Találatok a következő kifejezésre: Szegeden a és Nőgyógyászati (3 db)

Szegeden a Szülészeti- és Nőgyógyászati Klinika ambulanciáján kell fizetni a terhesgondozásért?

Gondolom legels? alkalommal csak a vizitdíjat, amikor bebizonyosodik a terhesség, nem?

Legjobb válasz: Szia!Jól gondolod.Én A bp-i klinikára járok, de szerintem ugyanaz vonatkozik mindegyik klinikára.Ha megkaptad az orvostól a papírt amin rajta van, hogy terhes vagy, akkor onnantól kezdve nem kell vizit díjat sem fizetni, sehol semmilyen ambulancián.(Persze nem magánrendelésrõl van szó.)Boldog babavárást! 14 hetes kismama.

Szia!Jól gondolod.Én A bp-i klinikára járok, de szerintem ugyanaz vonatkozik mindegyik klinikára.Ha megkaptad az orvostól a papírt amin rajta van, hogy terhes vagy, akkor onnantól kezdve nem kell vizit díjat sem fizetni, sehol semmilyen ambulancián.(Persze nem magánrendelésrõl van szó.)Boldog babavárást! 14 hetes kismama.
Szia! Szegedi vagyok, és a Szülészeti Nõgyógyászati klinikára járok terhesgondozásra. Az elsõ alkalommal kell fizetned. Majd az orvos látja a terhességedet, további vizsgálatok alkalmával nem kell fizetned.

Szegeden mennyi pénzt kell adni terhes időszakban a nőgyógyászati vizsgálatokra? No és a szülésre?

Szegeden Gróf Endre n?gyógyász-szülészt szeretném,de nem megfogadni,hanem a Vasúti Máv rendel?be járni hozzá a rendelési id?kben,kb havonta elég ugy hallottam,de ott is adjak neki lovét?mennyit???és a szülésért megmondja mennyit kér???50-60ezer???tudtok róla valamit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!