Találatok a következő kifejezésre: Szegeden a és (265 db)

Mi a legjobb szegő a linóleum és a fal közé, a műanyag szegőn kívül?

Legjobb válasz: Vannak fa szegõlécek. Tetszés szerinti színre festhetõ. Vagy vannak alumínium szegõk (jó drágán). Ezeket nem kell kezelni. Van laminált padlóhoz laminált szegõléc, de ezek nem nagyon szeretik a felmosást.

Vannak fa szegõlécek. Tetszés szerinti színre festhetõ. Vagy vannak alumínium szegõk (jó drágán). Ezeket nem kell kezelni. Van laminált padlóhoz laminált szegõléc, de ezek nem nagyon szeretik a felmosást.
Szegedre érdemes.
de nem pszichológiára..
Jó, de ha már ez a két alternatíva van. A szegedinél van jóval rosszabb is. (pl. ELTE)
Ha a kettõ közül kell választani, akkor Szeged.
Pécsre érdemes:) magas a színvonal, zajlik a diákélet, személyes kapcsolat a tanárokkal, értékes diploma. az ELTE szar. pszichón legalábbis nagyon szidják. Szegedrõl nem sokat tudok.

Szegeden a Cserepes soron tényleg szokott lenni hétvégente kirakodósvásár? És Szeged közelében mikor lesz, hol kirakodósvásár?

Legjobb válasz: Nem csak hétvégén van, hanem hétfõ kivételével minden nap. De már nem olyan nagy, mint régen volt. Info: http://www.cserepessoripiac.hu/index.php?lap=vasar

Nem csak hétvégén van, hanem hétfõ kivételével minden nap. De már nem olyan nagy, mint régen volt. Info: http://www.cserepessoripiac.hu/index.php?lap=vasar


Szegeden lakom a barátomnál, de a bejelentett lakóhelyem Budapesten van, szeretnék elvégezni egy tanfolyamot munkanélkülin, de nem tudom hogy ez lehetséges e itt Szegeden, ja és milyen tanfolyamok vannak?

Ingyenes vagy részben támogatott?? nagyon fontos!! mindenki írjon!!!

Legjobb válasz: Amikor én munkanélkülire mentem Budapesten volt a bejelentett lakcímem,de Nagykátán laktam.Nekem a bejelentett lakcímhez tartozó munkaügyi hivatalba kellett járnom vagyis Pestre.Tanfolyamokat is csak ott biztosítottak volna,de amikor én voltam munkanélkülin,csak szakács,és pincér tanfolyamot indítottak amit engem nem érdekelt,így nem vettem igénybe...De ez mindenhol más..

Amikor én munkanélkülire mentem Budapesten volt a bejelentett lakcímem, de Nagykátán laktam.Nekem a bejelentett lakcímhez tartozó munkaügyi hivatalba kellett járnom vagyis Pestre.Tanfolyamokat is csak ott biztosítottak volna, de amikor én voltam munkanélkülin, csak szakács, és pincér tanfolyamot indítottak amit engem nem érdekelt, így nem vettem igénybe...De ez mindenhol más..
írok én de hozzászólni/válaszolni nem tudok vagyok összvissz 18 és Mosonmagyaróváron élek:P
a bejelentett lakóhelyed szerint illetékes munkaügyi központban tudsz intézkedni. én miskolcon voltam regisztrált munkanélküli, itt hegesztõ meg targoncás meg hasonló tanfolyamok voltak... egy lett volna jó nekem, angol, arról meg , , elfejtett szólni" az ezt ígérõ ismerõsünk (aki ott dolgozik), szóval SEMMI értelme ennek a szar központnak. amúgy ingyenes tanfolyam volt mind!
Én alapfokú aztán középfokú angol tanfolyamon voltam(közte fél év pihi). Ingyenes volt és kaptam keresetpótló juttatást is.

Szegeden a 2-es villamos elvisz a Szeged Plázáig?

Ha nem akk mivel juthatok el odáig?Fontos lenne

Legjobb válasz: Egészen a Plázáig nem, de ha bekanyarodik a Rókusi krt.-ra, az elsõ megállótól kb. 100 méterre van a Pláza. Az 1-es viszont a Rókusi krt.-ig azonos vonalon jár a kettessel, és a Pláza elõtt áll meg.

Egészen a Plázáig nem, de ha bekanyarodik a Rókusi krt.-ra, az elsõ megállótól kb. 100 méterre van a Pláza. Az 1-es viszont a Rókusi krt.-ig azonos vonalon jár a kettessel, és a Pláza elõtt áll meg.

Nem tudtok ps1-es játékokat Szegeden? A barátomat érdekelné. Mind1 hogy milyen csak ps1-es legyen.

olyan írjon aki eladja :D

Legjobb válasz: Böngészd át az apróhirdetéses oldalakat. Vagy tölts le egy ps emulátort meg romokat.

Böngészd át az apróhirdetéses oldalakat. Vagy tölts le egy ps emulátort meg romokat.

Szegeden a tiniambulancia melyik napokon és hánykor van?

Legjobb válasz: hétköznap délelõtt, de egyszerûbb, ha odatelefonálsz, és megérdeklõdöd

hétköznap délelõtt, de egyszerûbb, ha odatelefonálsz, és megérdeklõdöd

Makó-szeged a 43-es járható?

Sziasztok. Milyen az út Makó-szeged között? Köszi.
Ha mobilinternetrõl is jársz fel, akkor általában pesti IP címed van.
Én meg pesti vagyok, sokszor gyõri, sõt bécsi bejelentkezésem is van a face szerint. És biztos, hogy nem járkál senki az adatlapomon, a dátum az az, amikor én belépek. És kábelen jön az internet.

Szeged, 2-es villamos- ki lehetett ez a srác?

Vasárnap este mentem haza a pályaudvarról és a villamoson utazott a barátjával egy srác, olyan 20 év körüli lehetett. Azt hiszem, beleszerettem. Iszonyatosan sötét barna szeme volt, ilyet még nem is láttam. Ezen kívül rövid, fekete haja (nem egyes géppel lenyírt, annál hosszabb). Elég sokszor bámult rám, de lehet, hogy csak azért, mert én bámultam nagyon feltűnően :) Elég nagy volt a tömeg, én leszálltam és azóta nem láttam :(

Legjobb válasz: Késõ bánat :D am tudom mit érzel.. én is ugyanígy jártam egyszer...

Késõ bánat :D am tudom mit érzel.. én is ugyanígy jártam egyszer...
Én magamra vettem Bár évek óta nem jártam Szegeden. 36 vagyok Bár a szemem barna, és rövid a hajam Jó leszek? ;)
A kérdező hozzászólása: "Nem vagy méltó rám"- ez milyen mondat? :D
Mi a gond a helyesírásommal? Tudtommal semmi! Ne viccelj már! Látom, hogy csak bele akarsz kötni az írásomba, tehát még nem vagy érett nõ hozzám :)
A kérdező hozzászólása: Hát ilyen helyesírással meg megfogalmazással fõleg :D Egyébként meg egészen biztos, nem te vagy az, különben leírnád.
Minek mondanám itt meg mindenki elõtt, ami amúgy is egyértelmû? Holnap este 8 kor a Dugonics téren várlak az egyetemi fõépület elõtt. Ha félsz, akkor nem vagy méltó rám :)
A kérdező hozzászólása: Erõsen kétlem, hogy két perc alatt jelentkezne az illetõ itt :D Mondd, hogy néztem ki? Milyen volt a hajam, stb? :)
Hát ne haragudj, de én nem zöldnek láttam a szemedet. Ezért is néztelek annyinak. Amíg azt hiszed, hogy viccelek, akkor gyere ki a Dugonics térre holnap este 8 kor és meglátsz majd. De elmehetünk a Boci tejívóba is :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem fontosabb a belsõ, de azért egy olyan szempárba bele lehet szeretni elsõ pillantásra. Hát azt hiszem, így tényleg nincs sok esélyem megtalálni... Meg nem biztos, hogy én is tetszem neki
igazad van... leszámitva azt, hogy a belsõ fontosabb
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló: haha, vicces vagy. Egyébként zöld a szemem...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ez külsõ érték, és ha megismerném, lehet, hogy nem lenne szimpatikus, vagy még jobban az lenne, de õszintén srácok! Nehogy már azt mondjátok, hogy nem tetszett meg egy lány sem külsõre és mindig megismeritek, mielõtt megkedvelitek. Fontos a belsõ, fontosabb, mint a külsõ, de mégis utóbbit látjuk elõször :)
Én voltam az! De én a zöld szemû lányokra bukom. Bocsi. Próbáltam elemezni, hogy neked milyen színû, ezért bámultam oda.
Már megint a belsõ értékek alapján választott a lány.
Ennyibõl nem fogja tudni senki sem megmondani neked.
A kérdező hozzászólása: Majdnem :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!