Találatok a következő kifejezésre: Szegden orvost fogadni (2 db)

Szegden orvost szeretnék fogadni milyet ajánlotok?

olyan orvost szeretnék fogadni aki olcsó lelki ismeretes , és nem a pénz számit neki !

Legjobb válasz: az én dokimnál 7000ft/vizsgálat.A szülésért nem kér pénzt.Én a 6 hetes vizsgálaton mégis adtam.Szabadságon volt amikor én szültem, mégis 3 óránként bejött hogy "rámnézzen".A szülésnél amikor telefonált a szülésznõ rá kb 5 percre ott is volt.Utána is minden nap bejött pedig SZABIN VOLT!Nála lelkiismeretesebb embert nem igazán láttam, fõleg nem dokiba.Most ismét kismama vagyok és nem kérdés kihez járjak.Ha érdekel irj privátot!

az én dokimnál 7000ft/vizsgálat.A szülésért nem kér pénzt.Én a 6 hetes vizsgálaton mégis adtam.Szabadságon volt amikor én szültem, mégis 3 óránként bejött hogy "rámnézzen".A szülésnél amikor telefonált a szülésznõ rá kb 5 percre ott is volt.Utána is minden nap bejött pedig SZABIN VOLT!Nála lelkiismeretesebb embert nem igazán láttam, fõleg nem dokiba.Most ismét kismama vagyok és nem kérdés kihez járjak.Ha érdekel irj privátot!
Csak most láttam meg ezt a kérdést, de nem mehetek el mellette anélül hogy nem reagálnék!!! A lehetõ legjobb doki a világon.Szerintem nem drágább a többinél!Nála szültem elsõ babám és most is hozzá járok!Szabin volt amikor eljött az én idõm, de õ erre azt mondta hogy nem utazik el, és ha kell ott van.Így is volt! Most a második terhességemnél a vizsgálat után viszarendelt egy hét múlva, de a klinikára hívott(mert ott nem kell fizetni) és soron kívül megvizsgált.Mindig mindent elmagyaráz és nagyon lelkiismeretes.Oldalakat tudnék mesélni!Ha maradt kérdés irj privátot nyugodtan!

Tényleg igaz, hogy szülésznőt nem lehet fogadni (magába) csak orvossal együtt? Szegeden szülök áprilisban, mik a szokások? Tudtok jó, szimpatikus szülésznőt?

Legjobb válasz: Szia! Én a Makovitz Barbarát kértem meg a Klinikán Szegeden, de azért beszéltem azzal az orvossal is akihez jártam (Dr. Daru József), mert õssejtet is szeretnénk levetetni és mert egy megnyugvás lenne, ha mind a ketten ott lennének. Nagyon kedvesek, segítõkészek. Igazából, h pontosan ez a része hogyan mûködik nem tudom, én így gondoltam és döntöttem. Remélem azért tudtam segíteni. További jó babavárást! 35 hkm

Szia! Én a Makovitz Barbarát kértem meg a Klinikán Szegeden, de azért beszéltem azzal az orvossal is akihez jártam (Dr. Daru József), mert õssejtet is szeretnénk levetetni és mert egy megnyugvás lenne, ha mind a ketten ott lennének. Nagyon kedvesek, segítõkészek. Igazából, h pontosan ez a része hogyan mûködik nem tudom, én így gondoltam és döntöttem. Remélem azért tudtam segíteni. További jó babavárást! 35 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!