Találatok a következő kifejezésre: Szegeden ki jo (22 db)

Szegeden ki jó nődoki?

Tegnap megjött, görcsöltem is, de nem volt darabos. Délutánra elmult a görcsölés is. Ma fájdogál a mellem, meg a derekam, és ugyanugy fáradt vagyok, teszteltem multkor és poz lett, teszteltem ma is és az is.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a teszt mensi elõtt pár nappal tuti hogy pozitív lesz! Uh lehet h nem is voltál terhes... De mindenképp menny el dokihoz sajnos nem szegedi vagyok, így nem tudom h ki jó! És ne idegeskedj NYUGII!!!

Én úgy tudom, hogy a teszt mensi elõtt pár nappal tuti hogy pozitív lesz! Uh lehet h nem is voltál terhes... De mindenképp menny el dokihoz sajnos nem szegedi vagyok, így nem tudom h ki jó! És ne idegeskedj NYUGII!!!
A kérdező hozzászólása: késett a mensim és ugy lett poz , 2 napot késett, és ma is vérzek minimálisan, és ma ios poz.akkor megvan???
Én is szegedi orvoshoz járok, a klinikán is dolgozik, meg is adom szívesen az elérhetõségét neked, de leghamarabb aug. végére kaphatsz idõpontot. Hallgass rám, most menjél el a klinikára egyenlõre, és csináltass egy ultrahangot, hogy lásd mi a helyzet!!! Utána majd keresel egy dokit, ha ott a baba, vagy lehet, hogy is egy szimpatikus dokiba futsz bele. Akár most indulj el! Neked is bajod eshet, és a babának is, ha vérzel. Menjél!
Irány a doki!!! de szerintem nem voltál és nem is vagy terhes! A mensid miatt mutat pozitívat és eddig is azér mutatott mert az bekavart 2nap késés az semmi! Szerintem de nem vagyok orvos uh irány egy doki!!!
Na mi lett? Voltál uh-on? Írjál? (2. válaszoló)
A kérdező hozzászólása: elment... meddig várjak hogy ujra terhes legyek??? nagyon szomoru vagyok. nagyon akarok babót.....
Ne keseredj el! Terhes voltál, tehát mind a ketten képesek vagytok rá!!! Tehát legközelebb is sikerülni fog! Valószínûleg nagyon nem stimmelt valami, és súlyos betegen született volna, és ezt te sem akarod ugye?! Próbáld így felfogni.
A kérdező hozzászólása: BIZTOS IGAZAD VAN, CSAK MÁR HIÁNYZIK, DE TULTESZEM MAGAM RAJTA

Szegeden ki jó szülésznő, akit meg lehet fogadni?

Legjobb válasz: Táborosi Ildikó nagyon jó szülésznõ! Már 2 ismerõsömnek ajánlottam õt, mert maximálisan segített a szülés közben és utána hozott szendvicset. A szülõszobán meglátogatott, sõt mikor jártam ctg-re oda is benézett (akkor még a szülõszoba ott volt a ctg mellett). Márti

Táborosi Ildikó nagyon jó szülésznõ! Már 2 ismerõsömnek ajánlottam õt, mert maximálisan segített a szülés közben és utána hozott szendvicset. A szülõszobán meglátogatott, sõt mikor jártam ctg-re oda is benézett (akkor még a szülõszoba ott volt a ctg mellett). Márti

Ki tud szegeden valami jó helyet szilveszterezni? Ami nem zajos, hanem romantikus. Kellemes?

a válaszokat köszi

Legjobb válasz: Szeged és a jó hely, már paradoxon:) De Roxy pizzéria, sztem annyira nem rossz és hangulatos is.

Szeged és a jó hely, már paradoxon:) De Roxy pizzéria, sztem annyira nem rossz és hangulatos is.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ki jó fogorvos Szegeden? Elérhetőség?

Legjobb válasz: Szegeden a Háló utcában Szabó Izabella,vagy a férje nekem bevált..

Szegeden a Háló utcában Szabó Izabella, vagy a férje nekem bevált..
Kertész Annamáriát tudom ajánlani, de csak nevet tudok mondani, az elérhetõségét ebben a pillanatban nem tudom leírni, maximum késõbb ha hazaértem.
Nekem az Osztrovszky utcai rendelõ a favorit. Már 6 éve oda járok. Google-ben rá tudsz keresni. "Kipróbáltam" már majdnem az összes fogdokit ott, de eddig mind nagyon figyelmes és kedves volt. :)

Szegeden ki a jo orvos, aki nem drága?

Legjobb válasz: Dr. Daru József, én hozzá járok, nagyon szeretem. Szeged, Honvéd tér, Brando Café mellett van a magánrendelõ, hétfõn és szerdán 5 és 7 között rendel. Bejelentkezés: (30)4929101. A vizsgálatok 5000 ft körül kezdõdnek, ez tökjó árnak mondható.

Dr. Daru József, én hozzá járok, nagyon szeretem. Szeged, Honvéd tér, Brando Café mellett van a magánrendelõ, hétfõn és szerdán 5 és 7 között rendel. Bejelentkezés: (30)4929101. A vizsgálatok 5000 ft körül kezdõdnek, ez tökjó árnak mondható.
Én Dr. Fekete Zoltánhoz járok. A Boldogasszony sgt-n rendel péntekenként 16 órától. Szintén 5000 Ft nála egy vizit, ha csak receptet ír fel, akkor 1000 Ft. Szülés közben tapasztalatom még nincs, mert az elsõ babát várom, de a találkozásokkor mindig nagyon rendes, mindent elmagyaráz.

Szegeden kik a jó szülész-nőgyógyászok? Tudtok ajánlani olyat, aki megfizethető?

Legjobb válasz: Én ugyan nem vagyok szegedi, de óva intenélek attól, hogy vad idegeneken keresztül próbálj "jó nõgyógyászt" találni. Én még a legjobb barátnõim által ajánlottakkal is ráfáztam. Nagyon különbözõek lehetnek az igények. Inkább úgy próbálj feltenni kérdéseket, akár fórumokon az adott kórházban, hogy mi a fontos elvárás Neked.

Én ugyan nem vagyok szegedi, de óva intenélek attól, hogy vad idegeneken keresztül próbálj "jó nõgyógyászt" találni. Én még a legjobb barátnõim által ajánlottakkal is ráfáztam. Nagyon különbözõek lehetnek az igények. Inkább úgy próbálj feltenni kérdéseket, akár fórumokon az adott kórházban, hogy mi a fontos elvárás Neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, igazad van.

Szegeden ki tud olcsó és jó magánfogorvost?

Legjobb válasz: Mit kéne csináltatni? Fehérdent

Mit kéne csináltatni? Fehérdent
Barta Fogászat
Fogorvosból van olcsó van, vagy jó. Kiéve ha van a jó fogorvosnak TB-s rendelése is.

Szegeden keresnék jó énektanárt, kit ajánlanátok?

Privát órákra járnék, nem túl drágán. De akárkit ismertek és jó, megirhatjátok:) köszi

Szegeden NAGYON JÓ fogorvost keresnék, kit ajánlanál?

Fontos: NEM AZ ÉRDEKEL, hogy emberileg milyen vagy hogy olcsó-e. Olyat keresek, aki nagyon jól dolgozik. Ha pl megcsinál egy tömést, az tényleg jó legyen, pontos, strapabíró, ne legyen vele baj. Tehát jól és szépen dolgozzon, megbízhatóan és tartósan. Ha drága is, megéri, mint kontárok munkáit javítgatni évről-évre.

Legjobb válasz: Dr. Martonosi Mihály vagy Dr. Kollár Csaba. Elõbbi fogszabályozó szakorvos, de nem csak fogszabályozással foglalkozik. Nem olcsóak, de 2 év garanciát vállalnak mindenre.

Dr. Martonosi Mihály vagy Dr. Kollár Csaba. Elõbbi fogszabályozó szakorvos, de nem csak fogszabályozással foglalkozik. Nem olcsóak, de 2 év garanciát vállalnak mindenre.
Az attól függ miylen problémával mész a dokihoz
A kérdező hozzászólása: Viszketõ fejbõr. Mikrokamerás ingyenes patikás fejbõrvizsgálaton már meg lett állapítva, hogy zsíros korpám van, de nem vagyok biztos benne, hogy csupán ez a baj. Szeretném kezeltetni, akármi is a baj.
A kérdező hozzászólása: A viszketés már alábbmaradt, de most nagyon elkezdett hullani a hajam, jelenleg erre a problémára keresek maszek orvost.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!