Találatok a következő kifejezésre: Szemuveges vagyok néha (4 db)

Mitől van olyan érzésem mint mikor éjjel wc-re megyek és felkapcsolóm a villanyt és zavarja a fény a szemem, olyan érzésem van nappal is, és mellé néha szoktam szédülni. Szemüveges vagyok. Vissza kéne menni szemészeti kontrollra?

Legjobb válasz: Én nem vagyok szemüveges, de nekem is mindig így van.Este is ha megyek akkor mindig elõtte kicsit szédülök pár másodpercig aztán elmúlik.Ugyanígy reggel is.Szerintem azért van mert akkor még fáradtak vagyunk,vagy túl hamar kipattanunk az ágyból és kicsit szédülünk..Nálam ez normális :))

Én nem vagyok szemüveges, de nekem is mindig így van.Este is ha megyek akkor mindig elõtte kicsit szédülök pár másodpercig aztán elmúlik.Ugyanígy reggel is.Szerintem azért van mert akkor még fáradtak vagyunk, vagy túl hamar kipattanunk az ágyból és kicsit szédülünk..Nálam ez normális :) )
Szerintem ez vérnyomás probléma. Nekem ingadozó a vérnyomásom, és olyan szokott lenni hogy 2-3 másodpercre nem látok semmit. Meg megszédülök mintha mindjárt elesnék, de nem szoktam elesni :D

Férfilétemre elég hosszúak a szempilláim, és néha már idegesítenek, mert szemüveges vagyok, és állandóan beleér, és sokszor normálisan se látok. Hogyan lehetne megrövidíteni?

Lehet, hogy hülye kérdés, de azért várom a válaszokat:D

Legjobb válasz: hát a csajok is le szokták vágni néha ha a vége eléggé roncsolódott már. neked is ajánlom de nagyon vigyázz vele ne vágd túl rövidre:D elég 1 max 2 milliméter az is bõven jó lesz de komolyan mondom mert tudom hogy a pasik milyenek hogy "azt mondta vágjam le de vigyázzak akkor fél centit levágok:D"(bátyámból kiindulva:D)na tényleg nagyon vigyázz vele:D és csak pár millimétert:D!!

hát a csajok is le szokták vágni néha ha a vége eléggé roncsolódott már. neked is ajánlom de nagyon vigyázz vele ne vágd túl rövidre:D elég 1 max 2 milliméter az is bõven jó lesz de komolyan mondom mert tudom hogy a pasik milyenek hogy "azt mondta vágjam le de vigyázzak akkor fél centit levágok:D"(bátyámból kiindulva:D)na tényleg nagyon vigyázz vele:D és csak pár millimétert:D!!
A kérdező hozzászólása: és ehhez van vmi speciális eszköz amivel le lehet vágni?
Ne vágd le szerintem mert akkor vastag lesz a vége... és hülyén fog kinézni.
Úristen nehogy levágd. Nekem gyulladt már be a szempillám, és hát mit mondjak, k*rvásul fájt. Az ollóval jobban meghúzod és te is így jársz. Az elõttem válaszolónak pedig teljesen igaza van. Húzd lejjebb a szemüveged inkább.
Le ne vágd!!!!!! Egyrészt a hosszú szempilla szép és szexis, másrészt meg hallgass a fentebb írók tapasztalataira.:) Nekem volt olyan pasim, akinek alig volt szempillája, és az nagyon nem nézett ki jól...mondjuk kompenzálta ezt más, de akkor is. NE VÁGD LE!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Jó, rendben átgondolom, már próbálkoztam ollóval hát igen , nekem is jól meghúzta:)
A kérdező hozzászólása: XD ez vicces, hát ja nekem is van egy pár a "szemembe álló" szempilla:)
nekem is hasonló problémám van de ha lejjebb tolom a szemüvegem az orromon, az is idegesít, állandóan kinézek felette és a végén már az orrom hegyéig csúszik...:/

Szemuveges vagyok és néha kontaklencsét is hordok. Nem szeretnék az lenni vagy kevésbé hordani oket. Mit tehetek ilyen esetben?

Szedek szem erosíto gyógyszert de jó lenne ha le tudnám tenni a szemuveget vagy ritkán hordanám.Ha esetleg lenne valakinek valami tippe annak nagyon orulnék.

Legjobb válasz: Attól is függ a dolog, hogy hány éves vagy, hány dioptriás a szemed, ill., hogy rövid vagy távollátó vagy-e. Végleges megoldás csak a mûtét. Kontaktlencsékbõl pedig már mindenféle van. A jobbakat akár egész nap hordhatod, csak éjszakára kell kivenni és nem is bántja a szemet. És akkor a szemüveg probléma megoldódott.

Attól is függ a dolog, hogy hány éves vagy, hány dioptriás a szemed, ill., hogy rövid vagy távollátó vagy-e. Végleges megoldás csak a mûtét. Kontaktlencsékbõl pedig már mindenféle van. A jobbakat akár egész nap hordhatod, csak éjszakára kell kivenni és nem is bántja a szemet. És akkor a szemüveg probléma megoldódott.
Végezhetnél szemtornát a szemizmok lazítására. Régen volt egy könyv: Dobd el a szemüveged. Sajna az írójára nem emlékszem, csak arra hogy a könyv zöld volt. Olyan 1990-1992 körül adtatták ki. Talán könyvtárban, antikváriumban fellelhetõ még.
Lézeres szemmûtét is megoldhatja a problémádat.
vannak államilag támogatott szemmûtétek, ami csak annyit jelent hogy befekszel , lézerrel csinálnak valamit a szemeden és voala... egy osztálytársam rávette magát és rohadtul dögös lett a dioptriás szemüveg nélkül...


Egy hete körülbelül néha homályosan látok az egyik szememre. A másik, hogy egy idő után kicsit furcsán kezd "állni" a szemem, mintha kisebb lenne az egyik, és máshogy áll a pupilla és az írisz, se kancsal se szemüveges nem vagyok, de mi lehet ez?

Amikor észrevettem visszagondoltam a napomra és nem gépeztem sokat, szóval nem a monitor el?tt ülés miatt szerintem. Szemcseppet használok ritkán.

Legjobb válasz: Keresd fel a szemészetet.

Keresd fel a szemészetet.
A kérdező hozzászólása: jövõ héten elmegyek. Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!