Találatok a következő kifejezésre: Szegeden nehéz találni (2 db)

Szegeden nehéz munkát találni?

Hamarosan oda fogunk költözni,én nyelvtanárként dolgozom, szeretnék Szegeden is iskolában elhelyezkedni,bár tudom,nem könny?.

Legjobb válasz: Szeged jó hely, de nem könnyû munkát találni, fõleg tanárként, mivel itt is elég sok van, de persze attól is függ hogy milyen nyelvet tanítasz, azt hallottam hogy pl a spanyollal nem sokra menni erre felé.

Szeged jó hely, de nem könnyû munkát találni, fõleg tanárként, mivel itt is elég sok van, de persze attól is függ hogy milyen nyelvet tanítasz, azt hallottam hogy pl a spanyollal nem sokra menni erre felé.
A diplomásoknak (tapasztalatból tudom) nem egyszerû a végzettségüknek megfelelõ munkát találni. Fõleg, ha tanár. Elég fura "feltételekkel" lehet munkához jutni (pl.: nyárra nincs szerzõdés, azaz fizetés sem. Nyelviskola van jópár, de sajna nyelvtanár is...A párom 5 éve végzett tanárként, de csak a környékben talált munkát. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Német-holland szakos nyelvtanár vagyok. Más munka is érdekel, nem kizárólag a tanári állások.

Szegeden pár éve is ilyen nehéz volt állást találni, mint manapság?

Legjobb válasz: Nem. Hány éves vagy, mi a végzettséged? Ha tudok ajánlani valamit, megteszem.

Nem. Hány éves vagy, mi a végzettséged? Ha tudok ajánlani valamit, megteszem.
A kérdező hozzászólása: Érettségim van, vendéglátó-eladó illetve vagyonõri végzettséggel rendelkezem. 23 éves fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Az jó lenne ha tudnál ajánlani valamit! köszi a segítséged!
nem csak Szegeden nehéz! :S Debrecentõl, Miskolcon át , Budapestig próbálkoztam...piacképes Informatikai szakképesítéssel...de mégis itt vagyok állás nélkül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!