Találatok a következő kifejezésre: Szedjem a vagy ne, ha (8 db)

multi vitamin és edzés utána gyors ch még kéne.
Így van, én is ezt javaslom. Persze étrended az legyen.
én most próbáltam ki, a pow3rd 2.0-t, nem értek hozzá, hogyan és miért de frankón felpörgeti az embert fizikailag...
Nem rossz egy NO fokozó, ha az alapok megvannak, de fontosabb a vitamin, protein, ch.

Szedjem a Duphastont vagy ne, ha volt már egy elhalt terhességem?

Májusban volt egy elhalt terhességem ,amit m?téttel kellett befejezni.Most ismét babát várok.A dokim a kérésemre kiírta a gyógyszert,de nem merem szedni.Tudom,hogy volt már ilyen kérdés,de kérném,hogy aki járt már így az segítsen.Nem tudni ,az els? babám miért halt meg.

Legjobb válasz: Szia! Májusban nekem is elhalt a terhességem, 9 hetes volt, mûszeresen kellett befejezni. Augusztusban kiderült, hogy újra babát várok, a 6-dik héttõl kezdve az orvos javaslatára 3x1 Duphastont szedtem egészen a 12-dik hétig. A 13-dik héten már csak 2x1 -et, a 14-en pedig 1x1-et és utána hagyhattam el a gyógyszert. Jelenleg 20-dik hétben vagyok és teljesen panaszmentes. A Duphaston pótolja sárgatesthormont, mert ha kevés a sárgatesthormon a terhesség elhalása következhet be. Amarilla

Szia! Májusban nekem is elhalt a terhességem, 9 hetes volt, mûszeresen kellett befejezni. Augusztusban kiderült, hogy újra babát várok, a 6-dik héttõl kezdve az orvos javaslatára 3x1 Duphastont szedtem egészen a 12-dik hétig. A 13-dik héten már csak 2x1 -et, a 14-en pedig 1x1-et és utána hagyhattam el a gyógyszert. Jelenleg 20-dik hétben vagyok és teljesen panaszmentes. A Duphaston pótolja sárgatesthormont, mert ha kevés a sárgatesthormon a terhesség elhalása következhet be. Amarilla
Nekem utrogestant kellett szednem a 12. hétig (ugyanaz mint a duphaston), ettõl nem halhat el a baba csak segít, hogy esetleg sárgatest elégtelenség esetén ne vetélj el.
Szia. Nekem is elhalt egyszer már egy babám 8 hetesen. Most 12 hetes terhes vagyok és a 6-ik héttõl szedtem a Duphaston, reggel és este egyet.Még egy hétig fogom szedni, de már csak napi egyet. Szerintem mindenképp szedjed, csak jót tehetsz vele!!!!!! Gratulálok a babához! :)

Melyiket szedjem? Volina vagy Cypromix? A bőrgyógyászom a Cypromixet írta fel, a nőgyógyász a Volinát. Szerintetek melyiket szedjem? Melyik a jobb, ha azt akarom, hogy ne legyek olyan pattanásos és szőrös?

Legjobb válasz: Antiandrogén hatása csak a cypromixnek van, a volinának nincsen. De a cypromixet csak indokolt esetben írhatják fel, olvasd el a tájékoztatóját neten.

Antiandrogén hatása csak a cypromixnek van, a volinának nincsen. De a cypromixet csak indokolt esetben írhatják fel, olvasd el a tájékoztatóját neten.
én cypromixet szedek. nincsenek pattanásaim, szörös sem vagyok.
Utolsó vagyok, ne haragudj, hülyeséget mondtam. Elvileg a Volinának is van antiandrogén hatása, mert én most kaptam receptet Yasminellere az endokrinológustól a magas tesztoszteronszintemre. A volinának pedig ugyanaz a hatóanyaga, mint a Yasminellenek. A doki azt mondta, a Yasminelle újabb, õ inkább azt ajánlotta.
Cypromixet szedek, fogamzásgátlás céljából, és csak akkor hat, ha a bõr pattanásos vagy fokozottan szõrös. Azóta egy pattanásom sincs, és sokkal enyhébben szõrösödök. (nem ajánlom a borotvát) kérdés: A nõgyógyászod egyébként megvizsgált rendesen? Vérvétel volt? Nem gyanakodott PCOS-ra? Érdemes lenne rendesen kivizsgáltatnod magad (ultrahang stb), mert én is fokozottan szõrös voltam, pattanásos, kimaradt a mensim folyamat... Ez csak egy tanács, de remélem nincs gond. Én nem tudom milyen a Volina, nekem ez bejött, egy éve szedem, és semmi mellékhatása nem jelentkezett. Remélem segítettem :) 19/l
Utolsó: Annyit javítok, hogy akár szõrös vki, akár nem, attól még hat a cypromix. Csak elvileg olyannak nem szabadna felírni, aki csak fogamzásgátlás céljából szeretne tablettát szedni. Amúgy 2. és 3. vagyok, nekem is PCOS-em van. Szóval nekem az endokrinológus inkább a Yasminellet javasolta:) De igazad van abban, hogy a kérdezõnek is ki kellene vizsgáltatnia magát. Lehet neki is hasonló gondjai vannak.


CreaTOR. A papírján az áll hogy 21 éves kor alatt ne szedjem.16 vagyok, mi bajom lehet tőle ha eszem?

Legjobb válasz: Ha rendesen edzel, rendesen nyújtasz, normálisan étkezel és sokat iszol, akkor elvileg semmi.

Ha rendesen edzel, rendesen nyújtasz, normálisan étkezel és sokat iszol, akkor elvileg semmi.
semmi bajod nem lesz tõle ezt olvasd el http://amatorsulyemelokoldala.hupont.hu/50/taplalekkiegeszit..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
hát igen ez a reklám szöveg a szokásosnál is túlzóbbra sikeredett..

16 hetesen szedjem a gravidát vagy ne kötelező szedni a magzatvédö vitamint vagy jo ha szedi az ember?

Legjobb válasz: én elõzõ és mostani terhességemnél is elevitet szedtem-szedek. most elég ritkán, 16 hetes vagyok és jól eszek:) ezért hetente 4et veszek be

én elõzõ és mostani terhességemnél is elevitet szedtem-szedek. most elég ritkán, 16 hetes vagyok és jól eszek:) ezért hetente 4et veszek be
Nem kötelezõ természetesen.Én kb. a 20-22 hetes koromig minden nap szedtem.Most már csak két-három naponta.Az elején azért tartottam nagyon fontosnak(12 hét), mert szinte semmit nem bírtam megenni, így jól jött egy kis vitamin pótlás, hiszen a baba elveszi, ami neki kell, de azért jó ha nekem is marad. ;) 31 hkm
Nem kötelezõ szedni.Én se szedtem semmit, csak vasat.Ettem minden nap sok gyümölcsöt és makk egészséges kislányom született.
Ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie. Én szedtem már a terhesség elejétõl, amikor kiderült hogy babát várok. A következõ terhességemnél is fogom szedni. Ezen ne múljon. Ártani nem árt, az biztos!
Nem kötelezõ egyáltalán. Ha szeretnél kicsit tuningolni, a dokiddal beszélgess errõl.
Nem kötelezõ. Ezek a vitaminok azért vannak, hogy felkészítsék a szervezetedet elõször a terhességre, aztán szülés után, ha valaki szedi, könnyebben "épül fel". De pl a folsav szedésével megelõzhetõk betegségek a babánál (pl nyitott gerinc)- de ez már nem 16 hetes terhesre vonatkozik. Én Elevitet szedtem, a 8. hónapig.

Diéta alatt milyen vitamint érdemes szedni? És ha görcsöl a lábam, arra magnézium és kálcium kell vagy mi? Milyen vitamint szedjek diéta alatt hogy ne legyen semmiben hiányom?

Legjobb válasz: Nekem görcsölt, akkor káliumot vettem, aztán elmúlt. Késõbb meg zsibbadt, akkor meg B1 vitamint és emúlt :) Én állandóan vitamin hiányos lehetek, mert most meg olyan fáradékony vagyok, úgy közlekedek mint egy élõ zombi :)

Nekem görcsölt, akkor káliumot vettem, aztán elmúlt. Késõbb meg zsibbadt, akkor meg B1 vitamint és emúlt :) Én állandóan vitamin hiányos lehetek, mert most meg olyan fáradékony vagyok, úgy közlekedek mint egy élõ zombi :)

Ha szorongásoldót vagy antidepresszánst szedek tényleg nem lehet legalább 4-5 évig babám? Vagy ez csak kamu, hogy ne szedjem? De a nélkül nem megy!

Legjobb válasz: Ez nem igaz, hogy 4-5 évig nem lehet. Nincs olyan gyógyszer, ami ennyi idõ után ürülne ki a szervezetbõl.

Ez nem igaz, hogy 4-5 évig nem lehet. Nincs olyan gyógyszer, ami ennyi idõ után ürülne ki a szervezetbõl.
Butaság a legtöbb gyógyszer pár nap max 1-2 hét alatt teljesen kiürül a szervezetbõl.
szorongasgatlo gyogyszert szedek 5 eve, terhes maradtam, a terhesseg alatt is szedtem. Semmi problemat nem okozott, gyonyoru egeszseges kisfiam van.
A legtöbb szorongásoldó és antidepresszáns abbahagyása után egy év kell, hogy lehessen babád, illetve, hogy ne legyen az átlagosnál nagyobb esély a kockázatra. Egyrészt a gyógszer elhagyása után egy évvel már nagy eséllyel meggyóggyult a beteg, ha nem kell újra elkezdenie szedni, másrészt ezeknek a hatása a hormonokra kb. egy évig még hat.
ez baromság, nyugi én is szedtem antidepresszánst sokáig, és terhes lettem, akkor abbahagytam. nem lett baja a babának. de vannak olyan gyógyszerek is, amit terhesen is lehet szedni, nekem is felajánlották a 3. hónap után, de már nem kellett, úgy éreztem.
Valószínûleg lesz, biztos nem csak dísznek rakták oda.
azokon a teleszkópokon amelyeken nem ez a tipus van annak a becsúszószár elején van jóval jobb porvédô. a tieden mivel ez a tipus van ezért nincs a becsúszószàrnál és ha leszeded könnyen bekerül a por és ettôl hamarabb kikopik és tönkremegy.
Megértem az olyanokawt akik leszedik a sárvédõt vagy a csomagtartót...de ilyen semmiségekkel nem érdemes foglalkozni..biztos van annak valami szerepe..nincs értelme leszedni..
A kérdező hozzászólása: hát akkor rajt hagyom csak olyan ronda és vannak olyan telók amin nincs azok sokkal jobban néznek ki
Igen, azok a porfogók.
miért szeretnéd leszedni?
Szerintem hagyd rajta, a gyártó nem véletlenül tette rá. Az én rock shox indy teleszkópomon is van, de nagyon kevés karbantartás kell így és nagyon jól zár, a por egyáltalán nem tud bemenni és nekem még víz se ment a védõ alá.
5 éve? o.0 Akkor én kérek elnézést :D
A kérdező hozzászólása: de köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: 5 éve nyûzöm elég keményen semmi baja
Nyugodtan leszedheted, így is úgy is tönkrefog menni 1-2 év után.
A kérdező hozzászólása: egy ilyenrõl van szó http://www.google.hu/imgres?q=omni+191c&um=1&hl=hu&biw=1024&..
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm :D
Ne szedd le semmiképpen, vagy a szimering az, vagy a porfogó. Ha levágod, nagyon hamar tönkre fog menni.
A kérdező hozzászólása: mert ronda
A kérdező hozzászólása: igen már tudom köszi :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!