Találatok a következő kifejezésre: Szegeden ki nődoki (2 db)

Szegeden ki jó nődoki?

Tegnap megjött, görcsöltem is, de nem volt darabos. Délutánra elmult a görcsölés is. Ma fájdogál a mellem, meg a derekam, és ugyanugy fáradt vagyok, teszteltem multkor és poz lett, teszteltem ma is és az is.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a teszt mensi elõtt pár nappal tuti hogy pozitív lesz! Uh lehet h nem is voltál terhes... De mindenképp menny el dokihoz sajnos nem szegedi vagyok, így nem tudom h ki jó! És ne idegeskedj NYUGII!!!

Én úgy tudom, hogy a teszt mensi elõtt pár nappal tuti hogy pozitív lesz! Uh lehet h nem is voltál terhes... De mindenképp menny el dokihoz sajnos nem szegedi vagyok, így nem tudom h ki jó! És ne idegeskedj NYUGII!!!
A kérdező hozzászólása: késett a mensim és ugy lett poz , 2 napot késett, és ma is vérzek minimálisan, és ma ios poz.akkor megvan???
Én is szegedi orvoshoz járok, a klinikán is dolgozik, meg is adom szívesen az elérhetõségét neked, de leghamarabb aug. végére kaphatsz idõpontot. Hallgass rám, most menjél el a klinikára egyenlõre, és csináltass egy ultrahangot, hogy lásd mi a helyzet!!! Utána majd keresel egy dokit, ha ott a baba, vagy lehet, hogy is egy szimpatikus dokiba futsz bele. Akár most indulj el! Neked is bajod eshet, és a babának is, ha vérzel. Menjél!
Irány a doki!!! de szerintem nem voltál és nem is vagy terhes! A mensid miatt mutat pozitívat és eddig is azér mutatott mert az bekavart 2nap késés az semmi! Szerintem de nem vagyok orvos uh irány egy doki!!!
Na mi lett? Voltál uh-on? Írjál? (2. válaszoló)
A kérdező hozzászólása: elment... meddig várjak hogy ujra terhes legyek??? nagyon szomoru vagyok. nagyon akarok babót.....
Ne keseredj el! Terhes voltál, tehát mind a ketten képesek vagytok rá!!! Tehát legközelebb is sikerülni fog! Valószínûleg nagyon nem stimmelt valami, és súlyos betegen született volna, és ezt te sem akarod ugye?! Próbáld így felfogni.
A kérdező hozzászólása: BIZTOS IGAZAD VAN, CSAK MÁR HIÁNYZIK, DE TULTESZEM MAGAM RAJTA

Kit ajánlanátok szegeden nődokit?

Legjobb válasz: Szabó Kornél, a Korda utcában rendel. A vezetékes szám: 06-62-444-493. Idõpontot kell kérni, amit általában délelõtt lehet megtenni, mert akkor van recepció. A rendelés egyébként SZTE-bölcsészkarosoknak és jugyusosoknak ingyenes.

Szabó Kornél, a Korda utcában rendel. A vezetékes szám: 06-62-444-493. Idõpontot kell kérni, amit általában délelõtt lehet megtenni, mert akkor van recepció. A rendelés egyébként SZTE-bölcsészkarosoknak és jugyusosoknak ingyenes.
Dr. Sikovanyecz János, http://www.berkertklinika.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!