Találatok a következő kifejezésre: Szegeden ki szülésznő, akit (2 db)

Szegeden ki jó szülésznő, akit meg lehet fogadni?

Legjobb válasz: Táborosi Ildikó nagyon jó szülésznõ! Már 2 ismerõsömnek ajánlottam õt, mert maximálisan segített a szülés közben és utána hozott szendvicset. A szülõszobán meglátogatott, sõt mikor jártam ctg-re oda is benézett (akkor még a szülõszoba ott volt a ctg mellett). Márti

Táborosi Ildikó nagyon jó szülésznõ! Már 2 ismerõsömnek ajánlottam õt, mert maximálisan segített a szülés közben és utána hozott szendvicset. A szülõszobán meglátogatott, sõt mikor jártam ctg-re oda is benézett (akkor még a szülõszoba ott volt a ctg mellett). Márti

Ki a legjobb szülésznő Szegeden a Női klinikán? Tudtok ajánlani valakit, aki figyel majd rám és normális?

Legjobb válasz: Bár én még nem szültem,de azt hallottam,hogy mind nagyon aranyos és segítõkész..szerintem felesleges szülésznõt fogadni!Én decemberben fogok szülni és én nem fogadok szülésznõt.Van fogadott orvosom,akire tutira számíthatok:) Boldog babavárást!!!!

Bár én még nem szültem, de azt hallottam, hogy mind nagyon aranyos és segítõkész..szerintem felesleges szülésznõt fogadni!Én decemberben fogok szülni és én nem fogadok szülésznõt.Van fogadott orvosom, akire tutira számíthatok:) Boldog babavárást!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!