Találatok a következő kifejezésre: Szegeden Pál doktor (2 db)

Szegedi kismamák! Szül valaki Szegeden Pál Zoltán doktor úrnál?

Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban?Jó szakember?Véleményeket várok!

Legjobb válasz: Az unokatesóm nála szült.Jó szakember és kedves azt mondta,de túl sok betege van és kevés ideje jut rájuk.És hát eléggé szereti a pénzt...!Azt mesélte volt egy szobatársa aki az elsõ babáját nála szülte,de nem tudott a szülésért pénzt adni,és ezért a második terhességénél nem vállalta el.Ha megint babája lesz nem hozzá fog menni azt mondta.Én ennyit hallottam róla.

Az unokatesóm nála szült.Jó szakember és kedves azt mondta, de túl sok betege van és kevés ideje jut rájuk.És hát eléggé szereti a pénzt...!Azt mesélte volt egy szobatársa aki az elsõ babáját nála szülte, de nem tudott a szülésért pénzt adni, és ezért a második terhességénél nem vállalta el.Ha megint babája lesz nem hozzá fog menni azt mondta.Én ennyit hallottam róla.
szia!! hát én is azt hallottam róla, hogy elég pénzéhes... ha esetleg még nem választottál én nyugodt szívvel ajánlom Dr. Vincze Emõkét. egy nagyon aranyos, megbízható, elérhetõ orvos!! imádtam!! tuti a másodikat is nála fogom szülni!!
Tudom kicsi késõn írom ide a válaszom de nekem sajnos most januárban volt egy nagyon rossz tapasztalatom vele. Túlhordásos voltam de persze elsõ perctõl fogva hozzá jártam a magán rendelõjébe és a szülésnél cserben hagyott mert õ szabadságon van. A pénzt azt valóban nagyon szereti de valószínû az volt a baja hogy amikor már csak ctg-n találkoztunk akkor nem adtam neki. Szerintem csak mint magánbetegekkel foglakozik normálisan meg azokkal aki pumpolják. De szerintem ez nem errõl szólna. De én nem ajánlom csak olyan kismamának akinek van arra pénze hogy állandóan tömje a zsebét mert különben nem nem fogalakozik úgy az emberrel ahogy azt elvárnánk. Szerintem az apja hatalmával nagyon visszaél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!