Találatok a következő kifejezésre: Szegeden a térről hogyan (3 db)

Szegeden a Mars térről hogyan jutok el a legegyszerűbben a Teréz utcába?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire ismered Szegedet, és a Teréz utca melyik végére mégy. 1. A Rókusi templomnál felszállsz a villamosra, két megálló a városból "kifelé". 2. A 7.sz. trolira felszállhatsz a körúton, a Bakay Nándor utcán kb. 2. megálló (bár ez a troli elég ritkán jár , talán 15 percenként.)Szintén egy kereszt utca lesz. 3.Vagy ha gyalog akarsz menni,ugy sincs tul messze,elmégy a börtön elé, és annak oldalán, a Cserzy Mihály utcán mégy lefelé, a negyedik keresztutca.

Attól függ mennyire ismered Szegedet, és a Teréz utca melyik végére mégy. 1. A Rókusi templomnál felszállsz a villamosra, két megálló a városból "kifelé". 2. A 7.sz. trolira felszállhatsz a körúton, a Bakay Nándor utcán kb. 2. megálló (bár ez a troli elég ritkán jár , talán 15 percenként.)Szintén egy kereszt utca lesz. 3.Vagy ha gyalog akarsz menni, ugy sincs tul messze, elmégy a börtön elé, és annak oldalán, a Cserzy Mihály utcán mégy lefelé, a negyedik keresztutca.

Szegeden a Mars térről hogyan lehet eljutni az Árkádba?

Legjobb válasz: Gyalog kb 2 perc. Kimész a Pályaudvarról, és jobbra fordulsz és elindulsz egyenesen. Nem lehet eltéveszteni:)

Gyalog kb 2 perc. Kimész a Pályaudvarról, és jobbra fordulsz és elindulsz egyenesen. Nem lehet eltéveszteni:)

Szegeden a Mars térről, hogy lehet eljutni a pályaudvarra? Melyik busszal és hol lehet felszállni rá? Köszönöm a segítségeteket!

Legjobb válasz: Felszállsz az 1-es villamosra. A Kossuth Lajos sugárúton tudsz rá felszállni.

Felszállsz az 1-es villamosra. A Kossuth Lajos sugárúton tudsz rá felszállni.
A 11-es busszal szerintem hamarabb odaérsz. A villamos végigcsencsel az egész Belvároson, a 11-es meg végigszáguld a Körúton és kész. Ráadásul 11-re a buszõályaudvar mellett közvetlenül tudsz felszállni, nem kell kóvályogni a villamosmegállóba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!