vagy hogy "induljak el"?

Úgy tudom, hogy lehet oda menni n?gyógyászatra is. Már az els? alkalommal ki is kell választani az orvost? Kérlek segítsetek, hogy hogy is m?ködik ez, mert nem nagyon vagyok képben.

Legjobb válasz: Szia!Én is a Szent Imre kórházban szerettem volna szülni,mivel helyileg nem oda tartozom,ezért megnéztem a kórház honlapján az orvosokat és a magánrendelõben kerestem fel amelyiket kiválasztottam,így mostmár ott szülhetek.Arról nem tudok hogy úgy lehet e hogy ott besétálsz a rendelésre és akkor ott szülhetsz.

Szia!Én is a Szent Imre kórházban szerettem volna szülni, mivel helyileg nem oda tartozom, ezért megnéztem a kórház honlapján az orvosokat és a magánrendelõben kerestem fel amelyiket kiválasztottam, így mostmár ott szülhetek.Arról nem tudok hogy úgy lehet e hogy ott besétálsz a rendelésre és akkor ott szülhetsz.
Nekem nem volt magándokim egyik babámnál sem. 2002-ben szültem ott elõször, akkor oda jártam a rendelõbe egy dr.-hoz, de nem fogadtam meg, ügyeletben szültem. A második babám szintén ott született 2006 novemberében, akkor is egy olyan dokihoz jártam, aki ott ügyelt, de Érden rendelt. Õt sem fogadtam meg, és sztk-s rendelésre jártam mind a két esetben.
Szia, Úgy tudom, hogy "bárhol" szülhetsz, csak fel kell keresni az intézmény terhesgondozását, és jelezned kell a szándékodat, én a Flórban fogok szülni, de a terhesgondozásom egy részét Pesten viszik. Legkésõbb az utolsó egy hónapban viszont már a szülés helyére kell járjak terhesgondozásra. Orvost nem kell azonnal választani, persze ha szeretnél, és ismersz is ott szülést, akkor már most felkérheted. Szerintem kezdj a saját nõgyógyászodnál, és ott az asszisztens elmondja mit is tehetsz. Sok sikert a picihez Kellemes ünnepeket

Nincs fogadott orvosom és Budapesten fogok szülni, viszont még nem döntöttem el melyik kórházban. Melyek a megfelelőek? Szent Imre?

Legjobb válasz: Én a Szent Jánosban fogok szülni, a Szent Imrét nem ismerem. Ott dolgozik a magánorvosom is

Én a Szent Jánosban fogok szülni, a Szent Imrét nem ismerem. Ott dolgozik a magánorvosom is
Szerintem keress fel egy dokit abban a kórházban, amelyik ezek közül szimpatikus neked, az a legegyzserûbb és akkor nem fogsz aggódni, hogy hova visznek be. Én pl. a Szent Imrében fogok szülni, én is sok jót hallottam róla, remélem igazak is!!!!!
Még annyit, hogy az egyik ismerõsöm nemrégen szült és a területileg illetékes kórházba vitte a mentõ, pedig közelebb is volt egy. Szerintem azért érdemes rákérdezni a védõnõtõl vagy a gondozó orvostól.
Az elõzõ válaszoló vagyok. Azért nem árt utána kérdezni, bár én eü-ben dolgozok és így tudom.
Szia, én a SOTE II. mellett döntöttem. Jó kórházból van több is, de nekem sajnos van esélyem kora babára, és nem szeretném, hogy õt át kelljen szállítani olyan helyre, ahol van koraszülött intenzív centrum. Mert olyankor a mama marad a szülõ kórházban, a babát viszik máshová. Egyébként a Szent Imre kórházról sok jót hallottam, ismerõseim is szültek ott, mindenkinek pozitív volt a véleménye. Én a koraszülés veszély mellett a SOTE I. v. II. között gondolkodtam. Problémamentes terhességet, szép szülést, és minden jót!
Szülésnél nincs odatartozási kötelezettség... Ha beindul a szülés ott szülsz, ahova becsöppensz :) Ha van ott orvosod, ha nincs. (Ezt csak az utolsó hozzászolónak írtam) A tb köteles rendezni, és semmilyen töredéket nem kell neked állnod. Hozzátszem, CSAK SZÜLÉSNÉL!
Szia! Úgy tudom, hogy abba a kórházban kell szülnöd ahová területileg tartozol. Akkor mehetsz másik kórházba, ha fogadott orvosod van és õ ott dolgozik. Érdemes utána nézni és kérdezni, nehogy meglepetés érjén és ki keljen fizetni a szülés és a kórházi kezelés díját, mert nem a területileg illetékes kórházba mentél. Attól az orvostól és védõnõtõl is kérhetsz felvilágosítást akihez jársz gondozásra.
Én nem ott fogok szülni, viszont dolgoztam a Szent Imrében. A szülészetérõl csak jót mondanak.:) Ha kíváncsi vagy még valamire, írj priviben! Boldog babavárást! 28 hetes kismami
szia! a szent imre állítólag nagyon jó. ha dimenzió egészségpénztár tag vagy még külön szobát is kapsz légkondival, tévével, kiemelt nõvér felügyelettel stb. én a péterfy-t néztem ki, már a 28 hétben vagyok és csak most fogok menni dr timmermann-hoz, mert sok jót hallottam róla, õ pedig a péterfyben szülész doki. a péterfy állítólag szintén nagyon jó, náluk végzik a legjobban a császárt is, ha szükséges, mivel más módszert alkalmaznak, hamarabb gyógyul a seb. kolleganõm a sote II-n szült, arról is jókat hallottam. remélem sikerült segíteni :) . üdv
Én is a Jánosban :) 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, kedvesek vagytok! Mindenkinek boldog babavárást és gondtalan szülést kívánok!

Melyik a jobb iskola? Szent Margit Gimnázium vagy a Szent Imre Gimnázium vagy a Szent Angéla Általános iskola és Gimnázium vagy a Budapesti Katolikus Gimnázium és Kollégium?

Segítsetek!!! Melyik az erősebb gimi?Az Árpádhoz képes melyik milyen? Milyenek a tanárok,diákok?

Legjobb válasz: Én a BEKG-ban vagyok végzõs, tanulmányilag nem erõs egyáltalán, de nem is rossz hely. Az Angélából jöttem át, amit szívbõl utáltam. Az sem egy túl erõs suli (EKG-nál picit húzósabb csak), viszont a légkör rettenetes. A mostani igazgatója egy igazi csuhás s€ggfej, utáltuk egymást elég rendesen. Év elején kipécézett magának, amiért nem néztem rá áhítatos tekintettel, mint a többiek, és emiatt ment részérõl a trollkodás hosszú hónapokon keresztül. Amikor pozícióba került, a saját kis mércéje szerint "szétválogatta a búzát és a pelyvát", kitette a szûrét azoknak a tanároknak, akik vele nem szimpatizáltak. Szóval az Angi minden szempontból egy nagy 0, drága Robi atyus kis mikroállama, ne menj oda semmiképp!

Én a BEKG-ban vagyok végzõs, tanulmányilag nem erõs egyáltalán, de nem is rossz hely. Az Angélából jöttem át, amit szívbõl utáltam. Az sem egy túl erõs suli (EKG-nál picit húzósabb csak), viszont a légkör rettenetes. A mostani igazgatója egy igazi csuhás s€ggfej, utáltuk egymást elég rendesen. Év elején kipécézett magának, amiért nem néztem rá áhítatos tekintettel, mint a többiek, és emiatt ment részérõl a trollkodás hosszú hónapokon keresztül. Amikor pozícióba került, a saját kis mércéje szerint "szétválogatta a búzát és a pelyvát", kitette a szûrét azoknak a tanároknak, akik vele nem szimpatizáltak. Szóval az Angi minden szempontból egy nagy 0, drága Robi atyus kis mikroállama, ne menj oda semmiképp!
Nos, tudom, hogy régi kérdés, de annak reményében válaszolom meg, hogy esetleg lesz még, aki idetéved. Ezek közül egyértelmûen az Imre a legerõsebb, utána a Margit, kicsit gyengébb, de még egészen jó. Az Angéla gyengébb, az EKG meg a legalja... Nem tudom, mire értik az elõttem szólók a normális arcokat, nálam az, hogy a diákok a WC-ben öntik magukba a piát, mondjuk minden, csak nem normális.
Nem tudom aktuális-e még, de én Margitos voltam, szerintem egész jó suli. Azért nem kellett halálra tanulnom magam, de ettõl függetlenül azért oda kellett tennem magam. Az Imre az vallásosabb, bár most a Margitban is komolyodnak a dolgok. (Ezzel nem azt akarom mondani hogy a Margitban nem vették komolyan ezeket, csak hallomásból tudom az Imrés dolgokat). A másik kettõrõl nem tudok nyilatkozni. Helyileg ugye egymás mellett van, az Imrében is voltam, szerintem a MArgit barátságosabb :) És mivel nincsen olyan futópályája mint az Imrének, szerintem kisebb az iskolakör :P
na jó, befogom :D
BEKG tanulmányilag harmatgyenge, de meglepõen sok a normális arc... a tanárok nagy részében sincs semmi kivetnivaló, viszont nem a legtehetségesebbeket / szorgalmasabbakat veszik fel ide.
még annyit, hogy mióta (3 éve) én elhúztam az Angiból, állítólag még az akkorihoz képest is rengeteget zuhant a színvonal, tanulmányilag... Tudom, h már késõ, mert régi a kérdés, de szívbõl remélem, hogy nem oda fogsz járni :D
Radnóti, lol xD Mit keresne a libsi fellegvárban egy keresztény értékrend szerint élõ emberke? Na ne már :DDD
#2-esnek teljesen igaza van!!!
.
A kérdező hozzászólása: Szent Angélával ma a baj?
Szent Angéla kerülendõ! EKG! (egyetemi katólikus....)
Gyere az ELTE Radnótiba! Ez a legjobb suli!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!