Találatok a következő kifejezésre: Szegeden a és Nőgyógyászati Klinika (2 db)

Szegeden a Szülészeti- és Nőgyógyászati Klinika ambulanciáján kell fizetni a terhesgondozásért?

Gondolom legels? alkalommal csak a vizitdíjat, amikor bebizonyosodik a terhesség, nem?

Legjobb válasz: Szia!Jól gondolod.Én A bp-i klinikára járok, de szerintem ugyanaz vonatkozik mindegyik klinikára.Ha megkaptad az orvostól a papírt amin rajta van, hogy terhes vagy, akkor onnantól kezdve nem kell vizit díjat sem fizetni, sehol semmilyen ambulancián.(Persze nem magánrendelésrõl van szó.)Boldog babavárást! 14 hetes kismama.

Szia!Jól gondolod.Én A bp-i klinikára járok, de szerintem ugyanaz vonatkozik mindegyik klinikára.Ha megkaptad az orvostól a papírt amin rajta van, hogy terhes vagy, akkor onnantól kezdve nem kell vizit díjat sem fizetni, sehol semmilyen ambulancián.(Persze nem magánrendelésrõl van szó.)Boldog babavárást! 14 hetes kismama.
Szia! Szegedi vagyok, és a Szülészeti Nõgyógyászati klinikára járok terhesgondozásra. Az elsõ alkalommal kell fizetned. Majd az orvos látja a terhességedet, további vizsgálatok alkalmával nem kell fizetned.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!