Találatok a következő kifejezésre: Szekszárd környékén csinálnak (2 db)

Szekszárd környékén keresnék szellemidézőt aki nem kamuzik és tudja mit csinál! ?

A barátom apukája már rég meghalt és megakarja idézni. Próbáltam lebeszélni róla de nem sikerült. Tudom hogy nem jó dolog háborgatni a hallottakat de bármit mondtam neki ? akkor is meg akarja idézni! De az egy kis nyugalmat adna ha lenne ott valaki aki ért is hozzá! Légyszi segítsetek!! A hülyeségekre nem vagyok kíváncsi!

Legjobb válasz: Szellemidézés... Valaki nem szólt, hogy a középkornak már pár évszázada vége? Ha pedig tudod, hogy a XXI. században élünk, akkor meg kellene tanulni a hollywoodi filmeket és a valóságot elkülönülten kezelni. Biztosan fogtok találni "idézõt", aki majd jó pénzért húzogat egy 3 lábú izét egy táblán, és azt mondja, hogy a szellem mozgatja, de valamiért a kezét sose veszi le róla és a kis izé sose mozdul meg magától. Az összes jós, szellemidézõ és hasonló egyszerû csaló. Amúgy halott egy L, a "hallott" teljesen mást jelent...

Szellemidézés... Valaki nem szólt, hogy a középkornak már pár évszázada vége? Ha pedig tudod, hogy a XXI. században élünk, akkor meg kellene tanulni a hollywoodi filmeket és a valóságot elkülönülten kezelni. Biztosan fogtok találni "idézõt", aki majd jó pénzért húzogat egy 3 lábú izét egy táblán, és azt mondja, hogy a szellem mozgatja, de valamiért a kezét sose veszi le róla és a kis izé sose mozdul meg magától. Az összes jós, szellemidézõ és hasonló egyszerû csaló. Amúgy halott egy L, a "hallott" teljesen mást jelent...
Nem hallottad hogy ez pénzlehúzás?megidézek neked én is bárkit, bármikor, de cserébe jó mélyen bele kell hogy nyúljál a zsebedbe!

Szekszárd környékén hol csinálnak még genetikai Uh-t?

(Pécsre Édesanyák utcára ápr.3-ra kaptam id?pontot és az túl messze van)

Legjobb válasz: Már mint az idõpont van túl messze.

A kérdező hozzászólása: Már mint az idõpont van túl messze.
Szia. Én úgy tudom, hogy Pécs vagy Budapest, ott végzik a genetikai vizsgálatokat.
Én Kecskeméten voltam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!