Találatok a következő kifejezésre: Szedtem Clostilbegyet már (5 db)

Szedtem Clostilbegyet is, már hónapok óta próbálkozunk és megint megjött. Mit lehet csinálni ilyenkor?

Legjobb válasz: Amit tudok tanácsolni,menj el a dokidhoz és beszéld meg vele.Több oka is lehet amiért nem jön össze a baba.De lehet az a legjobb ha nem stresszelsz rajta annyira,én már több ksmamától hallottam,hogy ha nem figyelt annyira oda(mikor van peteérés,tüszõrepedés stb)akkor összejött nekik a baboka!Pihenj,nyugodj meg,szeressétek egymást!!!Tudom könnyü mondani,de van benne valami:-))

Amit tudok tanácsolni, menj el a dokidhoz és beszéld meg vele.Több oka is lehet amiért nem jön össze a baba.De lehet az a legjobb ha nem stresszelsz rajta annyira, én már több ksmamától hallottam, hogy ha nem figyelt annyira oda(mikor van peteérés, tüszõrepedés stb)akkor összejött nekik a baboka!Pihenj, nyugodj meg, szeressétek egymást!!!Tudom könnyü mondani, de van benne valami:-))
Én is szedtem, de azóta se jött össze a baba. Az orvosom nyugtat és türelemre int, de nem vagyok nyugodt, elmegyek egy másik dokihoz, ezt javaslom neked is. Ha mégse lennél elégedett, még mindig visszamehetsz hozzá.
Szia! Tudom milyen érzés amikor megjön, nekünk két év után jött össze a kisfiunk.Én nem hittem ezekbe a lelki dolgokba, de sajnos biztos, hogy van benne valami.Nekem is sokan mondták, hogy ne görcsöljek rajta, na ettõl a falra tudtam volna már mászni! Aztán munkahelyet váltottam, és rá három hónapra pozitív lett a teszt, és ma már öt hónapos a tündérkénk.Igaza van az elõttem szólónak, hogy csak szeressétek egymást és ne féljetek orvoshoz fordulni.Vannak akiknek egybõl összejön, másoknak nem, de annál inkább fogod értékelni, hogy milyen nagy adomány egy gyermek. Szívbõl kívánok nektek sok sikert!!!

A Clostilbegyt szedése után feltétlenül szükség van tüszőrepesztő injekcióra? Mi az a tüszőrepesztés és miért van erre szükség? Akik már szedték itt közületek, és bevált, tényleg sokaknak lettek ikrei?

Legjobb válasz: Hétfõn szedtem be az utolsót,napi két szemet,5 napon keresztül,a menzesz 3.napjától. 11. napon mentem ultrahangra,és 3 szép nagy majdnem teljesen érett tüszõm van,viszont a dokim azt mondta,hogy a peteérés napján,azaz a 14.napon adjam be az injekciót.Mondta,hogy 3x szokták megismételni a clostilbegyt "kúrát", de általában másodszorra szokott beválni,elsõre nem...Neked nem kellett injekció ezek szerint? Nekem is azt mondta,hogy maguktól is megrepednek a tüszõk,csak rásegít,na igen,csak kérdem én,hogy akkor fontos e ez a "pénzkidobás"-ugyanis 10ezer Forintba került az injekció.Oké persze egy bébi mindent megér,de az elsõ kislányom két éve mindenféle segítség nélkül sikerült,és nem is értem,hogy a kistesó/k miért nem sikerül/nek. Szívem mélyén vágynék egy ikerpárra a kislányom mellé.+ a családomban is vannak ikrek,így talán még nagyobb lesz az esélyem. Gratulálok a picúrokhoz és minden jót kívánok!

A kérdező hozzászólása: Hétfõn szedtem be az utolsót, napi két szemet, 5 napon keresztül, a menzesz 3.napjától. 11. napon mentem ultrahangra, és 3 szép nagy majdnem teljesen érett tüszõm van, viszont a dokim azt mondta, hogy a peteérés napján, azaz a 14.napon adjam be az injekciót.Mondta, hogy 3x szokták megismételni a clostilbegyt "kúrát", de általában másodszorra szokott beválni, elsõre nem...Neked nem kellett injekció ezek szerint? Nekem is azt mondta, hogy maguktól is megrepednek a tüszõk, csak rásegít, na igen, csak kérdem én, hogy akkor fontos e ez a "pénzkidobás"-ugyanis 10ezer Forintba került az injekció.Oké persze egy bébi mindent megér, de az elsõ kislányom két éve mindenféle segítség nélkül sikerült, és nem is értem, hogy a kistesó/k miért nem sikerül/nek. Szívem mélyén vágynék egy ikerpárra a kislányom mellé.+ a családomban is vannak ikrek, így talán még nagyobb lesz az esélyem. Gratulálok a picúrokhoz és minden jót kívánok!

A Clostilbegyt tablettát, aki szedte már peteérés hiánya miatt, annak a menszi is beállt rendesen, ha előtte hosszúak voltak a ciklusai?

Nekem nagyon változóak általában 32-37 nap, de olyan is el?fordult, hogy 40-46 nap.Remélhetem, hogy a Closty majd beállítja?

Legjobb válasz: Szia! elvileg bekéne állítania.én egy mensinél szedtem, utána teherbe is estem, szerencsém volt h ilyen hamar sikerült a babó.

Szia! elvileg bekéne állítania.én egy mensinél szedtem, utána teherbe is estem, szerencsém volt h ilyen hamar sikerült a babó.
A kérdező hozzászólása: Gratula neked!!!Remélem én is hamarosan babás leszek.Neked is hasonlóak voltak a ciklusaid?
A closti aránylag rendbehozta a ciklusom, de vele is elõfordult a 35 napos ciklus.4. alkalommal jött össze a baba. 21 heteske
szia az elsõ vagyok. Nekem januártól júniusig volt injekciós (Lucrin) kezelésem, utána augusztus 13.-án és november 23.-án jött meg, novemberinél kezdtem szedni a clostit, kb dec.7.-én volt peteérésem (mert tuti aznap estem teherbe, ugyanis akkor sajnos nem voltunk sokszor együtt... :-D) és karácsonyra ki is derült h gyarapodunk!


Nekem sajnos nem használt és híztam is tõle... Remélem Te több sikerrel jársz!
Szia Én duphatonnal kezdtem mert nincs pete érésem uh-val figyelt de nem hatott utána clostyt írt fel 8 napra uh-val nézett és még mindig semmi most újra duphaton és ha meg jön closty ha nem jön meg teszt és reménykedés hogy pozitiv ha nem poz. akkor vissza a doki és uh. Az elsõ kezelésnél 2x1 duphaston 5 napig utána 1x1 closty 8 napig most 3x1 duphaston 6 napig és 2x1 closty hogy hány napig azt most nem mondta de valszin hogy megint 8. Az elsõ kezelések után nem voltak tüneteim se a duphaston se a closty allat se után most viszont már nem szedem a duphastont 3 napja és tegnap óta fáj a fejem és igen rosszul vagyok a gyogyszer közben többször szurkált mint ha meg akarna jönni de semmi ma meg már egésznap hányingerem is volt. Remélem most hatot a gyogyszer és nem csak produkál a szervezetem mert nagyon szeretnénk már babát. Remélem valamenyit tudtam segiteni. Sok sikert a teherbe eséshez
A kérdező hozzászólása: Nekem az 5.napon kell elkezdenem a clostilbegyt és 5 napig kell szednem 2x1-et és a 14. napon kell elkezdenem a duphastont és 10 napig kell szednem, napi 1-et. Nagyon bízom benne, hogy összejön így a baba, mert már egy éve próblkozunk.
21.12 Na szia hogy állsz sikerül már?
A kérdező hozzászólása: Szia!sajnos még nem. most vagyok várakozó álláson. Szerdán voltam a ciklus 28. napján, akkor voltam dokinál.17.6mm volt a méhnyálka meg 26 mm-es tüszõt látott.meg hogy szedjem a duphastont, este egyet.De csütörtök reggel kicsit véreztem, de épp csak, hogy látszott a papíron.Majd csak barnázgattam.Erre ma délelõtt megint véreztem, de délután semmi.Épp nemrég tettem fel egy kérdést, hogy szedjem e ma meg holnap a duphaston, így hogy vérezgetek. Kedden megyek vissza a dokihoz.Szerinted?
Szia lehet hogy elkéstem de nekem azt mondta a dokim hogy ha megjön akkor nem kell a dufasztont tovább szedni mert akkor már mensi lesz és nem baba. Amúgy mint mondott a doki?

Clostilbegyt után mikor van pé? Junius 2. án megjött (kedd) szombaton szedtem napi 2. -t szerdáig csütörtökön már pozitív volt az ovulációs tesztem aztán azóta halványocska nagyon!

Egyszer?en nem igazodok el! A melleim fájnak! A Clostilbegyt okozhat hasfájást, mellfájást (szurkáló alhasi fájdalom)! Köszönöm a segítségetek!

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy akkor kell nagyon "akciózni", amikor az LH teszt elõször negatív, ugyanis ekkor reped meg a tüszõ. A peteérés végülis egy hosszabb folyamat, aminek a végén lesz egy érett tüszõ, ami akkor lesz megtermékenyíthetõ, ha megrepedt. Vagyis a tüszõrepedés idõpontja az érdekes teherbeeséhez.

Én úgy tudom, hogy akkor kell nagyon "akciózni", amikor az LH teszt elõször negatív, ugyanis ekkor reped meg a tüszõ. A peteérés végülis egy hosszabb folyamat, aminek a végén lesz egy érett tüszõ, ami akkor lesz megtermékenyíthetõ, ha megrepedt. Vagyis a tüszõrepedés idõpontja az érdekes teherbeeséhez.
A clostitól az egész ciklusban fájt, szurkált a hasam, és nekem a 18-19. nap volt tüszõrepedésem. Amikor az lh teszt pozitív onnan számíva ...óra, talán 1 nap mikor megreped a tüszõ. A használatin rajta van. De legyetek együtt most is, és remélhetõleg voltatok akkor is. Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszotok, természetesen azóta is rendszeresen akciózunk! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!