Találatok a következő kifejezésre: Személyi hitelt tudnak (15 db)

Há drága szép tezsvirem azt milyen hitel köllene? Adok Én néked kamatos pínzt csak aztán vissza fizessed ám......:)
Hitel: - csak pénzügyi intézet (aka bank) adhat, magánszemély nem - BAR lista azért van, hogy NE KAPHASSON több hitelt a listán szereplõ (ami amúgy már KRH lista vagy valami hasonló). Ergo csak uzsorás fog neked pénzt adni, de az nem küld felszólító levelet ha nem fizetsz...

Hogyan tudnék megszabadulni egy 200. 000 Ft-os hitelkártyától? Személyi hitellel közalk-ként 71. 000 Ft-os nettó jövedelemmel nem tudom kiváltani, kezest nem tudok vinni. Erre pedig rengeteg a kamat.

Legjobb válasz: Melyik bank? Én az OTP-nél vagyok, tavaly váltottam ki az American Expressz hitelkártyámat és folyószámla hitelemet egy adósságrendezõ hitellel, pedig gyeden voltam akkor. Átlag havi 72-75 ezer gyedet kaptam és engedélyezték az adósságrendezõ hitelt mindenféle kezes nélkül is, pedig gyed alatt még hitelt se lehetne felvenni.

Melyik bank? Én az OTP-nél vagyok, tavaly váltottam ki az American Expressz hitelkártyámat és folyószámla hitelemet egy adósságrendezõ hitellel, pedig gyeden voltam akkor. Átlag havi 72-75 ezer gyedet kaptam és engedélyezték az adósságrendezõ hitelt mindenféle kezes nélkül is, pedig gyed alatt még hitelt se lehetne felvenni.
hogy kaptatok hitelt? én a havi nettó 100as fizummal + 16 kafeteriámmal minden banknál visszapattanok, pedig semmi tartozásom nincs, és nem nagy összeget szeretnék :S
Elsõ vagyok, én 2000 óta vagyok OTP bankos, mindig rendesen fizettem, 2001 óta van munkaviszonyom ugyanannál a cégnél, gondolom ez is sokat számít. 2011-ben igényeltem hitelkártyát, mikor gyeden voltam és elfogadták a hitelkérelmem, igaz igényléskor a párom keresetét is feltüntettem, hiszen egy háztartásban élünk, gondolom ez is sokat számított, hogy nem egy fizetésre veszek fel hitelt.

Akik Gyeden vannak azok milyen kölcsönt tudnak felvenni? Gondolok a hitel, személyi hitel?

Legjobb válasz: Szerintem Gyed-en egyetlen bank sem fog hitelt adni (a te érdekedben, mert képtelen lennél törleszteni!)... Én a helyedben semmiféle kölcsönt nem vennék fel, bármilyen nehéz helyzetben vagy jelen pillanatban! A hitellel még sokkal rosszabb helyzetbe fogsz kerülni. Próbálj inkább valami segélyt vagy támogatást "felhajtani", ha nagyon nehéz helyzetben lennél (önkormányzatnál, munkahelyen, szakszervezet, stb.) vagy rokonoktól, szülõktõl, családtagoktól segítséget kérni! Eladni valamit (ami nem kell neked), vagy munkát vállalni?... (Takarítás, vasalás, gyermekfelügyelet, stb.)

Szerintem Gyed-en egyetlen bank sem fog hitelt adni (a te érdekedben, mert képtelen lennél törleszteni!)... Én a helyedben semmiféle kölcsönt nem vennék fel, bármilyen nehéz helyzetben vagy jelen pillanatban! A hitellel még sokkal rosszabb helyzetbe fogsz kerülni. Próbálj inkább valami segélyt vagy támogatást "felhajtani", ha nagyon nehéz helyzetben lennél (önkormányzatnál, munkahelyen, szakszervezet, stb.) vagy rokonoktól, szülõktõl, családtagoktól segítséget kérni! Eladni valamit (ami nem kell neked), vagy munkát vállalni?... (Takarítás, vasalás, gyermekfelügyelet, stb.)
Provident adott régebben, most már kb 3-4 hónapja õk sem adnak GYES-en, GyED-en lévõknek. De ha nagyon kell a pénz, és belemennél egy ilyen uzsorakölcsönbe, akkor felhívod õket, és ha szerencséd van, akkor talán még be tudnak csusszantani.De ez is csak pár 10.000 Ft.


Passzív baros vagyok és gyeden vagyok hol tudnék fel venni személyi hitelt?

Legjobb válasz: szerintem sehol.Hitelt csak letiltható jövedelemre adnak általában.

szerintem sehol.Hitelt csak letiltható jövedelemre adnak általában.
Ukrán maffia, de az kifejezetten rizikós.
Személyit sehol, legfeljebb autófedezetes hitel jöhet szóba egy kezessel.

Van egy személyi hitelem amit havonta levon a folyószámlámról a bank. Viszont most adódott egy kis gond. A többi lent, valaki tud segíteni?

Tehát havonta levonják ezt az összeget.Az e havi részletezőmben viszont az jelent meg,hogy : "viszautasított megbízások,törlesztés-hitel-személyi,visszautasítás indoka: felhatalmazó levél hiánya miatti visszaküldés." Kicsit lemaradtam,mi a fene ez a felhatalmazó levél,valahonnan le lehet tölteni és kinyomtatni? Totál nem vagyok képben.

Hol tudnék felvenni személyi hitelt?

Interneten nézel?dtem, de mindenhol azt írják hogy 25 éves kor alatt a kérelmek nagy részét elutasítják. 20 éves vagyok és 300 ezer Ft kellene. Havi nettó keresetem 90 ezer Ft , 1 éves munkaviszonyom van.

Legjobb válasz: nem utasítják azt el, én 22 voltam mikor felvettem 6 kilót.

nem utasítják azt el, én 22 voltam mikor felvettem 6 kilót.
21. betöltött kor kell. Folyószámlahitelt tudsz intézni abban a bankban ahova utalják a fizudat.
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat. És valaki nem tudja esetleg honnan tudnék valahogy máshogyan pénzhez jutni?

Milyen hitelt tudnék felvenni! 3500000ft kellene, de nem személyi kölcsön és nem jelzálog?

Legjobb válasz: Szia, ha gondolod segíthetek amennyiben Budapest vagy Gödöllõ környékén laksz.

Szia, ha gondolod segíthetek amennyiben Budapest vagy Gödöllõ környékén laksz.
Szabadfelhasználású? Csak nehogy uzsorásokba botolj!
OFF Az elsõ válaszoló ajánlata engem spec érdekelne.
Bocs az ujabb off-ért, de engem is érdekelne amit az elsõ válaszoló írt!bár én nem vagyok Bpesti sem Gödöllõi!ha olvasod elsõ és tudnál nekem tanáccsal szolgálni, hogy ha Komárom-Esztergom megyei vagyok, ki tudna kölcsönt adni akkor irj erre a cimre: [email protected] Kössz!

Személyi hitelt hogyan tudnak behajtani?

Miután terhes lettem és elveszítettem az állásom személyi hiteleinket nem tudjuk a férjemmel fizetni. Egyikünk nevén sincs sem ingatlan, sem autó. Egyedüli hivatalos jövedelmünk az én táppénzem. A hitelek az én nevemen vannak. Ha papíron elajándékozom minden esetleges értékemet mit vihet el a behajtó? Az anyósoméknál lakunk oda én be sem vagyok jelentve. El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia, hát a bank felszólítások után átadja az ügyet a behajtásra. Amit ált külsõs cég végez. Ennek a behajtásnak van egy sorrendje, hogy mit milyen sorrendben vehetnek el. Ahogy említetted ingatlan nincs tehát az nem jöhet szóba, ingóságok elvileg, de vannak szabályok rá h mit foglalhatnak le és mit nem. DE egészen pontosan megmondja egy ügyvéd ha elmész hozzá ( tanácsadásra csak, az ált nem kerül pénzbe). Vagy biztos lesz aki jártas ebben.

Szia, hát a bank felszólítások után átadja az ügyet a behajtásra. Amit ált külsõs cég végez. Ennek a behajtásnak van egy sorrendje, hogy mit milyen sorrendben vehetnek el. Ahogy említetted ingatlan nincs tehát az nem jöhet szóba, ingóságok elvileg, de vannak szabályok rá h mit foglalhatnak le és mit nem. DE egészen pontosan megmondja egy ügyvéd ha elmész hozzá ( tanácsadásra csak, az ált nem kerül pénzbe). Vagy biztos lesz aki jártas ebben.
Sziasztok! Tudok olyan megoldást, ami mentõöv lehet. (Nem kiváltó hitel. :) )
Ilyen megoldás engem is érdekelne :)

A végrehajtás (személyi kölcsönre és hitelkártyára) elévül 5 év után? Vagy újrakezdődik? Nincsen semmi ingatlan a nevemen. Mit tudnak tenni, ha több hitelem is van?

Legjobb válasz: Avval,hogy az illetõ nem veszi át a tértivevényes leveleket,attól még õ neki lett címezve.A bankoknak ha át veszi ha nem,le lesz rögzítve,hogy õk küldtek.evvel már jogosan mennek a bírósághoz,hogy nem érvelhet a adós,hogy õt bizony nem értesítették. Az elévülési idõ általában 5 év.De csak akkor évül el,ha az 5 év alatt egyszer sem írnak felszólító levelet,figyelmeztetést,vagy nem telefonálnak.itt megjegyzem,hogyha rendszeresen írnak leveleket,de nem veszed át attól még õk folyamatosan tájékoztatnak,figyelmeztetnek így nem évül az ügyed.. Minden egyes új értesítésnél az ottani naptól számít újra az 5 év..Addig is ketyeg az idõd,és nõ a tartozás összege is. Mivel nincs semmi a neveden,így a bíróságon fizetés letiltást követelhetnek ,és meg is kapják ha jogos a követelésük..Akkor addig nõ a késedelmi kamatod + a hitel tartozásod amíg nem tudják elkezdeni levonni.Ha 5 évig nincs bejelentett állásod akkor 5 évig nõ az összeg.Elõbb-utóbb úgyis elmész rendesen dolgozni,és onnantól kezdve bírói határozattal vonják is a pénzedbõl.. Egyébként mire gondoltál? Hogy felveszel több hitelt,és nem kell vissza fizetned? Inkább kérj részlet fizetési kérelmet,és ha másképp nem de kevesebb összeggel fizesd vissza.te fogsz rosszabbul járni.. Csak megjegyzem..A tesóm 5 éves elévülési ideje már lassan 10 éve tart,és most vonják le tõle..A fizetésének a felét zárolják rögtön..Most morog ,de nem tud semmit sem tenni...

Avval, hogy az illetõ nem veszi át a tértivevényes leveleket, attól még õ neki lett címezve.A bankoknak ha át veszi ha nem, le lesz rögzítve, hogy õk küldtek.evvel már jogosan mennek a bírósághoz, hogy nem érvelhet a adós, hogy õt bizony nem értesítették. Az elévülési idõ általában 5 év.De csak akkor évül el, ha az 5 év alatt egyszer sem írnak felszólító levelet, figyelmeztetést, vagy nem telefonálnak.itt megjegyzem, hogyha rendszeresen írnak leveleket, de nem veszed át attól még õk folyamatosan tájékoztatnak, figyelmeztetnek így nem évül az ügyed.. Minden egyes új értesítésnél az ottani naptól számít újra az 5 év..Addig is ketyeg az idõd, és nõ a tartozás összege is. Mivel nincs semmi a neveden, így a bíróságon fizetés letiltást követelhetnek , és meg is kapják ha jogos a követelésük..Akkor addig nõ a késedelmi kamatod + a hitel tartozásod amíg nem tudják elkezdeni levonni.Ha 5 évig nincs bejelentett állásod akkor 5 évig nõ az összeg.Elõbb-utóbb úgyis elmész rendesen dolgozni, és onnantól kezdve bírói határozattal vonják is a pénzedbõl.. Egyébként mire gondoltál? Hogy felveszel több hitelt, és nem kell vissza fizetned? Inkább kérj részlet fizetési kérelmet, és ha másképp nem de kevesebb összeggel fizesd vissza.te fogsz rosszabbul járni.. Csak megjegyzem..A tesóm 5 éves elévülési ideje már lassan 10 éve tart, és most vonják le tõle..A fizetésének a felét zárolják rögtön..Most morog , de nem tud semmit sem tenni...
Utolsónál a pont, hiába nem veszed át a leveleket az idõ ketyeg. De a BAR lista sosem évül el.
az mindenképpen igaz, hogy jobb, ha most fizetsz, nehogy csapdába kerülj. nekem is volt egy ügyem, nem vettem át a leveleket, erre véletlenül az egyiket átvettem mondta is aztán a végrehajtó, jó nagy hülye vagyok, 4 hónappal késõbb elévült volna az ügy, mert lejárt volna az 5 év, hogy azt sem tudták hol vagyok. de mivel átvettem a levelet, onnan újra számolják az 5 évet. úgyhogy az 5 év az azért létezik.
bizonyos végrehajtások elévülhetnek 5 év elteltével, csak akkor arra kell vigyázni, hogy ne vegyél át még véletlenül sem semmilyen ajánlott vagy tértivevényes levelet, vissza kell küldeni címzett ismeretlen címszóval. és persze 5 évig ne legyen se bejelentett munkahelyed, se vagyontárgyad.
Mivel postán dolgozok, csak tudjátok. A tértivevényes levelet kell aláiratni az ügyféllel. A sima ajánlott levelet a postaládába lehet kézbesíteni. Akár alá van írva, akár nem, az kézbesítettnek számít, ha a címzettnek zárható postaládája van.
ez igaz, hogy kézbesítettnek számít az ajánlott levél, de a fizetési felszólításokat tértivevényesen szokták küldeni, nekem legalábbis úgy küldték, és ha 5 évig úgy megy vissza, hogy címzett ismeretlen, akkor 5 év után elévül a behajtás.
A kérdező hozzászólása: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT MINDENKINEK!VISSZA AKAROM FIZETNI, DE SAJNOS NEM TUDOM MIBÕL, MIVEL MOST IS VONNAK A BARÁTNÕM KEZESSÉGÉRE 33%-OT A FIZIMBÕL, MIVEL ELMENTEM KEZESNEK ÉS MOST ELÕSZÖR AZ ÖVÉT VONJÁK, AMIBÕL PERSZE NEM FOGOK SEMMIT SEM LÁTNI MAJD.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!