Találatok a következő kifejezésre: Szegeden mit vinni a (7 db)

A szegedi szülészeti klinikára kell vinni evőeszközöket, tányért? Azt tudom, hogy a babónak nem kell bentre ruha, de nekem mi kellhet? ? Van kórházi listám, csak érdekelne, hogy Szegedre mi a praktikus.

Legjobb válasz: (Elõzõ válaszoló vagyok) Azért nem árt, ha még legalább 1-2 hétig "bent tartod" a babót. Pihenj sokat! Megkérdezhetem ki az orvosod?

(Elõzõ válaszoló vagyok) Azért nem árt, ha még legalább 1-2 hétig "bent tartod" a babót. Pihenj sokat! Megkérdezhetem ki az orvosod?
A kérdező hozzászólása: magyon szépen köszönöm!! pakolom össze a csomagot, mert eléggé erõs jóslófájásaim vannak meg sok keményedésem. még nem szeretnék szülni, mivel "csak" 35 hetesek vagyunk, de sosem lehet tudni és felkészült szeretnék lenni!! boldog babázást Neked!!
A kérdező hozzászólása: szia!! Dr. Vincze Emõke a választott orvosunk, eddig nagyon meg vagyunk vele elégedve!! Szülészt/nõt nem fogadtunk. Igen, azért még legalább 2 hetet ki szeretnék húzni, csak a "baj", hogy C:1100, de sokat pihenek.
(Még mindig elõzõ...) Ne aggódj, én is így voltam és 2 nappal túlhordtam a babót.
A kérdező hozzászólása: köszi, most én is azon vagyok, hogy minél tovább bent maradjon a fiatalúr!! :) és mi a véleményed a klinikáról és az ott dolgozókról?? milyen benyomásaid voltak??
http://kutyasuli-szeged.hu/ A jó kutyaiskolában a gazdit tanítják, a gazdi meg a saját kutyáját. Szóval jól gondolod, neked is ott kell lenned a kutyával. Amúgy 30 ezer egy tanfolyam.
Vagy a csibész, vagy a kutyaklub: http://www.kutyasuli-szeged.hu/ Ezek alapvetõen nem kutya, hanem gazdaiskolák, természetesen te dolgozol a kutyával, nem az oktató, õ csak segít neked. Ha végig csinálod az alap és a középfokú tanfolyamot is becsülettel, akkor olyan kutyát nevelsz magadnak, akit bármilyen kutyákkal össze tudsz engedni, bárhol tudsz vele póráz nélkül sétálni, távolról is tudod irányítani, és vidám, interaktív, kreatív lesz. Csak ajánlani tudom.
Amúgy Szegeden én sem ajánlanék más kutyaiskolát még véletlenül sem! Szerintem menj el mindkettõbe, nézz meg egy-egy foglalkozást és csak azután dönts!
szia minden iskolában más ár van a kutyaovi 3000/hó-4alakalom, engedelmeséggi vizsga 15.000ft de ez is változó álltalában nem egységes az ár/iskolákban járj utána google-ban keress rá szegedki kutyasulik és érdeklödj

Szegeden mit kell vinni a szülésfelkészítő tanfolyamra? És hol található pontosan?

Dózsa Gy. u 21/b úgy hallottam ott van ilyen tanfolyam hétf?nként.És ott pontosan hol van azt sem tudom , alagsort magyarázták nekem.Mit vigyek magammal (ruha törülköz? párna férj stb.)Nem igazán tudom így ha valaki tud segítsen!!!El?re is köszi

Legjobb válasz: Szia!! A cím stimmel, esetleg tudok adni egy telefonszámot. +30/5108214, Rácné Gyémánt Andrea a hölgy neve. Másban sajnos nem tudok segíteni, még nem voltam. Majd a 30.hét körül szeretném kezdeni. 24 hetes pocakos

Szia!! A cím stimmel, esetleg tudok adni egy telefonszámot. +30/5108214, Rácné Gyémánt Andrea a hölgy neve. Másban sajnos nem tudok segíteni, még nem voltam. Majd a 30.hét körül szeretném kezdeni. 24 hetes pocakos


Szegeden mit kell vinnem a babócának a kórházba? Popsitörlő kell, vagy adnak? Vagy talán nem is kell?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg nem kell semmi. Napi 3 pelenkát adnak, kapsz majd két ajándékcsomagot, abban is lesz egy pár. Gyakran elviszik majd a babát vizsgálni, meg fürdetik, meg ha éjszakára nincs veled, akkor a csecsemõsök tisztába teszik, szóval ez is elég, de lehet kérni is. Textil pelus is van, és azt is cserélheted, hintõpor van a szobákban, popsitörlõ az ajándékcsomagokban, pólyát ott adnak rájuk meg kisinget. Hát ennyi. És ezek tuti infók, mert frissek az élményeim:)

Szia! Elvileg nem kell semmi. Napi 3 pelenkát adnak, kapsz majd két ajándékcsomagot, abban is lesz egy pár. Gyakran elviszik majd a babát vizsgálni, meg fürdetik, meg ha éjszakára nincs veled, akkor a csecsemõsök tisztába teszik, szóval ez is elég, de lehet kérni is. Textil pelus is van, és azt is cserélheted, hintõpor van a szobákban, popsitörlõ az ajándékcsomagokban, pólyát ott adnak rájuk meg kisinget. Hát ennyi. És ezek tuti infók, mert frissek az élményeim:)
Pontosan úgy van, ahogy az elsõ válaszoló írja. Csak akkor kell saját holmi, mikor mentek haza. Azt majd Apa behozza, ha szólsz, hogy jöhet értetek. Nekem ami nagyon jól jött: szoptatós párna (mert tök béna voltam az elején, a párnával meg legalább a picit jól meg lehetett támasztani), és kisméretû úszógumi (a gátseb miatt). Nagyon jó, ha már benn a nõvérkéktõl megtanulod pohárból itatni a babát. Nagyon készségesek, mindenre válaszolnak, csak persze kérdezni kell:) Ja, és ha mégis ne adj isten cumisüveg kéne, jó, ha behozatsz sajátot, meg fertõtlenítõ lötyit is, mert az egyik szobatársam babája (aki koraszülött volt, és nem tudott szopni), szájpenészt kapott benn az ottani üveg miatt...
Kiegészíteném az elõzõ válaszolókat. Popsitörlõ kendõt vigyél be magaddal, mert ott nem adnak külön, csak akkor jár ha a nõvérke teszi tisztába a babát. Így ha Te is szeretnéd, akkor az ajándékcsomagból kell kivadászni, ráadásul elég kevés van benne. Nekem az hiányzott, egyébként minden mást adnak.
Velem végig kint volt a kislányom.Reggel vitték el vizsgálni, 13-kor volt a fürdetés.Saját magam jártam be mérni is.Tehát vigyél szerintem, én is vittem és kellett is.Amugy én az ajándékcsomagokat a hazamenetel napján kaptam meg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, kicsit megnyugodtam, attól félek hogy nem leszek felkészülve, kérni meg nem szeretek, és már annyi mindent hallottam...de mostmár tudom mire számítsak. Köszönöm!

Szegedre a nõi klinikára a babának mit kell vinni? Mellszívót lehet-e bevinni? Sterilizálót? Aki mostanában szült ott, segítene?

Májusra várjuk elsõ babának,messzirõl megyek,mert a Félegyházán lévõ kórházat megszüntették régebben,így Szegeden szülök majd.Szeretnék becsomagolni elõre mindent,ami kellhet.Autóval fogok menni és a távolság miatt is hamarabb be kell majd feküdnöm.Utánam hozni nem nagyon tudja senki,ha valami otthon maradna.(komplikált lenne elintézni)

Legjobb válasz:
Szia! Én 7 hónapja szültem a Szegedi Klinikán. A kicsinek nem kell ruhát vinni, csak a hazamenéshez, viszont ha kéred, hogy nálad legyen a baba, akkor fogják mondani, hogy vigyél neki popsikrémet és popsitörlõt. Pelenkát nekünk adtak, az elég volt. A kicsik tápszert kapnak, ha még nincs tejed, pohárból itatják õket, nekem mondták, ha akarok hozzak be cumisüveget és a lefejt tejet adhatom abból is. Mellszívó van az osztályon, szobatársam használta is, de megtanítanak fejni is, ha kell. Tehát: hazamenõs ruha, popsi krém, popsi törlõ, ha akarod cumisüveg. Ha jól emlékszem a pelenka márkája a Bella Háppy volt, amit a kórházban használtak. Ja, vigyél pár textil pelust, az jól jön böfiztetésnél, illetve ha gondolod egy kis könnyû plédet-takarót a kicsinek, hogyha kiveszed a pólyából, be tudd takarni valamivel, mert csak kis ing van rajtuk, meg pelus (meg a pólya). A saját takaród esetleg véres lesz, vagy túl vastag, nem biztos, hogy erre tudod majd használni. Így elsõre nekem ezek jutottak eszembe. Mostani fejjel lehet vinnék még Infacolt, mert az enyém már ott is hasfájós volt, de nem tudom megengedik-e, hogy beadd neki ... Könnyû szülést neked! :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Én 7 hónapja szültem a Szegedi Klinikán. A kicsinek nem kell ruhát vinni, csak a hazamenéshez, viszont ha kéred, hogy nálad legyen a baba, akkor fogják mondani, hogy vigyél neki popsikrémet és popsitörlõt. Pelenkát nekünk adtak, az elég volt. A kicsik tápszert kapnak, ha még nincs tejed, pohárból itatják õket, nekem mondták, ha akarok hozzak be cumisüveget és a lefejt tejet adhatom abból is. Mellszívó van az osztályon, szobatársam használta is, de megtanítanak fejni is, ha kell. Tehát: hazamenõs ruha, popsi krém, popsi törlõ, ha akarod cumisüveg. Ha jól emlékszem a pelenka márkája a Bella Háppy volt, amit a kórházban használtak. Ja, vigyél pár textil pelust, az jól jön böfiztetésnél, illetve ha gondolod egy kis könnyû plédet-takarót a kicsinek, hogyha kiveszed a pólyából, be tudd takarni valamivel, mert csak kis ing van rajtuk, meg pelus (meg a pólya). A saját takaród esetleg véres lesz, vagy túl vastag, nem biztos, hogy erre tudod majd használni. Így elsõre nekem ezek jutottak eszembe. Mostani fejjel lehet vinnék még Infacolt, mert az enyém már ott is hasfájós volt, de nem tudom megengedik-e, hogy beadd neki ... Könnyû szülést neked! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ! Májusra várjuk a picit.Azt hittem az "ottlétre" is kell ruha neki, de akkor így kicsivel kisebb lesz a pakk. Tényleg fontos, hogy mindent össze szedjek, mert nagyon nehézkes lenne, ha valami itthon maradna, sokára tudná behozni valaki(ha be tudná egyáltalán) Nekem a kórházi csomagot már össze írtam, most ezekkel kiegészítettem és még egyszer köszönöm. Ment a zöld kéz!

Mit kell ill. tanácsos Szegeden a klinikára magammal vinnem?

Legyetek szivesek, ha valakinek van ideje, listát Írjon arról, hogy mi kell nekem és Babának odabenn, ill., hogy mik legyenek itthon készenlétben a hazajövetelhez, hogy Férjenek is könnyebb dolga legyen:)!

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!