Találatok a következő kifejezésre: Szegeden a térről (5 db)

Szegeden a Mars térről hogyan jutok el a legegyszerűbben a Teréz utcába?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire ismered Szegedet, és a Teréz utca melyik végére mégy. 1. A Rókusi templomnál felszállsz a villamosra, két megálló a városból "kifelé". 2. A 7.sz. trolira felszállhatsz a körúton, a Bakay Nándor utcán kb. 2. megálló (bár ez a troli elég ritkán jár , talán 15 percenként.)Szintén egy kereszt utca lesz. 3.Vagy ha gyalog akarsz menni,ugy sincs tul messze,elmégy a börtön elé, és annak oldalán, a Cserzy Mihály utcán mégy lefelé, a negyedik keresztutca.

Attól függ mennyire ismered Szegedet, és a Teréz utca melyik végére mégy. 1. A Rókusi templomnál felszállsz a villamosra, két megálló a városból "kifelé". 2. A 7.sz. trolira felszállhatsz a körúton, a Bakay Nándor utcán kb. 2. megálló (bár ez a troli elég ritkán jár , talán 15 percenként.)Szintén egy kereszt utca lesz. 3.Vagy ha gyalog akarsz menni, ugy sincs tul messze, elmégy a börtön elé, és annak oldalán, a Cserzy Mihály utcán mégy lefelé, a negyedik keresztutca.

Szegeden a Mars térről hogyan lehet eljutni az Árkádba?

Legjobb válasz: Gyalog kb 2 perc. Kimész a Pályaudvarról, és jobbra fordulsz és elindulsz egyenesen. Nem lehet eltéveszteni:)

Gyalog kb 2 perc. Kimész a Pályaudvarról, és jobbra fordulsz és elindulsz egyenesen. Nem lehet eltéveszteni:)

Szegeden a Mars térről, hogy lehet eljutni a pályaudvarra? Melyik busszal és hol lehet felszállni rá? Köszönöm a segítségeteket!

Legjobb válasz: Felszállsz az 1-es villamosra. A Kossuth Lajos sugárúton tudsz rá felszállni.

Felszállsz az 1-es villamosra. A Kossuth Lajos sugárúton tudsz rá felszállni.
A 11-es busszal szerintem hamarabb odaérsz. A villamos végigcsencsel az egész Belvároson, a 11-es meg végigszáguld a Körúton és kész. Ráadásul 11-re a buszõályaudvar mellett közvetlenül tudsz felszállni, nem kell kóvályogni a villamosmegállóba.


Szegeden a Csillag térről mi megy a sportcsarnokhoz?

Legjobb válasz: A 84 és a 84A busz, 5 megállót kell menni. A 84A busz csak reggel és délután jár, tanítási napokon, a 84 egész nap.

A 84 és a 84A busz, 5 megállót kell menni. A 84A busz csak reggel és délután jár, tanítási napokon, a 84 egész nap.

Ha a Kiskunsági Nemzeti Parkba akarok eljutni a Mars-térről (Szeged), melyik buszra szálljak fel, és meddig kérjem a jegyet? Mennyibe kerül a jegy?

Próbáltam a Mars-téren érdekl?dni, de nem tudott segíteni, mert nem tudja, hogy hol van a park...

Legjobb válasz: Fontos lenne! Még a HÉTEN! Légyszi segítsetek! És ne küldjetek olyat, hogy a "google jó barát", stb... Köszi! :)

A kérdező hozzászólása: Fontos lenne! Még a HÉTEN! Légyszi segítsetek! És ne küldjetek olyat, hogy a "google jó barát", stb... Köszi! :)
Én tavaly nyáron voltam, érdemes elmenni mert nagyon jó hely, de nem akarlak elkeseríteni de nem biztos, hogy oda busszal el lehet jutni, mi kocsival mentünk és nekem nem rémlik arra buszmegálló, de lehet, hogy nem voltam elég figyelmes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!