Találatok a következő kifejezésre: Szedtem a Az orvos csak a (9 db)

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok. Szűnni nem akaró folyásom van. Ötször voltam nőgyógyásznál, mindig betartottam az orvos utasítását, a helyzet csak rosszabbodott. A következő gyógyszereket szedtem már: Klion tabletta, Klion D hüvelykúp, Mycosyst-Gyno,

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok. Szűnni nem akaró folyásom van. Ötször voltam nőgyógyásznál, mindig betartottam az orvos utasítását, a helyzet csak rosszabbodott. A következő gyógyszereket szedtem már: Klion tabletta, Klion D hüvelykúp, Mycosyst-Gyno, Tantum Rosa, Augmentin Duo. A többi gyógyszer nevére sajnos nem emlékszem. A tünetek változóak. Volt már többször is véres folyásom, van hogy élénk sárga, van hogy fehér, van amikor a legsötétebb barna. Ezek mennyisége is aggasztó. Többször van hogy égő viszketést érzek de ezt lekezelem és marad a többi tünet. A gyógyszeres kezelések után soha nem történt változás, maximum negatív értelemben. A nemi élet szinte elképzelhetetlen mert fáj. Stodette fogamzásgátlót is szedek, menzeszem ettől rendszeres. Ön szerint mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Pusztán a leírtak alapján sajnos nem tudok értékelhető tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Pusztán a leírtak alapján sajnos nem tudok értékelhető tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok. Szűnni nem akaró folyásom van. Ötször voltam nőgyógyásznál, mindig betartottam az orvos utasítását, a helyzet csak rosszabbodott. A következő gyógyszereket szedtem már: Klion tabletta, Klion D hüvelykúp, Mycosyst-Gyno,

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok. Szűnni nem akaró folyásom van. Ötször voltam nőgyógyásznál, mindig betartottam az orvos utasítását, a helyzet csak rosszabbodott. A következő gyógyszereket szedtem már: Klion tabletta, Klion D hüvelykúp, Mycosyst-Gyno, Tantum Rosa, Augmentin Duo. A többi gyógyszer nevére sajnos nem emlékszem. A tünetek változóak. Volt már többször is véres folyásom, van hogy élénk sárga, van hogy fehér, van amikor a legsötétebb barna. Ezek mennyisége is aggasztó. Többször van hogy égő viszketést érzek de ezt lekezelem és marad a többi tünet. A gyógyszeres kezelések után soha nem történt változás, maximum negatív értelemben. A nemi élet szinte elképzelhetetlen mert fáj. Stodette fogamzásgátlót is szedek, menzeszem ettől rendszeres. Ön szerint mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Pusztán a leírtak alapján sajnos nem tudok értékelhető tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Pusztán a leírtak alapján sajnos nem tudok értékelhető tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Eddig Rimadilt szedtünk gerinc mütétünk volt most carprodylt adott az orvos csak ritkán kell szedni idö változásnál. Van tapasztalatotok a carprodillal?

Legjobb válasz: A Carprodyl a Rimadyl olcsóbb változata, a hatóanyag ugyanúgy a carprofen. Nincs vele tapasztalatom, az én kutyám a Rimadylt szedi, de valószínûleg az olcsóbb ára miatt adta most ezt nektek a doki.

A Carprodyl a Rimadyl olcsóbb változata, a hatóanyag ugyanúgy a carprofen. Nincs vele tapasztalatom, az én kutyám a Rimadylt szedi, de valószínûleg az olcsóbb ára miatt adta most ezt nektek a doki.

. Alacsony progeszteron szintem volt, clostyt szedtem 1 hónapig sikeresen, lett 2 érett tüsző Ebben a hónapban az orvosom nem javasolja, csak hogy próbálkozzunk. Vajon ha a closty segitett, marad anormális progeszteron szintem?

Második gyermeket szeretnék

Legjobb válasz: Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá

Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá
A kérdező hozzászólása: Ezt ertem.viszont az erdekelbe hogy ha segitett a gyogyszer es elibditotta a progeszteron termeleset akkor most closty nelkul is termelodik tovabb?
Persze hogy termelõdik, az mindig termelõdik, csak closti nélkül már alacsony a szint mire jöhetne a baba.. Ezért mondom hogy a lényeg az hogy idõbe legyen peteérésed.Sok sikert kívánok. Igyál sokat legalább 2 litert / nap mert a progeszteront a mellékvese termeli, és annak meg kell a sok folyadék.
A kérdező hozzászólása: Koszi
Nyugodtan próbálkozz. Sok sikert.
Nekem is volt egy vetélésem. Kivártuk a 3 hónapot és elkezdtünk próbálkozni és rá 2 hónapra teherbe estem ismét. Csak hajrá-hajrá! 35 hetes km
Õszintén sajnálom. Az antibiotikumtól nem lehetett volna a babónak semmi baja, én is szedtem, pont akkor voltam beteg. Szerintem késõn kezdték szedetni a gyógyszert. Nyugodtan próbálkozzatok, szorítok nektek!!! Minden jót!

Igazság szerint már több mint 10 éve ez a problémám! A létező összes gyógyszert szedtem már. A Lítium konkrétan Liticarb vagy mi. Még csak pár napja szedem. Az orvos pedig elég megbízhatónak tűnik, ráadásul addiktológus is. Meddig lehet ezt kibírni?

Ma megyek vissza a dokihoz!Egyszer voltam nála eddig...nem lenne gyors a váltás? A mail címem [email protected]érem aki konkrétumot tudna írni megtenné? Itt nagyon idegesít?,hogy nem lehet kérd?jel nélkül,túl hosszú...stb.Köszönöm!

Legjobb válasz: Csak a lényeget hagytad ki: mi a problémád 10 éve?:D

Csak a lényeget hagytad ki: mi a problémád 10 éve?:D
a barátnõn 25éve pszichés beteg, .-több évet is volt kiesebb megszakítással kórházban, , kis gyermekét nem tudta nevelni sem, kilátástalan lett élete , terhes lett a férje is elhagyta, közben.mindenki ellenezte a terhességét féltették, õ ellent mondott mindenkinek -és megtartotta a kicsit.más öröme nem volt csak a pici babája..és nagyon jól döntött mert azóta a kórház táján sem volt..ami a legnagyobb öröm neki.!a lítium szintje tökéletes , szinte hihetetlen.a profesor is ezt mondta a gyermek szép okos jó tanuló, és férjez is ment.boldog család lett így az egykor árva kis mama, cserben hagyták, mégis talpra állt betegen is végig vitte azt amit egészségesen nem mindenki bír..nálunk is van a családba hasonló sztori, de veled is elõfordulhat.
Nem értem pontosan, hogy mi a kérdésed? Hogy milyen a lítium? Én szinte minden antidepresszánst szedtem, de a lítiumot nem voltam hajlandó. Elég elavult szer, sok mellékhatása van, és léteznek ennél modernebb gyógyszerek bipoláris depresszióra, ha arra kaptad. Egyébként jól tettem, hogy nem kezdtem el szedni, mert szerencsére azóta nem volt ilyen problémám, csak feleslegesen szedtem volna már 3 éve. De az egyéni, hogy kinek melyik gyógyszer válik be, az orvos biztosan jobban tudja, mint mi, úgyhogy ilyesmiben nem merek tanácsot adni. Esetleg pontosítsd a kérdésed.
A kérdező hozzászólása: Jobban vagyok!!!!!!) egyelõre....

Szedtem a clostilbegytet. Az orvos csak a 15. napon tudott uh-t csinálni. Azt mondta nincs érett petém. Akkor tényleg nem is volt peteérésem. Nem lehet hogy későn csinálta és nem látta?

Legjobb válasz: A doki utólag látja a nyálkahártya vastagságából.A clostyval sem volt peteérés?Akkor ugye most jön a következõ, hogy 2-4 kell bevenned, ha jól emlékszem...Nyugi bizts mondta volna, ha gáz van.+szor lehet ezzel játszani az egy kúra, szóval még idõben vagy...Hajrá..Nekünk bejött... 17 hetes kismami

A doki utólag látja a nyálkahártya vastagságából.A clostyval sem volt peteérés?Akkor ugye most jön a következõ, hogy 2-4 kell bevenned, ha jól emlékszem...Nyugi bizts mondta volna, ha gáz van.+szor lehet ezzel játszani az egy kúra, szóval még idõben vagy...Hajrá..Nekünk bejött... 17 hetes kismami
Igen, akkor nem volt pé-ed sajna. Én is szedtem 3 hónapot, és nekem csak az 1. hónapban volt tõle pé-em, a , sáik 2-ben nem. De tényleg NE keseredj, nagyon sokaknak használt! Nem vagy a homeopátiás segítség híve?
A kérdező hozzászólása: Most pont orvost váltottam, így õ elõbb vizsgálgat, mert nem találta jónak amit a másik doki csinált.Én mindennek a híve vagyok, csak lenne már eredménye.Szedtem homeopátiás cseppet is, de semmi.

Gerincsérvem van. Most a 25. hétben vagyok, és az orvosom szerint mindenképp császárral szülök majd. Már egy hete fáj a derekam, pedig még csak 3 kilót szedtem fel. Császár lesz?

Tartok t?le!

Legjobb válasz: Nem a testsúlyod miatt lesz császár,hanem a gerincsérved miatt.A dokid úgy ítéli meg,hogy olyan szintû a sérv,hogy a kitolási szakaszban,ami baromi nagy erölködéssel jár,eseleg te is veszélybe kerülnél.A derékfájás meg attól van,hogy a baba és a járulékos dolgok egyre nehezebbek.Nekem is szokott néha fájni a derekam.Egy kevés hátonfekvés kemény helyen sokat segít.Igaz,amíg helyre áll a gerincem,pokolian tud fájni.Azt mondják,hogy a törökülés is jól kiegyengeti a csigolyákat.

Nem a testsúlyod miatt lesz császár, hanem a gerincsérved miatt.A dokid úgy ítéli meg, hogy olyan szintû a sérv, hogy a kitolási szakaszban, ami baromi nagy erölködéssel jár, eseleg te is veszélybe kerülnél.A derékfájás meg attól van, hogy a baba és a járulékos dolgok egyre nehezebbek.Nekem is szokott néha fájni a derekam.Egy kevés hátonfekvés kemény helyen sokat segít.Igaz, amíg helyre áll a gerincem, pokolian tud fájni.Azt mondják, hogy a törökülés is jól kiegyengeti a csigolyákat.
Nekem át van repedve 4 csigolyám, nekem is kell ortopédtól szakvélemény, hogy szülhetek -e , de nagy valószinüséggel császár lesz. Ez nem a hízástól, nem a gerincfájástól van, a sérv miatt kell a te érdekedben. A gerinceddel meg foglalkozz, kérj tanácsot és tornázz, mozogj, ússz, kezeld, mert különben nagy fájdalmaid lesznek. Járj utána!! Tabit ne szedj, csak tünetileg kezel és árt a babnak, gyulladáscsökkentõ kenõcsöt lehet használni, de a torna az igazi

Mikor lehetett ovulációm? Április 18-án volt egy spontán vetélésem, aminek orvosi befejezése lett. Ilyen esetben, hogy kell számolni az ovulációt? A ciklusom nem volt pontos 28 napos, csak akkor ha fogamzásgátlót szedtem.

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet pontosan kiszámolni, de általában a ciklus középsõ 4-5 napjára esik az ovuláció. De a naptáras módszer nem megbízható védekezési forma, mert spontán peteérés bármikor lehetséges. Szerintem a te esetedben érdemes kivárni a következõ menstruációt és onnan számolni az ovulációt. A spontán vetélésed után 6 hétig no sex és közben egy menzesz esedékes.

Szerintem nem lehet pontosan kiszámolni, de általában a ciklus középsõ 4-5 napjára esik az ovuláció. De a naptáras módszer nem megbízható védekezési forma, mert spontán peteérés bármikor lehetséges. Szerintem a te esetedben érdemes kivárni a következõ menstruációt és onnan számolni az ovulációt. A spontán vetélésed után 6 hétig no sex és közben egy menzesz esedékes.
