Találatok a következő kifejezésre: Szemöldök tetoválás árban (2 db)

Kecskeméten hol készitenek aránylag elérhető áron, de frankó szemöldök tetoválást?

Legjobb válasz: Ma már nem divat a szemöldök kitetoválása. Egyébként a legtöbb nõ úgy néz ki vele, mint egy nõimitátor, mert túl markánssá teszi az arcot. Más rész kihullik tõle az összes szemöldököd az íven és soha többé nem nõ vissza. Egy jó kozmetikus a szemöldöködet megformázza és kifesti szépen, természetesen.

Ma már nem divat a szemöldök kitetoválása. Egyébként a legtöbb nõ úgy néz ki vele, mint egy nõimitátor, mert túl markánssá teszi az arcot. Más rész kihullik tõle az összes szemöldököd az íven és soha többé nem nõ vissza. Egy jó kozmetikus a szemöldöködet megformázza és kifesti szépen, természetesen.

Szemöldök tetoválás mien árban van?

Legjobb válasz: 15000Ft-tól. Attól függ, hogy hol csináltatod.

15000Ft-tól. Attól függ, hogy hol csináltatod.
HÁT, NEMTOM NEKEM 7000 VOLT, PEDIG SZALONBAN CSINÁLTÁK...
De jó nektek, ti egész olcsón megúsztátok.Én Fehérváron csináltattam 2007 decemberében, és 30ezret fizettem érte!!!De már kezd kikopni, halványodni.Úgyhogy nekem is keresnem kell lassan valakit, aki olcsóbban dolgozik!!!
Nekem 15.000 -ért csinálták.
nekem is 30 ezer volt Fehérváron
a szemöltöktetoválásnál nincs rondább a világon, ha egy öreg nõnek van el sem tudom dönteni hogy nõ vagy transzi, ha fiatalon akkor egyszerûen ronda.
off :és akinek nem látszik a szemöldöke, olyan kevés? erre nem gondolsz? :) Én pl ezért akarok.
akkor festesd be.. még az is 100x szebb mint a szemöldök tetoválás. normálisok vagytok? az arcotokon van egy tetoválás.. áá extra gáz.
Nekem is szõke pár pihe és hiába festettem, aznap úgy néztem ki, mint egy hülye, 2nap múlva meg lekopott.Én is tetováltattam 5éve , akkor volt 13.És NAGYON megérte, nem erõs, szinte észre sem lehet venni, de legalább van szemöldököm és nincs vele gondom. Most megyek a szemhéjamat kedden megint , mert az lekopott. mivel én rég sminkelem magam, így sokkal kényelmesebb, mert kisgyerek mellett nem sok idõm van rá, meg ezt nem kenem el:) Amire te gondoltál, h. csúnya, az xar munka, vagy xar fej :) Most 15ezer Baján, legalábbis ez a legolcsóbb, de van 28-30ért is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!