Találatok a következő kifejezésre: Szegeden mit vinni (8 db)

A szegedi szülészeti klinikára kell vinni evőeszközöket, tányért? Azt tudom, hogy a babónak nem kell bentre ruha, de nekem mi kellhet? ? Van kórházi listám, csak érdekelne, hogy Szegedre mi a praktikus.

Legjobb válasz: (Elõzõ válaszoló vagyok) Azért nem árt, ha még legalább 1-2 hétig "bent tartod" a babót. Pihenj sokat! Megkérdezhetem ki az orvosod?

(Elõzõ válaszoló vagyok) Azért nem árt, ha még legalább 1-2 hétig "bent tartod" a babót. Pihenj sokat! Megkérdezhetem ki az orvosod?
A kérdező hozzászólása: magyon szépen köszönöm!! pakolom össze a csomagot, mert eléggé erõs jóslófájásaim vannak meg sok keményedésem. még nem szeretnék szülni, mivel "csak" 35 hetesek vagyunk, de sosem lehet tudni és felkészült szeretnék lenni!! boldog babázást Neked!!
A kérdező hozzászólása: szia!! Dr. Vincze Emõke a választott orvosunk, eddig nagyon meg vagyunk vele elégedve!! Szülészt/nõt nem fogadtunk. Igen, azért még legalább 2 hetet ki szeretnék húzni, csak a "baj", hogy C:1100, de sokat pihenek.
(Még mindig elõzõ...) Ne aggódj, én is így voltam és 2 nappal túlhordtam a babót.
A kérdező hozzászólása: köszi, most én is azon vagyok, hogy minél tovább bent maradjon a fiatalúr!! :) és mi a véleményed a klinikáról és az ott dolgozókról?? milyen benyomásaid voltak??

Szegeden mit kell vinnem a babócának a kórházba? Popsitörlő kell, vagy adnak? Vagy talán nem is kell?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg nem kell semmi. Napi 3 pelenkát adnak, kapsz majd két ajándékcsomagot, abban is lesz egy pár. Gyakran elviszik majd a babát vizsgálni, meg fürdetik, meg ha éjszakára nincs veled, akkor a csecsemõsök tisztába teszik, szóval ez is elég, de lehet kérni is. Textil pelus is van, és azt is cserélheted, hintõpor van a szobákban, popsitörlõ az ajándékcsomagokban, pólyát ott adnak rájuk meg kisinget. Hát ennyi. És ezek tuti infók, mert frissek az élményeim:)

Szia! Elvileg nem kell semmi. Napi 3 pelenkát adnak, kapsz majd két ajándékcsomagot, abban is lesz egy pár. Gyakran elviszik majd a babát vizsgálni, meg fürdetik, meg ha éjszakára nincs veled, akkor a csecsemõsök tisztába teszik, szóval ez is elég, de lehet kérni is. Textil pelus is van, és azt is cserélheted, hintõpor van a szobákban, popsitörlõ az ajándékcsomagokban, pólyát ott adnak rájuk meg kisinget. Hát ennyi. És ezek tuti infók, mert frissek az élményeim:)
Pontosan úgy van, ahogy az elsõ válaszoló írja. Csak akkor kell saját holmi, mikor mentek haza. Azt majd Apa behozza, ha szólsz, hogy jöhet értetek. Nekem ami nagyon jól jött: szoptatós párna (mert tök béna voltam az elején, a párnával meg legalább a picit jól meg lehetett támasztani), és kisméretû úszógumi (a gátseb miatt). Nagyon jó, ha már benn a nõvérkéktõl megtanulod pohárból itatni a babát. Nagyon készségesek, mindenre válaszolnak, csak persze kérdezni kell:) Ja, és ha mégis ne adj isten cumisüveg kéne, jó, ha behozatsz sajátot, meg fertõtlenítõ lötyit is, mert az egyik szobatársam babája (aki koraszülött volt, és nem tudott szopni), szájpenészt kapott benn az ottani üveg miatt...
Kiegészíteném az elõzõ válaszolókat. Popsitörlõ kendõt vigyél be magaddal, mert ott nem adnak külön, csak akkor jár ha a nõvérke teszi tisztába a babát. Így ha Te is szeretnéd, akkor az ajándékcsomagból kell kivadászni, ráadásul elég kevés van benne. Nekem az hiányzott, egyébként minden mást adnak.
Velem végig kint volt a kislányom.Reggel vitték el vizsgálni, 13-kor volt a fürdetés.Saját magam jártam be mérni is.Tehát vigyél szerintem, én is vittem és kellett is.Amugy én az ajándékcsomagokat a hazamenetel napján kaptam meg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, kicsit megnyugodtam, attól félek hogy nem leszek felkészülve, kérni meg nem szeretek, és már annyi mindent hallottam...de mostmár tudom mire számítsak. Köszönöm!

Szegeden mit kell vinni a szülésfelkészítő tanfolyamra? És hol található pontosan?

Dózsa Gy. u 21/b úgy hallottam ott van ilyen tanfolyam hétf?nként.És ott pontosan hol van azt sem tudom , alagsort magyarázták nekem.Mit vigyek magammal (ruha törülköz? párna férj stb.)Nem igazán tudom így ha valaki tud segítsen!!!El?re is köszi

Legjobb válasz: Szia!! A cím stimmel, esetleg tudok adni egy telefonszámot. +30/5108214, Rácné Gyémánt Andrea a hölgy neve. Másban sajnos nem tudok segíteni, még nem voltam. Majd a 30.hét körül szeretném kezdeni. 24 hetes pocakos

Szia!! A cím stimmel, esetleg tudok adni egy telefonszámot. +30/5108214, Rácné Gyémánt Andrea a hölgy neve. Másban sajnos nem tudok segíteni, még nem voltam. Majd a 30.hét körül szeretném kezdeni. 24 hetes pocakos


Szegedre a nõi klinikára a babának mit kell vinni? Mellszívót lehet-e bevinni? Sterilizálót? Aki mostanában szült ott, segítene?

Májusra várjuk elsõ babának,messzirõl megyek,mert a Félegyházán lévõ kórházat megszüntették régebben,így Szegeden szülök majd.Szeretnék becsomagolni elõre mindent,ami kellhet.Autóval fogok menni és a távolság miatt is hamarabb be kell majd feküdnöm.Utánam hozni nem nagyon tudja senki,ha valami otthon maradna.(komplikált lenne elintézni)

Legjobb válasz:
Szia! Én 7 hónapja szültem a Szegedi Klinikán. A kicsinek nem kell ruhát vinni, csak a hazamenéshez, viszont ha kéred, hogy nálad legyen a baba, akkor fogják mondani, hogy vigyél neki popsikrémet és popsitörlõt. Pelenkát nekünk adtak, az elég volt. A kicsik tápszert kapnak, ha még nincs tejed, pohárból itatják õket, nekem mondták, ha akarok hozzak be cumisüveget és a lefejt tejet adhatom abból is. Mellszívó van az osztályon, szobatársam használta is, de megtanítanak fejni is, ha kell. Tehát: hazamenõs ruha, popsi krém, popsi törlõ, ha akarod cumisüveg. Ha jól emlékszem a pelenka márkája a Bella Háppy volt, amit a kórházban használtak. Ja, vigyél pár textil pelust, az jól jön böfiztetésnél, illetve ha gondolod egy kis könnyû plédet-takarót a kicsinek, hogyha kiveszed a pólyából, be tudd takarni valamivel, mert csak kis ing van rajtuk, meg pelus (meg a pólya). A saját takaród esetleg véres lesz, vagy túl vastag, nem biztos, hogy erre tudod majd használni. Így elsõre nekem ezek jutottak eszembe. Mostani fejjel lehet vinnék még Infacolt, mert az enyém már ott is hasfájós volt, de nem tudom megengedik-e, hogy beadd neki ... Könnyû szülést neked! :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Én 7 hónapja szültem a Szegedi Klinikán. A kicsinek nem kell ruhát vinni, csak a hazamenéshez, viszont ha kéred, hogy nálad legyen a baba, akkor fogják mondani, hogy vigyél neki popsikrémet és popsitörlõt. Pelenkát nekünk adtak, az elég volt. A kicsik tápszert kapnak, ha még nincs tejed, pohárból itatják õket, nekem mondták, ha akarok hozzak be cumisüveget és a lefejt tejet adhatom abból is. Mellszívó van az osztályon, szobatársam használta is, de megtanítanak fejni is, ha kell. Tehát: hazamenõs ruha, popsi krém, popsi törlõ, ha akarod cumisüveg. Ha jól emlékszem a pelenka márkája a Bella Háppy volt, amit a kórházban használtak. Ja, vigyél pár textil pelust, az jól jön böfiztetésnél, illetve ha gondolod egy kis könnyû plédet-takarót a kicsinek, hogyha kiveszed a pólyából, be tudd takarni valamivel, mert csak kis ing van rajtuk, meg pelus (meg a pólya). A saját takaród esetleg véres lesz, vagy túl vastag, nem biztos, hogy erre tudod majd használni. Így elsõre nekem ezek jutottak eszembe. Mostani fejjel lehet vinnék még Infacolt, mert az enyém már ott is hasfájós volt, de nem tudom megengedik-e, hogy beadd neki ... Könnyû szülést neked! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ! Májusra várjuk a picit.Azt hittem az "ottlétre" is kell ruha neki, de akkor így kicsivel kisebb lesz a pakk. Tényleg fontos, hogy mindent össze szedjek, mert nagyon nehézkes lenne, ha valami itthon maradna, sokára tudná behozni valaki(ha be tudná egyáltalán) Nekem a kórházi csomagot már össze írtam, most ezekkel kiegészítettem és még egyszer köszönöm. Ment a zöld kéz!

Szeptembertől szegeden fogok földrajzot tanulni. Nézek táskát és nem tudom mekkorát vegyek! Miket kell vinni? Könyveket is vagy csak füzetek? Többi lent!

VAgy mik? Kik azok a tanárok akiket érdemes elkerülni a szegedi földrajzképzésben? Bármilyen infóért zöldpacsi!

Legjobb válasz: Ennyire azért ne görcsölj rá a dologra. Táska felesleges. Nem 20 kiló könyvel fogsz mászkálni, mint középiskolában.

Ennyire azért ne görcsölj rá a dologra. Táska felesleges. Nem 20 kiló könyvel fogsz mászkálni, mint középiskolában.
nem tudsz senkit elkerülni, mert a kötelezõ órákat úgyis teljesíteni kell. Táska meg fölösleges. Órára nem kell könyveket vinned, én fél évig 1 db füzetet használok, abba írok mindent azt csá
most földrajzról, vagy földtudományiról írsz?
földrajz
A kérdező hozzászólása: Légyszíves ne vesszetek már össze... Milyen az idegenforgalom specializáció ?
ja, jó. benéztük egymást.
ne menj idegenforgalomra, nem fogsz elhelyezkedni vele.
A kérdező hozzászólása: Akkor mire menjek ?
bármi másra :D legjobb a geoinfo
A kérdező hozzászólása: Azt halottam az hihetetlenül nehéz. Mit kell tulajdonképp ott csinálni?
Azért ne túlozzunk már:D Nem hihetetlenül nehéz, csak kb. olyan szinten van, mint egy átlagos szak, míg a természetföci az alatt.
az elte bioszosokat igen, mert az egy nagy sz.r:D én szte-sv vagyok, azt szte-s bioszról és az szte-s földrajzolról beszélek. Hogy másik városban milyen azt nem tudom és hogy õszinte legyek, marhára nem is érdekel, ahogy az sem, h elhiszed-e vagy sem
nem hiszek neked, csak a saját szarodat akarod bizonygatni. :D nekem is van bioszos barátnõm, aki mindig teng-leng, és csak vizsgaidõszakban tanul 2 napot, és csont nélkül átmegy eltén, ahol kapásból a diákok felét kiszúrják, akkor most írjam le a bioszosokat?:D
A kérdező hozzászólása: És Mit érdemes felvenni azért a 10 szabadon eldönthetõ kreditért ha mondjuk idegenforgalom szakirányra megyek ? Te milyen szakirányon vagy ? Milyenre érdemes menni ? Tényleg nagyon nehéz a GEOinformatika ?
Nem föcis vagyok, csak az összes barátom az. Az tuti, h nehéz (legalábbis a természetföcinél nehezebb, de azért hoizzánk bioszhoz képest könnyû és simán teljesíthetõ). Bejártam velük programozás órára, hát az nem egyszerû (bár én sosem tanultam), de nagyon sok közös órájuk van a természetföcisekkel, az meg szerintme egy vicc kategória
utolsó: miért vicc a természetföci? ezt földtudományira érted? mik a tapasztalatok? eltén ez nagyon nehéz képzés, Szegedrõl is csak jót hallottam - te vagy az elsõ, aki azt írja, hogy vicc. szóval. meg tudod indokolni?
A kérdező hozzászólása: Köszi az infokat! Milyen targyaim lesznek? Drágák a jegyzetek?
Tanterv: http://www.stud.u-szeged.hu/tanrend/ETR_tantervek/kptGFR-B_N.. Jegyzeteket sztem felesleges megvenni, könyvtárból mindent meg lehet szerezni.
igen, meg tudom. Mivel látom h sok másik szakon pl nálunk bioszon és sok ezer másikon is miket kell tanulni és mennyivel nehezebb, ezért vicc. Meg h mit össze tudnak rinyálni, alaptalanul
minden órátok közös talán?
A kérdező hozzászólása: rinyálj alaptalanul 800 ásvány mind a 20on valahány tulajdonságának megtanulása miatt :)
nem közös, de minden barátom föcis pláne még a bátyám is (õ már elvégezte) kívülrõl tudom miket tanulnak. Nûlunk kötelezõ tárgyalból csak max. 20 jön ki, ígyx fel kell venni más tárgyakat is, nem véletlen h inkább felveznek egy másik szakot (föcit), mert gyerekjáték, fõleg egy nehéz szak mellett. fele órájukra bejártam, tudom mit tanultam. A 800 ásvány hozzánk képest bakfitty
A kérdező hozzászólása: Mit kell csinálni?
http://kutyasuli-szeged.hu/ A jó kutyaiskolában a gazdit tanítják, a gazdi meg a saját kutyáját. Szóval jól gondolod, neked is ott kell lenned a kutyával. Amúgy 30 ezer egy tanfolyam.
Vagy a csibész, vagy a kutyaklub: http://www.kutyasuli-szeged.hu/ Ezek alapvetõen nem kutya, hanem gazdaiskolák, természetesen te dolgozol a kutyával, nem az oktató, õ csak segít neked. Ha végig csinálod az alap és a középfokú tanfolyamot is becsülettel, akkor olyan kutyát nevelsz magadnak, akit bármilyen kutyákkal össze tudsz engedni, bárhol tudsz vele póráz nélkül sétálni, távolról is tudod irányítani, és vidám, interaktív, kreatív lesz. Csak ajánlani tudom.
Amúgy Szegeden én sem ajánlanék más kutyaiskolát még véletlenül sem! Szerintem menj el mindkettõbe, nézz meg egy-egy foglalkozást és csak azután dönts!
szia minden iskolában más ár van a kutyaovi 3000/hó-4alakalom, engedelmeséggi vizsga 15.000ft de ez is változó álltalában nem egységes az ár/iskolákban járj utána google-ban keress rá szegedki kutyasulik és érdeklödj

Mit kell ill. tanácsos Szegeden a klinikára magammal vinnem?

Legyetek szivesek, ha valakinek van ideje, listát Írjon arról, hogy mi kell nekem és Babának odabenn, ill., hogy mik legyenek itthon készenlétben a hazajövetelhez, hogy Férjenek is könnyebb dolga legyen:)!

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!